Andrew Bostom: De moefti´s islamitische Jodenhaat

Screenshot_12

(Door: Bat Ye´or)

Het voorwoord van Bat Ye´or bij het nieuwe boek van Andrew Bostom, “The Mufti’s Islamic Jew-Hatred

Het probleem van de anti-joodse hetze en indoctrinatie in de islamitische theologie en jurisprudentie werd onderzocht, soms zeer uitvoerig, soms rudimentair, door Westerse geleerden in wetenschappelijke publicaties tijdens het einde van de 19e tot het midden 20e eeuw. Echter, op enkele uitzonderingen na, sinds de jaren 1970, zo niet iets eerder, is een steeds toenemende censuur van de belangrijkste West-Europese, Amerikaanse en Israëlische academische instellingen erin geslaagd om dit onderwerp te verdoezelen. Tegelijkertijd is er een obsessieve zelfkastijding in de westerse publieke opinie ontstaan​​, gesmeed door goed gefinancierde “antiracistische” netwerken in VN-organisaties, internationale beleidsgroepen en de media. Naast het aan de kaak stellen van racistische onverdraagzaamheid, uitsluitend in Europa, Amerika en vooral in Israël, promootten deze utopisten agressief immigratie en globalisering als het enige tegengif voor joods-christelijke racisme.

Maar de gepubliceerde teksten geven hierin een ander beeld, zuiverder en minder gedeeltelijk. Samen met andere leerstellige islamitische geschriften met betrekking tot christenen zijn ze in dezelfde geest; vaak aangeduid als mushrikun (polytheïsten te associëren als een partner aan Allah), werden boeddhisten, hindoes en anderen opzettelijk verzwegen. Het onder het publiek brengen van deze teksten ter bewustmaking ondermijnen de inspanningen die ontworpen waren om een ​​harmonieuze “mondiale samenleving” te creëren. Afgezien van andere vragen, die door Dr. Bostom’s essay worden opgeworpen, vraagt ​​men zich af wat de verbinding is tussen doelbewuste wetenschappelijkheid en het nastreven van misleidend beleid.

Maar er is meer om over na te denken. De canonieke islamitische teksten hierin bevestigen de theologische en juridische bevoegdheid voor meer dan een miljard moslims verspreid over de planeet. De meesten werden geschreven tussen de 9de en de 12de eeuw in specifieke politieke en sociale contexten toen analfabetisme en bijgeloof gemeengoed waren. Bijna al deze teksten geven een beschrijving van de daden en de uitspraken van een profeet die minstens twee eeuwen leefde voordat de auteurs hen samenstelden en van wie geen van de samenstellers hem ooit heeft ontmoet. Deze getuigenissen vertellen ons over feiten, die geen enkele ander hedendaags verslag vermeldt. Bovendien is dit compendium van materiaal de uitspraak van de activiteiten van de moslimgemeenschappen in de 56 landen van de Organisatie van Islamitische Samenwerking en zal het hedendaagse lot van de wereld van miljarden mensen bepalen, zelfs van degenen die hun bestaan ​​en hun betekenis negeren. Deze situatiezet het falen van het Westen vol in de schijnwerpers – de afwijzing van de toepassing van objectief, kritisch denken op het gebied van islamitische studies, die adequaat werd aangemoedigd voor andere theologische systemen met dezelfde vooroordelen en bijgeloof.

Vele redenen zouden deze belemmering kunnen hebben gemotiveerd, maar er wordt op gezinspeeld op pagina 49 (noot 52), die een uittreksel bevat uit een rapport van de Amerikaanse inlichtingdienst over Johan von Leers, oktober 1957. Na Wereldoorlog II zocht von Leers, een vooraanstaande Nazi, zijn toevlucht in Egypte waar hij bekeerde tot de islam. Met zijn vriend Hajj Amin al-Husseini, die actief met Hitler had samengewerkt, die de Palestijnse tak van de Moslimbroederschap vertegenwoordigde, bepleitte von Leers “een uitbreiding van de islam in Europa om te komen tot een sterkere eenheid door middel van een gemeenschappelijke religie”. Vanaf de jaren 1960, en alle decennia daarna, werd dit beleid officieus gepromoot in Europa. Daar bekleedden voormalige nazi’s en collaborerende ambtenaren belangrijke functies, zoals ministers, diplomaten en ambtenaren. De situatie was vergelijkbaar in heel West-Europa, waar de voormalige fascisten en collaborateurs dezelfde functies bezetten in de regering of in internationale organisaties, de VN, de Europese Gemeenschap, Interpol en ga zo maar door. Bijvoorbeeld Walter Hallstein, officier van de Wehrmacht en nazi-jurist, werd architect van de Europese Gemeenschap en de eerste voorzitter van de Europese Commissie (1958-1967).

Dit nieuwe Europa van Hitler, van von Leers en Hajj Amin el-Husseini heeft onder onze eigen ogen vorm aangenomen. Het heeft haat tegen de Joden versterkt door de Euro-Arabische religie van het “Palestinianisme” en streeft naar de vernietiging van de Joodse staat Israël.

Screenshot_13

Bron:
http://tundratabloids.com/2013/11/bat-yeors-forward-to-andy-bostoms-the-muftis-islamic-jew-hatred.html
Auteur: Bat Ye’or

Vertaald uit het Engels door:
Vederso
(voor www.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in antisemitisme, Islam, Moslims, nazisme. Bookmark de permalink .

7 reacties op Andrew Bostom: De moefti´s islamitische Jodenhaat

 1. Jean zegt:

  Komt zo een baardaap in beeld dan volgt automatisch haat en geweld uit de bek van de baardaap en die EU misdaadorganisatie wil die smeerlapperij nog meer importeren!!!

  Like

 2. luckybee zegt:

  Jezus Zei:” Je herkend een boom aan zijn vruchten, zijn ze foute bomen dan moeten wij ze kappen en verbranden. Ook de islam kan je aan zijn vruchten herkennen, ze worden moordenaars als ze van hun Allah houden.

  Like

 3. G.Deckzeijl zegt:

  Goeie les voor die idioten van de hoaxwijzer.

  Like

 4. Tom Hendrix. zegt:

  Vederso bedankt voor het artikel. En, wat blijkt, dat we terecht de EUSSR kunnen vergelijken met het DERDE RIJK van Adolf Hitler, wat nog sterker de NAZI figuren zijn NOOIT weggeweest. Ze zijn op een slinkse manier overal gedropt, vooral op vtale plekken in de Europese organisaties en de politiek. Dezelfde strategie die de SOCIALISTEN en SOCIAAL-DEMOCRATEN toepassen. Namelijk infiltratie en daarna overname. Daarom zijn deze NAZI adepten, en de rest der SOCIALISTEN ook zo gevaarlijk! Ze hebben de Pers en de MEDIA al compleet geïnfecteerd, en overgenomen. De “aap komt nu echt uit de mouw”. En natuurlijk maken deze PLOERTEN gemene ZAAK met de ISLAM. Daar zijn ze volkomen mee vergelijkbaar!

  Like

 5. Fubar zegt:

  Nazi fundament onder EU
  http://www.gewoon-nieuws.nl/2012/07/nazi-fundament-onder-europese-unie/#.UDuU7aNr__c

  Meer over Walter Hallstein (ik weet niet of het linkje je gelijk naar hoofdstuk twee over Hallstein zal brengen:
  http://www.relay-of-life.org/nl/chapter02/index.html
  anders zelf even bij het begin hoofdstuk 2 aanklikken:
  De Nazi achtergrond van de ‘EU te Brussel’:
  http://www.relay-of-life.org/nl/chapter.html

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s