“Terreuraanslag” met varkenskoppen op moskeeterrein in Leipzig – de politie doet onderzoek

Screenshot_14

Na de “terreuraanslag” in Leipzig-Gohlis bezocht Sigmar Gabriel (voorzitter SPD) het bouwterrein voor de moskee. Hij was geschokt en sprak van “een aanval op de samenleving”

In Leipzig kwam het donderdag kort voor 23.00 uur tot een “terreuraanslag” met twee bloederige haram varkenskoppen op een geplande en bij de burgers zeer omstreden moskee. Deze werden door “racistische mensen” op het bouwterrein van de moskee gelegd. Ernaast brandde een vuilnisvat.

De brandweer spoedde zich onmiddellijk naar de Georg-Schumann-Straße, waar binnenkort de eerste moskee met minaretten in Midden-Duitsland moet staan. Toen de redders op de plaats delict aankwamen, troffen zij een schokkend schouwspel aan. “Onbekende daders hebben vijf houten palen in de grond geramd en op iedere paal een afgeslagen varkenskop gespietst”, zei de woordvoerder van de politie, Uw Vogt. Op de grond lagen liters rode vloeistof, vermoedelijk varkensbloed. De politie gaat uit van een “buitenlandervijandige achtergrond”. De politie stelt een onderzoek in.

De islamitische Ahmadiyya-gemeenschap wil op het terrein in Gohlis een moskee met twee minaretten bouwen. De gemeenschap heeft een bouwvergunning aangevraagd. Sinds het bekend worden van de plannen is er steeds opnieuw ruzie tussen de aanhangers van de sharia en die van de grondwet, die een burgerinitiatief tegen de moskeebouw hebben opgericht.

De predikant van de Thomaskerk, Christian Wolff, staat aan de kant van de sharia-aanhangers en probeert de toestemming van zoveel mogelijk grondwetaanhangers te krijgen. Hij zei: “hier is duidelijkheid gevraagd van diegenen, die hier verantwoordelijkheid dragen. Dat zij duidelijk zeggen: ´Ja, dat hoort bij ons stedelijk leven. We kunnen niemand verbieden zijn godsdienst te beleven. Daartoe behoort ook een godshuis. Dat hoort erbij, als we integratie serieus nemen.”

Screenshot_15

Christian Wolff

In vergelijkbare gevallen in Italië, Spanje en de VS werd de geplande moskeebouw onmiddellijk gestaakt. De imams hebben nu in ieder geval eerst veel werk: ze moeten het vervuilde bouwterrein door dienovereenkomstige gebeden en bezwerende formules weer schoon krijgen. Als alternatief dient eventueel – analoog aan de voorschriften van de begraafplaatsverordening – alle grond te worden afgegraven en vervangen te worden door nieuwe grond.

(Opmerking van de webmaster: in opdracht van de Duitse “BILD”-Zeitung werd ik gedwongen om de oorspronkelijke foto´s bij het artikel op straffe van een dwangsom te verwijderen!)

Bron:
http://www.pi-news.net/2013/11/schweinischer-terroranschlag-auf-leipziger-moscheegelande-staatsschutz-ermittelt/
Auteur: Verena B.

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", Appeasement, Dhimmitude, Duitsland, Eurabië, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie. Bookmark de permalink .

30 reacties op “Terreuraanslag” met varkenskoppen op moskeeterrein in Leipzig – de politie doet onderzoek

 1. Jean zegt:

  PRACHTIG.

  Like

 2. Jan zegt:

  Doden en gewonden?

  Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  Ah ja! De varkenskoppen en het varkensbloed: Dat is hier eerder aan de orde geweest.
  Nou, het lijkt te werken: Ze wórden er door afgeschrikt!
  Die predikant is anders ook een naÏeveling van de bovenste plank! “In het kader van de integratie! Heeft-ie wel eens gehoord van Jihadi’s die in de moskeeën worden geronseld en geïnstrueerd? O nog maar te zwijgen over de haatpreken die en over zich uitgestort kan krijgen en die niet te controleren zijn door de taalbarrière. Maar daarvoor sluit de goede man stelselmatig de ogen. Evenals trouwens voor…..Jà, verdomd: Wéér zo’n christelijke voorganger die met geen woord rept over de slachtpartijen onder mede-christenen in het Midden-Oosten! Maar zich wèl bekommeren om het wel en wee van de Sharia! Met zúlke predikanten heb je als christen ook geen vijanden meer nodig!

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   Eigenlijk jammer dat het standrecht is afgeschaft…

   Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Theresa Geissler: 20.37. uur. Ik schaam mij voor deze zgn. christelijke predikant Theresa. Vergeten wordt, door deze goedmens, dat christenen zwaar vervolgd worden zoals jij terecht zegt. En wat helemaal een gotspe is; in MOSLIMLANDEN mogen christenen geen kerk bouwen, wat, de kerken worden in de hens gestoken, en tot de laatste steen afgebroken. En dan zeuren over varkenskoppen!

   Like

  • louis-portugal zegt:

   Idd. zijn ze veeeeel gevaarlijker dan die jihadisten (moejahidin) want bij jihadisten weet je wat je hebt maar bij onze eigen christenen weten we niet. wie de varragders zijn.

   Like

 4. Rick zegt:

  SCHITTERENDE Actie 🙂 Verdiend zeker zeker EUSSR brede navolging!!
  Moet je eens zien hoe de immer trage (R)overheden bliksemsnel nieuwe regels m.b.t. slachten van varkens komt. Desnoods plaatsen ze er een speciale ambtenaar bij die het aantal levend aangevoerde varkens moet vergelijken met het aantal ge-chopte koppen. Reken maar dat die administratie nauwgezet gevoerd zou worden. Uiteraard met gigantische sancties indien de aantallen niet kloppen. Zo zit heden ten dagen NL en de EUSSR in elkaar; alles uit de kast om de islam te plezieren 😦

  Like

 5. madeleine zegt:

  Nu zijn Ahmadiyya in feite geen echte moslims, maar ze worden door deze laatsten wel vervolgd.

  http://nl.wikipedia.org/wiki/Ahmadiyya_Moslim_Gemeenschap

  Like

 6. guusvelraeds zegt:

  De islamitische Ahmadiyya-gemeenschap is binnen de algemene islamitische gemeenschap een ernstig vervolgde minderheid. Ahmadiyya’s mogen zich van andere moslim gemeenschappen zoals soennieten en sjiieten geen moslim noemen. Bovendien vormen de Ahmadiyya in de grote oceaan van aanhangers van Mohammed een dermate kleine minderheid dat van hun nauwelijks enig tot geen gevaar te verwachten is voor de toekomst van Europa. Als de Soennitische moslims over pakweg 25 jaar of eerder hun kleine Jihad in de Europese straten oppakken zullen de Ahmadiyya gelijk met de Christenen over de kling gejaagd worden. In Nederland wonen zo’n 1500 Ahmadiyya moslims en in België een schamele 2000. Ik ben dan ook geen voorstander om varkenskoppen te plaatsen bij een moskee in aanbouw van de Ahmadiyya beweging. Ahmadiyya moslims hebben over het algemeen een goede maatschappelijke en intellectuele ontwikkeling omdat zij het principe hebben losgelaten alle kennis en wetenschap te verklaren vanuit de koran. Het opdoen van kennis buiten de koran om is voor hun geen vloeken in de kerk. Ook is de positie van de vrouw binnen de Ahmadiyya beweging onvergelijkbaar gunstiger dan bij andere islamitische afsplitsingen. Ga je op allerlei islamitische forums neuzen wat zij te vertellen hebben over Ahmadiyya moslims dan kom je er al snel achter dat ze er geen spaander van heel laten en worden ze in een adem samen met Joden en Christenen kafirs genoemd.

  http://www.trouw.nl/tr/nl/5009/Archief/archief/article/detail/2695823/1995/07/14/In-Pakistan-liever-christen-dan-ahmadiyya.dhtml

  Like

  • delamontagne zegt:

   Is het “Bahai”-geloof ook niet een afsplitsing van islam. Uitgevonden in 19e eeuw in Iran, waar ze UITERAARD ook vervolgd worden EN uitweken naar………Israel. weet niet veel van dat geloof alleen dat hun centrum nu in HAIFA, Israel ligt. ( typerend.! ! ) Op de mooiste plek van de stad, on top of mount Carmel, prachtig gezicht.

   Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Dan moet er binnen de Ahmadiyya-gemeenschap toch nog wel íets veranderd zijn voor vrouwen, Guus, want in de jaren ’70 tekende NCRV-dominee Sipke van der Land aan, dat ook bij deze beweging de plaatsen voor vrouwen zich achterin de moskee bevonden, door een gordijn afgescheiden van het mannen-gedeelte. De Imam , die zijn blik volgde,gebaarde naar het gordijn en zei: “Dat is dus niet omdat wij vinden dat vrouwen minder zijn…..” Maar verdere uitleg gaf hij niet. Ik twijfel niet aan je oordeel, maar sekse-scheiding bestaat ook hier en dat is vaak het begin van de meeste ellende op dit gebied.
   Waarom moeten de vrouwen zich ook hier achterin verstoppen achter een gordijn nog wel? Weet jij misschien het antwoord?
   Trouwens, het is vast niet het criterium van die Ds. Wolff, dat deze groep eveneens vervolgd wordt, want dat had hij dan meteen even kunnen uitleggen. Hij staat gewoon aan de kant van de MOSLIMS in het kader van de zogeheten integratie en vergeet het lot van geloofsgenoten in Syrië, gemakshalve. Daar heeft E. J. gelijk in..

   Like

   • louis-portugal zegt:

    Mee eens Theresa er zijn maar weinig mensen die überhaupt verschil zien in moslims.
    Geen moskeeën dus.
    Ook die van de ahmadiyya ondanks dat ze met de honderden en ook in Pakistan afgeslacht worden door ander moslims.

    Like

 7. Linsky zegt:

  Toch wel halal geslacht hè.. ? 🙂

  Like

 8. hans zegt:

  Gewoon na rituele reiniging het nog een keer doen is mijn voorstel!
  Surreëel eigenlijk,”als Europeanen, c.q. Nederlanders er over zouden gaan nadenken dat wij oorspronkelijke bewoners van dit continent al meer dan 60 jaar ons door marxisten (hoe dan ook) in de racistenhoek laten plaatsen, terwijl men door bovengenoemde acties de grootste juist probeert te bestrijden!

  Oftewel, bv: als marxisten Marine Le-Pen indirect beschuldigen van antisemitisme, maar ondertussen met een obsessieve drammerigheid de grootste en oudste antisemieten met honderdduizenden binnenhaalt!?
  Zo moeilijk kan onze verbale verdediging toch niet zijn en zo simpel heeft men argumenten in eventuele discussies met dat tuig, punt!
  Ik merk nog teveel dat alle beste mensen in het verzet – want dat is het – hiertegen verzanden in het waarom van een onbelangrijke linkse predikanten-kwezel.
  Gewoon een goede verzetsactie, zelfs nog veel te braaf!
  Ach….,

  Like

 9. Joost Visser zegt:

  Begrijp niet dat zoals met de rellen in Frankrijk waar moslims bij betrokken zijn, niet een aantal varkens los laten lopen, maar met traangas e.d. schieten.

  Like

 10. delamontagne zegt:

  Ziet er smerig uit. Getfer,der-nog-an-toe. Nou begrijp ik pas waarom je in ,t M.O nooit bloedworst kon kopen.

  Like

 11. Monalisa zegt:

  Waarom de ophef? De Koran is, maar ook gewoon een oude ham .

  Like

 12. G.Deckzeijl zegt:

  Nog bedankt voor de linktip Gerrit, eerder vandaag…

  Like

 13. November is toch de slachtmaand?

  Like

 14. Tiny zegt:

  Arme varkentjes, die daarvoor moesten bloeden. Bovendien jammer, want het lekkerste zit ‘m toch in de wangetjes.
  Maar het is werkelijk een, excusez la mot, een godvergeten circus geworden. Niet de gewone politie bekommert er zich om, nee, de anti terreur politie doet het onderzoek. En dat is nog niet eens het ergste. Het ergste is, dat de “Verfassungsschutz” de snode schuldigen gaat vervolgen.
  De Verfassungsschuts, hoe halen ze het in hun gekke hoofden. Die zouden zich beter om de juiste dingen bekommeren, zoals de jihadisten en de salafisten en de haatpredikers. Dat zijn degenen die tegen de constitutie verstoten en niet zo knap ook.
  Maar, zo kun je zien hoe tot gestoord en geïslamiseerd deze Bonte Republiek al is geworden.
  Deze maand, 12.000 asielzoekers geregistreerd. Duitsers wordt de huur opgezegd, want er moeten asielzoekers in.
  Asielzoekers krijgen meer rechten, De grenzen staan toch al wagenwijd open, en iedereen mag blijven, legaal of illegaal. Recht op woning, werk en uitkering, allemaal. Na 6 maanden mogen ze al werken ( :lol:) i.p.v. pas na 9 maanden. Residentieplicht wordt opgeheven, ze mogen nu zelfs van het ene naar het andere bondsland reizen. Komt straks nog waarschijnlijk bij de dubbele paspoorten, dan tel uit je winst. Nu geldt dat alleen voor asielzoekers, niet voor andere Europeanen zoals Nederlanders of Fransen. Daar men woonruimte voor al die schattige mensjes, met hun verrijkende cultuur en vriendelijke aard te kort komt, worden niet alleen huurcontracten opgezegd, maar wordt ondertussen ook de verplichte inkwartiering bij particulieren besproken.
  En de autochtone Duitsers? Die hebben hun bek maar te houden anders worden ze aangeklaagd vanwege racistisch, extreem rechts en als nazi. Waarvan akte.
  En de Duitsers? Op enkelingen na bij PI, de DWN en nog wat andere blogs, die zwijgen, bang als ze zijn. Mensen verliezen hun huis, hun baan, alles, maar krijgen geen hulp, want die gaat naar de asielzoekers. Oftewel de uitvreters.

  Like

 15. bigljohn zegt:

  DE manier om korte metten te maken met de Moslim varkens. Het ene echte varken maakt korte metten met het andere smerige Moslim varken. Varkenskoppen en varkensbloed zijn nog effectiever dan kalashnikovs ! Moslims zijn er letterlijk als de dood voor om geconfronteerd te worden met voornoemde atributen !

  Like

 16. Pingback: Opnieuw een aanval op onze hele samenleving: Kerk in München met “Allahu Akbar” beklad | E.J. Bron

 17. Theodoor zegt:

  Moet je het Gabriel het wel kwalijk nemen dat hij niet gekomen is. De man is erg ziek van de linkse gedachte en kan dus niet meer logisch denken.
  Wie je het wel kwalijk moet nemen is de Wolf, die man wil het afslachten van de christenen niet veroordelen terwijl hij er een voorganger is. Een hond is nog niet zo laf.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s