Verwerpelijk hoe EU-kritische burgers worden weggezet

Screenshot_12

Wie kritiek durft te uiten op de groeiende invloed van Brussel, wordt al snel weggezet als populist. Het relletje waarbij een VVD-Kamerlid zijn eurosceptische uitlatingen moest inslikken, illustreert de idiote sfeer rond Europa.

U zult het als burger die vraagtekens zet bij ontwikkelingen in de Europese Unie nog vaak horen de komende maanden: u bent een nationalist. En politici die de Unie willen afremmen, zijn populisten.

Dat vindt de goegemeente in Brussel. Voorzitter Herman Van Rompuy van de Europese Raad van Regeringsleiders zei het zaterdag nog in Berlijn: hij vindt dat het groeiend nationalisme en populisme vurig moet worden bestreden.
Zo gaat het al maanden en zo zal nog wel even doorgaan, tot de verkiezingen van het Europees Parlement in mei 2014. Nog even en u bent een fascist.

Lees verder>>>
(h/t Realpredictor)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

16 reacties op Verwerpelijk hoe EU-kritische burgers worden weggezet

 1. Jean zegt:

  In Europa moeten 2 items bestreden worden met alle middelen en dat zijn:
  a- Die EU misdaadorganisatie verziekt van dictatuur.
  b- Die moslims verziekt van onmenselijk barbaars geweld.
  Als die 2 items uitgeroeid zijn zal er terug rust, vrede en vrijheid weerkeren in Europa

  Like

 2. luckybee zegt:

  Ik ben al heel erg lang als rassist vervloekt , ook wat nu komen zal, zal ik wel met waarde verdragen.Kom maar op.

  Like

 3. bigljohn zegt:

  Is het na het communisme en het nationaal socialisme nog niet genoeg geweest. De bevrijding in 1945 is schijnbaar onecht geweest. Een Europese Unie gaan vormen met behulp van o.a. onze eigen regeringsleiders en niet te vergeten al die naieve kiezers die hun telkens maar weer opnieuw kiezen. Een E.U. die een nieuwe oorlog in Europa zou moeten voorkomen, maar in feite toewerkt naar alweer een vreselijke dictatuur. Die de landsgrenzen voor de Islam wagenwijd openzet en burgers monddood en tot slaaf gaat maken van zowel de E.U. alsmede de Islam. Geen enkele natie zal in staat zijn om ons te komen bevrijden van dit systeem. Dit gaat ontaarden in zowel een burgeroorlog tegen de Islam, alsmede verzetsgroepen die foute personen gaan elimineren. De 80 jarige oorlog is er nog niets bij vergeleken. Ik (65) zal de afloop wel niet meer meemaken. Vroeger als jongere had ik nooit kunnen bevroeden nog eens ooit in zo’n wereld te belanden. De a.s. Hel op aarde in eigen land, alsmede heel Europa !

  Like

  • Koloth zegt:

   U heeft helemaal gelijk, maar wanneer gaan we nou eens wat doen ?
   Laten we beginnen met een soort verzetsvereniging en regelmatig bijeenkomsten organiseren, dan kunnen we ons oriënteren op iedeën.
   Wat me ook wel zo veilig lijkt want via internet wordt alles gecontroleerd en kan je bijna niets meer zeggen.
   Ik lees het wel als er iets georganiseerd wordt, misschien bij mijnheer Bron thuis ?
   kankeren op blogs/internet schiet niet op.

   Like

  • alfons1@home.nl zegt:

   Ik kan je alleen maar gelijk geven zo is er geen toekomst voor onze kinderen

   Like

 4. Harry zegt:

  Eigenlijk heeft van Rompuy wel gelijk , we zijn een stel onverbeterlijke patriotten . En we zijn helemaal niet zo aardig . En wij vinden dat luisteren naar het populus helemaal niet zo erg is .

  Maar alles is beter dan een corrupte jezuïet zijn , die zijn eigen en andere landen verkwanselt aan de islam , de NWO , die de totaal corrupte zuidelijke landen sponsort , steeds meer armoedzaaiers binnenharkt met de bijbehorende criminaliteit en ons verbiedt ons te verzetten tegen een moordzuchtige idiote ideologie met als klap op de vuurpijl dat ie een islamitische dictatuur denkt bij Europa te voegen .
  En niks doet tegen de leegloop van Afrika en andere aspirant staten richting ons . Wat moeten we met al die overtolligen ? Waarom moeten we ons straatarm laten maken ?
  En dan heb ik het nog niet over de vele verspilde miljarden , de verdwenen kapitalen , miljardensubsidies aan moslimstaten , de niet goedgekeurde begrotingen , debiele megalomane kantoorgebouwen , etc , etc .

  Van Rompuy heeft wel gelijk , we hebben steeds commentaar , maar hij heeft bijzonder veel geluk dat onze murw gemaakte burgers hem nog niet opgepakt hebben en hem met een touw om z’n kippennek aan een hele hoge brug opgehangen hebben .
  Want hij verdient niet beter die verschrikkelijke verrader .
  Waar haalt zo’n idioot het recht vandaan om ons dit allemaal aan te doen ?
  Waarom breekt “de pleuris” hier niet uit ?

  Like

 5. Tom Hendrix. zegt:

  Schande! Deze RODE FASCISTENBENDE der EUSSR, wenst ons dus te demoniseren, als wij twijfelen over het gehalte van HUN DICTATUUR. Het is toch niet te geloven! Maar de maskers vallen af in Brussel, deze gore smeerlappen van Rompuy,Verhofstad, Barosso en uiteraard Schulz, hebben helemaal niets met vrije burgers. Neen, wij moeten als SLAVEN dienen voor hun verdoemde VIERDE RIJK. Barst toch stelletje vuilakken!

  Like

 6. Tiny zegt:

  Hoezo nog even? We worden al lang weggezet als fascist, racist en nazi, zelfs door een zeer onfris persoon die zitting heeft in de TK, waar de andere plucheplakkers door niet te protesteren het dus volkomen mee eens waren. Ook heel erg onfrisse personen dus.

  Like

 7. Theodoor zegt:

  Het zijn ontzettende domme en laffe geldverslinders die EU-populisten.
  Als ze wel lef zouden hebben dan moeten ze voor de verkiezingen eens de landenwedstrijden voetballen gaan verbieden in het kader van de EUSSR, totaal afschaffen dus, hoeft niet van mij hoor, ik vind zo’n competitie wel leuk.

  Like

 8. Republikein zegt:

  Aan alle kwalificaties die hierboven door mijn vrienden zijn genoemd voldoe ik reeds 40 jaar!

  Like

 9. G.Deckzeijl zegt:

  Laat die verdomde huichelaars maar proberen bij mij aan de deur te komen en proberen me te
  kapittelen over de kritiek die ik op bepaalde systemen heb.
  Ik zal ze warm ontvangen, zonder koffie welteverstaan.

  Like

 10. Avidia zegt:

  Ik heb bijna geen “vrienden” meer over, iedereen laat mij RECHTS :-} liggen, dus onze regering heeft toch nog een aantal linkse vrienden, ik wist wel dat ze links waren, maar probeerde de politiek in gesprekken te omzeilen, maar over de EU praat ik lustig door, met gevolg uitsluiting. Niet dat ik daar last van heb, ik ben altijd rechts geweest en ook nog VVD, maar sinds Wilders kwam ben ik PVV en dat pikken mijn “vrienden” niet.

  Deckzeijl, zo denk ik er ook over, laat ze maar komen, ik ben er klaar voor, en zoals ik vaker verkondig, ik doe juist alles wat van de EU niet mag, en juist niet wat de EU mij probeert op te dringen.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Precies wat ik van plan ben! Ik ben ben blij, dat jij af en toe met zulke reacties komt, Avidia; Dat gaat er bij mij beter in dan “Het gebeurt onherroepelijk” en “We zullen wel móeten…….”

   Like

 11. Anneke zegt:

  Hahaha, EU-Brussel wordt steeds benauwder!!! Zij zijn BANG/ANGSTIG voor de EU-bevolking geworden. Een kat in het nauw maakt panische sprongen en beland niet ‘veilig’ op de grond. Gebroken ribbenkast, een gescheurd spierstelsel…..Een vergelijk!!! Kijk eens analytisch naar het gezicht van mr. Rampenplan / mr. Puinsteen….een doodskop is de conclusie, van m’n eigen ogen.

  Like

 12. eqrtg zegt:

  Speciaal voor Europa??

  Like

 13. Anneke zegt:

  @eqrtg 12-11-’13 19:42-u: Très bella ciao… Speciaal voor de EU-Brussel/-Strassbourgh idem. Zal ze met veel plezier en happyness UITZWAAIEN.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s