Breaking!: Aanvaller schiet op linkse Parijse krant. Alle linkse media in Parijs hebben politiebescherming nodig (+ video!)

Screenshot_27

Onvoorstelbaar wat we vandaag  meemaken! Is dit het begin van de burgeroorlog? Een jonge man (vermoedelijk een linkse activist of linkse journalist? Werd daarbij neergeschoten). Nu maakt de Parijse politie jacht op de schutter. Het zou dezelfde schutter zijn die vrijdag ook al op een tv-zender heeft geschoten – maar misschien werd deze verklaring alleen maar afgegeven om de bange  linkse journalisten gerust te stellen?

Alle grote redactiegebouwen van de stad worden inmiddels door extra politie-eenheden bewaakt. De kranten “Le Parisien”, “Le Monde”, “Les Echos” en “Le Figaro” evenals de tv-zender Europe 1 verhoogden naar eigen zeggen ook zelf hun veiligheidsmaatregelen.

In Frankrijk gaat het er in dit jaar ook steeds heftiger aan toe. Na de massale homofobe manifestaties van afgelopen zomer kondigt zich een hete herfst aan. De manifestaties in Bretagne tergen de regering in Parijs breiden zich uit. Overal komt men in opstand tegen de heerschappij van de linksen, die het volk van de Fransen als verraders in dienst van de vreemde multiculti´s ziet.

Vandaag werd er geschoten op de linkse krant “Liberation” en op de Société Générale:

Gewapende man in Parijs op de vlucht.

Noodtoestand in Parijs. Een gewapende man heeft eerst het gebouw van een krant aangevallen. Nu is hij op de vlucht. Ook voor de bank Société Générale vielen schoten.

Voor de tweede keer binnen enkele dagen werd in Parijs een (rode, communistische, socialistische, multiculturalistische, anti-Franse) krantenredactie overvallen. Maandagochtend stormde een met een schrootgeweer bewapende man het gebouw van de links-liberale krant “Libération” binnen en vuurde twee schoten af. Een fotoassistent zou daarbij zwaargewond zijn geraakt, deelden de politie en de krant mee. De onbekende, die tegen 10.15 uur de ingangshal van “Libération” was binnengekomen, kon vluchten.

Die Zeit

Overigens is er ook nieuw uit Griekenland: een rode organisatie (vrienden van de Duitse linksen) hebben de verantwoordelijkheid opgeëist voor de moorden op twee leden van de “Gouden Dageraad”.

De chef-redacteur van “Libération”, Fabrice Rousselot, zei in een tv-interview: “De schutter is ongeveer 40 jaar en heeft kort haar. Hij kwam gebukt binnen en ging op dezelfde manier weer weg.”

Express

Video:

Bron:
http://www.kybeline.com/2013/11/18/eilmeldung-angreiffer-schiesst-auf-das-buero-der-linken-pariser-tageszeitung-liberation/
Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Communisme, Criminaliteit, Desinformatie, Frankrijk, Groenen, Linkse Kerk, mainstream-media, Socialisten, Terrorisme. Bookmark de permalink .

22 reacties op Breaking!: Aanvaller schiet op linkse Parijse krant. Alle linkse media in Parijs hebben politiebescherming nodig (+ video!)

 1. Dat valt niet goed te praten. Ben benieuwd hoe het afloopt. Als de aap uit de mouw komt!

  Like

 2. Th.M. van Baarle zegt:

  Waar zou bij ons de keus op vallen? NRC? Volkskrant? Telegraaf?
  Het zou het electoraat wel wakker schudden. Die Parijse kranten blijven toch enigszins een ver van mijn bed show.
  Er zou een scheiding zichtbaar worden tussen gezond Nederlands (patriottisch?) en dramatisch multicultureel (landsverraders).

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Dat zou er! Maar voor alle duidelijkheid zou het toch het beste zijn, dat de achterliggende motieven op de één of andere manier aan het licht zouden komen.
   In het geval van de Telegraaf zouden het trouwens best anti-monarchistische motieven kunnen zijn……

   Like

 3. Vederso zegt:

  Helaas zonder ondertiteling, de hoofdredacteur van Le Figaro, die onderdak gaf aan Hebdo na de aanslag. (via Snaphanen)

  Like

 4. lucky9 zegt:

  Het lijkt op een luchtdruk-karabijn van het type waarmee op kermissen ook schietkramen zijn uitgerust. Maar met Jack Terrible ben ik ook benieuwd hoe de aap uit de mouw zal komen.
  Het staat evenwel vast dat het niet een tweede Mohamed Mera betreft. Dat is zeker want anders waren de slachtoffers al dood.

  Like

 5. Vederso zegt:

  Foutje, ik begreep dat het bij Le Figaro was, maar het was bij La Liberation?

  Like

 6. sprx zegt:

  zou er maar niet te blij mee zijn, linkse provocatie is waarschijnlijker.

  Like

 7. felix zegt:

  De “bange linkse journalisten”. Weten de lafzakken nu eindelijk eens wat het is om onder constante bescherming te moeten leven. en voor hun is het volkomen terecht!!

  Like

  • Henk der Niederlánder zegt:

   Kan Ik goed mee leven Felix.
   Ook hier worden zoals we weten veel mensen bedreigd door het linkse tuig dat denkt te moeten intimideren.
   Ik zou niet willen dat er doden zouden vallen maar een flink stuk tegengas zou niet verkeerd zijn.

   Like

 8. luckybee zegt:

  Als dat betekent dat links hier door geen actie’s meer kunnen uit voeren , is dat alleen te begroeten.

  Like

 9. Joost Visser zegt:

  Blijkbaar kweekt de maatschappij allemaal Breivikjes. Al die schietpartijen, op scholen bijvoorbeeld in Amerika, komt voort uit onmacht. En onmacht om je woord te laten horen, je eigen invloed uit te kunnen oefenen wordt steeds groter. Ergernis neemt toe en hoe meer je ergert aan iets des te erger wordt de oorzaak van de ergernis. Het gejank van enkel 5 minuten op vrijdagavond uit een minaret kan de hele week van iemand verzieken. Je leeft ernaar toe, vol met ergernis, totdat er iets breekt. Slechts 5 minuten van een week kan iemand breken.

  Like

 10. jowitteroos zegt:

  Worden al die linkse media al niet beschermd?

  Like

 11. Jade zegt:

  Sneu dat een fotoassistent het slachtoffer is geworden,
  en niet de baas. Maar ook al leg je de baas om,
  dan ben je er nog niet…Je komt dan bij de top uit, ministers,
  en andere politieke figuren die verantwoordelijk zijn voor
  de continuering van de rotzooi.
  Doe mij maar gewoon stakingen en demonstraties…

  Like

 12. Anneke zegt:

  Links meende sterk en slinks te zijn, maar het tegenovergestelde is realiteit. Wat hebben ze gepoogd om de islam te paaien en na tig-decennia is het tegenovergestelde bereikt. Men meende de autoch-burger eindeloos voor het lapje te blijven houden, maar dit is eveneens MISLUKT. “Houdoe a-socialen socialisten, nazi-führer gekken…..” Jullie zijn A.Hitler blijkbaar al-lang ‘vergeten’. Super nazi-socialist die hij was…..Althans in die waan leefde deze psycho gestoorde.

  Like

 13. Pingback: Dader van Parijs heet Abdelhakim D. | E.J. Bron

 14. Pingback: Ramadan: Terreuraanslagen in China en Kenia | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s