DE GENOCIDE VAN DE INDISCHE NEDERLANDERS EN DE POSTKOLONIALE DOOFPOT VAN ONZE REGERINGEN!

EU unmask

(Door: Realpredictor)

Dit wordt ‘emotioneel gezien’ mijn meest moeilijke blog, omdat mijn familie en vrienden hierbij nauw betrokken zijn geweest. Ikzelf heb hier niet veel van meegekregen, maar ik voel me geroepen om het mensonterende gedrag van onze voormalige én huidige bestuurders (het negeren van genocide op hun eigen volk) aan het licht te brengen! Vooral nu ik zie hoe onze regering zich in allerlei bochten wringt om bijna alle (vaak extremistische) landen in de wereld te helpen en miljarden van ons volk steelt om niet alleen financiële steun, maar ook wapens aan hen te leveren. Terwijl ze hun eigen volk destijds in hun ex-koloniën volkomen in de steek hebben gelaten en zonder enig schuldgevoel lieten vermoorden!

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

20 reacties op DE GENOCIDE VAN DE INDISCHE NEDERLANDERS EN DE POSTKOLONIALE DOOFPOT VAN ONZE REGERINGEN!

 1. Star zegt:

  Onze vorige en huidige regering, ze hebben allemaal kilo’s boter op hun hoofd en ze deugen van geen kant. Ik weet dat ook uit mijn eigen familie. We doen wel dierbaar naar alle schurken hier en stelen alles wat hardwerkenden in hun leven zelf hebben opgebouwd aan pensioen door knalhard en lang te werken om alle vooral moslimlanden maar te pamperen, maar we zijn gewoon een rotland.Zelfs de joden die nog overleefden en na de oorlog terug kwamen zijn schandalig behandeld. Dat weet ik ook uit eigen familie. We doen wel alsof we heel wat zijn, maar we zijn eigenlijk helemaal niks, alleen maar onverschillig en egoïstisch.

  Like

  • Star, ze graaien hier net zo hard als dat ze in hun koloniën hebben gedaan! Daar moest de bevolking ook voor een greintje werken en de ‘elite’, inclusief ons koningshuis, bleven hun zakken vullen over de ruggen van het volk!

   Like

 2. luckybee zegt:

  Alle landerijen dat wij hebben staan in de naam van mijn moeder , ook die zijn wij kwijt.ALLES IN CIKOTOK WAAR IK GEBOREN BEN.

  Like

  • Luckybee: Sporen van vernieling: Het boek van P. Keppy betreft de
   Oorlogsschade, roof en rechtsherstel in Indonesië 1940-1957
   Oorlogsschadevergoeding en rechtsherstel voor particulieren en bedrijven tijdens de Japanse bezetting en Indonesische Revolutie (1942-1949). Oorlogsschade zou moeten worden vergoed door de overheid; rechtsherstel betreft teruggave van geconfisceerde of geroofde zaken van waarde. De chaos na de Japanse bezetting ten gevolge van de Indonesische Revolutie, de Nederlandse overheidstekorten na de oorlog, de Amerikaanse onwil Japan aan te pakken en de dekolonisatie maakten schadevergoeding en rechtsherstel grotendeels tot een farce, tot blijvende ergernis van de benadeelden. De Nederlandse overheid speelde een dubieuze rol,!

   Like

 3. Republikein zegt:

  Zeer interessant artikel, temeer vanwege mijn relatie, bedankt Really, misschien heb ik nog wat comments later toe te voegen,ik zie wel.

  Like

 4. Na de capitulatie van Japan vermoordden Indonesische strijders duizenden Nederlanders die net uit Japanse interneringskampen waren bevrijd.Deze zogenaamde strijders, opgehitst door de Indonesische regering, zijn en blijven misdadigers, die gestraft hadden moeten worden. Maar de Hoofdschuldige is de Nederlandse regering, die na de capitulatie van Japan hun eigen volk aan deze extremisten heeft overgeleverd, zonder te zorgen dat zij EERST in veiligheid waren gebracht Ook na de soevereiniteitsoverdracht werd terugkomst/vertrek naar Nederland zo veel mogelijk tegengewerkt! Met andere woorden: De Indische Nederlanders waren wel goed genoeg om voor Nederland te vechten, maar hier wat voor terugdoen? Ho maar! Ook niet voor de weduwen en kinderen van deze dappere soldaten! Laat staan hen compenseren! In mijn ogen zijn ze dus NET ZO SCHULDIG als de extremisten!

  Like

  • Republikein zegt:

   Beste realpredictor, denk jij dat dit afgekocht kan worden met 20 mille?

   Like

   • Ze hebben in feite niets ‘afgekocht’ alleen maar hun eigen zakken gevuld! Toen waren het slaven die ze daarvoor gebruikten, nu gebruiken ze het eigen volk eveneens als slaven! En het zakkenvullen bleven en blijven ze doen, zolang er geen enkel wezenlijk protest of opstand komt! Graaien zit in hun bloed!

    Like

 5. Tom Hendrix. zegt:

  En verantwoordelijk hiervoor, zijn de regeringen vanaf 1945. Niet vergeten: CONFESSIONELEN-KVP,CHU,SGP,GPV, de RODEN/SOCIALISTEN; PvdA, CPN. etc. We zijn gigantisch belazerd geworden door onze politici, van allerlei PLUIMAGE. Een gore schande dat is het!

  Like

 6. Tom, zelfs ons koningshuis heeft geen medegevoel getoond! De enorme rijkdommen gegenereerd, uit de koloniën, waren blijkbaar geen reden voor dankbaarheid of een excuus!

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @realpredictor: 19.26. uur, op 19/11. Daarom heb ik helemaal niets op met deze familie, en hun sprookjes, beste realpredictor. Ik zal er niet voor uitgaan met een onnozel oranje vlagje!

   Like

 7. Tiny zegt:

  Met de naweeën van dit alles heb ik nog iedere dag te maken.

  Like

 8. lucky9 zegt:

  Reken nooit op hen die zich genesteld hebben in de pluche van de macht. Hun enige doel is alle anderen (inclusief U dus) te belazeren.De hedendaagse democratie is een hoax, een foppie!

  Like

 9. Republikein zegt:

  De gordel van smaragd! Deze halfedelsteen is door de politieke, maar meer nog door de politionele acties zeer verbleekt en meer en meer geworden als die steen uit Mekka, indoctrinatie, ingevoerd door de regent, en later door inheemse machtswellustelingen met nauwe banden met de onderwereld.De lokale bevolking zegt alleen maar adoe, later hiero overgenomen door het populaire aju, of hadoe, m.a.w. bekijk het met zn allen!

  Like

 10. Weet je waar ik mij kapot aan erger? Dat op dit soort berichten (waarover al vele malen is geschreven) bijna niemand reageert! Ze protesteren hier allemaal als gekken als iemand iets over zwarte piet zegt maar genocide op hun eigen volk, ach dat is toch niet belangrijk? Over ignorantie en simpliciteit gesproken!!…

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s