Groot-Brittannië: Islamitische taxichauffeur wilde minister-president afslachten

Screenshot_19

Onze beste verdoezelingsjournalisten berichten van een geplande machetemoord op de Britse minister-president. Daarbij laten ze het belangrijkste weg: de dader komt ook deze keer uit de moorddadige cultuurkring van Mohammed en wilde met zijn machete zwaaien in naam van Allah de Barmhartige. Zijn naam: Irfaq Naz.

Hij was in Londen in een straat de verkeerde kant opgereden en werd aangehouden door de politie. In zijn auto bevonden zich een machete, een zwaard en een teaser. De man vertelde de politieagenten dat hij net op weg zou zijn om Cameron te vermoorden. Bij de 34-jarige werd een paranoïde schizofrenie gediagnosticeerd. Een rechtbank besliste vrijdag dat hij moest worden opgenomen in een kliniek. Daaruit kan de man alleen met toestemming van de regering worden ontslagen.

Rheinische Post

Eigenlijk zou je zulke aanslagen op de media willen! En wel net zo lang tot ze eindelijk beginnen de herkomst, de religie en de motivatie van zulke Irfaq-daders keurig netjes te benoemen!

Irfaq Naz, 34 jaar, had ook een hamer, keukenmessen, een machete, een samoeraizwaard en tape bij zich in zijn auto, toen hij in juli werd aangehouden, omdat hij de verkeerde kant opreed in een straat in Londen.

Guardian

De rechters en psychiaters stelden uiteraard vast dat Irfaq Naz geestelijk gestoord was. Maar dat zijn de meeste messenmoslims. Het ligt vermoedelijk aan die bijzondere manier van gebed, dat zij dag in dag uit uitoefenen. Op een bepaald moment stijgt dit naar je hoofd als je hier te fanatiek mee bezig bent.

Screenshot_20

Bron:
http://www.kybeline.com/2013/11/15/grossbritannien-muslimischer-taxifahrer-wollte-ministerpraesidenten-abschlachten/#more-50334
Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Groot-Brittannië, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Jihad, Krankzinnigheid, Moslims, Rotzakken, Terrorisme. Bookmark de permalink .

22 reacties op Groot-Brittannië: Islamitische taxichauffeur wilde minister-president afslachten

 1. aquarius4422 zegt:

  Het feit alleen al dat je moslim ben wijst op een ernstige geestelijke storing.

  Like

 2. bobzelf zegt:

  nou als we een paar van die malloten in nederland hun gang laten gaan , dan zal ik ze niet tegen houden hoor !!
  als ze Rutte, Zwamzwam en Pechthold als slachtoffer kiezen , en daarna gelijk op het vliegtuig terug naar de zandbak , wegens ongeoorloofd gedrag ???
  gohhhh, wat kan een mens toch leuke gedachten hebben !!
  En wegens LANDVERRAAD een goede oplossing voor ons probleem !!!

  Like

  • Joost Visser zegt:

   Dus u keurt de moord op Van Gogh goed, omdat dat dezelfde methode inhoudt die u accordeert. Maar niet als de ´andere kant´ de methode toepast?

   Like

   • bobzelf zegt:

    Nee, beste Joost Visser

    Ik heb het over de mongolen, hersengestoorden die de Islam liefhebben zoals hun moeder, en gewoon de nederlandse burger dood laten vallen !
    Als het maar stemmen oplevert !.
    En over die figuren heb ik het , dus zeg maar, de
    EIGEN SCHULD DIKKE BULT !!!! figuren
    Die na de dood van Theo van Gogh, een kopje Thee gingen drinken , inplaats van
    AMSTERDAM ondersteboven keerden , omn het tuig aan te pakken .

    DUS zeg maar zowat uw hele regering !!!! vol met landverraders en islamlovers
    Daarom hoop ik dat ze straks deze figuren een keer te pakken nemen , inplaats van de gewone burgers !
    KIJKEN OF HET DAN OOK EEN ONGELUKJE IS .

    En als b.v. Rutte de pineut is, ga ik echt geen kopje Thee drinken hoor !!!
    DAN NEEM IK EEN HELE GROTE NEUT !!

    Loop gewoon een keertje ’s avonds door het oude westen dan wel spangen dan wel rotterdam zuid ! , weet zeker dat je 7 kleuren stront schijt !

    Dit is mijn / ons land , MAAR zeg niks over de islam ,want dan deug je niet,

    nou ik kan U vertellen :
    Ga lekker een zaterdag middag naar Rotterdam / Amsterdam / Gouda/ Utrecht Antwerpen of Brussel , dan wel Schiedam !!, en zie Uw toekomst !!
    En U zou zweren dat je door FUCKING BEIRUT heen aan lopen bent .

    Dus niet van die DOMME DINGEN AAN MIJ VRAGEN !!
    Of stemt U P.v.dAllochtoon ?? , DAT WEET U NIET BETER !
    dan zit U ook regelmatig thee te drinken met de opvreters uit die zandbakken !

    kan me haast niet voorstellen dat U met zo’n naam zwart bent !!

    Like

   • Joost Visser zegt:

    Helaas kun je van Van Gogh ook zeggen ´eigen schuld, dikke bult´. Hij is veel gewaarschuwd en in een interview heeft die zelf aangegeven dat het er wel van kon komen.

    Ik reis af en toe zo wat. Colombia, wat toch als een gevaarlijk land bekend staat, loop ik gewoon vrij op straat. (Behalve de echte no go wijken, je moet het niet opzoeken). Argentinie, Urugay, Vietnam, etc.

    Echter in de wat grotere steden in Europa, ook in Nederland, laat ik mij vergezellen door iemand waar niet mee te spotten valt, al koop ik een onderbroek in het centrum van Rotterdam.

    Treuriger kan ik het aanduiden hoe MIJN Nederland in een twintigtal jaren naar de kloten is geholpen.

    Denk dat u nu mijn standpunt wel door hebt.

    Like

   • treintrien zegt:

    Beste Joost.
    Ik neem aan dat U het prima vindt om via de heer bron uw adres met mij te delen?
    Zodat ik, als u doorgaat met deze flagrante onzin te verkondigen, u even een boodschappenlijstje in uw lijf kan komen prikken? U bent nu gewaarschuwd, namelijk. En dan is het ‘eigen schuld, dikke bult’ , toch?

    …Theo van Gogh was gewaarschuwd. … Hoe háál je het in je botte harses!
    Ik ben niet eens boos, maar gewoon érg teleurgesteld.
    Als jij het niet eens bent met iemand, dan schrijf je hem een brief.
    Of je belt diegene op. En dan ga je er over praten. Dat heet beschaving.

    Je gaat niet iemand doodmaken omdat die iemand jouw geloof achterlijk en moorddadig vindt, daarmee bewijs je a) Het Grote Gelijk van Theo en b) dat ’t in je kokosnoot niet echt helemaal lekker zit.

    Ga nou eens écht over die uitspraak nadenken. Of je in zo’n land wel wil leven.
    Ik niet geloof ik. Ik heb het namelijk óók niet zo op ál die andere hardcore gelovigen, van welk merk dan ook. Dan mag ik wel een achteruitkijkspiegel kopen voor onderweg.
    (er gaat me nu ineens een lichtje op inzake die spiegels van de oude klederdrachten :), maar dat is waarschijnlijk weer te vergezocht haha)

    Hans Janssen noemde dit ooit ‘education by murder’ .
    Als iedereen zijn mond gaat houden onder het motto: ‘denk aan wat er met van Gogh is gebeurd’ , dan is het doel van de terreur van de islam bereikt. Het verzet is gebroken. Als je niet meer kan of mag benoemen wat er niet goed zit, dan heb je het al opgegeven.
    Bij ons op de mavo moesten wij 1984 lezen. Heel lang geleden al. Na 1984, dat wel 😉 Maar die taal die niets zei, dat is me lang bijgebleven. En als we die islam de kans geven, dan wordt de westerse cultuur ook langzaam weggegumd uit Europa. Stukje bij beetje. Via de sint-zonder-kruis-op-de-mijter naar de universiteiten met bidmatjes, gezeur over de kerstboom/ het varkensbeeld op de rotonde/schilderijtjes met varkens in het ziekenhuis/ geen korte mouwen voor de moslimse zuster op de ok/ etc etc naar de oproep voor het gebed in Deventer , even een moordje tussendoor, dat ze weten dat we het menen, geen alcohol bij pauw en flauw, moslimse toezichthouders in moslimse wijken met oud en nieuw, gezeur over hoofddoeken…dreindrein, drensdrens,

    gumgum, gumgum….

    En élk stukje vrijheid dat we prijsgeven krijgen we noooooit meer terug!

    ***Ja, lap tekst… maar ik zat eerlijk waar met mijn kinnebakkes op mijn bureau ongelovig naar mijn scherm te staren. Hoofdschuddend. Ook nog. Potdorie.***

    Like

   • Joost Visser zegt:

    Helaas, hij had het er zelf al over. En dat moest dan maar gebeuren. Dat betekent niet, zoals u aanduidt dat ik dat goedkeur. Integendeel. Helaas, caberatiers in Nederland houden zich in met grappen maken over de islam. Op de universiteit van Nijmegen (YouTube) gaf hij aan dat hij sommige dingen wel wil zeggen, maar dat hij veilig bij zijn gezinnetje na een optreden thuis wilde komen. (vrij geinterpreteerd). Jammer van uw opmerking. U heeft mij volkomen verkeerd begrepen.

    Like

   • Joost Visser zegt:

    Youp van´t Hek bedoelde ik in bovenstaande.

    Like

 3. Tiny zegt:

  Wat ik denk, zal ik niet opschrijven 😆

  Like

 4. De gedachte die METEEN bij mij opkwam toen ik dit las, geeft wel aan hoe ZAT ik het ben!
  Ik dacht namelijk GELIJK: ZOU DIT wèl het gewenste effect hebben opgeleverd zodat WIJ VERLOST worden vdie sharia volgers?! Sorry… géén mededogen voelde ik… niet in het MINST, hebben ‘zij’ volledig en vakkundig om zeep geholpen met het GEBREK aan mededogen met ONS, hun werkgevers!

  Like

 5. louis-portugal zegt:

  Precies het zit in een groot gedeelte van de moslims.
  Ze mogen ook over niets anders denken dan het uitvoeren van de jihad.

  Like

 6. Harry zegt:

  Ik wens het haast niemand toe door moslims vermoord te worden , maar je zal zien dat als er een minister-president door zo’n barbaar vermoord wordt dat ze dan nog stellen dat het een politieke moord is en niks met een religie te maken heeft .
  Lafheid in het kwadraat .

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   En tóch zou ik het best eens willen meemaken. Bij wijze van proef op de som.
   Is de reactie dan nog algemeen zoals jij het voorspelt, Harry, nou, dan weten we dat óók weer.
   En tegelijkertijd, als het slachtoffer mede-verantwoordelijk is voor het binnenhalen en doodknuffelen van die hele moslim-meute, heb je dan toch in ieder geval een ogenblik van genoegdoening.
   Trouwens, nóg mooier zou het zijn als zo’n barbaar er als door een Godswonder in zou slagen, een zekere W.A. v. A. te W. om te brengen en/of een zekere Salsa-trut. In dàt geval zou ondergetekende de barbaar in kwestie zeker één dag oprecht dankbaar zijn en hem voor het overige milder beoordelen, dan ze anders zou doen, neem dat van me aan!

   Like

   • Joost Visser zegt:

    Het experimenteren met ratten tot een eventuele dood doen we voor het welzijn van de mesnheid. Deze vergelijking zult u niet bedoelen. Ik vind dit een beetje te ver gaan. wat ik wel zou apprecieren is dat bekende nederlandse pro-moslimvrouwen, m.n. in de politiek of ex-politiek eens 16 maanden in Dubai gevangen zitten omdat ze verkracht zijn en dus overspel gepleegd hebben. Daarna zou ik graag hun mening over de moslimethiek kennen.

    Like

 7. fran zegt:

  Tja, het zal wel weer niets te doen hebben met de Islam natuurlijk aldus Cameron…Huichelaar!

  Churchill: “Islam: as dangerous as in a man as rabies in a dog”

  Like

 8. En dat terwijl Cameron een grote islamvriend is? Het is nooit goed bij die gasten! Je krijgt ook nooit blijvende vrede met ze! Dat zie je in al die islamitische landen. Burgeroorlogen en bloedige aanslagen zijn de normaalste zaak van de wereld geworden. Ze slachten ook gewoon elkaar af. De islam is net de Hoer van Babylon die dronken is van bloed.

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Jack Terrible: 14.28. uur. Dat elkaar en anderen afslachten Jack, dat halen ze uit hun gruwelboek de koran. Ik vergelijk de islamaanhangers nu wel met de orcs uit de film; “in de ban van de ring”. Daar komen ze wat mij betreft het dichste bij in de buurt, ongure vileine creaturen!

   Like

   • @Tom Hendrix; Ja Tom, ze doen aardig tegen je en glimlachen naar je, net als een boer die kiespijn heeft, maar ze zouden ons het liefst levendig de kop afsnijden, in opdracht van Allah omdat we ongelovigen of christenen zijn.

    Like

 9. tjonge zegt:

  is dat ook misschien de reden dat cameron ook meteen aangaf in de media dat het absoluut niets met de islam te doen had ?

  als je maar bang bent..

  Like

 10. luckybee zegt:

  De jihad is ook bij ons al begonnen.Ik ben benieuwd waar heen het gaat.

  Like

 11. G.Deckzeijl zegt:

  Paranoïde schizofrenie, lees ik hierboven.
  Beslist totaal verkeerde diagnose.
  Moet zijn: product van eeuwenlange indoctrinatie,
  opvoedterreur en genetische manipulatie.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s