Tweemaal zoveel islamitische gevangen in Groot-Brittannië

Screenshot_2

Nieuwe cijfers van het Britse ministerie van Justitie bewijzen dat het aantal islamitische gevangenen in het land de afgelopen 10 jaar verdubbeld is. Hetzelfde rapport laat ook zien dat zwarte mensen zesmaal vaker worden aangehouden en doorzocht dan blanke mensen.

World Bulletin bericht dat op dit moment 26% van de gevangenen afkomstig is uit een etnische minderheid, wat overeenkomt met het dubbele aantal van de bevolking.

In het jaar 2002 waren er 7,7% islamitische gevangenen, maar in het jaar 2012 lag hun aandeel bij 13,7%.

Het aandeel van diegenen die zich christenen noemen, daalde van 58% naar 52%, 30% zei geen godsdienst te hebben.

Bron:
http://europenews.dk/de/node/74269

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", Criminaliteit, Groot-Brittannië, Moslims. Bookmark de permalink .

16 reacties op Tweemaal zoveel islamitische gevangen in Groot-Brittannië

 1. Persoonlijk voel ik mij veiliger als ik een groepje blanke hangjongeren zie als ik ’s avonds laat de hond uitlaat dan een groepje gekleurden (licht-getinten). Gelukkig heb ik een hele grote hond bij me, een ex-politiehond! Hij is alleen onrein, net als ik!

  Like

 2. lucky9 zegt:

  Off topic: Doorzocht is nogal een zwaar geladen woord. Bij ons in Vlaanderen worden woningen doorzocht en personen gecontroleerd of gefouilleerd. Bij verdenking van drugstransport weliswaar invasief maar desalniettemin gefouilleerd na staande te zijn gehouden ofwel gearresteerd.

  Like

 3. Henk der Niederlánder zegt:

  Gloeiende, dat is natuurlijk alleen in GB zo.
  In de rest van Europa niet gelukkig want overal heb je alleen maar last van Autochtone criminelen.
  Sarc modus Off.

  Like

 4. luckybee zegt:

  Ook bij ons zijn de meeste criminelen Moslims of negers, dus hun aandeel als gevangnis bewoners, is niet anders.

  Like

 5. Jan zegt:

  Volgens Baroness Sayeeda Warsi allemaal de schuld van de islamophoben:

  Blaming the “Islamophobes”

  (doorgestuurd naar Wachteres voor vertaling – E.J.)

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Oh jé, daar heb je hààr weer!
   Het mens deed er beter aan, terug te keren naar Bombay, of waar haar roots ook mogen liggen; we hebben haar immers al vaker hier in de peiling gehad?
   Alles, alles is volgens haar altijd de schuld van de autochtonen. Enfin, dan zit ze wèl op één lijn met landverrader Cameron!
   Wat sommige mensen zich niet aanmatigen! Het liefst zou ze waarschijnlijk zien dat de Britten zich voor alles wat moslim is, in het stof wierpen!
   Nou ja, eerst die vertaling maar afwachten. Ik vrees wel dat die weer stof tot tandenknarsen zal geven. “Barones” Warsi! Mijn Hemel!

   Like

 6. Petrossa zegt:

  Raksisme! Duidelijk. Arme zielige moslims worden allemaal gediscrimineerd.

  Like

 7. louis-portugal zegt:

  Hoewel het aantal marokkanen rond 2.5 % van onze bevolking is , zijn van het het gevangenen ongeveer de helft marokkanen hoewel het per gevangenis kan verschillen.

  Like

 8. Jean zegt:

  In België zit ook een meerderheid van dat zootje opgesloten, wij vragen al heel lang die allemaal op te laden en af te voeren naar land van herkomst met de melding “Nooit meer binnen in Vlaanderen”.
  Europa is vergiftigd van dat achterlijk gewelddadig barbaars zootje, het is 1 minuut over 12 met dat zootje, nu starten met heel Europa islamvrij te vegen willen we tenminste een beschaving met normen en waarden nalaten aan onze kinderen en kleinkinderen want dat islamtuig kent geen beschaving en geen normen en waarden het enige wat ze heel goed kennen is gewelddadig barbaars geweld, kinderen verminken en gebruiken, vrouwen vernederen, bah ik walg van dergelijk barbaars uitschot.

  Like

 9. Tom Hendrix. zegt:

  Voor wat de Engelse situatie betreft, hoeven wij ons in Nederland, niet op de borst te slaan. Ook bij ons in Nederland zit de bajes vol met Marokkanen en ander moslim volk. En een programma met hoge Marokkanen-dichtheid is OPSPORING VERZOCHT. Dat volk zal nooit willen aanpassen!

  Like

 10. Anneke zegt:

  “Weet wat en wie je in huis haalt….” GB en hun andere bondgenoten wisten wel-degelijk dat de opgebouwde samenlevingen, door de massa-immigratie uit de velen culturen zou gaan leiden tot een AFBRAAK van Europa en Amerika. Domoren die menen zoveel wijsheid en kennis te hebben in hun ‘bovenkamer’. Hersenen die niet meer functioneren, men meent dat ’t leven een zoet sprookje is. NEE dus, ook niet voor hunzelf. Als men elkaar pikzwart kan maken, dat wordt dit gedaan met veel media-puhahhahaha. Jaloezie, egoÏsme spannen de kroon!!! ! !!! “Geweldig hoor….” Ach; zij hebben hiervoor gekozen…wij burgers NIET. Met de burgerstemmen wordt al decennia geknoeid.

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @ Anneke: 16.00.uur. Wat het stemmen betreft Anneke, dat ben ik volledig met jou eens. Ik weet nog goed de uitspraak van de eeste leider der COMMUNISTEN, LENIN. Deze man zei woordelijk: ” Het maakt niet uit wat de mensen stemmen, maar WIE de stemmen TELT”. Zo loopt dat in ons Nederland!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s