De stelling van de week

Screenshot_3

Nederland is inderdaad een racistisch land geworden. Kijk alleen maar hoe, voornamelijk om racistische redenen, de racistische islam geen strobreed in de weg wordt gelegd.
(Ronald Kaatee)

Click onderstaande link aan om uw stem uit te brengen (rechts onderaan op de pagina):

http://www.popned.nu/

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

19 reacties op De stelling van de week

 1. Theresa Geissler zegt:

  Inderdaad: Nederland is racistisch in haar eeuwige streven om niet racistisch te zijn.

  Like

 2. Pingback: VIDEO: Vluchtelingenramp in Duitsland – autoriteiten wanhopig op zoek naar woonruimte | E.J. Bron

 3. Senior zegt:

  Hmmm …. Ik heb foute fantasieen 😦 ; ik zie een kruis branden op de Dam en op het Malieveld. Daarom heen zie ik mensen met witte kappen en in witte toga’s , allen bewapend met een m16, – haatbaarden opknopen aan lantaarnpalen en bomen ..

  Like

 4. delamontagne zegt:

  Nou ik zie/lees het alweer. U bent ,t niet eens? Of die “KKK”-taferelen ooit op de Dam zullen gebeuren. Denk ,t niet. Daar zijn NL-ers toch echt te “goedmoedig” voor.
  Ik bedoel de oorspronkelijke NL-ers, of mag je dit ZO niet stellen. ( p.s bestaat dat bureau: “aangifte diskremenasie”nog in Nederland? ) Daar klaagde m,n vrouw weleens over als een bepaald ………/ kind een slecht cijfer voor Frans haalde en ZE VAN DISCREMINATIE werd beticht. ! ? !
  Waar zij kon klagen, is ons tot op heden nooit duidelijk geworden.( na allerlei bedreigingen…….)
  Die allerleerste reactie is een leuk NADENKERTJE ……..

  Like

 5. Martien Pennings zegt:

  Bedoel je, Ronald, met “racistische redenen” de bekende betuttel-racistische redenen, volgens welke bruine en zwarte nepmensjes nog lang niet toe zijn aan de volwassen zelfkennis?
  Dus zoals ik ooit Pechtold toeriep? (http://bit.ly/18GMWkS)

  “Waarom mogen moslimse medehumanisten het niet precies zo heerlijk in het eigen hoofd krijgen als de blanke meester Pechtold zelf? Laat ook de islamitische medehumanist genieten van de morele superioriteit die je krijgt wanneer je jezelf boven je islamitische cultuurgenoten verheft door de Jodenhaat, het imperialisme, kolonialisme en racisme waar jouw eigen moslimse cultuur zich schuldig heeft gemaakt – en nog altijd maakt – gloriërend aan de kaak te stellen. Gun dat civiele prachtrecht ook aan de brave moslim! Leer ze hoe fijn het is voortdurend as op het eigen hoofd te strooien en ach en wee te roepen over eigen verleden en heden. Help de moslim de eigen cultuur te ondermijnen! Doe net alsof het christenen met een geweten zijn, Pechtold!”

  Like

 6. Dr. Kwast zegt:

  Waarom mag de islam reclame maken die wij niet willen ?
  Daar tegen over zouden wij reclame kunnen maken als graffiti op muren of wat dan ook. Een varkens kopje van karton een spuitbusje en de afbeelding staat. Deze reclame van miss-Piggy voor de muppets daar kan ik van genieten

  Like

 7. bigljohn zegt:

  Eerst werd er geroepen, discriminatie, als Moslims hun zin niet doorgedramd kregen. En nu is de nieuwste strijdkreet; racistisch ! Eerst moet Zwarte Piet verdwijnen, en een tijd later zijn wij zelf aan de beurt. Dan zijn wij de Zwarte Piet die voor die andere zwarte piet met zijn Islam uit Afrika moet gaan kruipen. Overigens gaf ik een reactie op de Telegraaf naar aanleiding van een reactie van een andere reageerder. Deze vroeg zich af waar het mis ging in Nederland aangaande de commotie rond Zwarte Piet. Ik reageerde dat alles is begonnen met de massa immigratie en de verregaande ongewenste tolerantie die onze regering naar vreemdelingen ten toon spreidt. Alle eisen van Moslims worden ingewilligd schreef ik onder meer. Naderhand kreeg ik een E.mail van de Telegraaf dat mijn bericht niet gewenst is en niet geplaatst werd.

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @bigLjohn: 21.35. uur. Hieruit blijkt maar weer John, dat de Telegraaf ook al is geinfiltreerd, door de rode horde, de figuren van de generatie 1968. Dat was hun bedoeling met hun “mars door de instellingen”. Alles heeft deze rode kliek onder controle, alles. En het klootjesvolk slikt het allemaal!

   Like

  • @bigljohn De ‘Shariagraaf’ is een Eurofiel en Islamofiel dagblad geworden! Je hoeft maar 3 woorden te schrijven: “Wilders heeft gelijk” en het wordt niet geplaatst!

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    En weet je waar dat volgens mij door komt?
    Het is een tamelijk infantiele reden, die tot nog toe door de Telegraaf niet expliciet uitgesproken is, mààr……de Telegraaf heeft heus wel door, dat Wilders, als het er op aankomt, niet àl te Oranjegezind is.
    En iedereen voor wie het niet als een paal boven water staat, dat er van het Oranjehuis onversneden gehóuden moet worden, ligt er uit bij de Telegraaf. Het is gewoon ziekelijk!

    Like

 8. @ Martien Pennings, 17 november 2013 om 20:53
  Zo is het helemaal Martien.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s