FOTOSHOPPER

Screenshot_23

Door:
Jade
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

13 reacties op FOTOSHOPPER

 1. Leuk, opzouten met al die Turken in Nederland en Europa. Ik werk met twee Marokkanen in de plantsoenendienst. De één heeft steeds rugpijn en de ander hoofdpijn. Die met rugpijn loopt al weer een paar weken in de ziektewet. Maar hij gaat wel vijf keer per dag naar de moskee.

  Like

 2. Goeie.

  Wat zou het geweldig zijn als alle ‘cultuurverrijkers’ die onoverkomelijke problemen hebben met onze cultuur zouden vertrekken naar het land van hun tweede paspoort. Dan kunnen we weer met de wederopbouw beginnen.

  Like

 3. felix zegt:

  Ik vraag me echt af wat ze met dit monument willen, zie mijn eerdere comment hier.

  https://ejbron.wordpress.com/2013/11/10/zo-wordt-het-domme-volk-van-de-echte-problemen-afgeleid/#more-49701

  Willen ze een Dag van de Gastarbeider instellen, moet koningin Maxima een krans gaan leggen bij het monument? Vanwege het lijden van de gastarbeider onder het bewind van de autochtonen hier? Wat een lachwekkende onzin !!

  Like

  • Jan zegt:

   Je weet toch dat Nederland door Marokkanen werd bevrijd van de Duitsers en dat zij voor de huidige welvaart hebben gezorgd (niet vragen waarom zij het dan nu afbreken)

   Zij hebben zogenaamd geleden in de Limburgse steenkoolmijnen (deden dit zichzelf aan net als de Limburgers zelf) Toen de mijnen werden gesloten protesteerden zij, wilden niet bij Daf werken toen hen dit werd aangeboden. Ineens begon het geromantiseer van de (smerige en hete en gevaarlijke) mijnen waarin je stoflongen opliep, soort Ostalgie zeg maar, alleen 30 jaar eerder.

   De steen laat weer eens zien, hoe verknipt de geest van links is al zijn zij geestelijk nooit volwassen en volwaardig geworden.

   Like

 4. delamontagne zegt:

  Het zou leuker zijn als die krans in de top moet, kan ze er inklimmen. Ik las dat ,t monument op,t Afrikaanderplein staat. Die hele wijk was vroeger een buurt waar veel havenarbeiders woonden die werkzaam waren bij Maas-en Rijnhaven. Is nu een totale moslim “ënclave.” De HBS waar ik in de jaren 50 eindexamen heb gedaan, is veranderd in een mosqee ( o.a door er een koepel op-te-zetten ). De R.K. kerk aan de andere kant is er niet meer, net-zo-min als de gewone ( NL-se ))Rotterdammer.

  Like

 5. koddebeier zegt:

  Mooie foto !! Ik kom ze zeker uitzwaaien, ook omdat ik zeker wil weten dat ze echt vertrekken.

  Like

 6. koddebeier zegt:

  Maar lieve mensen geduld, over een jaartje of 10-20 kom er een monument voor de laatste autochtone Nederlander !!

  Like

 7. Harry zegt:

  Ik vind dat de genuanceerde manier waarop de Russen Willempie en Maxie weggejaagd hebben , met de perfect gekozen kleur van het fruit wel een verfijning van hun voormalige voorkeur voor de kleur rood etaleren .
  Niet voor niets hebben zij de Hermitage .
  Ze zijn daar heus niet achterlijk .

  Ben bang dat er heel wat meer voor komt kijken dan tomaten om van die groep islamitische barbaren af te komen , waar we ook niet zelf voor gekozen hebben .
  Fruitbommen zullen zelfs niet voldoende blijken .

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s