Auto als wapen

Screenshot_28

Enkele maanden geleden hebben we over het fenomeen bericht, dat de auto in het kader van de multiculturalisering steeds vaker een wapen wordt, dat men doelgericht als wapen tegen andere mensen inzet (hier en hier). Onze lezers betwijfelden dit destijds zelfs, want voor humanistisch opgevoede mensen is zoiets onvoorstelbaar. Maar nu schrijven ook andere media over dit fenomeen – en meer nog, we hebben hier opnieuw een concreet geval, waarin een 24-jarige in Altendorf (stadsdeel in het westen van Essen) doelbewust werd aangereden. En ja, het gaat om een geval met migratieachtergrond:

Bij een verkeersongeval in Altendorf werd een 24-jarige vrouw op de stoep door een auto aangereden en raakte zwaargewond. Blijkbaar is een Citroën doelbewust op het slachtoffer ingereden. De politie vermoedt als achtergrond een familievete tussen twee partijen.

Ettelijke patrouillewagens van de politie gingen maandagmiddag op weg naar Altendorf: een grote actie in het milieu van mensen met een migratieachtergrond. Tot nu toe is alleen het volgende duidelijk: blijkbaar werd een 24-jarige opc de stoep van een straat in Altendorf doelbewust door een Citroën aangereden. De vrouw moest zwaargewond in een ambulance naar het ziekenhuis worden gebracht. De achtergrond voor de autoaanval en de daarop volgende grote politieactie zouden familieruzies zijn.

Der Westen

En:

“Corpus delicti auto”. Agressiviteit in het straatverkeer neemt toe.

Aanstaande donderdag behandelt de vakbond het thema onder de titel “Corpus delicti auto” tijdens een vakvergadering met verkeersagenten en deskundigen in Düsseldorf. Daarbij gaat het eveneens om speciale types chauffeurs, die neigen tot heetgebakerd en gevaarlijk gedrag achter het stuur. Daartoe behoren mannen van middelbare leeftijd, die voor hun werk veel onderweg zijn en in snelle auto´s rijden. Als gevoelig gelden eveneens jonge chauffeurs, wier agressieve gedrag zou voortkomen uit een gebrek aan zelfverzekerdheid.

N-24

Wij vormen gewoon geen gemeenschap meer. In Duitsland leven meerdere vijandige culturen naast elkaar, die elkaar door hun cultuur haten, zodat ze elkaar wederzijds naar het leven staan. Gewoon multiculti dus!

Screenshot_29

Bron:
http://www.kybeline.com/2013/11/17/auto-als-waffe/#more-50370
Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Duitsland, Immigratie, Multiculti. Bookmark de permalink .

7 reacties op Auto als wapen

 1. bigljohn zegt:

  Laten die Moslims het vooral toch niet in hun hoofd halen om met hun auto ons Nederlanders te gaan dood rijden. Iedere zogenaamde ongelovige mag in hun ogen van Allah vermoord worden. Hun excuus tegen de politie; Ik vind het toch zo erg, Ik wou remmen toen die man overstak maar ik gleed met mijn voet van het rempedaal, en mijn voet schoot met kracht op het gaspedaal. Het zou mij helemaal niet verbazen dat deze verderfelijke praktijken ook bij ons ingang gaan vinden. Want dat zij (die smerige moslims) ons vreselijk haten is al veel langer bekend. Ze praten met twee monden. Ze groeten je met dag mijnheer, en een eind verderop staan ze met andere Moslims te praten en kijken met een gemene valse grijns op hun bek jouw richting op.

  Like

  • peterselie1 zegt:

   Wel al eens aan de jaarlijks terug kerende branden in de natuurgebieden gedacht die aangestoken worden. Als je dat verteld tegen zo een linkse mongool dan zeggen zij daar heb je hem weer met zijn islamisatie.

   Like

 2. luckybee zegt:

  Voor lafaardachtige jihadi’s is een auto een ideaal wapen, om zo Kafirs te doden.

  Like

 3. Avidia zegt:

  Ze willen integreren, nou dan moet je je juist zo gedragen, wat een toestand, waar zijn we aan begonnen om al die mensen hier maar toe te laten, wat is het volgende bezwaar, de Paashaas, de Kerstman, de duif met Pinksteren, zij verzinnen het wel, en wij zijn onze feestdagen kwijt. Schoonmaak in Nederland is aan de orde, iedere niet Nederlander die hier woont en door ons wordt onderhouden en protesteert tegen onze gebruiken, als z.g. discriminerend weg uit Nederland, opdonderen allemaal!!!!!

  Like

 4. yab yum zegt:

  Dit gebeurt al veel langer in de VS. Onder de onschuldig klinkende noemer hit n run worden bewust op zoveel mogelijk blanken ingereden, o.a. als zij in een bushokje staan. De multiculterelen komen er vaak mee weg met rijden onder invloed terwijl het gewoon moord met voorbedachte rade is. zoek de artikelen maar even op, ook in de VS mag je gewoon de schuld geven aan drugs, drank en verboden middelen. In minder dan zes maanden staan ze weer op straat op zoek naar nieuwe slachtoffers.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s