PVV laat voor 2,7 ton anti-EU-onderzoek doen met subsidie van Tweede Kamer

Screenshot_30

PVV-leider Geert Wilders blijkt deze zomer een gerenommeerd Brits bureau opdracht te hebben gegeven voor een nieuwe studie naar de kosten van een Nederlandse uittreding uit de EU. Vorig jaar liet Wilders al soortgelijk onderzoek verrichten naar de terugkeer van de gulden.

Uit vertrouwelijke correspondentie van de partij met het bureau, Capital Economics, blijkt dat het bureau voorafgaande aan de studie al aangaf “vrijwel overtuigd” te zijn dat de studie “zal laten zien dat uittreding [uit de EU] voordelig voor Nederland zal zijn”, aldus een e-mail die het bureau 13 mei aan Wilders stuurde. Na onderhandelingen over de prijs gaf Wilders 5 juni het groene licht voor de studie.

Lees verder>>>
(h/t Wachteres)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

9 reacties op PVV laat voor 2,7 ton anti-EU-onderzoek doen met subsidie van Tweede Kamer

 1. Monalisa zegt:

  Het zal duur worden om die EU ter verlaten, maar er inblijven kost nog meer, het heeft wel 1 voordeel de grenzen kunnen weer dicht, met de rest van Europa brengt weer werkgelegenheid met zich mee..

  Like

 2. Martha N zegt:

  Opnieuw een goed bericht… Kunnen we de uitslag in gedachten houden.
  Wat mij betreft UIT de EU, gaat alleen maar meer geld kosten, ondanks de vrolijke economische berichten in de krant: Het gaat weer beter met de economie, een opleving… In veel landen die tot de EU behoren lees je dit in de kranten. Uiteraard moet het vanaf nu beter gaan, want volgend jaar EU verkiezingen.
  Grenzen dicht weer en wat er binnen geslopen is eruit, dat zou fijn zijn.
  Kunnen ouderen weer zonder knuppel naast zich gaan slapen.

  Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  UIT de EU! In het licht van wat we inmiddels allemaal te weten gekomen zijn klinkt dat als louter muziek in de oren!
  Op eigen benen, who cares; Nederland redt het wel! Alles beter dan in deze fuik vast te blijven zitten, waarin ons van alles boven het hoofd hangt!
  Alleen moeten we dan eerst wel de elite zien te dumpen, natuurlijk…..

  Like

 4. koddebeier zegt:

  mits de PVV het onderzoek niet als campagnemateriaal gebruikt.
  Dat is ook niet nodig, elk weldenkend mens weet dat uittreding op de lange termijn heel veel goedkoper zal zijn, dan het EU spel mee te blijven spelen. Over een jaar of 5 zijn we zelf een derde wereld land geworden. Volledig leeg gezogen door de Zuid Europese landen en de ongebreidelde toestroom van emigranten en vluchtelingen.

  Like

 5. LOUIS-PORTUGAL zegt:

  Ik denk dat uittreden tussen 300 en 450 miljard gaat kosten incl. af en uitkopen van alle verplichtingen
  Doorgaan wordt heel erg veel duurder en loopt uiteindlijk ook fout af..

  Like

 6. Harry zegt:

  Er wordt de indruk gewekt dat het oneigenlijk gebruik van geld zou zijn , maar geen geld kan nuttiger besteed worden dan om dit alles ondermijnende gezwel van van Rompuy & co uit ons midden te verbannen .
  Sta volledig achter Geert Wilders .
  Een van de weinigen nog met gezond verstand in de kamer .

  Like

 7. Peter Klaasing zegt:

  Beste Martha, toen wij de Euro ingeschopt werden, koste dit ons ook veel geld want de gulden werd direkt afgewaardeerd door het vuiltuig. Uit de Euro oké, maar dan de gulden terug naar zijn oude waarde. Ik vertrou dat geboefte voor geen milimeter.

  Like

 8. guusvelraeds zegt:

  Ben vanmiddag als vrijwilliger met iemand naar het ziekenhuis geweest voor controle omdat hij dat in zijn eentje zelfstandig niet meer kan. Na afloop hebben we in het ziekenhuis restaurant elk een kop koffie en een koffie broodje gegeten. Hiervoor moesten we samen 8,90 Euro betalen. Ik heb nog altijd de gewoonte terug te rekenen naar de oude gulden. 8,90 x 2,20 = 19.58 Gulden. Zie je het voor je 19,58 Gulden voor 2 x koffie en koffiebroodje. Fijn dat Geert Wilders dit onderzoek laat doen maar eigenlijk hebben we dat helemaal niet meer nodig. We weten inmiddels lang en breed wat de Euro en de EU ons gekost heeft. Wat ons dit EU avontuur in de toekomst zal gaan kosten zal een veelvoud worden van alles wat het ons al gekost heeft. Krijg de rillingen van de transfer unie die ons te wachten staat als we Pechthold en aanhang de kans geven. Geert Wilders mag dit onderzoek niet gebruiken voor de komende verkiezingen. waarom zou dat zijn?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s