Islamuniversiteit doet een Ibn Ghaldounnetje

Screenshot_2

Wat te doen na je Ibn Ghaldoun? Lekker studeren! Met een VWO-papiertje en een zak geld kun je zo terecht op de Al-Huraa universiteit. Dé perfecte vervolgopleiding met evenveel slaaggarantie als het Ibn Ghaldoun, want net zo frauduleus. Wil jij ook ‘dr.’ Kromzwaard worden? ‘Professor’ in de Hogere Zwendelkunde? Of gewoon een bachelor-diploma met mooie galamagalama-lettertjes erop voor om op het dressoir te zetten? Dan is Al-Huraa jouw stek. Ziehier de sfeervolle campus, slechts een paar stenigingsworpen buiten het centrum van Den Haag op een bedrijventerrein, boven een Peugeot-garage. Onder begeleiding van een indrukwekkende lijst Dr.’s en Profs ben je in een wippie totaalexpert op het gebied van wiskunde, journalistiek, architectuur, noem maar op.

Lees verder>>>
(h/t Martien Pennings)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

17 reacties op Islamuniversiteit doet een Ibn Ghaldounnetje

 1. Tom Hendrix. zegt:

  Ik wist het wel, dat onze “kansenparels”, en volgers der “religie van de vrede”, (walg), een nieuwe kans zouden krijgen of benutten. Het heet even anders, maar is hetzelfde als de Ibn Ghaldoun. Tja.de PvdA moet toch wat, nietwaar.

  Like

 2. Theodoor zegt:

  Jammer, de lijst met de indrukwekkende profs en aanverwante artikelen staat op “wit”.
  Je weet toch al vooraf dat er niet veel kwaliteit kan zijn.
  Het onderwijs in Nederland is onwijs links geworden, tja als je maar een netwerk hebt nietwaar?
  Dat is helemaal in bij de Roden.

  Like

 3. luckybee zegt:

  Mischien functioneerd in het MO alle Universiteiten zo?

  Like

 4. Theresa Geissler zegt:

  Leuk hoor, leuk…. En zó typerend: Met minstens twee van de aangereikte links kom je meteen terecht op ‘not found,’dus dan weet je al hoe laat het is. Waarom dóen die lui dit? Als ze onderwijs in wezen niet belangrijk vinden, als alles tóch draait om het vereren van Allah en de Profeet, laat ze daar dan open en eerlijk voor uitkomen! Maar, ach ja, dat veinzen, liegen en bedriegen is natuurlijk Taqiyya en dat is een ‘must’tegenover de ongelovigen…..Nou, ik zou zeggen: Laat de ongelovigen dan maar eens goed laten merken, dat ook zij mensen van vlees en bloed zijn en zich niet doorlopend laten beledigen en/of bedriegen! Vervolgen tot op het bót, deze fraudeurs; Gevangenisstraf èn daarna het land uit zetten! “Madrassa” is trouwens de goeie term; Deze “Universiteit”is van dezelfde opzet als die “moslim-internaten,” die……Verrek, daar schiet me nog een toepasselijke associatie te binnen! Tóch even spuien: In ‘Nicholas Nickelby’ van Dickens zegt Mrs. Squeers tegen haar man over de nieuwe hulponderwijzer: “Ik haat hem.”
  Mr. Squeers: “Hm. Hij is goedkoop, mijn Schat, vergeet dat niet.” “Dat is hij niet! Je kunt toch wel in je annonces zetten: ‘Instituut Wackford Squeers, met bekwame leermeesters’ zonder dat je er één hebt! Gebeurt dat niet dagelijks met alle scholen hier in de buurt?”
  Zoals we dus kunnen zien zijn de moslims qua onderwijs op geen enkel front het Dickensiaanse tijdperk ontstegen. Van gruwelijke kostscholen tot en met……
  Laat ik maar ophouden: Het is zeer twijfelachtig of moslim-academici de naam Dickens ooit gehoord hebben, laat staan kunnen spèllen!

  Like

  • lucky9 zegt:

   Die “not found” kan slechts 2 verklaringen hebben. Ofwel heeft deze pagina nooit bestaan, ofwel werd ze inderhaast verwijderd. Martien kan hierin duidelijkheid brengen.

   Waarvan we echter zeker getuige zijn is het stuitende Arabisch taalimperialisme.
   Van op bezet en veroverd grondgebied doet de islamitische umma alsof ze alle autoriteit en macht bezit, inclusief het uitreiken van universitaire diploma’s…..!

   Ik begon me daarover reeds ernstig vragen te stellen bij het gadeslaan en beluisteren van meester Mohammed Enait tijdens het fascistisch proces tegen Geert Wilders.
   What the fuck is dat voor een universiteit, de Erasmus universiteit Rotterdam?
   Hoe bestaat het dat de Rotterdamse balie zo iemand toelaat om het beroep van advocaat uit te oefenen….?

   De Nederlandse verdraagzaamheid heeft vele mentaal gebrekkige, sorry gehandicapte, sorry minder-valide, sorry anders-validen geschapen. Niet alleen verenigd in Rara, Fok, Jansen&Jansen, Laka, De Paap, de PVDA, Groenlinks en Bluf! maar dus bovendien ook in een hele rits gebrekkige onderwijsinstellingen.

   Moge God, als u daar in gelooft, de naïeve verdraagzame Nederlanders bijstaan als het ogenblik van de waarheid is aangebroken. Ze zullen het nodig hebben!

   Like

 5. Tistochwat zegt:

  KERKEtuinenweg?!?!!
  Moet die naam niet snel worden veranderd?

  Like

 6. bigljohn zegt:

  Hieruit blijkt overduidelijk dat Islamieten niet in staat zijn om te studeren en hun toevlucht nemen tot list en bedrog. En dit is ook al weer een eigenschap van de Islamiet. In de Koran staat immers dat het hun plicht is de ongelovigen van alles en nog wat voor te liegen, dit alles voor de goede zaak (De Islamisatie). Ze weten dat Nederland een zoete inval is waar alles voor hun toegestaan is. Gesteund door De Haag en de gemeenten. Lukt het niet al te vlug dan heet het discriminatie of rassisme. En wat zal de justitie hiervan zeggen ? Alweer zomaar een incident, stelt niet veel voor. En zegt men dan, Islamieten zijn toch altijd goede studenten geweest, volgen de statistieken nog beter dan Nederlanders ! Met zulke grote en kleine overheden is het geen kunst om over 10 jaar onder de Sharia plak te zitten in een Nederland, dat nog achterlijker geworden zal zijn dan de kont van een varken !

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @bigLjohn: 12.14. uur, op 18/11. En zo kennen we de Partij van de Allahtonen weer John. Met name deze partij is er de laatste 40 jaar schuld aan, dat we werden overlopen door moslims. En dan de vileine streek van de heer ” den Uyl”, die de Marokkaanse en Turkse gastarbeiders massaal toestemming gaf om hier te blijven, en ook nog de mogelijkheid om vrouw en kinderen + het halve geboortedorp hierheen te halen. Maar, eerlijk is eerlijk, de WERKGEVERS, het CDA en de VVD en D66, hebben er ook massaal aan meegeholpen!

   Like

 7. LOUIS-PORTUGAL zegt:

  Een van de reageerders zei:
  Je kunt wel stellen dat Islam = zwendel.
  Eigenlijhk wel juist getypeerd.

  Like

 8. Republikein zegt:

  De klokkenluider zal niet vervolgd worden. Omgekeerde taqiyya! Allemaal geslaagd, de vlag kan uit.Papier liegt soms.

  Like

 9. koddebeier zegt:

  Liegen, bedriegen, oplichten, fraude, inbraak, beroving, diermishandeling, verkrachting, geweld, agressie, doodslag, moord………………………ghoo, je wilt toch niet zeggen dat die van het geloof van de vrede dat doen. De gevangenissen zitten er vol mee……Bedankt linkse eikels, gutmenschen, regeringen van de afgelopen 40-45 jaar en Europese Unie.
  Weet U nog ??? Ze kwamen ooit als Gast arbeiders.

  Like

 10. Jan zegt:

  Joden maken 0,2% uit van de wereldbevolking maar krijgen een disproportioneel aantal Nobelprijzen in ontvangst: 21% op het gebied van de scheikunde, 27% op het gebied van natuurkunde of geneeskunde en 37% op het gebied van economie.

  Moslims maken 25% van de wereldbevolking uit, dus ca. 1,5 miljard en kregen 2xde Nobelprijs.
  Een van hen is de Egyptenaar Ahmed Zewail, die overigens in de VS studeerde en daar ook het meeste onderzoek verrichtte; de ander is de overleden scheikundige Abdus Salam die echter in Groot Brittannië studeerde en de meeste tijd niet meer in Pakistan woonde. Bovendien was hij van de relatief beschaafde Ahmadiyya sekte, door moslims bestreden en vervolgd.
  http://frontpagemag.com/2013/bruce-bawer/ridding-the-nobel-prizes-of-anti-muslim-bias/

  Zou het komen omdat de gehele samenleving van moslims gebaseerd is op leugens? Geen volk dat meer liegt dan moslims, geen achterlijker gebieden dan islamitische landen in welk opzicht dan ook.

  Moslims in het westen presteren dus niet beter. Goed voorbeeld is De Moslim in het Witte Huis:
  Obama: Serial Liar
  Will Rogers, the great humorist, once said, “If you ever injected truth into politics, you would have no politics.” If you injected truth into the teleprompter during one of Obama’s speeches, there would be nothing left but an empty chair.
  http://frontpagemag.com/2013/dgreenfield/obama-serial-liar/

  Like

 11. Joost Visser zegt:

  Ach, het is een wens van velen om een titeltje te hebben. Hoeveel PhD´s ik niet ben tegengekomen die gepensioneerde amerikanen zouden hebben. Enkel je moet geen vervelende vragen gaan stellen op hun vakgebied.

  Like

 12. Jan zegt:

  Zij moeten meer chocolade eten om intelligenter te worden:

  Eat chocolate, win the Nobel Prize?
  http://www.zawya.com/story/Eat_chocolate_win_the_Nobel_Prize-TR20121010nL3E8LA69A5/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s