Dramatische gevolgen EU-lidmaatschap

Screenshot_20

Afgelopen weekend pleitte een CDA-kandidaat-Europarlementariër voor een Europa “waar solidariteit, gemeenschapszin en langetermijnvisie leidend zijn.” Het bevestigt eens te meer dat het grondig mis is met de ´visie´ van diens partij.

Om te beginnen is deze oproep volstrekt overbodig, omdat het precies is waar de EU van meet af aan op is geënt. Maar veel belangrijker: wat het relaas aanmerkt als oplossing, is juist de kern van het probleem. Omdat dit kwartje duidelijk niet is gevallen, help ik het CDA graag een eindje op weg.

Om te beginnen barst de EU al van deze zogenaamde “solidariteit”, en wel in de vorm van miljarden euro’s die lidstaten als Nederland overmaken aan Zuidelijke landen. Tegelijkertijd is de solidariteit met de Nederlandse burger – die toch echt niet debet is aan de crisis, maar er wel voor moet opdraaien – ver te zoeken. Het is maar wat je solidariteit noemt.

Lees verder>>>
(h/t Wachteres)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

4 reacties op Dramatische gevolgen EU-lidmaatschap

 1. Whateveryouwant zegt:

  Zeg maar gerust : zuidelijke negorijen die door en door corrupt zijn en waar machthebbers zich geen bal kunnen aantrekken van het welzijn van de bevolking en niet in staat zijn welvaart te genereren of het niet willen en dus alle subsidies die ze van de noordelijke volkeren via de EU krijgen gewoon in hun zak steken.

  Typerende Mediterrane Mafia stijl.

  Like

 2. Theresa Geissler zegt:

  Moet je net het CDA hebben wat betreft een referendum: Die ene CDA-trut, Mona Keijzer, heeft zich al eens een fervent tegenstander verklaard van referenda, “omdat we toch al elke vier jaar naar de stembus konden..” Je snapt niet, hoe ze deze minachting voor de kiezer uit haar strot krijgt!
  Trouwens, zij was het ook, die doodleuk beweerde, dat ‘heel Nederland met Koninginnedag de straat op ging om feest te vieren.” Laat ze voor zichzelf spreken! Met haar ook weer het oude liedje: Minachting voor het klootjesvolk en tegelijkertijd bevangen door de hermelijnkoorts/ Oranjegekte. Misbaksel!

  Like

 3. Des te meer een bewijs dat ALLE rechtse bloggers en een handvol rechtse politici het vanaf het begin bij het rechte eind hadden! Het blijft echter een schrale troost. omdat dit volk als een ezel constant over datzelfde rotsblok blijft struikelen!

  Like

 4. luckybee zegt:

  Dat verbaasd me niet;gereformeerden die zamen met RKK doen is net als vloeken in de kerk.Maar die Mona Keyser ziet wel erg lekker uit!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s