VIDEO: Nederlandse politie heeft onderonsje met anti-Marine Le Pen demonstranten (= Antifa!)

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t vederso)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

33 reacties op VIDEO: Nederlandse politie heeft onderonsje met anti-Marine Le Pen demonstranten (= Antifa!)

 1. Republikein zegt:

  Een student moet studeren, een buitenlander moet opzouten, een opa moet met zijn kleinkinderen naar de dierentuin, een werkloze moet solliciteren, een kraker is een bandiet.
  Het was 50 jaar geleden niet anders!

  Like

 2. peterselie1 zegt:

  Tsja tenenkrommend om te zien waar zij tegen demonstreren, zij hadden de energie waar deze demonstratie mee gepaard ging beter kunnen besteden om af en toe een oudje in een verzorgingstehuis te bezoeken of er een praatje mee maken. Dit zijn hoofdzakelijk jonge mensen op een paar ouderen na dan, die zich zo misselijk manifesteren voor een verdere afbraak van de maatschappij die opgebouwd is met het cliché bloed, zweet en tranen.

  Like

 3. Theodoor zegt:

  Stelletje raddraaiers, ze weten niet eens waar ze mee aan de gang zijn.

  Like

 4. sylvia Groot zegt:

  Was die bende tokkies het leger van onze salonsocialisten?

  Like

 5. bigljohn zegt:

  Het lijken wel een stelletje verwende pubers, tuig die hun zin willen doordrammen. Ik zag de politie al met de wapenstok rondlopen, terwijl ze er maar sporadisch gebruik van maakten. Het moet weer zijn zoals in de jaren 50. In onze buurt had je toen de nozemrellen. Iedere avond scheurden nozems op brommers met afgezaagde uitlaten door onze buurt. Ze schoolden samen, pleegden diefstallen, en intimideerden buurt bewoners. Op een avond had de politie zich verstopt in poortjes met de deuren dicht. Toen die nozems weer samenschoolden op de stoepen, stoven de politie agenten met gummiknuppels uit de poortjes naar de nozems toe en sloegen ze finaal verrot. Velen, wat we later hoorden, kwamen daardoor in het ziekenhuis terecht. Sommige stoere buurtbewoners die binnen moesten blijven van de politie kregen ook onbedoeld klappen, omdat ze toch de straat opgingen, en de politie hun ook voor tuig aanzag. Daarna hebben we de nozems, die wekenlang onze buurt geteisterd hadden NOOIT meer terug gezien. Het moest de politie anno nu toegestaan worden om flink te rammen, dat helpt ! En anders maar eens de mariniers er op af sturen. Van dat soort dat toendestijds de Dam in Amsterdam heeft schoon geveegd van tuig !

  Like

  • Daiyu-ninja zegt:

   bigljohn zegt:
   14 november 2013 om 12:58
   Het moet weer zijn zoals in de jaren 50. In onze buurt had je toen de nozemrellen. Iedere avond scheurden nozems op brommers met afgezaagde uitlaten door onze buurt. Ze schoolden samen, pleegden diefstallen, en intimideerden buurt bewoners………………….

   Afkorting voor NOZEMS = Nederlandse Onderdanen Zonder Enige Manieren.

   Like

 6. Theresa Geissler zegt:

  Antifa’s zijn Godvergeten hypocrieten, die zichzelf “anti-fascisten’noemen, maar intussen het liefste hun eigen haan koning zouden laten kraaien: Anti-Wilders en -LePen omdat ZIJ het zeggen, pro-Palestijns (en dus automatisch anti-Israël omdat ZIJ het zeggen. En ga zo maar door.
  De politie trad hier, zo te zien, nog aardig voortvarend op: Wie de grenzen overtrad werd wel degelijk tegen de grond gewerkt. Als het maar met de juiste gebeurt, zie ik dat af en toe wel eens graag, moet ik bekennen.
  En dan nog wat: Antifa’s ja, maar MOSLIMS heb ik toch niet gezien! Ziet U wel, beste mede-reageerders: In een eerder filmpje werd al eens aangetoond, dat Den Haag ze tot nog toe aardig in de hand heeft en dat zie je nu wéér. Heel anders dan in Londen, waar de haatbaarden bij een bezoek van Wilders meteen staan te krijsen “Islam will dominate the world” en “Allahu’akbar!”Bij ons IS dat eenvoudig nog niet zo ver en het hoeft ook niet zo ver te komen! Als we maar waakzaam blijven! Vertrouw nu een beetje meer op onze Geuzen-inslag en op onze Nationalistische Voorman en zijn bondgenoten. En ga nog niet doemdenken!

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   En dan nóg wat: Kleine kinderen inzetten! Heeft U ze gezien? Jonge jochies met zwarte jekkies en spandoeken opzadelen! Indoctrinatie ten voeten uit; de Hitlerjugend had het ze niet verbeterd!
   En dat noemt zich ANTIfa’s! Wil je het nóg hypocrieter hebben?!

   Like

 7. Harry zegt:

  Hier roept het linkse koor dat Wilders niet met Marine le Pen moet samenwerken omdat haar vader antisemitische uitspraken gedaan heeft ( hoe fout ook ) , volgens de Nederlandse pers vinden de Fransen Wilders onacceptabel , omdat ie kritiek op de islam zou hebben .
  Wie is nou de ” ergste” ???
  Is dit niet een vorm van intrigantje spelen ?
  En welke Fransen zijn dat dan ?
  Hetzelfde tuig als hier , die liefst alles cadeau zouden willen geven aan de moslims en de bijbehorende ontvangende partij ?
  En dat eeuwige antifa tuig , hoeven die nooit te werken ?
  Krijgen ze een uitkering om alles wat ze niet zint te saboteren ?
  Hoe gek zijn we om dat ook nog te financieren ?
  Ze hebben allemaal een uiterlijk waarvan ze zeker weten dat ze nooit ergens een baan zullen krijgen , expres .
  Laat de overheid daar nou eens naar kijken . Stop die waanzin . Pak hun uitkering af !

  En glibberjanus Pechtold , je was er als de kippen bij toen er haast aan het einde van de demonstratie van de PVV in den Haag een paar vlaggen verschenen die verkeerd uitgelegd konden worden .
  Waar ben je als het antifa tuig de boel komt verstieren en zelfs ruzie met de politie zoekt ?
  Dat zijn zeker Uw sympathisanten ?
  Zal nu wel HEEL stil blijven , zeker …….?

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Harry: 13.14. uur. U zegt: “en dat eeuwig antifa ruig, hoeven die niet te werken?”. Beste Harry, dit “soort volk”, heeft van de PvdA begrepen dat ze dat NIET HOEVEN. Wat de PvdA en D66, klootzakken vinden het machtig mooi, wat dit a-sociaal tuig uitvreet t.o.v. Wilders en de geestverwante Mw. Le Pen! Zo rolt dat hier, in onze bananenmonarchie!

   Like

 8. luckybee zegt:

  Antifa waren dat niet de zelfde mensen die eens in Aden aan de Kalashnikof hebben getraind met de RAF teroristen?Uit roeien deze bagage’s

  Like

 9. Th.M. van Baarle zegt:

  Iets waar Antifa tegen protesteert kun je alleen maar met vol enthousiasme omarmen. Zo simpel is het.

  Like

 10. JooJootje zegt:

  Wat een stelletje idioten zeg.
  Volgens mij gaat het bij deze gekken uitsluitend om zelf manifestatie,kijk mij eens.

  Like

 11. Willie zegt:

  Die antifa, degenen die later, samen met de moslims, zigeuners , andere linksen , tegen ONS
  gaan vechten ,en hier laat men die maar begaan

  Like

  • LOUIS-PORTUGAL zegt:

   2029 Willie ik betwijfel ten zeerste dat het zolang duurt.
   Wacht maar eens af als er over enkele jaren geen geld meer is om dat niet werkend spul, waarvan er steeds meer komen, in leven te houden.

   Like

 12. koddebeier zegt:

  Protesterende niksnutten en leeglopers die leven over de ruggen van hardwerkende Nederlanders.

  Like

 13. Rick zegt:

  Off-Topic:
  Kijk…ZO diep zit dat slavenverleden dus “ingebakken” :
  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2013/11/surinamers_geven_geen_zak_om_k.html
  Het interesseert ze dus absoluut geen ene mallemoer…MITS er iets te halen valt natuurlijk.
  Gezellig Nederland uitvreten en haar autochtone bewoners “piepelen” met racisme- en discriminatie gezeik. Is het blijkbaar toch waar; dat de goede Surinamers in Suriname zijn gebleven 😉

  Like

 14. Ik wilde ook naar het Binnenhof in Den Haag om Marine Le Pen te ontmoeten met mijn schilderij van Marine Le Pen op mijn borst dragend als eerbetoon. Maar ik weet dat de politie dat niet duldt en mij dan sommeert om te vertrekken met schilderij. Dan had ik op het Plein kunnen staan met Antifa maar die gasten hadden misschien mij met mijn schilderij vernield. Daarom ben ik thuis gebleven met mijn schilderij en heb geen snipper genomen. Trouwens… aanstaande dinsdag komt “Man bijt Hond” mij filmen. Ze gaan mij interviewen over mijn droomvrouw waar ik een eeuwig mensenpaar mee wil gaan vormen. Omdat dat iets aparts is. Ook mag ik gedichten voorlezen over mijn droomvrouw en schilderijen laten zien over het eeuwige mensenpaar. Mooi toch! Als het uitgezonden wordt op tv zal ik E.J. Bron wel een seintje geven.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   “Man bijt Hond?” Tjonge! Misschien ook wel een mooie promotie-gelegenheid voor je dichtbundel, Jack?

   Like

   • Ja! Van mijn dichtbundel heb ik er honderd laten drukken in eigen beheer en één dichtbundel naar Man bijt Hond toegestuurd. Ze namen contact met met op en willen me komen filmen. Ik heb ook een dichtbundel naar Uitgeverij United P.C. in Amsterdam gestuurd en die willen de bundel uitgeven in Nederland en België. Als ik de kans krijg promoot ik ook mijn dichtbundel die uitgeven gaat worden door Uitgeverij United P.C.! Goede tip Theresa!

    Like

 15. Rudi zegt:

  Waarom zou je met argumenten voor de dag komen als je ook kabaal kunt maken, moeten ze gedacht hebben daar bij de Antifa.
  Hoe luidt het spreekwoord ook weer? Holle vaten klinken het hardst.

  Like

 16. helletocht zegt:

  Ik zag ook die trut weer lopen die een keer bij Pauw en Witteman was, hoe heet ze ook al weer? Zo een type dat vanaf toen eeuwig op onze kosten leeft.

  Like

 17. Daiyu-ninja zegt:

  Alles, maar dan ook werkelijk alles jatten ze onder je kont vandaan.

  Like

 18. Maloch zegt:

  3 (of meer) maanden korten op de uitkering die fuckers.

  Like

 19. oogenhand zegt:

  Aangezien de Antifa Marokkanen beschermt, doen Marokkaanse meiden er goed aan een Antifa-vriend te kiezen.

  Like

 20. oogenhand zegt:

  Reblogged this on oogenhand and commented:
  Voor het archief.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s