Washington University vraagt vergeving aan gekwetste moslims

Screenshot_2

(Door: Martien Pennings)

Hierboven staat een foto die gemaakt is van en door studenten van Washington University in St. Louis bij de laatste Halloween-viering. De foto toont Osama bin Laden dan wel een archetypische moslim-terrorist die onder schot gehouden wordt met waterpistolen. De foto ging het internet op en werd aldaar opgemerkt door een moslim-studente die de universitaire autoriteiten verwittigde dat de foto haar ten diepste gekwetst had.  Meerdere islamitische stemmen . . . . eh . . . . stemden in en het werd een koor van zielepijn van jonge moslims die blijkbaar nooit aanvechting voelen te protesteren tegen de helse en wereldwijde islam-terreur die blijkt uit 100.000-en foto’s en filmpjes op het internet.

En was dit nou niet, zo vraagt Robert Spencer van Jihad Watch zich af, dé gelegenheid bij uitstek voor moslims om blij te zijn met deze milde spot richting de terroristen? Dus van die terroristen van wie zij altijd beweren dat die het geloof van de vrede hebben gekaapt? En wat deden de autoriteiten van de Washington Universiteit  te St. Louis?

Screenshot_3

Ondervoorzitter van de Washington Universiteit,  Sharon Stahl, op de foto hierboven, moest toegeven dat ze de foto al had gezien voordat de gekwetste moslima haar beklag had gedaan. Ze betuigde openlijk spijt van haar nalatigheid en wel in deze woorden: “Ik verontschuldig mij en ik hoop dat, wanneer we weer verder kunnen met elkaar, jullie [moslims] in jullie harten het vermogen zullen vinden mij deze genade te schenken.”

Screenshot_4

Screenshot_5

De twee goede mensen op de foto’s hier boven zijn Mark Wrighton en Holden Thorp, die eveneens Hoge Vertegenwoorders van de Washington Universiteit te St. Louis zijn. Ze spraken, de beide universitaire bestuurders, van de “inclusieve omgeving” die behoorde tot “een van de hoogste prioriteiten” van hun universiteit en welke veelkleurige diversiteit nu in gevaar was gebracht: “Wat ook de intentie erachter was, het beeld heeft leden van onze gemeenschap beledigd en pijn gedaan.”

Ik denk niet dat dit soort halve garen die de westers universiteiten besturen nog uit hun coma te meppen zijn. Tegen de tijd dat in het hele westen, inclusief de VS,  de Libanisering en Beiroetisering zijn voltooid en de burgeroorlog overal een dagelijks feit is geworden, zullen ze wel moslim geworden zijn.

Screenshot_10

We besluiten passend met het woord van een dominee:

“De mensen die zich beledigd voelen, die moeten opgepakt worden. De snel beledigden, die zijn het grote gevaar voor de maatschappij. Niet die bevlogen Ehsan Jami, die is geen gevaar, zoals Pim Fortuyn of Theo van Gogh ook geen gevaar waren. ( . . .) Maar de gekwetsten, de gemene  gekwetsten díé zijn het grote gevaar! Dáár gaat de maatschappij aan kapot!”
____________________________
Door:
Martien Pennings
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", Appeasement, Dhimmitude, Islam, Islamisering, Islamkritiek, Jihad, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, nieuw fascisme, Rotzakken. Bookmark de permalink .

25 reacties op Washington University vraagt vergeving aan gekwetste moslims

 1. G.Deckzeijl zegt:

  Watjes zijn ‘t, en niks anders.
  Wáát zèg ik..??? Dhimmi’s is een betere typering.

  Like

 2. Jan zegt:

  Sinds die gek in het Witte Huis zit hobbelt het land van nepschandaal naar nepschandaal en wordt iedere gelegenheid aangegrepen om anderen de mond te snoeren. Dat dergelijke idioten zich in feite solidair verklaren met moordenaars en terroristen ontgaat hen volledig.
  Gekwetste moslims: http://a.disquscdn.com/uploads/mediaembed/images/696/9845/original.jpg

  Like

 3. Tom Hendrix. zegt:

  En weer zijn het de progressieven, die in de bres springen voor de moslims. Het waren dezelfde progressieven- maar dan in Nederland- die in de ’70 er en ’80 er jaren niet genoeg ervan kregen het christendom belachelijk te maken! En zijn de christenen toen agressief geworden? En hebben deze toen massaal geprotesteerd? Neen, maar deze progressieven zijn de grootste wegkijkers en huichelaars geworden, die nu, wat een gotspe de moslims in alles tegemoet komen.

  Like

 4. fleckie zegt:

  zouden die lui van de w.unie zo weinig historische kennis omtrent de ISLAM,(GEWELD) bezitten, of is het een kwestie van BIG BUSENESS?

  Like

 5. Th.M. van Baarle zegt:

  Als je de foto bekijkt van de jongelui die onthoofding aanbevelen als kuur tegen islamophobia dan steekt onze westerse nuchterheid daar uiteraard flets tegen af. Deze opwinding is heel vaak te zien in de uitingen van moslims, zowel in demonstraties als in geweldsactivitieten. Daar zijn ze niet van te genezen.
  Anderzijds lijkt het me raadzaam dat wij iets van onze nuchterheid afleggen en het handwerk van islambestrijding met iets meer verve uitvoeren,

  Like

 6. Theodoor zegt:

  Vandaar dat de “goede moslims” nooit van zich laten horen over de slachtingen die door moslims plaatsvinden in Pakistan, Afghanistan, Iran, Irak, Syrië, Nigeria en Soedan om zo maar een stuk of wat landen te noemen.
  Het is zooooooooo gewoon voor ze, maaaarrrrrrrrrrrrrrrrrr als er wat op ludieke wijze iets met een waterpistooltje wordt weergegeven gaan ze helemaal door het rood, waarom?……….er zat water in in plaats van bloed en dat valt zo tegen.
  Er moet middeleeuws geofferd worden, onbenullen zijn het.
  En de wereld?…….. nu ja, het schoolvoorbeeld is hierboven verwoord.

  Like

 7. Cathja zegt:

  Ik vind deze deemoedigheid om te kotsen! Ze moeten voorál op deze manier doorgaan, dan voelen de moslims zich steeds sterker in hun schoenen staan!
  Bah, wat een mensen die zich op deze wijze verontschuldigen! Kijk eens naar wat (fanatieke) moslims óns allemaal voor de voeten gooien. De balans is volkomen uit het evenwicht!

  Like

 8. luckybee zegt:

  Gekwetste moslims? om dat ze geprobeerd hebben ons uit te roeien in de naam van hun Allah?overal in deze wereld?

  Like

 9. Daniël Deblaere zegt:

  Kan het nog gekker… Worden grapjes en humor straks verboden ?

  Like

 10. Theresa Geissler zegt:

  Fantastisch, Martien! Híer heb je nou weer eens een voorbeeld bij de staart dat de steeds griezeliger wordende realiteit werkelijk van àlle kanten illustreert!
  Allereerst van de kant, die iedereen bekend zou kúnnen zijn als veel mensen maar beter na zouden denken en, daarop aansluitend, hun ogen/oren beter de kost zouden geven: Het is inderdaad een feit, dat het sinds 11/09/01 aanvankelijk dóódstil was in de hoek van de zogeheten ‘gematigde moslims, maar dat zij later, onder druk van de aanhoudende maatschappelijke discussie, dan nog wel eens geneigd waren, te kennen te geven, dat terrorisme “niets” te maken had met de èchte Islam en dat de “ware moslim” zich van alle terroristische activiteiten distantieerde. Ja, ja, dat zien we dus hier: Eén Halloween-verkleedpartijtje waarin een nep-terrorist figureert en onmiddellijk voelen ze zich oh zo gekwetst! Jij stipte het al aan, maar ik neem dus bij deze even de gelegenheid te baat om nadrukkelijk vast te stellen, dat dat hele schermen met de echte Islam en “zich distantiëren” één grote gotspe is en een verbluffend staaltje van taqiyya.-Waar we dientengevolge geen cent waarde aan hoeven te hechten. Nu voor eens en voor altijd bewezen!
  De andere griezelige realiteit die je met dit artikel belicht is het werkelijk mísselijk makende staaltje van Dhimmitude, dat hier tentoongespreid wordt. Ik zal je eerlijk bekennen dat, zodra ik de foto van Ms. Sharon Stahl onder ogen kreeg, de onverbeterlijke bevooroordeelde in mij meteen krijste: Wat een Trut! Maar het zij de bevooroordeelde bij deze vergeven, aangezien de intuïtie haar in dit geval niet bedroog: Hoe het mens het in haar kop kreeg om op zo’n zelfvernederende manier ëxcuses” aan te bieden en daarbij zelfs het woord ‘genade ‘te laten vallen, daar zullen we wel nooit echt achter komen, maar het was te wensen dat iemand van enig gewicht -misschien Robert Spencer of zo- haar er eens op zou wijzen, dat zij met deze houding niet alleen zichzelf, maar de hele westerse wereld compleet omlaag haalt en de westerse zaak op deze manier onherstelbare schade aandoet. Het valt overigens te vergelijken met het’fameuze’ optreden van dat kindvrouwtje, Moniekje Samuel bij K&B; dat schoot me onmiddellijk. weer te binnen.
  Prima, dat je afsloot met het aanhalen van het tegengeluid van Dominee Gremdaat, wat ons er althans aan herinnert dat er hier en daar nog wel gezond denkende mensen rondlopen, zelfs in Nederland, anders zou iemand de neiging hebben, bij het aanschouwen van zoveel vertoon van nederigheid en land- en cultuurverraad, gillend in de eerste de beste gracht te springen!
  Laten wij ons dan in Godsnaam maar vastklampen aan die paar gezonde stemmen……

  Like

 11. baksteen zegt:

  Je moet maar durven als Moslim, dagelijks worden christenen vermoord en kerken verwoest , scholen beschoten, wat een verschrikkelijke mensen zitten er toch tussen en blijkbaar spreken ze voor de rest want je hoort nooit een tegengeluid.

  Like

  • realsist zegt:

   en die zogenaamde gematigden horen of zien we nooit hun ongenoegen uiten over de genocide op niet-moslims in azie,india,rusland,……kortom,wereldwijd.spreekt boekdelen voor personen met een dosis gezond verstand.

   Like

 12. Republikein zegt:

  De schaamte voorbij! Mensen en vulpotloden.

  Like

 13. Henk.V zegt:

  In gewoon intermenselijk verkeer kan het tonen van gerechtvaardigde gevoelens van gekwetstheid een manier zijn die een emotioneel beschadigd mens als pressiemiddel kan gebruiken tegen degene die beledigt, kwetst. Iemand die dat middel toepast plaatst de dader op een moreel lager niveau dan hem- of haarzelf.
  De bedoeling is dat de dader zich schaamt en in een staat van vernedering berouw toont.

  Het moreel lager plaatsen van een persoon of politieke richting is een geliefkoosde bezigheid in de linkse strategie. Vanuit een ”hogere status” is het altijd gemakkelijk roeptoeteren, niet waar?
  Het moet ons dan ook niet verbazen dat wij meer en meer door politiek correcte malloten in een situatie geplaatst kunnen gaan worden, waarin ieder kritisch denkend mens uiteindelijk totaal in zijn of haar vrijheid- en uitingsmogelijkheden wordt aangetast door het wapen van de ”gekwetstheid” dat door lieden uit een bepaalde hoek tegen hem of haar in stelling wordt gebracht. Je ”gekwetst tonen” als politiek chantage middel.
  Dat is althans de bedoeling van de EU.

  Martien haalt terecht hier de kunstenaar Paul Haenen aan, die zijn typetje Dominee Gremdaat een hoogst actuele vraag laat stellen: namelijk of de constant gekwetsten in de maatschappij wel zuiver op de graad zijn. Hij heeft vermoedelijk een heel andere doelgroep in gedachten dan ik.

  Ik ben zeker van mening dat degenen die het meeste gaan profiteren van de totale verheerlijking van de klaagcultuur verre van zuiver op de graad zijn.

  Het Amerikaanse verhaal waarover Martien schrijft heeft als centraal thema een handeling die plaats vindt rond de Amerikaanse vlag.
  Laten we ons even verdiepen in de geschiedenis van de bekendste vlag ter wereld. http://nl.wikipedia.org/wiki/Vlag_van_de_Verenigde_Staten

  Daarin staat een interessante passage die Verenigde Staten verbindt met Nederland. Het is van belang om te begrijpen dat deze twee landen iets zeer belangrijks gemeen hebben: onze grote liefde voor de individuele en nationale vrijheid. Uit het Wikipedia verhaal licht ik deze passage:
  ”Het Amerikaans schip, de USS Andrew Doria, dat op 16 november 1776, met de nieuwe Amerikaanse vlag in top, de Gallows Bay van Sint Eustatius (Nederlandse Antillen) kwam binnen zeilen, kreeg in opdracht van gouverneur Johannes de Graeff 11 saluutschoten van Fort Oranje. Hiermee was Nederland het eerste land ter wereld dat (de facto) de Verenigde Staten en haar vlag erkende als onafhankelijke mogendheid. De Engelsen verklaarden hierop Nederland de oorlog (Vierde Engelse oorlog), en namen Sint Eustatius in”.

  Overal waar je in de Verenigde Staten sporen van de Nederlandse aanwezigheid vindt, treedt de drang tot individualistische zelfverwezenlijking op de voorgrond.
  Kenners van New York ( http://nl.wikipedia.org/wiki/Geschiedenis_van_New_York_City ) zeggen, dat de bovengenoemde trek nog steeds opvallend onderdeel vormt van de mentaliteit van de New Yorkers.

  Dat zowel in de Verenigde Staten als in ons land dezelfde identieke uitholling van de vrijheidsbeleving plaats vindt, is zeer veelzeggend, want hier wordt duidelijk dat de collectivistisch ingestelde socialistische krachten, die zich zo graag als verdedigers van gelijke rechten en vrijheden presenteren in werkelijkheid die vrijheden alleen maar willen laten gelden voor mensen die hun opvattingen delen!

  Links wil dus – beeld sprakelijk bezien- niet ”een tuin vol veelsoortige en veelkleurige bloemen”, maar ”een tuin waarin alle bloemen mogen bloeien mits ze maar rood zijn.”

  Links politiek correct denken staat dus voor dictatuur in een ruimdenkend, progressief jasje.

  Het moet maar eens gezegd: Nederland was van origine helemaal NIET links, maar pragmatisch liberaal.
  Momenteel probeert Krankzinnig Brussel alle volksidentiteiten (elk volk heeft werkelijk een eigen leidraad voor haar cultuur, ontstaan in eeuwen van ontwikkeling!) door elkaar te hutselen en alle volkeren op commando tot een soort eenheidsworst te kneden, waaraan Brussel meent exotische, on-Europese ingrediënten voor een goede smaak te kunnen toevoegen.
  DE ABSURDITEIT!

  En wat ons land aangaat: GEEN land heeft een ontstaansgeschiedenis als het onze. Niet alle Nederlandse karaktertrekken waren misschien even aansprekend, maar zeer authentiek waren ze zeker. Wij waren een land van mondige burgers, het enige land dat al vanaf het begin bestuurd werd door gegoede, zeer creatieve middenstanders met een grote ondernemingszin en nieuwsgierigheid. Wij waren geen koninkrijk maar een republiek. In het denken van de mensen zat ook een pragmatisch vroom element, dat in aanleg openstond voor het vinden van de gulden middenweg. Bovendien moest je het – voor gezonde handelspraktijken – als ondernemers met allerlei mensen kunnen vinden en waar nodig moest je ook militair van je kunnen afbijten, vooral ter zee..

  In dit gematigde, ruimdenkende klimaat explodeerden de handel, de kunst en de wetenschap en iedereen die in het buitenland naar het leven werd gestaan vanwege de opvattingen die men koesterde en verkondigde wist EEN ding: in Nederland kan ik tot rust komen en veilig leven. De tolerantie in Nederland was verhoudingsgewijs, in vergelijking tot het buitenland, groot.

  De vluchtelingen kwamen dus, doorgaans als enkelingen, een enkele maal in grotere groepen, naar ons land en na verloop van tijd ging men op in de Nederlandse samenleving, zoals diverse achternamen laten zien.

  Ook vanuit onze -voormalige rijksdelen overzee kwamen mensen over en zo zien wij een uniek land met ruimte voor iedereen, in harmonie samenlevend in de grootst mogelijke vrijheid die er bestaat. Ik blijf het zeggen: geen enkel land kan wedijveren met de mate van vrijheid die tot voor kort nog in Nederland heerste!
  Daarom is het EU voornemen om onze vrijheid te vervormen een regelrechte aantasting van wat wij hier allang bezitten.Daarom alleen al zou iedere Nederlander de intentie van de EU met kracht moeten verwerpen. Op deze Brusselse dwang past maar een antwoord: een massaal NEE.
  En laten we nu eens naar de achtergrond van de potentieel klagende kaste onder de ”nieuwe Nederlanders” kijken.
  Zij hebben godsdienstige banden met een wereld waarin geen enkele plaats is voor een andere religie dan de ideologie die zij aanhangen;
  De anders denkenden worden zelfs vervolgd , verkracht, vermoord, of verdreven en hun woningen geplunderd en gebouwen voor de eredienst onteerd, kaalgeplukt en uiteindelijk verwoest;

  Je afkeren van die ideologie is een levensgevaarlijke zaak.

  Hun ideologie kent evenmin gelijkwaardigheid tussen mannen en vrouwen, tussen mensen met andere vormen van seksuele beleving;
  Hun ideologie erkent geen gelijkheid in de diverse opvattingen die mensen kunnen hebben.

  De eigen opvatting is superieur aan alle meningen die anderen hebben. Daarom integreren zij ook niet met culturen van een ”lagere” orde.
  Hun ideologie streeft naar werelddominantie waarin iedereen, ook zij die hun opvattingen niet delen, zich moeten gedragen naar de voorschriften die hun geestelijke leiders dicteren.

  Bovendien legitimeren hun opvattingen legitimeren tegen andersdenkenden.

  En wat ik mij dan afvraag is, hoe men in het verziekte westerse denken ooit (buiten de factor ”lokkende geldstromen”) kan denken dat dit gedachtegoed BIJ WET door ons VRIJE MENSEN (!) gevrijwaard moet worden van gefundeerd commentaar!
  Het geestelijke gerecht dat dwangmatig MOET worden genuttigd tast namelijk ALLES aan waarvoor wij staan en wat wij willen!

  ik mag hopen dat dit stuk gaat worden gelezen door linkse mensen met enig realiteitszin.
  De islam MOET zich aanpassen aan de gezonde regels van ONZE samenleving, want die functioneren werkelijk optimaal voor iedereen.
  Alleen door aanpassing van jullie kant blijft ons land gezond.
  Wij laten ons NIET chanteren door geklaag en gekwetstheid.

  Like

 14. koddebeier zegt:

  De gekke koe ziekte heeft daar op de Washington University hard toegeslagen.

  Like

 15. Rudi zegt:

  Een tiental jaren geleden zorgde Goedele Liekens, de bekende seksuologe, voor gelijkaardige commotie. Wat was er gebeurd? Het linkse tijdschrift Humo had een foto van haar zodanig gefotoshopt dat het leek alsof ze met een baseballknuppel Osama Bin Laden te lijf ging.
  En daar heeft ze doodsbedreigingen voor gekregen.

  In haar eigen tv-programma heeft ze zich verontschuldigd.

  http://dutch.faithfreedom.org/forum/viewtopic.php?f=5&t=939

  Niet alle moslims zijn terroristen, maar alle moslims voelen zich blijkbaar wel aangesproken door beelden van terroristen. Begrijpe wie begrijpen kan.
  Ik denk enkel aan een citaat van George Satayana: ‘Als je wil weten wat mensen werkelijk denken, moet je niet luisteren naar hun woorden, maar kijken naar hun daden.’

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s