Ebru Umar – SYRIËGANGERS GALORE!

Screenshot_10

Totaal klaar met dat geknuffel van Syriëgangers. Dat ze erheen gaan: tot daar aan toe. Sterker nog: mooi, opgeruimd staat netjes. Liever terroristen over de landsgrenzen dan binnen. Dat ze terugkomen… echt facepalm. Dat ze gepamperd worden? Head desk. Alleen in Nederland. Gasten nemen wapens ter hand. Gasten gooien bommen en granaten. Gasten roepen Allahuakbar. Gasten gaan niet dood. Gasten komen terug. En gasten zijn welkom. Niet alleen de Allahuakbars onder ons maar ook de Tanja Nijmeijers horen hier niet. Wat is er mis mee om te stellen dat als je wapens ter hand neemt om in een vreemd land nog vreemdere mensen dood te schieten zonder dat je bent uitgezonden door Defensie, je je Nederlanderschap kwijtraakt?

Lees verder>>>
(h/t Helena)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

26 reacties op Ebru Umar – SYRIËGANGERS GALORE!

 1. Tom Hendrix. zegt:

  Helemaal eens met het artikel. Trouwens we hebben toch het voorbeeld van de Nederlanders,die aan de kant van de Internationale Brigades vochten in Spanje, tegen Franco. Deze mensen werd het Nederlanderschap ontnomen.

  Like

 2. Martha N zegt:

  Niets op tegen Helene.
  Komen ze half levend terug, worden zij door hun mensen als een held vereerd.
  Wij kunnen de rolstoel en de uitkering betalen.
  Inderdaad gewoon Nederlanderschap afpakken, zij verdienen het niet Nederlander te zijn (waren ze ook niet).
  Zij die gaan vechten zonder opdracht moeten voor de krijgsraad.
  Over die Tanja N. heb ik helemaal geen goed woord voor over.
  Verdrietig voor haar ouders…

  Like

  • maria02 zegt:

   De verzekeringen zouden kunnen weigeren hun medische kosten te betalen. Zou aangepast moeten worden in het geval van zulke hedendaagse uitspattingen. Jihad= eigen risico ? LOL…duizenden euro’s kwijt aan medische zorg na terugkeer. ?!
   Ach maar dan gaan ze zeuren en stompvoeten doordat hun ” rechten om te vechten” zijn ontnomen en zooo zielig zijn ze altijd , slachtoffers van dat enge Europa die niets van hun ” religie” begrijpt. En ze krijgen hun zin dan maar want tja, ze zijn een verrijking van de maatschappij toch ?
   Beam me up Scotty

   Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  Kijk, één van de reageerders op GS zegt onmiddellijk dit: “Lieve schat, U trapt nu een deur in zo groot als die van een hangar!”en voor het geval hij/zij mocht bedoelen dat het een ópen deur betreft -want dat is er nog niet direct mee gezegd- is dat terecht opgemerkt. Ebru heeft, waar het zaken als Islam-EXTREMISME betreft, onveranderlijk zó ’n mond, maar zolang zij tegelijkertijd Wilders en de PVV even onverkort blijft afwijzen, heeft dat weinig zin. Het is ook niet logisch, op die manier: Dat zou het alleen zijn als ze iets zou zeggen als: “Wilders en de PVV gaan mij uiteindelijk te ver, al geef ik toe, dat ze het op sommige punten bij het rechte eind hebben.” Maar nee, ze fladdert van de ene piek naar de andere en, het spijt me, op die manier verwordt alles wat je te zeggen hebt tot kretologie, zonder enige samenhang. Aan alles wat zij van tijd tot tijd over deze kwestie zegt, heb je totaal niets, zolang toch ook zij kennelijk vasthoudt aan het denkbeeld van de ‘gematigde Islam’ die ‘geen bezwaar’ zou zijn en wat mij betreft hoeft de PVV níet voor haar op de bres als mocht blijken, dat zij serieus bedreigd wordt door een extremere variant van de Islam en die zogeheten ‘gematigde’ moslims héél consequent de andere kant op blijven kijken.
  Het is bij Ebru allemaal een kwestie van emoties. Ze hangt ervan aan mekààr, vrees ik. Bovendien mag ze wel eens bedenken, dat haar vriend Theo zich in zijn graf zou omdraaien als hij wist hoe zij stond tegenover de PVV en dat gematigde-moslimstandpunt. Maar misschien beseft ze dat ergens ook wel en was ze daarom 2 November jl. niet op zijn herdenking. Tja, het valt niet mee, de keuze tussen de Amsterdamse grachtengordel en datgene wat èrgens nog je ‘roots’ zijn……
  Spaar je emotionele kreten en bezin je eerst maar eens definitief op wààr je nu precies stàat, Ebru!

  Like

 4. Cathja zegt:

  Hadden we maar een flink aantal Ebru’s in de Tweede Kamer zitten! Zij ziet heel scherp waaraan ons land kapot gaat!
  Blijf asjeblieft protesteren Ebru! Hopelijk worden er eens een aantal ‘fatsoenlijke politici’ wakker!

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Zó scherp ziet ze dat nou ook weer niet.
   (Zie mijn comment hier boven.)

   Like

   • maria02 zegt:

    Helemaal mee eens Theresa.

    Like

   • Cathja zegt:

    Beste Theresa, ik vind dat er nog veel teveel moslimknuffelaars in de Tweede Kamer zitten. Je mag om ‘politiek correcte’ redenen bijna niets meer zeggen ten nadele van de islam. Deze vrouw heeft lak aan politiek correcten en noemt de dingen bij de naam. Daarom krijgt ze ook veel haatmails en bedreigingen, voornamelijk uit de moslimhoek.
    Wat ze zegt komt dus wel aan.
    Van mij mag ze doorgaan met het benoemen van alles wat er hier fout gaat m.b.t. de moslimtolerantie (die abnormaal ver aan het doorschieten is!)

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @Cathja, 17.50u. Ga je gang, We zijn en blijven allemaal vrij om te denken wat ons goeddunkt.
    Maar als Madame zich voortdurend zo over de PVV blijft uitlaten als ze nu doet, zal je je vroeg of laat toch moeten afvragen of ze je adoratie wel waard is. EN of jij überhaupt wel voor de PVV voelt.
    Dit zul je niet aardig van me vinden, maar heb jij al gehoord of gelezen, hoe ze over ons praat?
    Het mens hinkt op twee gedachten; dat is nooit een goede zaak.

    Like

  • Tiny zegt:

   Nee dank je, zie reactie van @ Theresa, waar ik het helemaal mee eens ben.

   Like

   • fleckie zegt:

    een beetje? gevoel van wantrouwen zou hier wel op z’n plaats zijn,i.v.m. wat die moslem?dame vertelt.

    Like

   • Tiny zegt:

    Ik zal het even heel duidelijk zeggen. Ik, Tiny, vertrouw geen enkele moslim. Al doen ze nog zo aardig. En ik zal ze nooit vertrouwen, geen enkele.
    OK?

    Like

 5. delamontagne zegt:

  Een van deze:” Ivo Opsteltens, Dick Schoofs en Jozias van Aartsens ..etc…..van deze wereld ” las ik eens zeggen: “We moeten wel bedenken,,,,, het zijn nog maar jonge(ns)[tjes]. Hebben nog geen verantwoordelijkheids-besef. // Paspoort c.q nationaliteit afpakken! ! !. Kan maar wel bij de oorspronkelijke NL-ers.
  Dit las ik ook:( van iemand in krant ):”Ik ben rond 1977 mijn NLse nationaliteit kwijtgeraakt omdat ik bij een ambassade van een ander land ben gaan werken. Heb toen via een verzoekschrift aan de koningin m’n Nederlandse nationaliteit weer terug gekregen.”
  VERSCHILLEN MOETEN ER ZIJN.

  Like

 6. luckybee zegt:

  Betse Ebru dat zullen onze Marxisten wel weten te verhinderen, hoe meer rotzooi bij ons heerst hoe beter het met ze gaat,dan kunnen ze eindelijk hun dictatuur van de Proletariers bij ons invoeren.Wat Tanja Nijmeijers ze is een van ze , en nog meer ze heeft de status van Nomen Clatura al berijkt.Ze mag in Cuba met een yacht in de Caribiek Kruizen. Dat hebben alleen de Nomen Klatura mogen genieten.Het wordt nog een heel spannende tijd dat voor ons ligt.

  Like

 7. G.Deckzeijl zegt:

  Hier is ze nog een keer. Vraag me daarnaast nog steeds af of ze beleidend moslim is of niet.

  Like

  • Henk.V zegt:

   Let even op dat deze dame gewoon VAST STELT dat de islamisering een in ons land een FEIT is dat de overheden wegkijken!
   Een paar keer deze video GOED beluisteren…en je kunt Ebru aardig plaatsen.

   Er heeft in Europa een breed onderzoek onder moslims plaatsgevonden om vast te stellen hoe de opvattingen die men er in de islam op nahoudt, zich tot elkaar verhouden.
   Hans Jansen komt tot een twintig- zestig- twintig indeling die overal lijkt op te gaan.
   Deze getallen geven percentages aan.

   Aan de basis bevindt zich een zeer actieve groep , de fundamentalisten die actief zijn in opruiende taal, agressieve islamitische ”evangelisatie”, vooral richting eigen publiek, zeker gericht op jongeren die gevoelig voor beïnvloeding zijn.
   De fundi’s willen een ”zuivere” beleving van de islam.Iedereen die qua uiterlijk als moslim valt te herkennen bevindt zich binnen (het bereik van) de onderste laag van twintig procent!
   Alle geweld en dreigende taal komt uit deze laag.En wanneer Ebru zegt dat zij niet begrijpt waarom de ”Neo Turkse gastjes” zich zo belachelijk aan stellen tegenover haar, dan zou zij moeten weten dat de invloed van de fundi’s in ons land alarmerend groot aan het worden is.
   Zij geeft in haar manier van praten ook aan dat zij beslist niet behoort tot de midden groep van zestig procent, die af en toe naar de moskee gaat en bij gelegenheid thuis wat bidt wat en nogal traditioneel wil leven, maar ook weer niet al te nadrukkelijk, omdat er belangrijker zaken in het leven zijn, zoals werken bijvoorbeeld.
   Het is deze groep ”gematigden” die door de fundi’s, als het enigszins kan , verbaal onder druk gesteld worden, omdat ze hun plichten verzaken.,

   De instabiliteit die er latent in elk islamitische land bestaat, is terug te voeren op fricties die optreden tussen deze beide groepen.
   In Egypte oefenen de fundamentalistische moslimbroeders bijvoorbeeld grote druk uit op tegenstanders van Morsi en zij zeggen dat zij, door Morsi te verwerpen naar de hel zullen gaan..De meeste mensen vinden het daar te heet en worden dan onzeker.
   Het is dus afwachten of dat dreigen iets oplevert op den duur in Egypte.

   Ebru hoort overduidelijk tot de overige 20%, een groep van hoog opgeleide mensen ,waarvan ongeveer de helft helemaal niet meer gelooft, maar daar vaak niet voor durft uit te komen.
   Je kunt deze mensen zien als super vrijzinnig die veel dichter bij ons staan, maar lang niet altijd honderd procent Nederlander worden. Zij komt daarbij zeker in de buurt en er zijn veel Nederlandse trekjes in deze journaliste gekropen.Haar bijna ongeremde vrijmoedigheid in het geven van een kritisch oordeel is beslist toch echt wel opmerkelijk!
   Zij durft heel wat meer te zeggen dan onze vrome schijtebal Knevel.

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Dat is natuurlijk ook weer waar, Henk. Zij is zéker vernederlandst.
    Ik bedoel: Als een Famile Arslan -die ik op deze site al meermalen heb aangehaald- van zichzelf hetzelfde beweert is dat gewoon een gotspe, een ergerlijke bewering. Met Ebru is dat heel anders, dat ontken ook ik niet. Eerst was ik dan ook heel enthousiast over haar. En nóg geloof ik inderdaad niet dat ze gevaarlijk is. Maar de manier waarop ze zich nog steeds over Wilders en de PVV uitlaat is -in dit verband althans- een zeer eigenaardige kronkel, die MIJ ten aanzien van haar de nodige reserve in acht doet nemen en mij er niet toe kan brengen, haar te beschouwen als één van ons.
    Ze gelooft in ieder geval in de tweedeling in de Islam, verwesterd of niet.
    En zolang dat zo is, weet ik niet precies wat ik met deze figuur aan moet, het spijt me.

    Like

 8. G.Deckzeijl zegt:

  Geen geschikte draad: volgens dwaallicht S.Dekker worden we straks ingelijfd door China…
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/22047868/__Chinees_wordt_examenvak__.html
  En wat is daarna de bedoeling? Dat we ook arabisch, Berbers en Turks gaan leren?
  Wat is er bv. mis met het Algemeen Beschaafd Germaans, bij Wodan..???
  http://tinyurl.com/lsvuda

  Like

 9. G.Deckzeijl zegt:

  Een vraag die deze wereld al meer dan 1400 jaar bezighoudt: hoe is ’t toch mogelijk dat een paar miljard mentaal gestoorden iedere dag de kont in de lucht steken voor….
  een KEI..????
  http://michael-mannheimer.info/2013/11/11/die-luege-von-der-islamischen-toleranz-und-ueber-sonstige-luegen-zum-islam/

  Like

 10. G.Deckzeijl zegt:

  Goed gezien! Islam hoort thuis op de vullishoop van de geschiedenis.
  http://www.pi-news.net/2013/11/der-islam-gehort-auf-den-mullhaufen-der-geschichte/

  Like

 11. G.Deckzeijl zegt:

  Onthouden: waarom immigratie óók hier de doodsteek betekent voor ons sociale vangnet + pensioenvoorziening.
  http://michael-mannheimer.info/2013/11/10/deutscher-rentner-kellerkind-der-nation/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s