Wilders en Le Pen gaan ‘historische’ samenwerking aan

Screenshot_18

PVV-leider Geert Wilders en Marine Le Pen van het Franse Front National gaan samenwerken om soevereiniteit van Brussel terug naar de lidstaten te halen. Beide politiek leiders spreken van een ‘historische samenwerking’.

‘Dit is een historische dag, vandaag begint de vrijheid.’ Met die woorden begon Wilders woensdag de persconferentie in Den Haag.

Samenwerking

De PVV-leider kondigde aan dat hij met Marine Le Pen zal gaan samenwerken om zo ‘de soevereiniteit weer terug naar de natiestaten te halen’. Wilders zei zich bewust te zijn van de verschillen, maar ondanks dat graag samen te willen werken.

‘Ook de media proberen ons zwart te maken, ten opzichte van elkaar, maar wij gaan samenwerken ten behoeven van onze kiezer,’ zei Wilders. Concreet zei Wilders dat hij erop mikt om een fractie op te richten in het Europees Parlement waarin ook andere anti-Europapartijen worden opgenomen.

Lees verder>>>
(h/t Wachteres)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Geert Wilders, Marine Le Pen. Bookmark de permalink .

26 reacties op Wilders en Le Pen gaan ‘historische’ samenwerking aan

 1. Lucky9 zegt:

  Realiseer U dat het Eussr-Fascisme inderdaad alleen kan afgewend worden door samenwerking over de nationale grenzen heen, nu dat nog mogelijk is!
  Eens de eu-nomenclatuur en hun legertje op uw en mijn kosten vet betaalde (al dan niet maar voornamelijk socialistische) apparatsjiks de terreur (inclusief concentratiekampen, plotse verdwijningen en heropvoedingsgestichten) beginnen door te voeren die ze gepland hebben, zal het te laat zijn. Geen Griek die zich bekommert zich om het lot van een halal-geslachte Fin of vice-versa.
  Mei 2014 is de laatste kans voor de democratie van het volk (pleonasme) om te overleven zonder bloedvergieten.
  Grijpen we die laatste kans niet, dan wacht ons vele decennia waarvan we ons de enormiteit der verschrikkingen niet eens meer kunnen voorstellen!
  Onze generatie (46-13) heeft immers ontzettend veel geluk gehad. Wie dat niet beseft…. verdient in feite niet beter dan afgeslacht te worden als een slaaf. Begrijp me niet verkeerd, ik wens onze jeugd dit geenszins toe, integendeel!

  Like

 2. Trucker zegt:

  Zoals ik al eerder aangaf goed nieuws want ook onze partij zal volgen om het zooitje islamofielen een poeje te laten ruiken;
  Eindelijk de mogelijkheid om een fractie op te richten met fatsoenlijke spreektijd door mensen die weten dat het huidige europa niks meer is als eurabia.
  Meisje Le Pen is zeer goed bezig, in Frankrijk is hollande de Natioanaal Socialistische minkunkel op zijn retour zonder zelfs maar eventjes een hoogtepunt te hebben beleefd.
  Voor de Fransen (attentie DOMME kiezer : dat zijn Fransen dus), islam(ieten) van voor mijn part vijfde generatie telt niet mee een islamiet blijft islamiet dus blijven gast niks meer en een gast kan je ten allen tijde buitenflikkeren, is hij een nul een dikke zero en de peilingen laten hem zweten want zijn Nationaal Socialistische partijtje duikelt naar diepten die geen president voor hem gekend heeft, wat niet wil zeggen dat ik die parvenue een president heet.
  Och nee, net als de moslimbroeder hussein barack niks president is voor talloze US citizins is deze islamofilel (hoe is hij eigenlijk in het Elysee geraakt…) geitenwollensokken multikuller er enkel voor de islamiet.
  Nutteloos als staatshoofd en waren er vandaag verkiezingen hij mocht nog net langs de voordeur naar buiten, het is een dieptepunt pour le vrai Francais en in minkunkel gehalte is hij ex aequo met zijn voorganger de rechtoplopende ramp voor France het sarkozy geval, deze zat in het Elysee om de vrienden te plezieren (dank zij hun gulle financiele doanties is hij daar geraakt want de partijkas van zijn flutpartijtje ump was niet toerijkend om een Barnum campagne te spijzen zoals hij het zag).
  De despoten zoals die “het intereseert me niks wat Nigel Farage te zeggen heeft” KNETTERGEKKE KRANJORUM VAN DE POT GERUKTE van rompuy en zijn vriendje de Kapo Nationaal Socialist schulz die zichzelf al ziet stralen in het firnament als …wat wou hij ook worden, ach ja voorzitter of t’één of ander.
  Als de euro buitelt en voor mij liever vandaag als morgen, als de staten terug hun soevereine wetgeving hebben, als hun functie nutteloos blijkt te worden kunnen ze ophoepelen, heb het nooit begrepen op lieden die denken te weten wat goed is voor mij, dat weet ik zelf wel.

  Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  Dat is mannentaal, Geert! Zoals jij trouwens, naar wij hier eerder vaststelden, dé man in de Tweede Kamer bent -wat de overige, mentaal gefeminiseerde politici waarschijnlijk stiekem maar wàt prettig vinden!
  Maak er wat van met Marine, die tenslotte eveneens is gezegend met de doortastendheid van een màn!

  Like

 4. Geert Wilders heeft helaas veel te lang alleen gestaan in zijn strijd tegen de islam. Nou heeft ie gelukkig een trouwe Franse bondgenoot, Marine Le Pen!

  Like

  • Lucky9 zegt:

   Nou ja, een trouwe bondgenoot in zijn strijd tegen de islam…

   Met alle sympathie voor Marine Le Pen, dat valt nog af te wachten. Als het Vlaams Belang, die als allereerste daadwerkelijk de noodzakelijke noodklok luidde in heel Europa, buiten de nog te vormen fractie zou worden gehouden, smelt mijn vertrouwen in Geert Wilders nog sneller als sneeuw voor de zon. FN afwachten is dus geraden.

   Fopje! Uiteraard moeten het FN, de FPÖ, het Lega Nord en tutti quanti toetreden tot deze fractie om ze zo veel mogelijk gewicht te geven. Maar, Quid NVA? Quid UKIP? Quid Paul Weston? enz?

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Natuurliijk moet het VB ok worden toegelaten; Als dat niet zou gebeuren zou ik dat ook een rare zet vinden. Over het N-VA zijn, heb ik de indruk, veel Vlamingen het elf niet eens En de UKIP wil vooralsnog zelf niet. Wilders is al wel met Paul Weston gaan praten, die wèl wil, voor zover wij weten, maar het is onduidelijk hoe zich dat verder ontwikkelt.
    Liberty GB is dan ook nog een heel jonge partij die nog moet zien door te breken. Wat ergens jammer is,vind ik, want ergens heb ik Weston nog steeds hoger zitten dan Farage. Het beste zou zijn,dat ze zich allemaal concentreerden op die twee doelen -Tegen de EU en de Islam er uit, maar val ze ook weer niet te hard als dat niet zonder meer lukt: Het zijn geen robots. Het kan zuur zijn als de ene partij een bepaald standpunt zonder meer van tafel veegt, dat voor de andere uiterst belangrijk is. Juist daarom zijn het NATIONALISTISCHE bewegingen, die niet in de eenheidsworst EU passen.

    Like

   • Theodoor zegt:

    Vlaams blok hoort er ook bij, zij hebben al vroeg signalen afgegeven van het naderende onheil. Met van Rompuy in de elite van België werd je ook daar zomaar in het verdomhoekje gezet en net zo als hier de media werkt van harte mee.
    Ik heb nog steeds de nare gedachte dat het op een burgeroorlog uitdraait er is te lang vrede geweest en dat is een doorn in het oog.

    Like

   • Fopje… in islamitische taal kost dat je kopje! Rijmpje!

    Like

 5. delamontagne zegt:

  Mooie foto. Op de linker persoon ga ik volgend jaar stemmen voor NL, op de rechter voor Fr..
  hoop de samenwerking nog wat gaat worden.

  Like

 6. bigljohn zegt:

  Het werd hoog tijd dat Wilders samenwerking zoekt met gelijkgezinde Europese politieke partijen. Zoals de heer Bart Smout bijvoorbeeld in de Volkskrant Euro sceptici neerzet, doet denken aan hoe nazi’s dachten over Joden. Joden kregen en krijgen immer ook overal de schuld van. Euro sceptici moeten ook volgens de E.U. hun mond gesnoerd worden (wet in voorbereiding) of anders…..Net de Mafia. Eigenlijk de E.U. Mafia, want volgens mij doet de E.U. ook louche zaken met de echte Mafia. Ik hoop dat tijdens die E.U. verkiezingen volgend jaar het anti E.U. geluid van Wilders en de zijnen vele kiezers zal inspireren om daarop te stemmen. Europeanen zijn Brussels E.U. en die smerige Euro meer dan zat aan het worden !

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @bigLjohn: 22.01. uur. Inderdaad weg met deze vuilakken John. En weg met de uitvreters uit Noord-Afrika. Ik heb goede hoop dat het tij gaat keren!

   Like

 7. Th.M. van Baarle zegt:

  Ik wens Geert Wilders succes met het verder aangaan van samenwerkingsverbanden met andere anti-Europa partijen in Europa.
  Slopen die autocratische Europese Unie.

  Like

 8. Joost Visser zegt:

  EP. 1/3 anti-eu, betekent 2/3 pro-eu. De antistemfluit wordt gehoord, edoch de onheilstrein dendert voort.

  Like

 9. Joannes den Hollander zegt:

  Velen durfden de stap niet te maken wat Geert gaat doen.
  Ik ben er haast van overtuigd dat de rest van de relatief rijke lidstaten zullen volgen.
  Het tij gaat zeker keren Tom.

  Like

  • Theodoor zegt:

   JA, het tij gaat keren, er is geen houden meer aan.
   Hoe meer openheid in wat de EU-elite allemaal van plan is, hoe sneller het gaat.

   De Nederlandse politici (Nederlander van oorsprong) van PvdA, CDA en VVD is het zeer kwalijk te nemen dat ze hun LEDEN niet ongekleurd en volledig erbij hebben be- en getrokken.
   Met de BAANTJES TREKKERS van het pluche is het al net zo gegaan als de rest van de NGO-MANAGERS in Nederland, de belastingbetaler gewoon kaalplukken.
   Met de laatste poging, de BTW verhoging, zijn ze keihard op hun bek gegaan maar vraag het maar eens aan ze, ik bedoel maar!
   EU, BTW verhoging, JSF, Defensie verder afbouwen, 7 miljard kosten aan vreemdelingen die de grens zijn gepasseerd, AOW en kinderbijslag uitvoeren naar mensen die weinig of niets hebben bijgedragen enz, enz.
   Sinterklaas zijn ze geweest en nu in de toekomst verder zonder zwarte Piet voor de Nederlandse kinderen.

   Like

 10. Martha N zegt:

  Dat het mag gaan lukken. Het is hoog tijd massaal een tegenfront te vormen tegen de overheersing door de EU. Dat dit front niet gesplitst mag worden door onderlinge geschillen.
  Succes van harte.

  Like

 11. luckybee zegt:

  Ik hoop voor de beste voor ons Europeanen

  Like

 12. Tistochwat zegt:

  Gisteren even geprobeerd om te kijken naar ‘Debat op 2’ en ja hoor: het eerste wat ik hoorde was het geleuter van een gehersenspoelde kerel die beweerde dat ‘we’ nog steeds bezig zijn met ‘het opruimen van de door de PVV veroorzaakte puinhoop’ (of onzin van gelijke strekking).
  Je snapt toch niet hoe iemand dergelijke waanzin durft uit te kramen?
  Ik heb het ‘debat’ meteen verlaten want ik kon het niet meer met droge ogen aanzien en ben toen maar gaan kijken naar een film die ik had opgenomen.

  Like

 13. helletocht zegt:

  Het is een prima initiatief, alleen zal het door de politiek correcten gesaboteerd worden, Dat begon al gisteren bij Pauw en Witteman, waar een reeks gedateerde opnames werden gepresenteerd om duidelijk te maken hoe de anti-Europa partijen waren. Ook zat er Sophie in “t Veld van de salongroepering D66, die er alles aan deed om Wilders zwart te maken. Daarbij zat Sophietje ook eens naast een zeurpietje, half Surinaams-half Russisch. De laatste begon weer over het racistische karakter van Zwarte Piet en hield een emotioneel betoog tegen die vreselijke Nederlanders. Waarom zit dit mens niet op schoot bij haar correcte vriend Desi of poetst ze de schoenen van Putin? Ze profiteert van ons land en dan vertellen hoe slecht het hier gesteld is met de homo rechten, de kleur van Piet etc. Ze vergeet dat het een one-way racisme is dat ze portretteert. De moslims haten elke afzonderlijke groepering in hun ridicule godsdienst, in Afrika haat elk gehucht het volgende gehucht, en in ons land hebben homo’s alleen last van vervelende moslims, net zoals de joden dat hebben van diezelfde moslims. Sophietje zat erbij en durfde niet een enkele uitspraak te doen over Zwarte Piet, uit angst haar politieke correctheid te verliezen, net zoals die filosofiecreep van de UNI te Amsterdam die het in zijn broek deed om iets te zeggen, bang als hij was voor zijn baan. Het is precies Oost-Duitsland in Europa. Sophietje viel door de mand, ze kletste minuten in het rond, en illustreerde daarmee het failliet van Europa. Deze non-valeurs zitten er enkel om hun eigen positie te behouden, en niet voort de burgers die helemaal niets van Europa moeten hebben. laten we in mei 2014 afrekenen met deze hap.

  Like

 14. Tom Hendrix. zegt:

  @helletocht: 11.54. uur. En juist-helletocht- door dit SMERIGE VUILE GEDRAG van onze KROMROEPEN, worden de NEDERLANDERS dag in dag uit GEHERSENSPOELD met hun POLITIEK CORRECTE GELEUTER EN BLADIBLA. Ik kots van onze OMROEPEN!

  Like

 15. Daiyu-ninja zegt:

  helletocht zegt:
  14 november 2013 om 11:54

  De laatste begon weer over het racistische karakter van Zwarte Piet en hield een emotioneel betoog tegen die vreselijke Nederlanders…………………………………

  Als je van zwarte Pieten witte Pieten maakt, dan gaan ze ons over enkele jaren verwijten dat wij zwarte mensen discrimineren.
  Want dan is het van: wij zwarte mensen worden gediscrimineerd want er zijn geen zwarte Pieten, alleen maar witte. Vervolgens worden wij ervan beschuldigt dat wij racisten zijn omdat we tegen zwarte Pieten zijn.
  Wat we ook doen het zal nooit goed zijn.

  Like

 16. Jan zegt:

  ‘Extreem rechtse’ partijen zinnen op pan-Europese alliantie

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s