Multiculti verkrachtingsgroep in “arm, maar sexy” Berlijn

Screenshot_3

De massaverkrachting, waarover de Berliner Zeitung bericht, zal wel een van die aktes zijn waarover burgemeester Wowereit (SPD) trots verkondigt: “arm, maar sexy” en mevrouw Merkel er nog een schepje bovenop doet: “De islam is bij ons aangekomen, is een deel van Duitsland geworden.” Helaas hadden noch Wowereit noch mevrouw Merkel te lijden onder dit sexy deel van de islam, maar een 15-jarig meisje. En de daders behoren allemaal tot diegenen “die bij ons aangekomen” zijn: Bojan, Amir, Adis en de 14-jarige meeloper Marvin, die zijn Oriëntaalse vrienden wilde bewijzen dat hij ook “cool” is – dus verzamelbegrip Mohammed:

Ze hielden haar armen en benen vast. Sarah (naam veranderd) schreeuwde en schreeuwde. Maar er was niemand die haar kon horen, want haar beulen hielden haar mond dicht, terwijl zij zich – de een na de ander – aan haar vergrepen.

Het gebeurde in juli 2012. Een kelder in Berlin-Lichtenberg, muffe geur, weinig l;icht en – het ergst – deze vreselijke angst. De vermoedelijke daders, die Sarah deze hel in stuurden, zijn bijna nog kinderen. Adis (naam veranderd) is op dat moment 13, Marvin (naam veranderd) 14, Bojan (naam veranderd) en Nadir (naam veranderd) 16. Het Openbaar Ministerie weet het zeker: deze jongeren hebben de 15-jarige samen verkracht. En wel tweemaal. Er werd zojuist een klacht ingediend.

De eerste plaats delict: een park in de schaduw van een Koptische kerk, ook in Berlin-Lichtenberg.

November 2011. Sarah heeft laat in de middag een afspraakje met Bojan in het park. Maar hij komt met drie vrienden. Wat er dan gebeurt, staat als volgt in de aanklacht: De jongen hebben het meisje bij haar borsten en in haar kruis gepakt. Toen Sarah wilde vluchten, werd ze door de jongeren op een bankje geduwd.

Sarah begon te schreeuwen. Maar Adis, de jongste van de bende, en een andere dader hebben hun handen voor haar ogen en mond gedaan. Toen vielen ze achter elkaar over haar heen, viermaal moest het meisje deze vernedering ervaren, totdat zij het lieten liggen als een kapot gespeelde pop.

Dat Sarah dit uit schaamte niet aan haar ouders durfde te vertellen, werd haar acht maanden later opnieuw noodlottig. In hetzelfde park kwam ze haar verkrachters weer tegen. Deze keer griste Adis haar handtas weg en rende er vandoor met zijn vrienden. Sarah rende ze achterna. Bij een woonhuis werd ze door de jongen een kelder ingetrokken. En daar begon de marteling voor het jonge meisje opnieuw. Weer werd ze door alle vier de jongens verkracht.

Nog diezelfde dag ging het meisje met haar ouders naar de politie. Volgens de rechercheurs zijn haar uitspraken absoluut geloofwaardig.

Tijdens de verhoren beschuldigden de verdachten elkaar wederzijds. Zij moeten zich nu verantwoorden voor een jeugdrechtbank. Geen van hen betwist erbij geweest te zijn. Maar ze vertellen allemaal iets anders over hun eigen rol bij de verkrachting.

Als verkrachting bewezen wordt, dreigen hen als hoogste straf vijf jaar gevangenisstraf.

Berliner Zeitung, Bild, e.a.

Is deze straf niet te hoog? Want de sharia is intussen ook bij ons aangekomen, of niet soms? Vijf kamelen en het is oké! Nietwaar, mevrouw de bondskanselier? Want ook de sharia is intussen een deel van ons geworden! Dat mogen we niet vergeten! Per slot van rekening heerst hier godsdienstvrijheid, cultuurvrijheid, rechtsvrijheid, verkrachtingsvrijheid – in één woord, hier heerst de islam! Hij is bij ons voor de volle 100% aangekomen, is een deel van ons geworden. In Anatolië, en eveneens in Berlijn!

Bron:
http://www.kybeline.com/2013/11/11/multikulti-vergewaltigungstrupp-im-arm-aber-sexy-berlin/#more-50226
Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", Barbarisme, Berlijn, Islam, Islamisering, islamofascisme, Jihad, Justitie, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, Racisme, Rotzakken, sharia, Socialisten, tolerantie/intolerantie. Bookmark de permalink .

11 reacties op Multiculti verkrachtingsgroep in “arm, maar sexy” Berlijn

 1. oogenhand zegt:

  Waarom zou je in andermans zaad prakken? Dat begrijp ik niet aan groepsverkrachting.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Oh, zo ver denken ze niet! Het gaat er alleen om, je mede-aanwezigen te bewijzen, dat je niet voor elkaar onder doet.
   De vrouw dient daarbij als het “object.” Geen enkele reden om ervan af te zien!

   Like

 2. Joost Visser zegt:

  Als je steelt, wordt je hand afgehakt conform de sharia.Daatom wellicht wordt verkrachting uitgelegd als zijnde overspel van de verkrachte. Ik stel toch voor een stukje sharia voor moslims in de wet op te nemen om een geweldige mix te verkrijgen en een stukje verdere cultuurverrijking. Nu officieel zelfs in de wet. Welke moslim kan daar tegen zijn. Bij verkrachters wordt dat deel van het menselijk lichaam dat de daad heeft uitgevoerd, geamputeerd.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Heel aardig bedacht, Joost. Maar dat doen wij nu eenmaal niet en dat bedoel ik voor één keer nu eens NIET ironisch.
   Geef ze voor mijn part een vrijheidsstraf van tien jaar, maar wij zijn niet zulke beesten als díe beesten…..

   Like

   • oogenhand zegt:

    Is verkrachting in de gevangenis beestachtig?

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @Oogenhand Dat doen ze elkààr aan. En castratie is nog een stapje verder dan verkrachting.
    Chemische castratie misschien, desnoods. Maar dat bedoelt Joost volgens mij niet.
    En er zijn grenzen. Sorry, maar dat stel ik hierbij even nuchter vast.

    Like

   • Joost Visser zegt:

    Ik heb het al eens meer geschreven alhier. Ik zou zo graag eens meemaken dat een ´ware gelovige´ van de rechter mag kiezen op welke strafmaat hij zijn straf moet baseren, sharia of westers recht. Dit is een ultime toets hoe ´warig´de ´warige (westerse) gelovige´ is.

    Dit is een hobbyistische verkneukelarij van mij bij de gedachte alleen al hoe de ´warige gelovige´ zich in allerlei bochten wringt om toch ´warig´ te blijven en een westerse straf te krijgen.

    Hoeveel zullen voor de geamputeerde hand kiezen en hoeveel voor de 60-urige werkstraf?

    Like

 3. Harry zegt:

  Zelfs mijn hond heeft meer fatsoen en die neemt het niet zo nauw .

  Like

 4. luckybee zegt:

  Daar bij waren de Berlijnse meiden echt om te knuffelen,maar ik heb toch geloof ik meer in de richting van 17 en ouder toen der tijd dan.het was de jare 50.

  Like

 5. Trucker zegt:

  Tuig maak ik niet veel woorden meer aan vuil dus : Cal.12 case solved next one (met hoevelen waren ze ook)…

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s