“Waarom is de EU van plan om alle Europese burgers te controleren, maar de intolerante minderheden niet?… een antwoord van Henk V.

Screenshot_36

Laat mij de provocerende vraag beantwoorden die bovenaan het artikel staat! De volgende constatering heeft alles met die vraag te maken. ”Bat Ye ‘or en Geert Wilders hebben allebei volstrekt gelijk.” Bath Ye’or toonde het bestaan van Eurabië aan, terwijl Wilders volkomen terecht de term ”islamisering” introduceerde als een voortgaand proces. Jazeker, sinds 1975 (Verdrag van Straatsburg) zitten Europa en de islamitische, mediterrane wereld aan elkaar vastgekoppeld PER VERDRAG.

Zij vormen werkelijk een eenheid. Op gezette tijden hernieuwen deze twee tortelduiven de eden van trouw aan elkaar. De laatste ceremonie vond plaats in 2010 in Lissabon, tijdens het zogenaamde EuroMed verdrag. De verslaggeving daarover wordt nogal eens veranderd, aangepast, wanneer bepaalde aspecten ervan mogelijk irritatie bij de lezers oproepen. Er zijn zaken die men beter in het geheim kan bekokstoven, tot het moment dat het eindproduct gereed is en wordt opgediend, totdat de bevolkingen helemaal voor een voldongen feit staan. Dat moment komt heel dichtbij!Het artikel maakt dat duidelijk. Het is een ”Wake Up Call.”

In de verslaggeving over het verdrag uit 2010 stond onder meer de opmerking dat de beide hemisferen ”onontwarbaar met elkaar verstrengeld” waren geraakt. Die uiting van multilaterale intimiteit vond ik nu zo snel niet meer vermeld. Maar in de onderstaande link vindt men veel nuttige informatie over de partijen die allemaal in de feestvreugde mogen delen, onze ”broederlanden”zeg maar. Werkelijk een verrukkelijke club van ruimdenkende tolerante oorden Kijk zelf maar eens goed!
http://www.eeas.europa.eu/euromed/index_en.htm

Let wel, zij zijn of WORDEN allemaal EEN met ons en zij delen hun zegeningen aan ons mee. Hun gedachtewereld die ons zeer MOET verrijken (de hemel zij jullie genadig wanneer er ”NEE, dank u!! wordt geroepen, stelletje rechtse ballen!). De ideeën vinden wij terug in een ideologie, die wij van harte welkom hebben geheten in Straatsburg, weten jullie dat nog? Dat was namelijk de afspraak en daar houden wij ons allemaal aan!

Ach, die afspraak. Zelfs in de burelen van de NOS wist men daar niets van af. Laat staan dat het volk er iets van af weet. Geef het volk brood en spelen, niet waar? En besef daar maar bij: alles te weten maakt niet gelukkig. Gewoon denken dat de overheden het beste met ons voor hebben.

Maar goed, wij worden ruim bedeeld sinds 1975. Dat is waar de elites zich verheugen in de nooit eindigende oliestroom en de imposante financiële steun voor het bedrijfsleven EN wie maalt er bij zulk profijtelijk economisch verkeer nog om de ideologie die wij er GRATIS bij moesten nemen en die daarom sinds 1975 continu onze richting opkomt, wanneer je bedenkt dat alle religies eigenlijk hetzelfde willen?

Gewoon DANKBAAR zijn en niet zo bekrompen graag.

Maar NU het prijskaartje dat plotseling op tafel verschijnt! Bedenk dit: alles wat de EU met ons voorheeft, ontstaat uit de voortdurende SAMENSPRAAK met onze ”partners” rond de Middellandse Zee, maar tegelijkertijd komt er niets van wat door Brussel wordt verordonneerd op het bordje terecht van de islamitische partners die ons verrijken met olie en geld.

De EU-beslissingen worden aangestuurd door de olieboeren en in ruil daarvoor komt de EU de verplichtingen jegens de gulle gevers na, die verder volstrekt hun eigen normen bepalen.

Wie er dan uiteindelijk profiteert en wie daar totaal de dupe van wordt, blijkt uit dit onthutsende stuk.

In het gehele Eurabische economische machtsblok bestaat er niet zoiets als een consensus in het denken over de toepassing van tolerantie, van wederzijds respect op bijvoorbeeld godsdienstig gebied. Onlangs kondigde de Grootmoefti van Saoedi-Arabië aan dat op het hele Arabische schiereiland ALLE christelijke kerken moesten verdwijnen. Tolerantie?
Laat me niet lachen!

Wij worden onder toezicht gesteld. Onze islamitische “partnerlanden” NIET! Dus wie nemen de Eurocraten daadwerkelijk in de tang? ONS! En welke ideologie profiteert hier EENZIJDIG en NADRUKKELIJK van?

Jullie mogen eenmaal raden.

Een volk dat zich niet met hand en tand tegen deze vorm van dictatuur verzet en deze EU totaal afwijst, is zijn vrijheid niet meer waard.

Door:
Henk V.
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Eurabië. Bookmark de permalink .

45 reacties op “Waarom is de EU van plan om alle Europese burgers te controleren, maar de intolerante minderheden niet?… een antwoord van Henk V.

 1. Republikein zegt:

  Dit is een horror scenario, mensen slaan meer acht op de komende horror winter.
  Deze link is zeker toepasselijk!
  http://www.welingelichtekringen.nl/samenleving/241160/verboden-in-engeland-documentaire-waarin-ontstaan-islam-wordt-betwist.html

  Like

 2. Jade zegt:

  Prima stuk, mocht van mij nog wel wat uitgebreider…

  Like

  • Henk.V zegt:

   De uitbreidingen op dit stuk zullen vanzelf wel worden aangedragen door reageerders, Jade.
   Ik heb bij mijzelf moeten vaststellen dat het lezen van lange artikelen mij vaak moeite kost.Mijn concentratie ebt dan weg, omdat tijdens het lezen van de tekst er meteen allerlei reacties bij mij naar boven komen, emoties en brokken verwante informatie.
   Daarom streef ik er nu naar wat kernpunten aan te reiken die later nog wel eens weer aan de orde zullen worden gesteld en verder uitgediept..

   Like

  • Henk.V zegt:

   Dank je 🙂 Ik hoop dat iedereen die er iets van opsteekt, anderen gaat informeren.
   Per slot van rekening staat het voortbestaan van onze naties, onze cultuur en verworvenheden op het spel.
   De EU probeert ons permanent te beroven van onze identiteit.Dat is een misdaad zonder weerga.. Daar tegen moet onophoudelijk grens overschrijdend, volledig samenwerkend verzet ontstaan, op zo groot mogelijke schaal om elk zogenaamd politiek correct ”cordon sanitaire” permanent te doorbreken.

   Op onze schouders rust een zware taak, Lucky9. Wij proberen -op bescheiden schaal- namelijk door middel van ons schrijven ingeslapen volkeren wakker te schudden, voordat het noodlot toeslaat. Dat proberen wij in heldere taal te doen, in de hoop dat anderen de boodschap doorgeven.

   Ons neerleggen bij de zieke plannen van cynische Brusselse malloten is namelijk totaal geen optie voor mensen die door hebben wat er gebeurt.

   Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  WIJ zúllen ons ook met hand en tand blijven verzetten, Henk, op welke manier dan ook!
  Maar er zou een manier gevonden moeten worden om een meerderheid ervan te doordringen, dat dit niet kàn, dat het veel te ver gaat.
  Dat anti- discriminatie voor iederéén moet gelden en niet kan betekenen: Jezelf gaan discrimineren.
  Maar……Bedenk ook, dat de MSM van dit wetsontwerp niet reppen. Er moet een manier gevonden worden om de mensen meer bewust te maken van wat voor plannen er gesmeed worden, want dat wéten ze niet eens.
  Als ze dàt wisten, denk ik toch wel, dat er hier en daar eindelijk een licht zou opgaan: Goedmensen of niet, zie jij dit Nederlanders massaal pikken? Dàt weet ik juist nog niet zo zeker.
  Maar allereerst moeten ze zich ervan bewust worden, dat dít de plannen zijn. De vraag is, hoe dat onder de aandacht kan worden gebracht.
  Enne… er daarbij en passant even aan herinneren dat in 2005 per referendum tégen de EU is gestemd, die ons daarop door de strot geduwd werd kan volgens mij óók geen kwaad.
  De vraag is, hoe je die feiten lucratief verspreidt……..

  Like

  • Henk.V zegt:

   Daar schrijf je waren woorden, Theresa!
   Om op deze opmerking terug te komen:
   ”Maar er zou een manier gevonden moeten worden om een meerderheid ervan te doordringen, dat dit niet kàn, dat het veel te ver gaat.”
   Het uiteenzetten van dingen heb ik in mijn actieve jaren in het onderwijs wel kunnen beoefenen, maar allerlei kerngedachten heel kort samenvatten die ogenblikkelijk de aandacht van velen trekken is een specialisme van een heel andere orde..

   Dat is een zaak voor ontwerpers van affiches met pakkende kerngedachten die inslaan als een bom.
   Ik denk dat alles wat wij hier zeggen door gezond denkende slagzin makers tot een serie van zeer aansprekende posters zouden moeten worden herleid, zodat de boodschap van zelfbeschikking in vrijheid die wij verkondigen massaal te de mensen doordringt.

   Bedenk dat een van de grootste misdaden die links op haar conto heeft staan een nagenoeg perfect verlopen poging tot hersenspoeling van de opgroeiende generaties in de westerse wereld heeft geleid. (Ik verwijs naar de activiteiten van de meest destructieve linkse beweging ooit : de aanhangers van de Frankfurter Schule).

   Daartegen moet je je in eerste instantie , dus NU , verweren op de manier die ik al aangaf, om de mensen weer bij de les te krijgen.
   Qua tijd hebben wij namelijk niet heel veel speelruimte over.

   Like

 4. Henk der Niederländer zegt:

  Ik heb hem voor de zekerheid ook op FB gekletst in de hoop een paar mensen te bereiken met die uitstekende artikel.

  Over de royalties zullen we het later dan wel hebben hehehehehe.

  Like

 5. Jaantje zegt:

  Sluit me helemaal aan bij dit stuk.
  Al heel lang heb ik mijn bedenkingen over de massa immigratie en de uitleg die men eraan geeft die uitleg staat haaks op mijn persoonlijke ervaringen en waarnemingen.

  Like

 6. Mooi gezegd Henk V. Dankzij de resolutie van Straatsburg in 1975. Waar de islam vrij intocht moest hebben in Europa en elke kritiek op de islam de kop ingedrukt moest worden. Voilá!

  Like

 7. Peter Klaasing zegt:

  droom maar voorrt

  Like

  • Henk.V zegt:

   Niemand kan zich nog veroorloven in slaap te blijven bij de plannen van de EU, Peter.

   Like

  • Theodoor zegt:

   Ik droom zeker in opbouw maar heb nog steeds slapeloze nachten van de afbraak die Nieuw Links in samenwerking met den Uyl zo’n dik 35 jaar geleden is gestart. Met succes, dat moet ik toegeven.

   Ik ga ervan uit dat de afbraak gewoon doorgaat omdat de beste kaarten (olie) voorlopig nog in de handen van de vijand zijn. Een nachtmerrie gesteund door de hier alom aanwezige verrijking.

   Verrijking en innovatie/productiviteit, lijkt als water en vuur. het verdraagt elkaar slecht.

   Maar ja ook windmolens schijnen tegenwoordig uit te kunnen (subsidie).

   Like

   • Henk.V zegt:

    De argumenten die je aandraagt snijden uiteraard hout, Theodoor, maar wanneer de EU druk die nu duidelijk toeneemt, al te nadrukkelijk wordt, dan zou de tamme stemming in Nederland (en elders) wel eens snel kunnen omslaan.:-)

    Like

 8. Tom Hendrix. zegt:

  Sta ook helemaal achter het artikel van Henk. Het is zoals hij het zegt, en onze “gelijkgeschakelde pers en media”, reppen er met geen woord over.

  Like

 9. Martha N zegt:

  Bedankt Henk V, goed geschreven.
  Een volk dat zich niet met hand en tand tegen deze vorm van dictatuur verzet en deze EU totaal afwijst, is zijn vrijheid niet meer waard.
  Wilders waagt zijn leven ervoor, of het volk het waard is of niet.
  Wij geven ruggensteun
  Helaas zijn er velen, gezien reacties die je zo leest, die het niet (willen) begrijpen.

  Like

  • Henk.V zegt:

   Wij moeten ook geen energie verspillen aan mensen die ons niet WILLEN begrijpen, Martha.
   Ik heb nogal eens een bepaalde boordelingsfout gemaakt in mijn leven door aan te nemen dat de meeste mensen graag zelf willen denken en voor rede vatbaar zijn.
   Dat is een misvatting. Een psychiater zei eens dat de meerderheid van de mensen niet op zoek is naar de waarheid, maar naar iets dat hun bescherming biedt, een soort grote paraplu waaronder ze kunnen schuilen..Daar willen ze het liefst onder blijven zitten, als het even kan, met meerdere mensen..

   Het is heel opmerkelijk dat wij zelden door politiek correcte mensen worden aangevallen die gebruik maken van diep gefundeerde tegenargumenten die tot nadenken dwingen.

   Like

 10. Trucker zegt:

  Samenvattend is de enige conclusie dat wie op partijen stemt die pro alles zijn waar ik (en velen op Heer Bron’s blog) tegen zijn de verdere eurabiasisering in de hand werken.
  Ik heb het altijd verkondigd bij de collega’s op het werk dat wij naar eurabia afstevenen, dat het dra gedaan is in zomerse kledij rond te lopen in de favoriete landen van de islamofiele DOMME kiezer (en ook de hypocrieten die “tegen” islamisering zijn Rechts stemmen en doodleuk naar de achterlijke cultuurlanden op vakantie gaat), maar dan hoofdzakelijk het vrouwelijke geslacht want naast een probleem met zichzelf en iedereen heeft de islamiet een geperverteerd obsessief ziekelijk aandoend levensgroot probleem met DE vrouw.
  Is op zichzelf eigenlijk al voer voor de shrink maar men ziet van hier dat de geestesgesteldheid van de islam(iet), die in De Vrije Westerse Wereld een beschermde te kuffelen soort is in vraag zou gesteld worden.
  Het moet voor iedereen duidelijk zijn dat de vrouw zich moet hullen in een jutezak om niet gemolesteerd (is echt een understatement want hun lot is vele malen erger als enkel “gemolesteerd “) te worden door de achterlijke cultuur, het is ook voor iedereen duidelijk dat het linkse multikulle rechtoplopende soort wezens de ziekelijke misdadige kant (want ik weet niks positief over die achterlijke cultuur te schrijven NIKS) van de islam(iet) ontkennen, ze weten niet van genitiale verminking (de dochter) ze weten niet van steniging (straf voor het verkrachtingsslachtoffer ook KINDEREN), ze weten niet van “ouders” die hun eigen kinderen (de dochter) vermoorden of op zijn minst gruwelijk verminken of folteren vanuit het principe “eer”… wat voor eer is het uw eigen kind om te brengen? Waar zit de psychiater die deze primitieve (en in feite doe ik onrecht aan alle nog levende “primitieve” samenlevingen die vreedzaam leven)misdadige cultuur die eigen nakomelingen geen waarde toekent analyseert? Waar zitten de feministen die zo bezorgd zijn om de “exploitatie” van de vrouw? Waar zitten de zelfverklaarde moralisten die overal discriminatie zien maar niet bij de islam(ieten)? Waar zitten de hoeders van de democratische beginselen? Waar zitten de voorvechters van de vrije expressie? Waar zit de “artistieke” soort die graag met alles en iedereen de spot drijft maar niet met de islam(ieten)?
  Tot slot, dubbele moraal heb ik de pest aan, waar ik de DOMME kiezer (of zoals eerder aangehaald de hypocriet) mee bedoel die maar bralt en ophef maakt over “die makkaken of die bruine apen” en dan doodleuk s’zomers, jawel krék naar de islamietenlanden trekt op vankantie, deze soort gedijt jammer genoeg nog altijd en op het werk was ik gekend om de “collega’s” die dit deden daarop te veroordelen, BAH echt schijt aan dat gedoe.
  De echte hoeders van onze Westerse samenleving zijn in Nederland één partij : Geert Wilders, in Vlaanderen één partij :Het Vlaams Belang, in Frankrijk één partij :Le Front National, in Duitsland één partij :Die Freiheit, in Oostenrijk één partij : FPO (helaas heb geen duppelpunt op de O)… en zo kan ik het rijtje aflopen.
  Alle andere partijen zijn voor ofwel meer islam ofwel status quo van de huidige situatie, wat in feite betekend dat ze geen problemen zien in een achterlijke misdadige cultuur die ons Vrije Westerlingen wil opleggen hoe te denken of handelen.
  Voor zover de tijd ons toelaat om nog vrijelijk op het www de achterlijke cultuur islam te duiden op wat het echt voorstelt tot ook de eurabia overheid deze mogelijkheid zal stoppen, ze zetten nu al stappen in deze richting onder de noemer “discriminatie tegengaan”…Antisemietisme neemt hand over hand toe en dat het de islamiet is die daar torenhoog in “scoort” hoort men niks over.
  Wie eens de moeite neemt om het filmpje http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=7jfkwar-rN4 (in ieder geval het einde met het ware gezicht van haat opgezet door van rompuy als antwoord op een tussenkomst van Nigel Farage) te bekijken, die heeft het begrepen hoe die dictator net als zijn gelijken in brussel onze toekomst zien.

  Like

  • Henk.V zegt:

   Zo’n uitvoerige aanvulling op het artikeltje is zeer welkom, Trucker!
   Krachtige , overduidelijke taal uit de mond van een oprecht mens!
   Mijn dank 🙂

   Like

 11. Petrossa zegt:

  Onze vrijheid is al weg. Vandaag geofficialiseerd door de overdracht van de NL rijksbegroting aan de EU ter goedkeuring. De federatie EU is klaar, nou alleen de naam nog veranderen. Vluchten kan niet meer.

  Like

  • Henk.V zegt:

   Dat gevoel is alleszins begrijpelijk, Petrossa ,en meer dan eens denk ik: ”Waarom zou ik nog schrijven? Het volk is niet wakker te porren!”, maar dit soort overwegingen hebben geen kracht in zich.Ze verleiden de mens tot overgave aan iets wat zogenaamd onherroepelijk is.
   HET jaar van de beslissing is 2014!
   Waarom, dacht u doet de EU zoveel moeite om haar zin nu door te drukken?
   Waarom doet politiek correct zo haar best om onze opvattingen tot zwijgen te brengen?
   Waarom wil de hele EU ons versneld monddood maken?

   Wanneer de EU plannen zouden kunnen worden geëffectueerd, dan zouden Europa -kritische partijen niet eens meer MOGEN bestaan..dus ook voor de EU geldt: NU of Nooit.

   Dat gevoel heb ik ook en Ik WEIGER categorisch om mij ooit bij dictatuur neer te leggen, Petrossa.
   Na elke ontmoediging sta ik weer op en verzet ik mij opnieuw met hand en tand.
   Het is precies zoals Luther eens zei: ”Hier sta ik.Ik kan niet anders!”

   Het is geen kwestie van bijzondere dapperheid.Ik KAN gewoon geen dictatuur accepteren.Dat zit niet in mijn natuur.

   Like

 12. Trucker zegt:

  Intollerantie komt enkel van de islamieten (en links uiteraard).
  de link naar het volledige artikel op BNI onderaan

  http://www.barenakedislam.com/2013/11/15/foaming-at-the-mouth-muslim-brotherhood-supporters-storm-london-university-lecture-on-egypt/

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Trucker: 10.26. uur. Overal , werkelijk overal waar dat gore GRAFVOLK der KORAN is, komt ROTZOOI. Deze onmensen willen NIET INTEGREREN, maar willen ons en onze landen vernietigen. En het GEDROCHT EUSSR, vind dat goed! Kots!

   Like

 13. peterselie1 zegt:

  De resolutie van Straatsburg werd in 1975 ook al geruisloos in het geheim bekokstoofd en sinds dien naar de letter en de geest uiterst enthousiast uitgevoerd door een leger van dociel doorgedraaide ambtenaren, waarvan vele de reikwijdte van deze cultuur verwoesting der nationale lidstaten niet kunnen of willen overzien, hun geesten kraaien de woorden ‘befehl ist befehl’ al bij voorbaat uit. Ook de gigantische nivellerings operatie die de afgelopen periode zijn bestaansrecht heeft bevestigd door gigantische geldstromen naar de Zuidelijke lidstaten en arme lidstaten zoals Roemenië, Bulgarije, Slowakije en het grootste witwas project de ‘Euro’ genaamd waar de afgelopen tijd niet veel nieuws meer over wordt gehoord, waar mijns inziens een structuur achter zit, die niet helemaal duidelijk voor het voetlicht komt. Zal dat dan de laatste druppel zijn die de emmer doet overlopen? Is dit leger van overijverige EU commissarissen en gedweeë ambtenaren er mee bezig om het helemaal juridisch dicht te timmeren, zodat er geen één afzonderlijke lidstaat die nu al grotendeels beroofd is van zijn soevereiniteit er nog duidelijk bezwaar er tegen kan maken en de sleutels van Nederland met zwetende handen overhandigd aan de EU leiders. Zodat men op een afzienbaar termijn alle Europese burgers voor een voldongen feit staan, waarbij men van zijn spaargeld door de financiële markten en banken beroofd wordt, net zoals Nout Wellink en zijn opvolger Klaas Knot geen openheid van zaken wil doen geven waar de goud voorraad van Nederland naar toe verhuist is.

  Like

  • Henk.V zegt:

   Goed dat je de nivelleringsoperatie er bij haalt, @Peterselie1, omdat deze werd voorgesteld als een pakket noodzakelijke binnenlandse bezuinigingsacties tijdens de begrotingsdebatten.
   De EU die door voortdurend te eisen dat er enorme geld bedragen werden gedoneerd,voor de hulpverlening aan armere landen ,riep de noodzaak tot bezuinigen onafwendbaar over ons af. Door de ministeriële maskering van feiten bleef de unie buiten beeld als de hoofdschuldige voor de binnenlandse bezuinigingsellende.
   Dat de ouderenzorg dramatisch wordt ontmanteld, de pensioenen in gevaar komen (terwijl wij de grootste pensioenfondsen ter wereld hebben!), dat er op allerlei sociale gebieden minder geldmiddelen tot onzer beschikking zullen staan, en niet te vergeten: dat de opvang van grote stromen genode en ongenode behoeftigen een loodzware druk op onze welvaart gaan leggen, dit alles hebben wij aan de EU politieke nomenklatura te danken!

   En dan te bedenken dat alle steunverlening aan de ”zwakkere landen” ALLEREERST tot doel had de Euro als munt overeind te houden!
   De gelden verdwenen grotendeels in de bijna lege kassen van de diverse banken daar.

   Like

   • peterselie1 zegt:

    Hi Henk.V goed dat je dit allemaal nog maar eens benadrukt, mijns inziens kan dat niet te veel gebeuren de burgers moeten toch een idee krijgen wat er achter de perfide plannen van het huidige overheids beleid zit.

    Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Peterselie 1: Beste Peter, het is nog veel erger. Onze PINOKKIO RUTTE, heeft vorig jaar zijn handtekening gezet onder het ESM WURGCONTRACT. Feitelijk zijn we nu al bezet door het POLITBUREAU der EUSSR te Brussel! Wat Hitler niet lukte, tijdens Wereldoorlog II, wordt nu door de RODEN effectief nagestreefd en verwerkelijkt! Het 4e Rijk, de HOER van BABYLON, is een feit.

   Like

   • peterselie1 zegt:

    Hi Tom wij zijn het eens dat het erger is wat de meeste burgers vermoeden, Rutte is meer dan een lakei van Brussel, de kabinetten Rutte 1 & 2 bereid hij de weg voor een totale integratie van Nederland in de EU daarom is in mijn optiek ook de samenwerking met deze andere landverraders partij de PvdA zo gladjes verlopen tot een ieders verbazing (het strategische stemmen, de peilingen van M de Hond) waar heel electoraal Nederland zich in verslikt heeft. De staat der Nederland heeft zich voor 40 miljard gerant gesteld, die zijn we zo wie zo kwijt, terwijl men volgend jaar pas de scherpste pijn van de lastenverzwaringen gaat voelen. Je haalde met recht het EMS akkoord aan wat de doodssteek betekent voor Nederland.

    Like

 14. oogenhand zegt:

  Dit kan ook de andere kant op werken. Saoedi-Arabië en Iran aan ons onderwerpen. Zij vernietigen immers elkaar in Syrië.

  Like

  • Henk.V zegt:

   Dat hoeft niet perse :-), @ Oogenhand, want zou het niet mooi zijn, wanneer de mensen daar gewoon eens leerden luisteren met een open oor en een vrije,ontvankelijke en redelijke geest?
   Wij hebben per slot van rekening een zeer humane cultuur,waarbij iedereen wel kan varen, lijkt mij.
   Ik ben er stellig van overtuigd dat ONZE westerse manier van omgaan met
   elkaar voor IEDER mens van goede wil de allerbeste is die maar bestaat.
   Daarom kom ik voor onze vrije ,(Nederlandse) manier van leven op en ik zal iedereen aanvallen die ons daarvan wil beroven..

   Like

 15. Jean zegt:

  Het bewijs dat we juist handelen in onze strijd tegen die achterlijke gewelddadige barbaarse smeerlapperij islam genaamd wordt elke dag bewezen door die EU misdaadorganisatie. Het is niet omdat zij hun ziel verkwanselt hebben aan die barbaren dat wij dat ook doen, NOOIT of te NIMMER zullen wij enige tolerantie en of respect tonen t.o. die achterlijke gewelddadige barbaarse smeerlapperij islam genaamd.

  Like

 16. louis-portugal zegt:

  Goedzo Henk V.
  Bert of Gerrit D. en anderen.
  Vanochtend zag ik op de duitse t.v. een toespraak, op een SPD congres in Leipzig, van M. Schulz waar hij zich kandidaat steld als de contactpersoon van de PSD en de EU waarvoor hij met bijna 98 % gekozen werd.
  Hij maakte ook nog eens duidelijk dat hij Barosso wil opvolgen.
  Dat deed hij al zo vroeg om te voorkomen dat het weer zo´n geheizinnig onderonsje zou worden.
  De duitsers moeten weten wat er gebeurd in Brussel zei hij.
  Hij vertelde er niet bij dat hij nu hoopte dat alle duitsers zich het vuur uit de schoenen zouden gaan lopen om hem te steunen.
  Een noord koreaanse uitslag noemde men zoiets.
  Wat mij echter veeeeel meer intimideerde was de dreigende, donderende manier van spreken en helemaal WAT hij zei.
  Ik zag die toespraak bij Phoenix een duits informatiekanaal.
  Ik zou het hier graag willen posten maar mijn computervaardigheid is er te gering voor.
  Misschien dat iemand van bovengenoemden of een andere reageerder hierbij zou kunnen assisteren.

  Like

 17. Wachteres zegt:

  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2013/09/eu_gaat_tolerantie_afdwingen.html

  Even de mening van GeenStijl over ‘tolerantie afdwingen’.

  Like

 18. Henk.V zegt:

  Tijd voor een curieus intermezzo De Nederlandse militaire fietsers band neemt Bremen in!

  In dit uniform kon men de binnenvallende Duitsers in de meidagen ’40 helaas geen partij bieden. Nu blijkt men zelfs in staat -in dit uniform gekleed- Bremen te veroveren…
  Binnenkort halen we de gebouwen van de EU neer, slechts gewapend met pijl en boog en geestelijke veerkracht
  Tja, wij zijn een bijzonder volk.

  http://videos.komando.com/watch/3995/viral-videos-dutch-army-bicycle-band

  Like

 19. oogenhand zegt:

  Om de niet-islamitische geboortecijfers omlaag te jagen, moet de EU-elite sexuele praktijken bevorderen die flagrant in strijd zijn met de islamitische sexuele moraal (die immers op grote gezinnen is gericht). Dit betekent enorme spanningen die het onderdrukkingsapparaat zwaar zullen belasten.

  Ik vraag me overigens af waarom, als het einddoel van de EU-elite islamisering is, men de moeite heeft genomen Europa eerst te seculariseren. Het Joods-Christelijke Noord-Afrika is veel soepeler geïslamiseerd dan Hindoe/Boeddhistisch India.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s