Amerika welbewust op zoek naar deal met islamofascisten

Screenshot_22

Beseft de Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken wel met wie hij een atoomdeal gaat sluiten? Hij doet geen zaken met Iran, maar met het islamofascisme. De machthebbers in Teheran baseren zich slechts op de wil van Allah.

We are not blind, and I don’t think we’re stupid,‘ zei John Kerry, de Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken. Kerry sprak over een atoomdeal met Iran. Wie of wat is dat, ‘Iran’? Met Iran is geen akkoord te sluiten. Iran is de naam van een groot gebied waar Perzisch wordt gesproken. Naast Teheran, Isfahan en Tabriz omvat het ook Mazar-i-Sharif, Herat, Kabul, Bamian, Badakhshan, Dushanbe, etc. Deze steden vallen onder verschillende staten. Eén van die staten heet Islamitische Republiek Iran.

Lees verder>>>
(h/t Martha N.)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

16 reacties op Amerika welbewust op zoek naar deal met islamofascisten

 1. Theresa Geissler zegt:

  Doet-ie dit op eigen initiatief of op dat van zijn “chef,” Mr. President?

  Like

 2. Lucky9 zegt:

  Kerry is beslist ziende blind, en bovendien denk ik dat hij een gevaarlijke idioot is.

  Like

 3. bigljohn zegt:

  Wat Kerry doet is een pact met de Duivel sluiten, om er zelf (wat hij denkt) beter van te worden. Is die eenmaal beklonken, dan is er wel een weg er naar toe geweest, maar is er geen weg meer terug. De ideologie van de Islam gaat schijnbaar te traag. Wat kernbommen zouden de zaak misschien versnellen. En wat moet zo’n achterlijk land als Iran met zo’n grootschalig opgezet atoom programma ? Broodnodige energie voor Iran ? Ze zouden met die capaciteit aan atoomkracht de halve wereld van energie kunnen voorzien. Al die duizenden centrifuges, en er blijven er maar bijkomen….Hier zit duidelijk de wil achter om terzijnertijd met kernbommen de Islamitische zaak een overwinning te bezorgen. Israel beseft dit maar al te goed. Tot een vernietiging van Iraanse atoom installaties door Israel is het helaas nog steeds niet gekomen !

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @ bigLjohn: 22.47. uur, op 13/11. Inderdaad het is het sluiten van een pact met de duivel John. Het artikel van Afshin Ellian, is wat dat betreft klaar en duidelijk. Deze islamofascisten zijn een gevaar voor zowel Israel, als de rest van de wereldbevolking!

   Like

 4. Jan zegt:

  En daarbij komt nu dit:

  Tegen Eric Holder, verantwoordelijk voor het smokkelen van enorme aantallen wapens naar Mexico (Fast and Furious) en waarbij honderden mensen de dood vonden door liquidaties met deze wapens, wordt a.s. donderdag een afzettingsprocedure door een Republikeinse Texaan in gang gezet wegens minachting voor de wet. De juntaleider was hierbij betrokken, dat spreekt vanzelf.

  Rep. Pete Olson’s (R-Texas) office said this morning that “this was not a decision made lightly,” but comes with Holder’s “pattern of disregard for the rule of law and refusal to be forthright with Congress and the American people” since being held in contempt in June 2012.
  That 255-67 vote on criminal contempt, which included 17 Democrats, was tied to the Fast and Furious scandal and marked the first time Congress has found an attorney general in contempt. A measure of civil contempt then passed the House 258-95.
  http://pjmedia.com/tatler/2013/11/13/articles-of-impeachment-against-holder-to-be-introduced-on-thursday/
  Zie ook: No Body Count from Watergate but Hundreds Dead from Fast and Furious
  http://www.breitbart.com/Big-Government/2012/10/03/Just-Re-Checked-Still-No-One-Dead-From-Watergate-But-Hundreds-Dead-From-Fast-and-Furious

  Like

 5. Jan zegt:

  Obama’s Chamberlain-moment:

  Like

 6. Republikein zegt:

  Sinterklaas ook.

  Einde gezeik!

  Like

 7. luckybee zegt:

  John Kerry, is een democraat EN EEN KATHOLEIK.Hij weet toch niet eens wat democratie is?De RKK is een absolute heersers dynastie.Die blind is voor de Islam, en zo bleek het ook bij zijn aanhangers.

  Like

 8. Harry zegt:

  ” I don’t think we’re stupid ” …………. ! Nou ik ben bang van WEL !
  Als je nou zo oud bent en je snapt nog helemaal niks van die leugenachtige moslimkrengen , dan ben je echt wel stupid , heel erg stupid zelfs .
  Dan ben je zo stom dat je een enorm gevaar voor de westerse wereld bent .
  En als het zo is dat het in opdracht is van je islamitische baasje , dan ben je nog veel erger dan plain stupid , in het buitenland noemen ze dat : fucking crazy .
  En dan ben ik nog heel diplomatiek .

  Like

 9. peterselie1 zegt:

  Bedankt Martha N. voor jouw bijdrage.
  Een fantastisch artikel van Afshin Ellian waarin hij toch duidelijk stelt hoe het er voorstaat met Iran en eigenlijk ook de rest van de islamitische landen waar de sharia de rechterlijke macht is. Maar mij ontgaat het feit waarmee precies de inhoud van de deal met Iran is, staan de Amerikanen toe dat Iran gewoon verder kan gaan om massa-vernietigingswapens te maken waarvan de atoombom er toch een van is. Is de rest van de wereld nu ook zo naïef om te geloven dat Iran alleen met een vreedzaam gebruik van atoom technologie bezig is. Er zijn al theorieën gelanceerd dat wanneer Iran over de bom beschikt, deze gewoon verborgen op een van hun handelsschepen kan doen vervoeren en lanceren, wat dan een gigantische vergelding uitlokt door het westen. Maar wat gebeurt er wanneer Iran zeg maar over een bepaalde tijd een stuk of honderd schepen van hun handelsvloot allemaal tegelijk hun raketten met een atoomkop op het westen doen afvuren, dan zijn in mijn optiek echt de rapen gaar.

  Like

 10. Jean zegt:

  Die debiel op de foto is dat soms de kopie van Hitler?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s