Arabische “mensenrechten” voor gehandicapten (+ video)

Screenshot_28

Barbaarse behandeling van gehandicapten in Saoedi-Arabië. Ons voorstel: met onmiddellijke ingang asiel voor alle gehandicapten uit de islamitische landen, inclusief hun families, in de EU. Na het krankzinnige mensenrechtenvonnis van het Europees Gerechtshof betreffende het recht op asiel voor homoseksuelen zou dat alleen maar logisch zijn!

In de islam komen, zoals bekend, tweemaal zoveel gehandicapten voor dan elders in de wereld. De reden daarvoor kon je onlangs zelfs in de “taz” lezen: het is de islamitische inteelt, die immers volgens de islamitische wetgeving van het neven- en nichtenhuwelijk volledig toelaatbaar en wijdverbreid is, terwijl seksuele relaties tussen mensen met nog nauwere familiebanden weliswaar verboden, maar ook wijdverbreid zijn.

Daarom moet de islamitische wereld een tweemaal zoveel gehandicapten, in overeenstemming met de mensenrechten, verzorgen. Hoe dat in zijn werk gaat, komen we te weten in dit bericht:

Opnames van geestelijk gehandicapte patiënten in een Saoedische inrichting. De titel van de video: “Zo gaan ze om met onze kinderen in het rehabilitatiecentrum Douasser.” (een gebied in het zuiden van het land).

Natuurlijk heeft dat niets, maar dan ook helemaal niets te maken met het feit dat Saoedi-Arabië een van de weinige landen in de wereld is waar het Rode Kruis – en trouwens überhaupt geen kruis – en christelijke naastenliefde niet is toegestaan!

Het centrum, dat openbaar en gratis is, neemt de geestelijk gehandicapten op. De eerste foto laat een teenager zien, die aan tralies is vastgebonden. Op een andere foto is een jonge man te zien die met kledingstukken aan het bed is vastgebonden.

Volgens de Saoedi´s de natuurlijke houding van de geesteszieken?

En andere foto´s laten naakte patiënten zien, die erop wachten om in de groep te douchen. Enkele patiënten eten op de vloer (dat is absoluut islamitisch!). De fotomontage eindigt met de opname van een naakte patiënt op de binnenplaats.

France24

Welnu, ook al lijdt de naakte patiënt in de Arabische wereld geen kou, Saoedi-Arabië is een rijk land. Deze omgang met gehandicapten is niet te danken aan de armoede, maar aan de traditionele islamitische ethiek, respectievelijk ieder gebrek aan menselijkheid tegenover zwakken en hulpelozen.

Maar geen zorgen, de Amerikaanse mensenrechtengroeperingen zullen dat wel oké vinden – zolang de Amerikaanse mensenrechten nog steeds die machten bedienen die wij kennen. Onlangs nog konden we in de grote Amerikaanse media lezen dat Saoedi-Arabië zelfs minder slavernij kent dan Polen en Hongarije, ja, bijna zo weinig als Duitsland.

In ieder geval is het bovenstaande de gehandicapten- en ouderenzorg die de bevolkingen van Europa kunnen verwachten van de “pensioenbetalers van morgen”.

Bron:
http://www.kybeline.com/2013/11/18/arabische-menschenrechte-fuer-behinderte/#more-50399
Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Hypocrisie, Islam, Mensenrechten, Saoedi-Arabië. Bookmark de permalink .

18 reacties op Arabische “mensenrechten” voor gehandicapten (+ video)

 1. Weten jullie dat ‘profeet’ Mo zelf ook gehandicapt was? Hij liep namelijk heel moeilijk. Hij liep altijd achteraan. De ‘profeet’ liep alsof hij een berg opliep. Dat staat volgens mij op Wikipedia.

  Like

 2. felix zegt:

  Aan zijn rug mankeerde niks hoor, Hij neukte alles wat los en vast zat: Geit, Aisha, neven , nichten enz. Geit, Aisha, nichten Geit, neven, nichten, Aisha, weer Aisha, neven, en nog meer geiten.

  Like

 3. delamontagne zegt:

  Dat asiel verlenen voor die gehandicapten + familie in EU, is natuurlijk een MISPLAATST grapje (grapje > ? ? ). Kun je drie-kwart van de inwoners ( behalve de “kafir-gastarbeiders”) uit dat SA wel asiel verlenen.
  Nu moet men niet denken dat de behandeling van die mensen volgens de moslimse “ZORG” , schaamte-gevoelens bij hen zou opwekken. En ze het liever niet openbaar maken in newsartikelen. Je kunt ,t gewoon in de Arabisch-talige kranten zien en lezen.
  Lijkt wel of die lui daar zich er op ver………. (ik-weet-geen-wd-ervoor.! ! )
  Ze zijn het stadium van het europese “dolhuis” uit eind 18e nog niet voorbij. ( hun kalendar loopt trouwens een jaar of 6 a 700 achter……….)

  Like

 4. Republikein zegt:

  We kennen de term gehandicapt, ook dubbel gehandicapt, is dit de overtreffende trap?

  Like

 5. sprx zegt:

  hoe afschuwelijk ook, asiel kan niet.
  we kunnen niet nog meer inproductieven onderhouden.
  het is een onderdeel van de islamitische oorlogsvoering tegen ons om zoveel mogelijk inteelt problemen op onze schouders af te schuiven, het put onze gezondheidszorg en economie uit.
  nee wij kunnen niet meer islamitische zwakzinnigen verzorgen, dat moeten ze zelf maar doen.

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @sprx: 22.46. uur, op 18/11. O, maar de goedmensen bij ons, en de gehele “rode-en progressieve kerk”, zullen het vast wel een geweldig plan vinden, om al deze gehandicapten met hun halve of hele dorp hier toe te laten. Let maar op!

   Like

 6. Theresa Geissler zegt:

  Mensenrechten voor niet-gehandicapten is bij hullie al een illusie, laat staan voor wèl-gehandicapten.
  In aanmerking genomen, dat handicaps bij deze mensen zo relatief veel voorkomen zie je ze trouwens opvallend weinig. Dan zouden ze bij ons in de wijk grotendeels aan het oog onttrokken moeten zijn, dat is nog mogelijk. Ik ken maar twee gevallen: Een zwakzinnige jongeman, die af en toe met zijn ouders wandelt -een touw om zijn middel. Zijn vader heeft ook steevast een stokje bij zich om hem ‘aan te sturen.’ De ander is een ernstig misvormde jongedame met schots- en scheve ledematen en aangepaste schoenen. Tegenwoordig verplaatst ze zich in een soort aangepaste mobiel. De islamitische manier van kleden is voor haar ergens wel een zegen,omdat die tenminste nog íets verbergt. Overigens is ze op haar manier nog wel assertief:
  Enige jaren geleden was het de gewoonte van groepen Turkse kinderen om het snoep en de cadeautjes te jatten uit de schoentjes, die ter gelegenheid van Sinterklaas bij de supermarkten werden gezet en DAAR was ze altijd van de partij, vol trucjes om het winkelpersoneel af te leiden en met het hoogste woord -in het Turks, wel te verstaan. Ze hinkte en zwabberde, maar zielig was ze -toen- niet, moet ik zeggen . Uitzondering, denk ik.

  Like

 7. oogenhand zegt:

  De gedachte dat mensen met aangeboren handicaps minder rechten zouden hebben dan mensen die gehandicapt zijn geraakt leidt tot de gedachte dat abortus minder erg is dan euthanasie. Dit ontwricht de demografie; vergrijzing.

  Like

 8. We moeten weg van de hedendaagse ‘asiel’-ideologie. Die werd in een tijd gemaakt en aanvaard toen men niet wist wat men deed (maar het eigenlijk had moeten weten, want het islam-probleem is alles behalve nieuw).

  Alle mohammedanen weer terug, dan de islam officieel als dat verklaren wat hij is – een vijandlijke politieke ideologie gecamoefleerd als godsdienst -, dan de noodzakelijke conclusies trekken (wat waarschijnliojk ook massale geweld tegen mohammedanen-landen moet bevatten).

  Als wen dan een nieuwe situatie hebben waar de islam op weg naar de vuilnishoop is kunnen we misschien nog eens over asiel spreken – als het dan uberhaupt nog nodig is.

  Like

 9. Joost Visser zegt:

  Wat ik zo hier en daar lees en hoor, is het alhier ook niet alles om in een bejaardencentrum of gesticht te zitten. Regelmatig toch wel wat uitwassen.

  Like

 10. Jan zegt:

  Ook in Amerika ernstige mishandelingen:

  Boston Bomber ‘Tortured’ With Catered Islamic Meals
  The ACLU claims jailers are “torturing” Boston bomber Dzhokhar Tsarnaev by keeping him in solitary confinement. Please. The man charged with terror bombing gets catered Islamic meals.

  Just when we think we’ve reached the limits of tolerance for Muslim terrorists, we learn that one of the jihadist punks who confessed to killing and maiming hundreds of marathoners, then terrorizing and shutting down an entire major U.S. city, all in the name of Allah, has been getting meals prepared for him in accordance with Islamic dietary requirements
  http://news.investors.com/ibd-editorials/111813-679622-boston-bomber-tsarnaev-aclu-torture-islamic-correct-meals.htm?p=full

  Like

 11. vanhetgoor zegt:

  Deze foto’s zijn niet gemaakt om te laten zien hoe treurig het is gesteld met de psychiatrie in Saudi Arabië, maar om te laten zien hoe goed men zorgt voor de geestelijk gehandicapten. Deze foto’s zijn niet gemaakt door iemand die dat ziekenhuis is ingeslopen om de boel aan de kaak te stellen, de treurigheid is dus feitelijk nog erger dan wat we hier zien.

  Like

 12. DonnaDolce zegt:

  Mo had wel van meer dingen last….;-)

  Like

 13. fleckie zegt:

  De Rode Halve Maan, is de eerste hulp organisatie van de moslems, aangesloten bij het Rode kruis, het Magen David Adom. Is de eerste hulp organisatie van Israël, nu ook , nog niet zo heel lang geleden,geaccepteerd door het Rode kruis,aangesloten dus.

  Like

 14. Anneke zegt:

  Een waarschuwend voorbeeld voor de Europese landen!!! Als de politiek zo door gaat, belanden onze gehandicapten en bejaarden ook in dit soort situatie’s. Mensenrechten….ALLEMAAL NEP. Wij EU-burgers zijn ‘levenloze’ lijken, alleen ons burgerservicenummer en bankrekeningnummer is nog ‘waardevol’. “Als dit laatste nummer niet is leeggeplunderd door de geldverslaafde leiders”. Dwazen die de huidige ‘functionerende’ wereld afbreken….

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s