“Wij zijn niet zo marginaal”

Screenshot_22

Gerolf Annemans

Vlaams Belang vertolkt op een aantal belangrijke punten de mening van een grote meerderheid van de Vlaams bevolking. Dat zegt voorzitter Gerolf Annemans in “Terzake”, aan de vooravond van de voorstelling van een enquête die de partij liet uitvoeren bij 4.000 Vlamingen.

De redactie van “Terzake” kon een deel van het onderzoek al inkijken. Daaruit blijkt dat als er in ons land maar één beleidsniveau zou zijn, bijna de helft van de ondervraagden vindt dat dat het Vlaamse niveau zou moeten zijn. Een iets kleinere groep kiest voor België en een minderheid voor Europa.

Zowat drie kwart van de ondervraagden is het eens met de stelling van Vlaams Belang “De euro kost ons geld”. De stelling wordt ook onderschreven door de meerderheid van de ondervraagden die voor andere partijen stemmen, behalve door de kiezers van Groen.

Een overgrote meerderheid van de ondervraagden is het ook niet eens met de stelling “De islamitische cultuur is een verrijking voor de samenleving”. En ook hier blijken het niet alleen de kiezers van Vlaams Belang  te zijn die de islam geen verrijking vinden.

Lees verder>>>
(h/t Trucker)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

27 reacties op “Wij zijn niet zo marginaal”

 1. luckybee zegt:

  Als wij in de EU blijven dan worden wij hardstikke arm dat garandeer ik .

  Like

 2. G.Deckzeijl zegt:

  Bangladesh: het nieuwe Afghanistan. Imams beschouwen vrouwen als VUIL en moeten zich bedekken. Ik beschouw de islam als VUIL, laat ik daar heel duidelijk over zijn.
  http://www.barenakedislam.com/2013/11/20/bangladesh-where-are-the-media-on-the-islamic-jihadist-genocide-of-hindus-and-other-minorities/

  Like

 3. G.Deckzeijl zegt:

  Stelt u zichzelf deze vraag: als paardenvlees in rundvlees is verwerkt, wat zit er dan in halal
  kebab..???

  Nb, zie artikel over EDL op barenakedislam.com

  Like

 4. G.Deckzeijl zegt:

  Nieuws uit Zweden: varkenspoten gevonden bij moskee, ruiten kapot.
  (nooit geweten dat islamitische haatcentrales van ruiten voorzien moesten zijn. me dunkt
  dat allah wel voor beschutting zorgt, toch?)
  http://www.barenakedislam.com/2013/11/18/sweden-pigs-feet-found-at-mosque-windows-broken-naughty-pigs/

  Like

 5. Jean zegt:

  I love VB.
  Hopelijk halen ze samen met NVA méér dan 50% dan wil eens zien hoe de kanariepietjes gaan zingen!!!
  Ik weet wel dat in België de verkiezingen gemanipuleerd worden want ze verlopen hier via computer en dan is alles manipuleerbaar en zeker die linkse ratten want als die in ’t nauw zitten dan maken die rare sprongen en hebben dan hoofdzakelijk vuile streken, kijk maar naar de mislukte bergbeklimmer uit Leuven, een zekere toebakkes of de discoqueen uit Gent met de hese stem…., onbegrijpelijk dat er nog mensen rondlopen die aan dergelijke vuiligheid een stem verknoeien, die mensen hebben nog steeds niet door dat:
  Stem voor Groen en je zit zeer snel zonder Poen.
  Stem voor Rood en het wordt gegarandeerd een snelle Dood.
  Stem voor Blauw en je loopt weldra in de Rauw.

  Like

  • Trucker zegt:

   Jean denk niet één seconde dat de BENDE nva van die lapzwanzende achterbakse leugenaar de wever bart (samen met zijn handlangers) er ook maar aan denken om samen te werken met een partij die eurokritisch is, die tegen de oprukkende islamisering is, die tegen de ongebreidelde import (onder het mom van asielTOERISTEN) van islamieten is, die tegen de macht van de vakbonden is, die tegen … (ik ga niet het partijprogramma uitprinten) belangstellenden moeten het zelf opzoeken.
   De wever bart en zijn handlangers (niet vergeten het is een BENDE platte opportunisten met de overlopertjes erbij) is pro waar onze partij tegen is, kan het niet genoeg herhalen.
   Je bent toch op de hoogte dat de nva BENDE in het eurabia circus tegen de fractie van de pedofiel cohn bendit aanschurkt, een BENDE die zich verkoopt als “Vlaams nationalisten” bij … deze vent http://www.n-va.be/cv/mark-demesmaeker zit in deze http://www.greens-efa.eu/fractie en de prominente kop op die video is een PEDOFIEL Jean. Je bent toch op de hoogte dat de BENDE nva mijnheer Phillip Claeys in hetzelfde eurabia circus NIET steunt NEVER NIEMALS JAMAIS NOOIT ?, Je bent toch op de hoogte dat de BENDE nva pro cordon sanitaire is (och ja als ze praten zijn ze tegen maar het is als er moet gehandeld worden en dan volgen ze braafjes de andere partijtjes),.Je weet toch dat de mijheer Gerolf Annemans onverkort voor een onafhankelijk Vlaanderen is waar de BENDE nva voor confederalisme is en ze weten nog altijd niet de punten van de komma’s te scheiden in hun confederale rotzooi. Je bent toch op de hoogte dat de wever bart (echt ik haat die vent geen idee hoe groot) er trots op is dat hij het Vlaams Belang “de keel heeft overgesneden” (hij heeft het bij de laaste verkizingen zo onomwonden gesteld dat dat zijn bedoeling was) .
   Goed maar voor mij is het simpel, een coalitie met die asbak en ik stuur per kerende post mijn lidkaart van DE partij terug.

   Like

   • Jean zegt:

    Trucker,
    Ik heb echt geen hoge pet op voor NVA laat dat duidelijk zijn.
    Zonet las ik een hoofding: Verplichte sterilisatie in asielcentra…., ik overblij en overgelukkig tot ik het artikel las, het betrof katten, jammer.
    Intussen zult u wel weten dat ik me niet laat belazeren door de BRT, VTM of eender welk snertkrantje, ik weet verdomd goed waar mijn informatie te halen.
    De doelstelling is en blijft een Vlaamse Onafhankelijke Seculiere REPUBLIEK in een klap een massa profitariaat van onze schouders geflikkerd.

    Like

 6. Theresa Geissler zegt:

  Als je de standpunten van het Vlaams Belang bestudeert zeg je dan ook bij jezelf: Hoe kan het ook anders?
  Maar in feite gaat het hier met de PVV hetzelfde: De meeste Nederlanders -ja, volgens mij óók de goedmensen- vinden in principe niet dat er aan de westerse waarden getornd moet worden: Als een andere groepering, bijvoorbeeld een bevindelijk christelijke hetzelfde zou doen, ècht hetzelfde, zat Rechts èn Links in de gordijnen, mark my words. Maar nu gaat het om moslim-immigranten en dan is het opeens: Ja, maar je mag toch geen mensen wegzetten en ja, maar je moet proberen, ze te begrijpen…. En dan géven ze maar weer toe en, hoewel ze het met de PVV eens zijn, stemmen ze er tóch maar niet op, wànt die arme buitenlanders….. En ik vrees dat er in Vlaanderen iets soortgelijks speelt. Anders had de Vlaamse bevolking het bijvoorbeeld niet gepikt, dat het VB een Cordon Sanitaire kreeg. Maar een deel van de bevolking dúrft het gewoon niet voor ze op te nemen, ook al zijn ze het waarschijnlijk best met ze eens; ze dènken dan, racisten te zijn……
  Dat is een denkfout, maar een massale denkfout. En precies dàt vormt zowel in Vlaanderen als hier het probleem.

  Like

  • Jean zegt:

   Theresa,
   Als ik racist zou zijn door me in te zetten voor welvaart, veiligheid en leefbaarheid van eigen volk dan ben ik met veel plezier een racist.

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Ja, jij dus wel,Jean, en dat siert je, geloof me!
    Maar ik heb het dus over al die halfhartigen -aan beide zijden van de grens- die het nog steeds met alle geweld níet willen zijn.
    Ze zijn in wezen dan wel niet het islamitische gedachtengoed toegedaan, maar met die halfhartigheid verpesten ze het juist voor óns.

    Like

   • realist zegt:

    Like

  • Trucker zegt:

   “…En dan géven ze maar weer toe…”

   De media dame Geissler, u heeft geen idee hoe sterk de media de DOMME kiezer beinvloed, waarschijnlijk speelt dit in Vlaanderen (en bij uitbreiding in fucking walenland) nog sterker als bij jullie.
   Zal even een voorbeeldje aanhalen: bij het lijstje met de populairste politicus zijn het steeds lieden die vaak tot zeer vaak in de media komen (televisie) en pulppapieren editie of zij die recentelijk prominent geduid zijn in de media.
   Voorbeeldje is hier de madam die zich bezighoud met asielTOERISME en tutti quanto de block maggie, goed ik koop geen kranten (principe) en had bij schilderwerken kranten gekregen van een gebuur…wat blijkt als ik die openleg krék op de rubriek lezersbrieven BEDANKT maggie de block..(ik ben dan wel nieuwsgierig hé). Wat bleek wij hebben een soap gehad met een islamietenloodgieter illegaal media erop gesprongen lief illegaaltje links en rechts bon u kent dat, bleek dat hij op de vlucht was voor geweldpleging in zijn islamietenland steekpartij hoe anders.
   Het punt dat ik wil maken dat vrouwmens de blockmaggie heeft hem buitengebonjourd op het vliegtuig en lezers in de krant vonden het nodig dank u te zeggen. Goed idioten overal maar wat bleek de “populariteitspol” de week daarop “zij met stip” in de top 3.
   Dit is het verderfelijke aspect aan de macht (en het is letterlijk te nemen : macht) die de media heeft.
   Het is een feit dat de grote massa willoos is, weinig interesse heeft voor belangrijke thema’s die hun leefwereldje overschrijden, op politiek vlak geen enkel benul hebben hoe the real world draait, die in feite graag hebben dat er iemand denkt voor hun om “ingewikkelde” vraagstukken op te lossen, geen moeite doen om iets op te zoeken of het waar is of op onwaarheden gebaseerd is, geen notie heeft dat de wereld in brand staat omdat de BRT of weet ik veel welke pretzender het niet nodig acht om de kijker te duiden op de realiteit.
   Ha nee ze gaan zich haasten, “journalisten” hebben een linkse multikulle visie net als het zooitje die leraar/lerares is, de éne vergiftigd de jeugd en de andere doet hetzelfde met de volwassen en de cirkel is rond.

   Like

 7. Tom Hendrix. zegt:

  Prima gedaan Trucker. Het belangrijkste feit is, dat het Vlaams Belang opkomt voor de 2 meest belangrijke punten: WEG UIT DE EU, en WEG MET DE ISLAM ! Ik ben het daar volledig mee eens!

  Like

 8. lucky9 zegt:

  De verkleutering en de verleugening van de pers en de media, het multiculturele drama, de verstikkende particratie, de teloorgang van de moraal en het kwalitatief gehalte van het onderwijs,
  alsook de dagdagelijkse financiële hold-up waarvan alle Vlamingen in het onland.be het slachtoffer zijn, kunnen nu eenmaal niet allemaal onopvallend door hersenspoeling en indoctrinatie weg blijven gegomd worden. Daarom is het Vlaams belang niet marginaal maar hoofdstroom democratisch. Net zoals de PVV.

  Het mag daarom ook typisch genoemd worden dat het Vlaams Belang de enige politieke partij in Vlaanderen is die het gevaar dat gevormd wordt door de ondemocratische EU met niet verkozen en gevaarlijke leiders, als een eminent gevaar waarnam en dat ook durft te formuleren.
  Het is overigens ook niet te verwonderen dat het VB als allereerste politieke partij in heel Europa ook de invasieve islamisering waarnam en durfde aan te klagen. Mede daarom ook werd ze door het Belgisch regime in een schutskring geplaatst, in het Frans “cordon sanitaire”.

  Het geopolitiek aspect van de islamiserende realiteit is sedert 9/11/2001, de terreuraanvallen op Bali, in Londen Grozny en Madrid zo duidelijk geworden dat niemand zich nu nog kan veroorloven er naast te kijken.
  Het feit dat het Vlaams Belang nu niet meer zo erg openlijk geboycot wordt door de VRT is alleen te verklaren door een angst bij het regime en haar traditionele partijen voor een massale verkiezingsnederlaag in mei volgend jaar. Het verzet groeit immers zienderogen. Iedereen die in de kroegen, op de markten of bij de kapper de ogen en de oren goed gebruikt voelt en weet dat.

  Democratie en vrijheid zijn duur bevochten en vergen doorlopende inspanningen om ze te behouden. Meer en meer Vlamingen laten zich geen rad meer voor de ogen draaien.

  Like

 9. G.Deckzeijl zegt:

  Aan iedereen met een zorgverzekering: CBP door rechter teruggefloten.(had toch al niet zo’n hoge pet op van die club)
  https://www.security.nl/posting/370196/Rechter+vernietigt+CBP-besluit+Gedragscode+Zorgverzekeraars

  Like

 10. Anneke zegt:

  Feitelijk goed -, realistisch nieuws, uit Belgie!!! Gelukkig géén schok voor menig-een, eerder een bevestiging van de feelings die wij allen al decennia voelen. De autochtone burger (de afstammelingen van Vader Jakob) worden tot in top gediscrimineerd. Anti christelijk, anti-seculier, anti anti anit….Gelukkig voelen de èchte Nederlanders, Belgen, Fransen, Duitsers…..ect.ect. zich niet als minderwaardige wrakken, hebben zich grotendeels staande kunnen houden in een BEESTEN-MAATSCHAPPIJ, door de Hand van onze Vader G’d!!! ! !!!

  Like

  • Trucker zegt:

   man man man als je goed oplet zie je dat ik Vlaanderen schrijf IK HEB GEEN ENE FUCK met pelgie, anders zou ik dit niet plaatsen, het gaat over VLAANDEREN.

   Like

   • Whateveryouwant zegt:

    Nederlanders spreken altijd over Belgen als ze Vlamingen bedoelen. Dat krijg je er niet uit. Ik ken dat ondertussen wel van buiten. Walen bestaan voor hen zo goed als niet.

    Like

 11. Trucker zegt:

  @ Jean 20 november 2013 om 17:14

  Het zou me verbazen als jij je laat belazeren door de nva maar ik ben echt (bijna obsessief) bezig met de vuige de wever bart zijn perfide achterbaksheid aan de kaak te stellen.
  Velen laten zich toch verleiden door zijn sirenenzang en helpen onze Vlaamse onafhankelijke welvaart op deze wijze simpelweg naar de kloten.

  Like

 12. Trucker zegt:

  @ wout eenhoorn 20 november 2013 om 17:24

  “…De laatste drie zinnen zijn uit mijn hart gegrepen…”

  De mooiste comment die je kan krijgen op een reactie

  Like

 13. Trucker zegt:

  Update : hoe het gebeurd is (de peiling,) want op de openbare KRomroep BRT was de berichtgeving (zoals altijd bij DE partij) omtrent deze peiling eerder tendentieus, het gelaarsde vrouwmens in terzake heeft dit bijna tot kunstvorm verheven als ze iemand uit DE partij voor haar heeft.

  Klik om toegang te krijgen tot 20131120_vlaanderen_gepeild_in_10_vragen_-_Vlaams_Belang.pdf

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s