Amerikaanse overheid verbiedt moestuintje van 4-jarig meisje

Screenshot_5

VS beginnen op Sovjet-Unie te lijken

Het lijkt erop dat de Verenigde Staten van Amerika, het ‘thuisland van de vrijheid’ iedere dag meer en meer op de voormalige communistische Sovjet Unie beginnen te lijken, waar het verboden was om je eigen voedsel te verbouwen, tenzij het door de staat werd toegestaan.

In de jongste aanval van de Amerikaanse overheid op haar burgers heeft het agentschap van de USDA (United States Department of Agriculture) een verbod uitgevaardigd aan Rosie, een ijverig 4-jarig meisje uit Zuid-Dakota, om op een ongebruikt stukje grond naast haar gesubsidieerde wooneenheid, groente te verbouwen.

Lees verder>>>
(h/t Linsky)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Communisme, dictatuur, Marxisme, nieuw fascisme, VS. Bookmark de permalink .

10 reacties op Amerikaanse overheid verbiedt moestuintje van 4-jarig meisje

 1. Linsky zegt:

  En hier het toppunt van hypocrisie: EU verbiedt chocoladesigaretten!

  Ondergetekende was hier met Sinterklaas als kind gek op, maar heeft in zijn leven nog nooit één echte sigaret gerookt.
  Toen een officieuze VN-official onlangs suggereerde dat Zwarte Piet racistisch zou zijn en daarom verboden zou moeten worden, brak de hel los in ons land. Nu knabbelt ook de Europese Unie aan het traditionele Sinterklaasfeest, door chocoladesigaretten te verbieden, omdat ze kinderen zouden aanzetten tot roken. Echte sigaretten, dus die met tabak, teer, koolmonoxide en nicotine, blijven echter gewoon verkrijgbaar.

  Het EU-parlement heeft de verkoop van sigaretten, sigaren en pijpen van chocolade, drop en marsepein in heel Europa verboden. ‘Geïmiteerde tabakswaren, die voor minderjarigen aantrekkelijk zouden kunnen zijn en een potentiële ingang naar de consumptie van tabakswaren laten zien, worden verboden,’ luidt de tekst van een nieuwe EU-richtlijn, die door het parlement met een duidelijke meerderheid werd aangenomen.

  De echte ziekenmakende staafjes mogen echter nog altijd gewoon verkocht worden, waarschijnlijk omdat zowel de producenten als de kankerindustrie (het medische-farmaceutische complex) hier jaarlijks miljarden aan verdienen. Wel komt er over 3 jaar een verbod op sigaretten met smaakjes, en over 5 jaar op mentholsigaretten. Naar schatting zouden er jaarlijks 700.000 EU-burgers overlijden aan de gevolgen van het roken.

  De EU haalde de afgelopen tijd vaker het nieuws met buitengewoon belangrijke nieuwe richtlijnen, zoals het verplicht terugdraaien van het vermogen van stofzuigers naar maximaal 900 watt, omdat dit het milieu zou sparen. Enkele jaren geleden werd om dezelfde (drog)reden de klassieke gloeilamp verboden, waardoor iedereen moest overschakelen op de veel duurdere, snel kapot gaande en qua productie en verwerking veel milieuvervuilendere spaarlamp.
  Xander
  http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/2013/11/09/eu-verbietet-schokolade-zigaretten/

  Like

  • Wim Husmans zegt:

   … Niet alleen in the US of A zijn ze ziek, ook in de EU weten ze van gekkigheid niet hoe ze het volk moeten knechten … het ziet er heel rechts uit …. als je wilt laten zien wat voor grote jongen je bent, dan terririseer je de buurt … als kind al ….”KIJK MIJ EENS, IK BEN DE MACHT” … zielig

   Like

 2. Rick zegt:

  Total Off Topic:
  Eindelijk eens een solide tegengeluid m.b.t. al die extreem rechtse blogs 😉
  http://www.demoslimkrant.nl/

  Like

 3. Tom Hendrix. zegt:

  Wat verwacht men ook, nu de V.S. worden geregeerd door MOSLIM OBAMA, met zijn matties van communisten/democraten.

  Like

 4. Theresa Geissler zegt:

  Zoals trouwens zo vaak kijken ze hier weer eens naar de verkeerde dingen.
  Na de constatering van deze ‘overtreding’zouden ze logischerwijs tot de conclusie moeten komen, dat het een schandaal is, dat een vierjarig kind groenten moet verbouwen omdat zij en haar invalide moeder anders geen eten hebben; dat er sociaal-economisch beter voor die mensen gezorgd moet worden. Maar ja, de VS…… Tóch al het land van uitkeringen-in-de-vorm -van-voedselbonnen……

  Like

 5. luckybee zegt:

  Tsia het verbaasd me eigenlijk helemaal niets; de meeste Democraten zijn katholieken, en de RKK wordt absoluut geregeerd.Wat weten die van Democratie? ze schreeuwen democratie om het hards, maar weten eigenlijk helemaal niet wat het betekent. Hoogste tijd dat de Calvinisten (Presbiterianen) de macht weer in handen terug krijgt.Al die secten hebben niets met de Calvinsiten te maken.

  Like

 6. star zegt:

  Tja verbaast me niks, alles moet onder controle zijn tenslotte.En de EU??? Die verbiedt alles wat geen hoge accijnzen binnen brengt.Tenslotte mag je je allemaal nog een slag in de ruimte roken, drinken en autorijden.Alles wat geld oplevert -al is het nog zo ongezond- het mag.Hoe korter je leeft hoe liever, als je maar consumeert.Voor de rest maakt de EU zich wel druk over de zuigkracht van stofzuigers en rechte komkommers.We wist toch dat het niet goed zou zijn om in de EU te komen?
  En de USA laat zich nu eens van de beste kant zien: zij zorgen zogenaamd goed voor de bevolking, zegt Odrama tenminste en dan moet je geen groente willen verbouwen.Ze vergeten even te vertellen dat alle mooie appels peren en komkommers uit de supermarkt niet betaalbaar zijn voor gewone gezinnen.Ik schrok me suf toen ik daar mijn boodschappen afrekenende, dus ik weet dat wél.

  Like

 7. jowitteroos zegt:

  Een oudje uit 2010: ““Als mensen de overheid laten beslissen welk voedsel en welke medicijnen zij tot zich nemen, zal hun lichaam binnen afzienbare tijd in zo’n slechte staat zijn als de zielen die onder tirannie leven”.

  Denk zelf, beslis zelf welk voedsel je tot je wilt nemen en hoe je je lichaam behandelt bij ziekte. Neem het heft in eigen hand en verloochen jezelf niet. Probeert de overheid dit onmogelijk te maken? Revolutie!”
  http://www.argusoog.org/moestuincriminelen/

  Obama familie legt een moestuin aan achter het Witte Huis in 2009.
  http://vorige.nrc.nl/buitenland/article2188731.ece/Moestuin_bij_het_Witte_Huis_voor_de_Obama_s

  Like

 8. Jan zegt:

  Nog een bijzonderheid uit het steeds geestelijk rotter wordende land onder de junta:

  Pindakaas en jam zijn racistisch
  http://www.thecollegefix.com/post/15414/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s