Vooruitsnellende gehoorzaamheid

Screenshot_11

Verene Shepherd, het hoofd van de VN-werkgroep die onderzoek doet naar Zwarte Piet, is definitief niet aanwezig bij de landelijke intocht van Sinterklaas in Groningen. De Groningse wethouder Joost van Keulen heeft dit gemeld op Radio Noord: “We hebben vandaag een officiële melding ontvangen dat zij niet komt.” De gemeente ging er al van uit dat Shepherd niet op de uitnodiging in zou gaan, omdat ze niet zoals gevraagd voor 1 november had gereageerd. Het Groningse college had Shepherd uitgenodigd om haar te laten zien dat Sinterklaas een kinderfeest is, dat niets met racisme te maken heeft.

Shepherd onderzoekt of het Sinterklaasfeest in Nederland racistisch is. De Jamaicaanse heeft vooruitlopend op de conclusies van haar rapport al gezegd dat ze persoonlijk vindt van wel en dat daarom het feest moet worden afgeschaft.

Hebben wij de toestemming nodig van een Jamaicaanse vrouw die niets van onze Nederlandse cultuur af weet..? Sinterklaas en zijn helper, genaamd Zwarte Piet, voor onze Nederlandse kinderen is ontstaan in een tijd dat er geen sprake was van racisme! Waarom wordt deze vrouw uitgenodigd om aanwezig te zijn bij ons sinterklaasfeest?! Om haar te overtuigen..? Wij Nederlanders weten toch hoe het in elkaar zit met dit kinderfeest. Moeten wij dan op onze knieën om ons eigen feest te verdedigen..?

Deze vrouw, die reeds tegen is, heeft hier niets te zoeken en zich zeker niet ergens mee te bemoeien. Nederlanders in overheidsdienst wringen zich in alle bochten om het buitenlanders, die niets van ons sinterklaasfeest begrijpen, noch willen begrijpen, naar de zin te maken. Zijn wij dan alle eigenwaarde verloren..? Voelen wij ons als de slaven van Europa..?

Nu, dan is het heel goed dat de oorringen uit de oren van Zwarte Piet gaan. Zij horen in de oren  van de nieuwe generatie slaven, van u en allen, die onderdanig zijn aan slechts enkelen, die u met gemak een weerwoord aan kunt bieden. De nieuwe generatie slaven is nu geboren, wij, de kleine minkukels die nog protesteren, zijn de laatste….

Oh het lijkt zo klein, zo een onbenullig gebeuren, dit opheffen van ons kinderfeest in de vorm zoals wij het kennen..! Toch is dit van landsbelang! Het belang van onze vrijheid van ons vaderland en van ons, de Nederlanders..! Van fiere Hollanders zijn wij verworden tot slaafse onderkruipers… Staan  zelfs niet meer achter het sinterklaasfeest voor eigen kinderen en kleinkinderen!

Nee, die oorringen passen beter ons, de Nederlanders, omdat wij onszelf willens en wetens overhandigen aan de slavendrijvers van de EU. De slaven hadden geen keus, wij wel, en wat doen we ermee..? Bah, Nederlanders die denken Nederland te kunnen besturen, u durft nog niet eens uw/ons eigen sinterklaasfeest te handhaven..!

Buigen en wringen zich in alle bochten gelijk een worm onder de laars van het bewind… omdat er slechts 1 persoon (ik wil hem niet eens noemen) met slechts 20 volgelingen (familie en vrienden) al jaren probeert ons het eigen sinterklaasfeest af te pakken!!! Een man die van huis uit het sinterklaasfeest kent. Een man, die profiteert van een uitkering door u, de Nederlanders, bij elkaar gewerkt, want van de kunst alleen kun je niet leven… Slechts 1 man die ons in de rug trapt..!

Kent u de betekenis van oorringen..? Van oudsher werden die gedragen door zeelieden. Ze hadden nooit veel geld, maar wel oorringen, vanwege het feit dat ze niet van de armen begraven wilden worden en het geld voor hun begrafenis in het oor droegen. Zelfs tot in de dood wilden zij niet afhankelijk zijn..!

Oh ja, later werd een oorring toegeschreven aan slaven, genaamd een creool… Dit was echter van veel later tijd. Een oorring, heeft behalve de voorgenoemde, nog een heel andere betekenis. De gesloten oorring verwijst naar de symboliek van de ring. Een ring heeft namelijk de betekenis van bescherming. Hij beschermt diegene die hem draagt. Hij heeft de betekenis van de Alpha en de Omega…

Maar we zitten hier niet om symbolische betekenissen te beschrijven. De heren/dames autoriteiten die denken alles te weten, zeggen dat slaven oorringen droegen en daarom is het discriminatie…!

Weg met onze Zwarte Piet wil zeggen weg met onze vrijheid..! Wij zijn degenen die de creolen in de oren krijgen..!

Over Sinterklaas wordt niet gesproken.

Door:
Martha N.
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", Appeasement, cultuurrelativisme, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Nationalisme, nieuw fascisme, Overheid, politici, praatjesmakers, Rotzakken, Socialisten, Verenigde Naties. Bookmark de permalink .

29 reacties op Vooruitsnellende gehoorzaamheid

 1. G.Deckzeijl zegt:

  Types van het soort V.Shepherd e.d. kunnen ons land beter mijden.
  En dan ben ik nog beleefd geweest.
  Degenen die het met haar geleuter eens zijn mogen van mij ook hun koffers pakken.

  Like

 2. Tom Hendrix. zegt:

  Martha N ik begrijp uw verontwaardiging volledig. Deze hele ellende is het gevolg van, de RODE OPMARS sinds 1968. De RODEN-PvdA/SP/GL hebben het voor elkaar gekregen, dat de politiek, de maatschappelijke organisaties, en overheidsdiensten, worden gecontroleerd en beheerd door de socialisten. Met name deze, maar ook partijen als de VVD,CDA, D66, hebben het zover laten komen. O ja Martha, zolang de stomme NEDERLANDER maar blijft stemmen op de genoemde partijen, zal het niet verbeteren, maar ALLEEN ERGER WORDEN. Ze helpen ons land naar de kloten!

  Like

  • Martha N zegt:

   Ja Tom… wij denken in dezelfde richting, het enigste dat we nog kunnen doen is protesteren en onze stem verspreiden. Het is een gevecht voor ONZE eigenwaarde en ONS Land, we laten het niet zomaar afpakken… Wie volgt..?

   Like

   • Tom Hendrix. zegt:

    @Martha N; 19.33. uur. Geheel mee eens Martha. Laten wij PATRIOTTEN op dit voorbeeldig BLOG van Hr. Bron, FIER staan voor onze WAARDEN!

    Like

 3. oogenhand zegt:

  Vaak wordt migratie recht gepraat door een verwijzing naar het kolonialisme. Maar dan geeft men toe dat migratie een straf is. En dan geeft men dus toe jarenlang gelogen te hebben, immers migratie zou juist iets goeds zijn.

  Like

 4. Trucker zegt:

  Jamaica dat is toch het alnd van drugs en muziek (die ik absoluut niet graag hoor als ze b marley spelen geef ik een bonk op mijn radiokast is ie uit). Dat vrouwmens lijkt me éne die graag aan die troep zit daarom dat ze Sinterklaas en Santa Claus niet uit elkaar kan houden, andere optie is dat ze om hun quota te halen nog behoefte haddden aan een Jamaicaanse en laat het net zo een vrouwmens zijn die haar plaats in feite in een drugshol of zoiets van die aard is.
  Dat dat vrouwmens eens wakker ligt van die racistische islamieten, zo erg dat ze iemands hoofd afsnijden, teringwijf met haar gespeelde verontwaardiging, ze zouden in feite al die klootzakjes die het Sinterklaas feest (dat een echt feest is in tegenstelling tot de fucking islam, die kent geen feesten kent) willen verbieden om welke reden dan ook letterlijk de rimboe moeten insturen.
  Van God los heet ik die schoften.
  Goed de “gematigde” islamiet zijn feest is dieren op de meest gruwelijke wijze afslachten, voor zover dus hun fucking gematigdheid wat een crap, o ja ze hebben nog feesten jawel als er de zoveelste dodelijke islamieten aanslag is gebeurd, ja dan dansen ze op straat en dat is dus ook een feest, weet het nog goed de beelden van Nine Eleven en het GEMATIGDE islamietentuig dansen op straat WERELDWIJD ook in Antwerpen, Brussel.

  Like

  • Republikein zegt:

   Over smaak valt niet te twisten.

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    In ieder geval niet, wat betreft muziek, Republikein: Ik, bijvorbeeld houd erg veel van het nummer “be All right” van Bob Marley, daar kom ik recht voor uit.
    Hoewel het een rasta-nummer is en in de grond dus zéér vrouw-onvriendelijk. Maar tja…..

    Like

 5. G.Deckzeijl zegt:

  Aan allen: dit haal ik net op… TOTAAL GESCHIFT..!!! Oprotten met dat zooitje.
  http://www.telegraaf.nl/tv/nieuws/binnenland/22042342/__Piet-haters_dreigen_met_geweld__.html

  Like

  • Tiny zegt:

   Ja, ik las het al. De zwarte Pieten in elkaar slaan. Stelletje ontsnapte oerwoudbewoners zullen het wel weer even regelen. Maar terug naar Suriname, waar ze overigen allemaal Sinterklaas mét Zwarte Pieten vieren, willen ze ook niet,
   En wat die Verena persoonlijk denkt en wil zal me aan mijn Nederlandse witte reet roesten. Zo!.

   Like

 6. Martha N zegt:

  Ieder zijn eigen feest… Maar dat dan niet vieren in een gastland, terug naar je eigen cultuur..?
  Misschien is dat een oplossing..?
  Ha, zou wel lekker rustig worden.
  Wij gewoon onze Sinterklaas en de Kerst, het Paasfeest en Pinksteren en wat we nog meer hebben en zij het suikerfeest en de rest maar in eigen land!
  Niet tevreden, ja dat kan, maar dan op naar eigen haard en geit.

  Like

 7. Rick zegt:

  Comment verwijderd wegens overtreding van blogregel 3

  Webmaster

  Like

 8. koddebeier zegt:

  Alle tegenstanders van Zwarte Piet kunnen van mij oprotten naar het land van herkomst.
  De landverraders die het met hun eens zijn, ga gerust met hun mee, wij zullen je niet missen.

  Like

 9. G.Deckzeijl zegt:

  We zullen maar zeggen, als we maar gezond zijn. En als ik terugkijk op de jaren die achter me liggen heb ik wat vrouwelijk schoon aangaat helemaal niks te klagen gehad.
  http://www.nina.be/nina/nl/2205/Real-Life/article/detail/1737376/2013/11/08/Magerste-vrouw-ter-wereld-moet-60-keer-per-dag-eten.dhtml

  Like

 10. José zegt:

  Als er iets over het verleden van de vader van Maxima gezegd wordt, horen wij steevast dat wat haar vader in het verleden gedaan heeft, zij daar niet op aangesproken mag worden, m.a.w. geef haar daar niet de schuld van!
  Als bij Zwarte Piet de slavernij erbij gehaald wordt, worden alle NL-ers als racisten weggezet. Geldt voor alle NL-ers dan niet dezelfde regel dat als een voorouder iets gedaan heeft wij daar ook niet op aangesproken mogen/kunnen worden??!!

  Like

  • fleckie zegt:

   eigenlijk zou men moeten kunnen nagaan,wie de AANDEELHOUDERS,SLAVENVERVOERDERS waren, van de WIC, en de OIC, en hoe de slaven,door wie tot aan de kust gebracht werden, na ROOFPARTIJEN, in AFRIKAANSE landen door eigen soortgenoten, en ARABIEREN.

   Like

 11. ben zegt:

  is het niet wat vreemd,dat een, Verene Shepherd, zich niet stoort aan haar criminele broeders,die de zwarten,in kwaad dag licht stelt, en volgens mij gedragen de zwarte pieten zich voorbeeldig
  zouden ze een voorbeeld aan kunnen nemen,in plaats van af te zeiken

  Like

 12. sylvia Groot zegt:

  hahaha best grappig…. de Iraanse zwarte Piet, die zwarte slaaf Hadji Firoez, staat op de culturele wereld erfgoedlijst.
  en de BEVRIJDE zwarte slaaf, onze Nederlandse zwarte Piet, door Sint op een moorse Spaanse slavenmarkt vrijgekocht, mag niet op de lijst.

  DAT geintje mag Verene Shepherd ons komen uitleggen !

  Like

 13. Martha N zegt:

  Verwijder de splinter uit het oog van Uw vijand/vriend en laat de balk in Uw eigen oog zitten, zoiets dus… Ja het begint bij zwarte Piet en waar eindigt het..?

  Like

 14. Peter Selie zegt:

  Mag het ook ‘vooruitsnellende onderwerping’ zijn

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s