VIDEO: Parijs, 19e district – Politie aangevallen. Opnieuw islamitische onlusten in Parijs

Scenes, die men normaal gesproken alleen kent uit de beroemde/beruchte Parijse voorsteden. Nu gebeurt het midden in de stad, in een stadsdeel dat geen typische immigrantenwijk is.

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com) 

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Frankrijk, Immigratie, Islamisering, migrantengeweld, Moslims, Multiculti. Bookmark de permalink .

18 reacties op VIDEO: Parijs, 19e district – Politie aangevallen. Opnieuw islamitische onlusten in Parijs

 1. Leo zegt:

  Lekker doorgaan zo !!
  Des te eerder is het afgelopen met ze in de EU

  Like

 2. Jan zegt:

  Elders, op Frans autonoom gebied:

  Tahitianen kotsbeu van moslims

  Like

 3. exter39 zegt:

  Bewijs van het gelijk , van Le Pen.

  Like

 4. koddebeier zegt:

  Gaat goed he, daar in Parijs. Maar let op dit is het begin, hoe meer moslims hoe meer ellende !!
  Ook Nederland komt aan de beurt als de hersenloze in de 2e slaapkamer de instroom niet beteugelen !!

  Like

 5. Als de politie die moslims oppakken laat de politie die gasten meteen helemaal radbraken dat ze het nooit meer vergeten!!!

  Like

 6. realist zegt:

  als ik deze beelden zie krijg ik heimwee naar de populistische,racistische,nazistische en fascistische tijd die we nog enkel kunnen terugzien in films van louis de funes en zo,toen de politiek correcte,multiculturele waanzin nog in zijn beginfase was en nog geen extreme vormen aangenomen had zoals nu.

  Like

 7. Tom Hendrix. zegt:

  Dit hebben wij dus te danken aan politici, van de volgende partijen: socialisten, sociaal-democraten, groenen, liberalen, links-liberalen en christen-democraten. Maar stomme bevolking blijf daar maar op stemmen. Dit gaat dagelijkse kost worden, ook in Nederland! Mark my words!

  Like

 8. Theresa Geissler zegt:

  Ja, nou….Waarom het juist bij het bekijken van deze beelden in me opkwam, weet ik niet, maar opeens bedacht ik: Kort voor de verdrijving van de Shah en de Amerikanen uit Iran was er in de hoofdstad Teheran eveneens sprake van ‘islamitische onlusten….’
  Dit zijn allemaal voorboden. Zodra dit soort dingen in je steden gaat plaatsvinden zou eigenlijk de enig adequate maatregel moeten zijn: Alle moslims er uit, vóór het te laat is.
  Maar breng dat de diverse regeringsleiders eens aan het verstand! Zo’n Cameron in GB bijvoorbeeld schopt nog eerder de autochtonen er uit, voor hij het de immigranten doet. En dat bedoel ik weliswaar niet letterlijk, maar toch ook weer niet helemaal ironisch…..,
  Hoofdprobleem is nog steeds dat ze zich blind en doof houden voor de aanwezige signalen…..

  Like

 9. Wachteres zegt:

  Weten jullie wat ik het meest trieste vind aan dit hele gebeuren?

  Straks mag je hier echt niets meer over zeggen, want dan ben je een racist en een fascist en riskeer je gevangenisstraf.

  We moeten alles maar over ons heen laten komen en net doen alsof we gek zijn.

  Niet dit moslimtuig moet als eerste worden aangepakt, maar de smerige landverraders die de grenzen wagenwijd willen blijven openzetten voor dit tuig!

  Alexander Pechtold, kun je nog wel slapen? Ik zou me maar eens ongerust maken over je eigen waanideeën betreffende een Europa voor iedereen.

  Een bezoek aan de psychiater zou heel gezond zijn voor jou; als het tenminste, wat ik vermoed, al niet te laat is.

  En maak dan meteen een afspraak voor alle leiders in Nederland en in Europa die geïnfecteerd zijn met dezelfde waanzinnige opvattingen over een Europees ideaalbeeld van ‘vrede voor iedereen’.

  Wat die vrede inhoudt kun je zien in het filmpje hierboven; .Tja, dat past niet bij jullie beeldvorming, ik snap het wel.

  “[niet] Horen, [niet] zien en zwijgen” is en blijft het motto voor liberaal/links

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Wachteres: 19.26. uur. ” Horen, zien en zwijgen”, dat heeft U goed gezegd Wachteres! Iets anders kunnen deze politiek correcten, van pvda,cda,vvd,d66,gl,50plus,cu en sgp niet! Er is slechts 1 politicus, die nov voor ONS geboren Nederlanders wil opkomen, en dat is Wilders, de rest is allemaal met hetzelfde “weg met ons”, sop overgoten. Ik walg van wat er van Nederland en Europa is geworden. Maar zolang de bevolking blijft suffen, gaat het maar door, dag aan dag….

   Like

 10. G.Deckzeijl zegt:

  Iedere allahschreeuwer die in het Westen rotzpooi trapt, overlast veroorzaakt, iedere niet-moslim het leven onmogelijk maakt, zouden ze vanaf vandaag in het openbaar tegen de muur moeten zetten.

  Like

 11. G.Deckzeijl zegt:

  … rotzpooi is uiteraard geen Nederlands. Rotzooi dus.

  Like

 12. Th.M. van Baarle zegt:

  Dit is inderdaad wat ons ook in Nederland te wachten staat. Voor het weerwerk zal het nodig zijn dat we niet alleen een vertegenwoordiger in de 2e Kamer hebben in de persoon van Geert Wilders, die het perfect doet maar dat we ook aan de basis ons verenigen. Daar zullen de confrontaties plaats vinden. En mogelijk zal dat eerder zijn dan velen verwachten.
  Hopelijk zijn we er dan klaar voor.

  Like

 13. bigljohn zegt:

  Al sloopten die Moslims heel Frankrijk (en straks Nederland), de linkse politiek zal het gewoon laten gebeuren en ons er mee opzadelen. De huidige politiek zou zich de lijfspreuk van Feijenoord 1 eens moeten aanmeten; Geen woorden maar daden. Geen dialoog met de Islam, die trekt toch alleen maar haar eigen plan, maar keihard er tegen optreden. Een homofiel komt zo ter wereld en kan het niet verhelpen dat hij zo is. Maar een Eurofiel daarentegen zou men moeten molesteren en castreren. Zij zijn er mede schuldig aan dat Europa verwordt tot een Hel op aarde. De koepel gevangenis in Breda zou eigenlijk open moeten blijven. Dan krijgen we de nieuwe Drie van Breda, te weten onze landverraders; Rutte, Samson, en Pechtold. En natuurlijk voor alle toekomstige E.U. misdadigers en Islam schoften.

  Like

 14. fleckie zegt:

  Men hoeft niet meer op een bepaalde tijd tv. Te kijken naar. “Catch as catch can,,het kan nu elk uur van de dag bekeken worden?en de Sterren zijn ?

  Like

 15. luckybee zegt:

  Ik kan eerlijk gezegd niet meer afwachten dat wij geen moslims meer op straat tegen komen moeten.

  Like

 16. Willie zegt:

  Europe 2029 civil war http://www.youtube.com/watch?v=Q8_GxRFXAaY

  Maar ik heb mijn grootste twijfels dat dit nog tot zolang (2029) gaat duren

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s