PVV wil vluchtelingenverdrag VN opzeggen

Screenshot_24

Nederland moet zo snel mogelijk het internationaal vluchtelingenverdrag eenzijdig opzeggen, zo vindt de PVV. Kamerlid Sietse Fritsma dient vandaag een motie in om dat te realiseren, zo meldt hij vanochtend in dagblad Metro.

Fritsma ziet de maatregel als een manier om onder de behandeling van alle asielaanvragen uit te komen. Hij rekent op grote steun van zijn motie in de Kamer, het verdrag stamt uit 1951, en is volgens de PVV’er niet meer van deze tijd:

Lees verder>>>
(h/t Wachteres)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

10 reacties op PVV wil vluchtelingenverdrag VN opzeggen

 1. dutchess43 zegt:

  Hij rekent op grote steun van zijn motie in de Kamer, het verdrag stamt uit 1951, en is volgens de PVV’er niet meer van deze tijd:
  en daar heeft hij dan ook nog eens groot gelijk in.

  Like

 2. Cathja zegt:

  Daar heeft de PVV weer een punt. De laatste tijd horen we politici nogal eens zeggen: “dit is niet meer van deze tijd”, dus dat betekent dat we meer met onze tijd mee moeten gaan. Kijken we naar de redenen waarom het vluchtelingenverdrag is ontstaan, dan heeft dat niets meer te maken met de situatie in de tegenwoordige tijd. Er uitstappen dus, want de toestroom van ‘vluchtelingen’ hangt als een molensteen om onze hals. Nederland kan dit niet aan. We hebben al veel te lang de poorten open gesteld, een generaal pardon verstrekt aan zeer velen, maar het houdt echt een keertje op. Het meest kwalijke vind ik dat anderen (de Brusselse overheersers) ons wel even willen vertellen dat we ‘vluchtelingen’ móeten opnemen. Die mensen hebben ‘het recht’ op bescherming. Er wordt niet bij verteld dat velen helemaal niet uit een oorlogssituatie komen, of om andere redenen hebben moeten vluchten. Opvang in eigen regio, dat is het beste voor die mensen, en voordeliger voor ons. We kunnen onze donatie voor OS prima gebruiken om dit te realiseren.
  De PVV heeft het weer eens aangekaart. Wie steunt hun standpunt in dezen?

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Cathja: 14.27. uur. Je zegt: ” de PVV heeft het weer eens aangekaart. Wie steunt hun standpunt in dezen?”, einde citaat. Nou, Cathja, NIEMAND, want de PVV treiteren en tergen, gaat voor verstandige wetgeving! Let maar eens op wat er gebeurt met deze motie.

   Like

 3. Anneke zegt:

  Het verdrag stamt uit 1951….Pfff; zwaar verouderd voldoet allang niet meer aan de ‘eisen’ van de huidige tijdsperiode!!! Nog ouder dan ‘kzelf…..!!! Heeft te veel ‘rimpels’, de ‘huidcellen’ zijn uitgedroogd; afgestorven.

  Like

  • Anneke zegt:

   Inderdaad de ECHTE vluchtelingen komen niet ons land binnen, maar de FAKIE’S De gelukszoekers, de economische ‘vluchtelingen’ komen met bosjes. In de ogen van de politici is ieder mens met een andere religie, – huidskleur een vluchteling. DOM DOM DOM….OERDOM. De economie in het gehele westen is op een slinkse wijze kapotgesmeten. Wij autochtonen werden op een gegeven moment meer en meer geweigerd op de arbeidsmarkt. Terwijl wij hier geboren en getogen zijn opgeleid, ruime levenservaring…maar toch ONGESCHIKT. Bekeken door de ogen van de geldverslaafden werkgevers…de speelpoppen van de politiek.

   Like

 4. bigljohn zegt:

  Hij heeft groot gelijk met zijn standpunt. Maar voldoende steun uit de kamer krijgen is vers twee. Ik moet het nog zien gebeuren. De kamer is op kleine minderheden na, helaas niet zo’n vriendjes met de PVV.

  Like

 5. luckybee zegt:

  Wat mij betreft liever vandaag als morgen

  Like

 6. Fubar zegt:

  Helemaal eens met de tekst op het plaatje.
  De hoogste tijd voor remigratie
  http://fubarfubar.blogspot.nl/2013/06/de-hoogste-tijd-voor-remigratie.html

  Like

 7. tjonge zegt:

  mooi streven maar beetje zinloos allemaal.

  zolang hier de illegalen niet illegaal zijn en ook in de watten worden gelegd en na verloop van tijd knallen ze er weer een generaal pardonnetje tegen aan.

  ONZE nederlandse grenzen moeten dicht, dat is de enige oplossing !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s