Beierse Woud teveel gevraagd voor asielzoekers

Screenshot_25

“Die Welt” vraagt nog retorisch of het Beierse Woud teveel gevraagd zou zijn voor asielzoekers, maar de vraag is al lang beantwoord. Natuurlijk niet! Politiek vervolgden genieten recht op asiel, staat er nog in de oude grondwet, en daaronder stelde men zich vroeger mensen voor, die in hun geboorteland onmiddellijk in het tuchthuis of in een concentratiekamp gestopt zouden zijn als men ze betrapt zou hebben. Tegenwoordig is dat anders.

De normale asielbedrieger wil in zijn nieuwe thuisland ook wat beleven, het liefst in een grote stad. Daar kun je je het best uitleven, drugs verkopen, je vriendin laten prostitueren, zelf lol maken, en alles gratis ten koste van domme Germanen. Dan is het Beierse Woud toch een vreselijk initiatief tegen de mensenrechten!

Wij adviseren om een klacht in te dienen bij het Europees Gerechtshof voor mensenrechten! Alleen maar naar bomen kijken, dat is echt racistisch en inhumaan, discriminerend en een brutaliteit! Je zou zelfs aan schadevergoeding en smartengeld voor deze psychische martelingen gaan denken. Bomen in een saai, groen natuurpark! Zoiets hoef je toch niet te pikken! Toch?

Screenshot_26

Het onderkomen voor asielzoekers in Böbrach in het Beierse Woud

Bron:
http://www.pi-news.net/2013/11/bayerischer-wald-unzumutbar-fur-asylanten/#more-370035

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Nuttige idioten", "Verrijking", Duitsland, Immigratie, Krankzinnigheid. Bookmark de permalink .

20 reacties op Beierse Woud teveel gevraagd voor asielzoekers

 1. maria zegt:

  Dit is bijna hilarisch! Zo’n paradijselijke plek afwijzen als oorlogstrauma-asielzoeker! Bomen! Frisse lucht! Dat is wel het laatste waar je als halal-handelaar/pooier/jihadronselaar op zit te wachten! Zet ze voor mijn part allemaal in dat sprookjesbos, kijken of ze het peperkoekhuisje kunnen vinden…

  Like

 2. Republikein zegt:

  Straks gaat het nog sneeuwen ook, op de lange latten?

  Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  Zelf zou ik er wat voor géven als mij de kans geboden zo worden om in het Beierse Woud te mogen wonen, maar nou ja……
  We kunnen het trouwens ook omdraaien: Zijn de instanties niet bang dat dat schitterende gebied met zulke bewoners binnen de kortste keren vervuilt en verloedert?
  Wie is er nou het slechtste af? Die lui of de leefomgeving herself?

  Like

 4. Fred zegt:

  Asielzoekers zouden een gat in de lucht springen zo blij als ze zouden zijn met de mooie groene bomen en de frisse lucht.
  Zo niet deze ……………

  Like

 5. luckybee zegt:

  Ik geloof dat de Beyeren helemaal geen germanen zijn, zestammen van de Kelten, gemengd met de slaven volkeren.Ten minste dat geloven ze van zich zelf.en een toontje Romeins.

  Like

 6. JooJootje zegt:

  Ik zou graag op zo,n locatie willen wonen.
  Maar ja ik ben dan ook blank.

  Like

 7. Jean zegt:

  Ik ken een veel betere locatie, Lampeduza de boot richting noord afrika, veelx meer zand om te spelen en warmer. Zij blij en wij heel blij.

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Jean: 07.41. uur. Precies, enkeltje terug naar de zandbak. Onze Europese landen zitten al overvol, met deze mensen. Steeds vraag ik mij weer af, waarom ze massaal- vooral de moslims- naar Europa willen. Ze haten ons, en willen niks weten van onze samenleving! Waarom gaan ze niet naar de OLIESJEIK-LANDEN, daar heeft men heel veel plaats, en deze sjeiks hebben ook gigantisch veel geld!

   Like

 8. Jan zegt:

  Een paar zinnen uit dat jankerige verhaal van de socialistische Schleimier:
  Die Straße ist eine Sackgasse – sie endet an der Asylunterkunft.
  Integrationsbeauftragter verfährt sich
  Angst vorm Wald
  Er habe Angst vor Isolation und vor allem vor dem Schnee
  http://www.welt.de/regionales/muenchen/article121773252/Ist-der-Bayerische-Wald-zumutbar-fuer-Asylbewerber.html

  Vooruit wolfjes, doe je best

  Like

 9. Tistochwat zegt:

  Tjonge, zo zou ik ook wel willen wonen; het lijkt net ‘Villa Eikelworst’ op landgoed ‘De Horsten’.
  U weet wel: één van de vele lustoorden van de ‘oranjes’.
  Die zielige asielzoekers krijgen daar in dat woud toch zeker ook wel 24/7 gratis zorg enz.?
  Anders is nog maar behelpen.

  Like

 10. Martha N zegt:

  Tja jammer van de bossen..
  Lang zullen ze daar echter niet blijven.
  Ze steken gewoon het verblijf in de fik. Per ongeluk peukje weggegooid, moet toch kunnen..?
  Weg verblijf en zij naar de stad, het is niet de eerste en zal ook niet de laatste keer zijn dat ze dit doen. Het mooiste is wanneer er ook nog eens iemand van hen hierbij verbrand. Mogen ze vanwege de zenuwen en ellende gelijk allemaal blijven.

  Like

 11. fleckie zegt:

  dat ze als MOSLEMS ook nog tussen SCHWEINEFLEISCH-etende, und BIERTRINKENDEN terecht kwamen, , maar ook nog als gekleurde mensen ,als UNTERMENSCHEN terechtkwamen ? zal het heerschap heus NIET bevallen hebben, te zien aan de foto. (Kan men die lui niet beter op AFGELEGEN oorden neerplanten, dan verdwijnen ze (hopenlijk) weer naar land van herkomst?)

  Like

 12. Tiny zegt:

  Het Beierse Woud is werkelijk een fantastische plek om op een relax en even helemaal weg van alles vakantie te gaan. De omgeving is fantastisch. Bovendien is daar een heel groot echt wildpark waar je op fotosafari kunt gaan. Als je geluk heb zie je lynxen en wolven en enorme wilde zwijnen.
  Maar, daar in die afgelegenste gebieden, die hele kleine dorpjes, ook wij zullen daar op den duur niet kunnen wonen. De gebruiken aldaar zijn, om het netjes uit te drukken, tamelijk middeleeuws. Voor wat dat betreft, passen de asielzoekers daar prima. Als ze daar wat durven uitvreten, krijgen ze bevolking echt over zich heen en die zijn niet bepaald zachtzinnig bij het uitdelen. 😆
  Ik gun die ” buitenlandse gasten” het van harte.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s