VIDEO: Vluchtelingenramp in Duitsland – autoriteiten wanhopig op zoek naar woonruimte


Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

28 reacties op VIDEO: Vluchtelingenramp in Duitsland – autoriteiten wanhopig op zoek naar woonruimte

 1. Laat ze in d’r eigen land orde op zaken stellen,de meester regeringen wonen en leven in paleizen ,gooi die onver ,maar die laten de armsten waar ze toch niks aan hebben ,over aan de europee,se landen , die er alleen weer maar armer van worden,en hun lachen.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   U heeft wel gelijk: Er wordt van die Afrikaanse landen altijd gezegd dat ze zo straataem zijn, maar de regeringsleiders -niet zelden dictators- leven steevast in ongekende weelde. Dan vraag je je af: Waar halen díe het dan vandaan. En het westen jaar na jaar miljarden overmaken aan ontwikkelingshulp, dat kennelijk aldoor bij de verkeerden terecht komt. En die horden ‘vluchtelingen’ opvangen, die, behalve op dit soort punten, ook op andere manieren voor problemen zorgen, bijvoorbeeld omdat ze belijdend MOSLIM blijken te zijn, met alle gevolgen van dien. Geldkraan eens dichtdraaien en geen hónd meer Europa binnen laten, denk ik.Misschien leren ze dan eens zelf nadenken en één en ander intern oplossen. Voor iedereen het beste, want dit loopt de spuigaten uit!

   Like

   • delamontagne zegt:

    U zegt:.niet zelden leven die dictators in Afrikaanse landen in ongekende weelde. Ik weet niet, U herinnert zich een van die Franse ex-kolonies. Daar was ene sergeant genaamd: Jean Bedel Bokassa. Na een staatgreep werd hij……………………….KEIZER. ! ! jaren ’80 . Zonder de foto,s er (nu) van terug-te-zien, zie ik nog zo voor me. Hoe “potsierlijk”. Hij kroonde zichzelf tot keizer ( net als 2 eeuwen eerder hier in Fr Napoleon I ) door een kroon op z,n …./././ -kop te plaatsen, terwijl hij gezeten was op een soort “Pauwen-troon”, ( helemaal van goud )zoals vroeger de Shah van Perzie ( Iran ). En dat in een land waar de bevolking in een soort lemen hutten woont, bij elkaar gemetseld met “kamelen-stront.” Ik meen me te herinneren het was Chaad ( dat land )
    Zou die vroegere NL-minister van dept. ” weg-geef-geld, kan-niet-op” Pronk, ook bij die kroning aanwezig zijn geweest? ?

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @Delamontsgne: Aan die Bokassa (Jean Bedèl Bokassa, voormalig Sergeant) dacht ik nu ook. En het land was de Centraal-Afrikaanse Republiek.
    Trouwens, Idi Amin van Oeganda is/was ook een mooi voorbeeld!

    Like

   • delamontagne zegt:

    Ja mevrouw Theresa. Ik denk dat U dan ook wel weet waar die Idi Amin ( bekeerd moslim )!! ! nadat hij afgezet werd en moest vluchten,…………heen ging. PRECIES…………….Saudi Arabia, is hij ook gestorven daar (vredig ) :- ] De gruwelen die die begaan heeft in die jaren.70/80 . Ben zelf niet zo “monarchie-gedoe-achtig”. Maar vond het wel mooi dat toen-der-tijd die Prins Charles hem weigerde te begroeten. Bij een van die Common-Wealth Meeting in england.

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @Delamontagne: Charles is ook niet de beroerdste als het er op aankomt; In principe kan ik van alle vorstenhuizen het bloed wel drinken, maar hij vertoont nog wel eens verrassende inzichten.
    Het is goed, dat hij met Camilla heeft kunnen trouwen: Zij is een veel betere vrouw voor hem dan borderline-patiente Diana ooit is geweest.

    Like

   • luckybee zegt:

    Dat krijgen ze van Minsiter Pflaumen van de PvdA?Femke Halsema van Gr. links? en SP.

    Like

 2. Hoezo onze huizen en banen inpikken? Hoezo woningnood? Vind je het gek dat alles onbetaalbaar aan het worden is? Hoezo een burgeroorlog in Nederland? Hoezo moeten wij voor ons leven vrezen in verband met al die baardapen afkomstig van ver over de grens?

  Like

  • luckybee zegt:

   Om dat al die vluchtelingen moslims zijn?AlSabaab en Boko Harram ’s leivelings hobby is het Kafirs te doden?En wij zijn allemaal kafirs hier in Europa?

   Like

 3. bigljohn zegt:

  Hier in Nederland speelde zoiets ook al eens. Jaren geleden opperde de PvdA, wie anders, dat de bossen van de Veluwe en de Betuwe moeten verdwijnen om plaats te maken voor huizenbouw ten gunste van immigranten. Dus zo lang gaat het volgens mij niet meer duren dat het ook werkelijk zover komt, als de Duitsers zich ook al op dit gebied beginnen te roeren. En onze huizen uitjagen ten gunste van fanatieke moslims zal dan ook niet zo lang meer op zich laten wachten. We zullen nog heel wat diepe ellende gaan meemaken. Wilders minister president, als dat eens ooit mocht lukken…..

  Like

 4. Tom Hendrix. zegt:

  En dit is een van de gevolgen van de KANKERZOOI EUSSR! En een van de gevolgen van het VERDRAG van SCHENGEN! En het gaat NOOIT opgelost worden, als het GEDROCHT EU blijft bestaan. Deze vuile gore corrupte kliek van BRUSSEL LAAT dit toe, om ons tot vreemdelingen te maken in onze eigen landen, in ons eigen Nederland! Dag na dag gaat dit maar door, en door het beleid van de huichelkliek van VVD,CDA,PvdA ,D66, door deze EUROFIELEN gaat alles door. Ik ben zo doodmoe van deze vuile politiek over onze ruggen. En het is zoals @ Theresa Geissler om 20.42. uur zei, we hebben miljarden en nog eens miljarden overgemaakt naar Afrika, en het heeft geen flikker geholpen. Nada,niente,noppes! En waarom gaan de HAATJURKEN-vluchtelingen- niet vluchten naar hun stinkend rijke broeders, de oliesjeiks… O, nee, natuurlijk het stomme kiesvee in Europa/Nederland moet er maar voor opdraaien!

  Like

 5. Peter Klaasing zegt:

  De enigste oplossing is, om de boeven in onze regering hierop aan te spreken ( Mark Rutte en Samsom). Zij zijn bezig om Nederland uit te verkopen. Al wat ons kan redden is nieuwe verkiesingen. Kom allemaal laten wij massaal voor Geert Wilders stemmen. Voor het te laat is.

  Like

  • Driek zegt:

   Dit is een vreugdeloos rot land geworden, zelfs een Sinterklaasfeestje wordt door die gekleurde klootzakken verpest, ik zie er totaal geen heil meer in, ben blij dat ik tot de ouderen behoor, ik hoef al die ellende ,van die verschrikkelijke Islamieten, die hier de dienst gaan uitmaken, niet meer mee te maken. Jammer hoor, het was vroeger een fijn landje.

   Like

 6. Tiny zegt:

  In ons weekkrantje stond ook de oproep je te melden als je iets te verhuren had. Westoverledingen en Papenburg e.o.. Voor een paar grote families uit Tsjetsjenië en voor jonge mannen uit Somalië en Syrië. Ben nu heel benieuwd wat mijn buren gaan doen. Zij hebben twee huizen ter beschikking en willen dit naast ons verkopen, maar dat lukt niet. Ze zijn er gek genoeg voor.

  Like

 7. G.Deckzeijl zegt:

  Brekend nieuws! Roep ik zelf al jaren en niet alleen mbt criminelen Roemenen en Bulgaren.
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/22065417/___Zet_Roemeen_direct_uit___.html
  De grote vraag is alleen: hoe zorg je ervoor dat ze niet meer terugkomen?

  Like

 8. G.Deckzeijl zegt:

  …had moeten zijn: criminele

  Like

 9. JooJootje zegt:

  Erg om te horen van deze man dat hij vreemde boven zijn eigen bevolking stelt.
  Accommodatie die bedoeld was voor Duitse jongeren afnemen en ter beschikking stellen aan vreemdelingen.
  Zijn keuze is bepaald door en voor wie hij daadwerkelijk werkt.
  Met zulke ambtenaren voel je je een vreemde in je eigen land.

  Like

 10. luckybee zegt:

  Helemaal mee eens. Stem op Wilders de rassist dat zijn wij namelijk ook.

  Like

 11. Jean zegt:

  Afrika is vele malen groter dan Europa dus is daar woonruimte zat, allee alles opladen en weg ermee richting Afrika, altijd warm, veel zand, veel onderontwikkelden die in die achterlijke bullshit blijven geloven, zij blij en wij……zeeeeeer blij.

  Like

 12. Jean zegt:

  Valt het ook iedereen op dat er NOOIT hulp komt vanuit die moslimlanden? Mag dat niet van allababa?
  Waarom sleept die achterbakse vanRAMPay dan jaarlijks miljarden naar die moslimlanden? Is er wat te verdienen voor die EU misdadigers?
  Zet elke vorm van steun aan eender welk moslimland op 0 euro want wij zijn momenteel onze grootste vijand, de islamieten, financieel aan ’t onderhouden zodat zij wapens kunnen komen om ons te vernietigen.
  Wat een achterlijke bende is die EU misdaadorganisatie eigenlijk feitelijk?

  Like

  • delamontagne zegt:

   Ja……….dat was mij all jaren geleden opgevallen. Zal wel niet de enige zijn. Poosje terug was hier iemand die beschreef hoe die Philipijnse gastarbeiders ( en dan vooral vrouwen in de verpleging en als huishoudhulp ) daar worden behandeld.
   IK BEDOEL NATUURLIJK MISHANDELT.
   Als er al eens iets komt uit die richting is ,t naar verhouding maar “”magertjes”.
   Ze kopen liever gouden W.C.-potten of schaffen een prive-dierentuin aan.

   Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Jean: 13.50. uur. Precies Jean. Je zou toch zeggen die OLIESJEIKS/HAATJURKEN, BARSTEN van het GELD en de RUIMTE, waarom komen dan alle HAATBAARDEN toch naar Europa? Nou, daar is maar een motief voor: ONS HET LEVEN ONMOGELIJK MAKEN,EN ONS ONDERWERPEN! Maar de politieke KLOOTZAKKEN willen dat NIET WAAR HEBBEN!

   Like

 13. Sjaak zegt:

  Ik woon en werk al over 40 jaar in Duitsland en ga volgend jaar met pensioen !
  Door de radicale Reformen in het soziaalsystem dat ze met gulle verdeling aan
  de asylplunderaars en vaklui uit de moslimlanden is de pensioenregeling zo de
  kelder in gegaan dta ik uiteindelijk bij pensioenbegin onder 800.-€ lig en ik bij
  het soziaalamt moet aankloppen om 100 € bedelen moet om niet op de straat
  te landen ! De Politiker hebben daar natuurlijk geen Interesse eraan omdat die
  met hun wachtgeldregeling ook wanneer ze eruit gesodemietert zijn
  ( bev. Wulf met 226.000 € per Anno) aan hun zetelpoeper reet voorbij gaat !
  En Nederland geloof me ! Deze Sunamie is ook naar Nederland onderweg !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s