Islamitische hondenhaat: het zwijgen van de dierenbeschermers

Screenshot_15

Onlangs weigerde in Groot-Brittannië een taxichauffeur om een gehandicapte vrouw met een blindengeleidehond mee te nemen, zogenaamd vanwege de ramadan. Ondanks het feit dat een taxichauffeur volgens de wet niet mag weigeren om gehandicapte passagiers en hun opgeleide dieren te transporteren, werd de man niet ontslagen. De eigenaar van het taxibedrijf zei dat men het religieuze geloof van de taxichauffeur zou respecteren.

Er zijn veel van dit soort incidenten geweest, bericht Enza Ferreri op Frontpage Magazine, zowel in Europa en Noord-Amerika: taxichauffeurs, die weigeren honden mee te nemen (ook blindengeleidehonden), politieagenten, die hun honden niet in de buurt laten komen van islamitische verdachten, islamitische gevangenen, die schoon beddengoed en kleding krijgen nadat een hond er aan gesnuffeld had, of honden met leren schoentjes aan hun poten als ze een moskee moeten doorzoeken, en nog veel meer.

In vele hadith, vertellingen van de daden en de woorden van de profeet Mohammed, wordt over honden gesproken, ze gelden als “onrein” en “slecht”. Zo zegt de website Islam Q&A, een site die regelmatig fatwa´s van de Al-Azhar universiteit publiceert, onder andere:

Met betrekking tot het houden van honden – dit is haram (door Allah verboden), en het is inderdaad een zware zonde, want bij diegene die een hond heeft, behalve diegenen die hiervoor speciale toestemming hebben, worden dagelijks twee giraats (een maateenheid voor beloningen voor goed gedrag) ingehouden.

In de Nederlandse stad Den Haag stelde het gemeenteraadslid van de Islam Democraten zelfs voor om in de stad het houden van honden te verbieden. Hiertegen kwam Paul ter Linden, een gemeenteraadslid van Geert Wilders´ PVV, onmiddellijk in verweer: “In dit land is het houden van huisdieren toegestaan. Wie het daarmee niet eens is, moet naar een ander land vertrekken.”

Interessant genoeg namen de dierenbeschermers niet eens het woord, ze zijn te bang om voor de rechten van de dieren op te komen als dit tegelijkertijd in strijd is met islamitische gevoeligheden. Ook op de website van de Partij voor de Dieren in Nederland en haar tegenhanger in Groot-Brittannië vind je de woorden “halal”, “moslim” of “islam” niet.

Als je alleen al de begrippen halal en behandeling van honden in beschouwing zou nemen, aldus Enza Ferreri, dan zouden er genoeg aanknopingspunten zijn voor een politieke partij in verband met dierenbescherming, evenals de manier waarop de islam deze levenswijze bedreigt. Maar dat bestaat niet.

Als het doel van de Nederlandse Partij voor de Dieren politieke correctheid is, en hun vrienden de moslims zijn die honden in Den Haag willen verbieden, dan is dat heel moeilijk te begrijpen. Het zou hun doel moeten zijn om de levensomstandigheden voor dieren te verbeteren, ze doen echter precies het tegendeel:

Ze ondersteunen het islamitische raadslid Kücük en vervloeken Paul ter Linden van de PVV, die precies datgene heeft gezegd wat de Partij voor de Dieren al lang had moeten zeggen: “Wij hier in Nederland houden van honden en als u niet van ze houdt, gaat u dan ergens anders heen.”

Screenshot_16

Bron:
http://europenews.dk/de/node/74021

Bron oorspronkelijk artikel:
http://frontpagemag.com/2013/enza-ferreri/islamic-dog-hatred-animal-rights-activists-silence/
Auteur: Enza Ferreri

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Appeasement, Dhimmitude, Dierenbescherming, Hypocrisie, Islam, Islamisering, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Nederland, nieuw fascisme, political correctness, politici, Rotzakken, tolerantie/intolerantie. Bookmark de permalink .

31 reacties op Islamitische hondenhaat: het zwijgen van de dierenbeschermers

 1. daniel deblaere zegt:

  In mijn lievelingsboeken uit mijn kindertijd inmiddels 45 jaar geleden werden de blanke kruisvaders die het Heilige land wilden beschermen tegen de Saracenen, steevast door hen als “christenhonden” betiteld… Woef!

  Like

 2. LOUIS-PORTUGAL zegt:

  Ben ik blij dat we in Portugal zeeeeeeeer weinig (ongeveer 45.000) moslims hebben met onze aanvankelijk 8 honden.
  Misschien een goeie tip voor mensen die last van inbrekers hebben.

  Like

 3. Peter Klaasing zegt:

  En waar komt dit vandaan? Van die achterlijkie zandhazen die zelfs hun vrouwen minachten en eisen dat vaginas afgesneden worden. Wat een goor volk en dat word in ons land getolereerd. Dit moet uitgeschreeuwd worden dat moslims de vaginaas van hun vrouwen afsnijden. Dus als je een vrouw? in een burka ziet, dan dan weet jij zij heeft geen schaamlippen meer. Want daar houden arabieren niet van. Het staat in de koran, dat als een vrou de maand heeft, mag hij een schaap neuken. Gedver wat een ziek volk. En onze lieve regering laat deze waanzinnigen toe, want zij zijn zielig. Als de sharia wet word ingevoerd en de zieke arabieren eisen dat alle vrouwen besneden worden, dan zal er een oorlog uitbreken die veel erger is dan ww2. Dan zullen alle moslims uitgemoord worden. Dit is een waarschuwing voor alle moslims. Voor het te laat is, moslims ga terug naar je zandbak.

  Like

 4. Martha N zegt:

  http://www.sconline.nl/nieuws/binnenlaten-geleidehond-wordt-verplicht

  Het wordt verplicht..!
  Het gaat verplicht worden!

  http://www.kimbervie.nl/tog/opendeur.htm

  ALS HET STIL WORDT OM JE HEEN.
  Onder deze titel schreef Tammo Bakker een boek over de strijd om geleidehonden voor visueel, auditief en motorisch gehandicapten. Hij verwoordt hoe het het handicap kan toeslaan en de gevolgen daarvan, voor hemzelf en de maatschappij om hem heen. Sinds 1978 gebruikt hij een geleidehond die door de Zuidelijke IJsselmeer Polders (later Lelystad) ook als zodanig is erkend. Bakker is daarmee de eerste Nederlander en ook de eerste Europeaan die gebruik maakt van een dovengeleidehond. Het boek is ook een getuigenis van onbegrip, dicriminatie, misleiding, leugens en pesterijen van een lokale overheid die in botsing kwam met een gehandicapte burger.
  Tammo Bakker is in vele delen van Nederland bekend door zijn activiteiten voor Israël en zijn geschreven boeken. Zijn hond is voor hem zijn oren die op vier pootjes met hem mee gaat. Het is stil om hem heen, soms akelig stil. Hoe hij niet anders kan dan voor een grote groep gehandicapten de rechten verdedigen tot in de Raad van State. (tot zover de krant).

  Hoever zijn ze nu in Nederland met het verplicht gaan worden..?
  Weten jullie het..?

  Ze laten rijp en rot toe in Nederland maar geen geleidehond..?
  Ook in Engeland komt dit vaak voor en andere landen.
  Misschien omdat er zoveel moslim taxichauffeurs zijn?

  Like

 5. Theodoor zegt:

  Wat wordt er toch moeilijk gedaan. Als een GELOOF je verbied om honden te vervoeren in een taxi, dan ben je ongeschikt voor dat beroep. Punt uit.
  Als ik geloof dat ik mij niet door mijn vijand moet laten helpen, islamiet, dan neem ik ook een ander loket, kassa, winkel enz.

  Like

 6. Tiny zegt:

  Ben nog op zoek naar een paar hele goede, opgeleide waakhonden. We waren van plan geen van zulke honden meer op te nemen. Nadat de laatste op 18 jarige leeftijd is overleden. Maar op dat besluit ben ik ondertussen wel terug gekomen. Man beveiligingshonden met pensioen, zijn weer van harte welkom.
  Wat betreft “giraats” sta ik al geweldig in de min 😆 Er kan nog meer bij.

  Like

 7. Theresa Geissler zegt:

  Nou, daar hebben de dieren dan nog eens een goeie volksvertegenwoordiger aan, zeg!
  Als ze moeten kiezen tussen hèn -de dieren- en de schoften, die hen dood schoppen, mishandelen en onverdoofd slachten durven ze het als het er op aan komt, niet eens tegen die laatsten op te nemen
  Politiek correct, m’n zolen! Hoewel het me niet eens bijzonder verbaast van die zweefteef Thieme met haar Zevendedagsadventisme; Misschien vindt ze moslims ergens nog wel aanvaardbaar omdat ze zo schermen met ‘vroomheid.’ Zoiets.
  Zu kotzen, deze houding! Dat hypocriete partijtje verdient het nu helemààl om bij de eerstkomende verkiezingen volledig van de kaart geveegd te worden!
  “Partij voor de Dieren!” God-nog-aan-toe, wat een wàlgelijke vertoning!

  Like

 8. Vederso zegt:

  Van de website van Enza Ferreri:

  Like

 9. GT zegt:

  Het is ten strengste verboden, moslims tehouden in DenHaag .

  Like

 10. Daiyu-ninja zegt:

  Straks moeten alle blinden aan de pony omdat moslims honden niet accepteren.
  Dan zitten er geen honden meer in de bus/taxi, maar pony’s.
  http://www.spitsnieuws.nl/archives/raar/2010/11/blindengeleidepony_voor_moslim_1.html

  Like

 11. Harry zegt:

  We hebben recentelijk een paar programma’s kunnen zien op tv , oa. van Pownews en Reporter , waarbij bleek dat islamitische taxichauffeurs zich bezighielden met drugshandel en vrouwen tot seks probeerden te bewegen in plaats van de rit te laten betalen .
  Drugs en schaamhaar zijn kennelijk minder erg dan hondenhaar .
  Blijkbaar zijn deze lui dus helemaal niet geschikt om mensen te vervoeren en dienen ze uit hun beroep gezet te worden .
  Eigenlijk zijn ze helemaal nergens voor geschikt en dienen uit ons land geweerd te worden .
  Waarom zijn ze hier eigenlijk ? Totaal ongewenst , overbodig , overtollig .
  Opzouten dus !
  Een goede aanzet daartoe lijkt me het stopzetten van de uitkeringen , maar daar hebben we lui van een ander kaliber voor nodig dan Rutte cs .

  Like

 12. Zelfs dieren verdedigen hun territorium! Waarom doen WIJ dat niet?

  Like

 13. Joost Visser zegt:

  Als een taxichauffeur een persoon verscholen in een burka niet mee wil nemen omdat hij/zij zich dan onveilig waant, want je weet niet wie erin zit, zal hij/zij dan zijn/haar baan behouden?

  Like

 14. G.Deckzeijl zegt:

  @Tiny: in de voormalige DDR zitten een paar hele goede fokkers van Duitse herders.
  Ik weet waar ik het over heb: had er tot half 2007 één, op een maand na 11 geworden.
  Superhonden..!!!

  Like

 15. G.Deckzeijl zegt:

  Zag de naam Kücük ook voorbij komen hiero. Droplul eerste klas!
  Kijk maar: http://tinyurl.com/aabztxd
  En de eerste de beste allahschreeuwer die in mijn aanwezigheid zeikt over “onreinheid”
  van honden, zal ik eens een verhaaltje over de ONREINHEID van zijn verlopen, vrouwenhatende soort aan het verstand peuteren.

  Like

 16. luckybee zegt:

  Honden zijn bijna net zo harram als varkens. Je mag ze alleen houden als waakhond, jachthond, anders niet en nooit mag je ze in huis binnen laten. dat is een befeel van Mohammed de profeet.

  Like

 17. G.Deckzeijl zegt:

  En toen hadden ze allemaal weer writersblock.

  Like

 18. oogenhand zegt:

  Lastige moslims voeren aan vechthonden?

  Like

 19. Theodoor zegt:

  Nadat ik over dit probleem heb nagedacht, ja het lukt nog, ook al omdat het bij de oprichter zelf is boven komen drijven, heb ik de oorzaak naar alle waarschijnlijkheid gevonden.
  Het is een kwestie van intelligentie, varkens en honden zijn slimme en vooral geen domme mede aardbewoners.
  Als ik al die schreeuwende, bloeddorstige mohammeds hoor krijsen en schreeuwen kan ik mij niet aan de gedachte onttrekken dat de oorzaak gewoon jaloersheid en domheid moet zijn.
  En daar laten de Nederlanders zich door ringeloren.

  Like

 20. wakke zegt:

  taxi chaufeur alsnog ontslaan wegens racisme en minachting van het Engelse volk !!

  Like

 21. tom zegt:

  deze religiuse shit is alleen maar op te lossen met geweld,heftig geweld wel te verstaan.wanneer we dit niet tijdig aanpakken,(jij niet willen aanpassen jij optiefen) hebben we over een tijdje niets meer in te brengen in ons Eigen land.PUNT

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s