De bommengooier van Boston wordt ‘gemarteld’ met op bestelling geleverde islamitische maaltijden

Screenshot_62

Dzokhar Tsarnaev bij zijn arrestatie

De strijd tegen het terrorisme: De ACLU beweert dat cipiers de Boston bommengooier Dzhokhar Tsarnaev ‘martelen’ door hem in eenzame opsluiting te houden. Hou alstublieft op …. De man die beschuldigd wordt van het gooien van bommen krijgt [speciaal voor hem] geleverde islamitische maaltijden. Net wanneer we denken dat we de tolerantiegrenzen met betrekking tot moslimterroristen hebben bereikt, komen we er achter dat iemand van het jihadistische tuig, die bekend heeft dat hij honderden marathonlopers heeft gedood en verminkt en daarna een complete grote Amerikaanse stad heeft geterroriseerd en lam gelegd, en dat alles uit naam van Allah, maaltijden heeft gekregen die speciaal voor hem in overeenstemming met de islamitische dieetwensen bereid zijn.

Zijn speciale halal menu bevat gerechten als gebakken lasagne, salade en knoflookbrood. Tsarnaev krijgt ook kopieën van de koran en andere islamitische teksten om zijn haat voor ongelovigen op te frissen, vooral als het zijn mede-Amerikanen betreft. Toch heeft de ‘American Civil Liberties Union’ [Amerikaanse Unie van Burgerrechten] nog het lef om een verzoekschrift in te dienen aan een federale rechter om hem uit eenzame opsluiting in het federale cachot in Fort Devens, Massachusetts, te halen. De liberale groepering, die nu lijkt te worden gerund door een groep islamitische advocaten, die alarmerend sympathiek staat zelfs tegenover terroristen die hun schuld bekend hebben en veroordeeld zijn, heeft zijn beperkingen in de gevangenis vergeleken met ‘marteling’.  Ze klagen erover dat de terroristische verdachte geen tv en radio mag hebben en niet met andere islamitische gevangenen samen mag bidden. Zijn contacten buiten de gevangenis zijn ook beperkt en worden gecontroleerd door de FBI.

En daar is een goede reden voor. Tsarnaev maakte in zijn bekentenis duidelijk dat hij andere moslims wilde inspireren om terreurdaden tegen de Amerikanen te plegen. Dit schreef hij aan collega-moslims: “De Amerikaanse regering vermoordt onze onschuldige burgers, maar de meesten van jullie weten dat al.  Als moslim kan ik niet aanzien dat zo’n kwaad ongestraft blijft. Wij moslims zijn één lichaam; als men één geweld aandoet, dan wordt ons allemaal geweld aangedaan. De ummah (de wereldwijde broederschap van moslims) begint in opstand te komen”. Tsarnaev voegde er, als een waarschuwing aan de Amerikaanse militaire en rechts-ordehandhaving, aan toe: “Weet dat jullie vechten tegen mannen die in de loop van jullie geweer kijken en daar de hemel zien. Hoe kunnen jullie daar ooit tegen concurreren? Ons is de overwinning beloofd en die zullen we zeker krijgen”.

De autoriteiten zijn zo verstandig om alle kanalen af te snijden die deze islamitische fanatiekeling zou kunnen gebruiken om Jihadisten te werven of propaganda voor hun zaak te maken. Ze willen niet dat hij oproept tot geweld.

Helaas biedt de rechter die de zaak behandelt zijn advocaat een luisterend oor. Hoewel hij de ACLU belette haar schandalige verklaring van ‘marteling’ op de hoorzitting van donderdag naar voren te brengen, zette US District rechter George O’Toole vraagtekens bij de ‘rechtvaardigheid’ van de [opgelegde] beperkingen. “Ik ben het voldoende met de verdachte eens”, zei hij. Ja, haal hem uit de eenzame opsluiting om in de kapel van het fort te kunnen prediken. Dit doet ons denken aan de zaak in Fort Hood. Het militair apparaat boog voor de religieuze ‘behoeften’ van majoor Nidal Hasan uit het leger, die Allah prees toen hij 14 militairen neerschoot, waaronder een zwangere vrouw die smeekte om het leven van haar baby te redden. Ze hadden nota bene afgesproken om Hasan, in strijd met de militaire regels, voor de rechter een volledige islamitische baard te laten dragen. Pas nu, terwijl hij wacht op de naald in de dodencel in Fort Leavenworth in Kansas, wordt de veroordeelde massamoordenaar onder dwang geschoren.

Maar hij en zijn advocaten spannen een proces aan tegen de militairen, met het argument dat dit een schending van zijn godsdienstvrijheid is. Je zou denken dat de Jihadisten dankbaar zouden zijn dat hij gratis toonbaar gemaakt wordt, voordat hij zijn 72 maagden ontmoet.

Ondertussen zijn we in Gitmo de Al- Qa’ida en de Taliban terroristen behulpzaam door hen de richting van Mekka aan te wijzen, we onthalen hen op Harry Potter filmavonden en bestellen zelfs opnieuw fitnessapparatuur die gemaakt is in islamitische landen, nadat ze geklaagd hebben over ongelovigen die de eerste serie apparatuur maakten.

Het is genoeg! Maak een einde aan de islamitische kinderdagverblijven voor terroristen.

Bron:
http://news.investors.com/ibd-editorials/111813-679622-boston-bomber-tsarnaev-aclu-torture-islamic-correct-meals.htm?p=full

Vertaald uit het Engels door:
Wachteres
(voor www.ejbron.wordpress.com

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", Appeasement, Dhimmitude, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Justitie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, Naïviteit, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, Verenigde Staten. Bookmark de permalink .

22 reacties op De bommengooier van Boston wordt ‘gemarteld’ met op bestelling geleverde islamitische maaltijden

 1. bigljohn zegt:

  Als het zo moet gaan, wordt het misschien steeds afschuwelijker. Wat er nog aan ontbreekt is dat ze hem gaan vrijlaten en een fortuin aan geld toestoppen voor bewezen diensten. Ook zou hij dan een fikse schadevergoeding krijgen voor de tijd dat hij vastgezeten heeft. Compleet met persoonsverheerlijking en Islam promotie op de TV en in de krant. Nu sta ik nergens meer van te kijken. Even in mijn wang knijpen om te controleren of ik een nachtmerrie aan het dromen ben.

  Like

 2. Jean zegt:

  Voor dergelijk tuig is rattenvergif nog te goed.
  Onbegrijpelijk dat het westers politiek zootje die barbarij blijft behandelen als ‘normaal’.
  De achterlijke gewelddadige barbaarse smeerlapperij islam genaamd MOET uitgeroeid worden in Europa, wat Amerika wil moeten ze daar maar beslissen.

  Like

 3. Tom Hendrix. zegt:

  Dat krijg je in een land als de VS, met een MUZELMAN als president, en een partij de Democraten, die feitelijk bestaan uit pure RODEN en ander links volk.

  Like

 4. Maloch zegt:

  Ik geloof er niks van. In mijn beleving is dit pas een hoax.
  Net als de moord op JFK, Pearl Harbor, ‘Timothy McVeigh’, 9-11 en nog een hele serie voorvallen in Latijns Amerika.
  Direct na de aanslag was het al duidelijk dat ook hier weer een luchtje aanzat.

  Maar Homeland Security had er een mooie generale aan om eens in het echt een hele stad plat te leggen en zonder huiszoekingsbevel van huis tot huis te gaan.
  -Martial Law is op papier wel erg leuk maar hoe werkt dat in de praktijk? Hoe oefen je dat?-

  Like

  • maria zegt:

   @ Maloch tsja maar wat is dan wel een echte aanslag? Van Bush/Cheney=US wapenindustrie zou ik wel een hoax-aanslag verwachten maar Obama is de moslims goed gezind dus hij heeft geen baat bij moslim-extremisme op Amerikaans grondgebied. Timothy Mcveigh was een idiot-patriot met een anti-government-waan, waar wel meer Amerikanen met of zonder reden aan lijden. Maar om Pearl Harbour op de Amerikaanse agenda te schrijven onderschat je de Japanners. Overigens ben ik pas de laatste jaren gaan twijfelen of de politieke/militaire agenda van “God’s own country” wel zo goddelijk was/is. Dus ik begrijp je twijfel wel. Maar betekent dat dat je ook het moslimgeweld elders in de wereld niet serieus neemt?

   Like

   • Maloch zegt:

    @maria

    Nee!! Zeer zeker niet.
    Wij allebei weten wel waar dat slag volk toe instaat blijkt te zijn. Zij geloven namelijk in een zelfbenoemde profeet die alles al heeft voorgedaan/raad heeft gegeven over ‘hoe om te gaan met de ongelovige wereld’.
    Nee, dat neem ik wel degelijk serieus.

    Aan heelveel zaakjes waarbij de VS zijn betrokken zit een luchtje (m.i.z.).
    Ik kijk waarschijnlijk ook heel anders naar de VS als jij doet. Ik geloof dat die ‘New World’ gesticht is door freemasons (gezien alle riten die gehouden zijn bij de stichting).

    “Obama is de moslims goed gezind dus hij heeft geen baat bij moslim-extremisme op Amerikaans grondgebied.”
    Hierbij ga jij er vanuit dat hij de macht heeft.
    Ik geloof in een regering achter de werkelijke regering. Obama is dan niks anders als een puppet die in handen is van een systeem die het echt voor het zeggen heeft.

    Na aanleiding van 9-11 zouden wij er nooit uit kunnen komen (alles ligt voor 70 jaar vast). Er zijn wel aanwijzingen dat het op een gegeven moment een bepaalde kant op is gegaan. In 1991 hield Bush sr een toespraak waarin hij mededeelde dat er iets ‘nieuws’ aan zat te komen (“There will be a New World Order”).
    Zoonlief heeft alles nog wat aangescherpt in de jaren daarna.
    In de vorming van dat proces zitten we nu.
    These, anti-these en synthese.
    De FM houden dat scherp in de gaten.

    Ik kan hier lappen teksten over schrijven maar daar ga ik jou niet mee vervelen.

    Aan 9-11 zitten zoveel luchtjes dat je er misselijk van wordt.
    Dat ik Pearl Harbor noem, komt omdat er aanwijzingen waren dat het zou plaatsvinden.
    Het werd al aangekondigt voordat het plaatsvond.
    En je maakt mij niet wijs dat de natie die alles kan weten dit niet wist.
    (Zelfde geldt voor het Penthagon; Het best beveiligde gebouw van de wereld. Met het beste anti-raket-alarm-systemen van de wereld….en toch vliegt er een Boeing zomaar binnen (gezien de schade was het niet meer dan een missle).

    Als je de FM een beetje begrijpt, kun je ook begrijpen dat zij bepaalde dingen laten gebeuren voor het grotere doel.
    9-11 is daar een mooi voorbeeld van.

    Like

   • Republikein zegt:

    Eerst zien en dan geloven is het zwarte gat.

    Like

 5. koddebeier zegt:

  Wat vervelend he.

  Like

 6. Harry zegt:

  Geef die rotzakken gewoon helemaal geen vreten .
  Voer het aan de varkens , is het niet helemaal verloren .
  En enige dankbaarheid zal ons deel zijn .

  Like

 7. Republikein zegt:

  Het spijkerschrift is uitgevonden door een fakir.

  Like

  • Trucker zegt:

   Ja maar Fakirs zijn toch Indiers, hebben toch niks te zien met die achterlijke cultuur islam?

   Like

   • Luchtpint zegt:

    Fakir is een woord dat afgeleid is van het Arabische Fakr (armoede) en dat eigenlijk “armeluis”, “armoezaaier” betekent.

    Ik heb ooit eens een boek gelezen over Pakistan, waar veel mensen Oerdoe spreken, een taal die deels uit Perzisch en deels uit Arabisch bestaat. In die taal bestaat een spreekwoord dat zegt:

    Ik sal amir, ik sal fakir.
    Een moment een rijkaard, een moment een armoezaaier.

    Dus: Wie stinkend rijk is kan in een oogwenk alles kwijtraken.

    Like

 8. Theresa Geissler zegt:

  Het doet allemaal erg denken aan hoe het destijds ging met de gearresteerde kopstukken van de B aader-Meinhof-groep: Voortdurend klachten over hun isolatie en verdere behandeling, niet in de laatste plaats door hun advocaten, die steeds weer procedures aanspanden. Maar ook dàt waren veiligheidsmaatregelen tegen types die je even zo goed als tikkende tijdbommen kon beschouwen. En na hun -bijna- gezamenlijke zelfmoord (Meinhof ging de anderen voor) barstten de complottheorieën los over dat ze vermóórd zouden zijn door het ‘systeem.’ Ja hoor! Persoonlijk heb ik daar nooit iets van geloofd.Maar het martelaarschap is een vaste tactiek van terroristen -àlle terroristen- die zich zelf nu eenmaal wijsmaken, dat ze strijden voor de goede zaak en, anders dan ‘ordinaire’ criminelen een voorkeursbehandeling verdienen. -Hoogmoed is ze bepaald niet vreemd.Wel wrang dat het in het geval van deze vent aardig schijnt te worden ingewilligd. Amerika staat er anders toch niet om bekend, gedetineerden met fluwelen handschoenen aan te pakken. Zou Tom gelijk hebben en speelt de daadwerkelijke achtergrond van Mr. President hier een rol? Je vraagt je af, wat het Amerikaanse volk hier van vindt.

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Theresa Geissler: 18.55. uur. Ik kan het niet bewijzen Theresa, maar gelet op de feiten, zou ik er niet vreemd van staan te kijken, als de president Obama bepaalde voordelen wenst te geven aan deze persoon. Obama heeft er tevens voor gezorgd, dat er vele moslims op hoge functies zijn komen te zitten, bij het overheidsapparaat. Kortom, gerust ben ik er niet op Theresa.

   Like

   • Wachteres zegt:

    Tom, in Europa krijgen ze ook een specifieke behandeling.

    In GB zijn er in nieuwe gebouwen toiletten die niet ricting Mekka wijzen.Ook daar krijgen ze speciaal voedsel.

    In Duisland is een moslimvader niet veroordeeld omdat hij zijn minderjarige dochter verkrachtte; dat hoort bij de cultuur. en zo hebben we tientallen van dergelijke voorbeelden.

    Ik denk wel dat er internationaal afspraken worden gemaakt hoe misdadige moslims moeten worden behandeld.

    Per slot mag het Midden-Oosten niet boos op ons worden …. we moeten er alles aan doen om dat te voorkomen. 😦

    Like

  • maria zegt:

   Vergeet ook niet de islam-mijdende strategie van de pers inzake de Fort Hood-moorden, die door een moslim werden gepleegd onder het uitroepen van AllahuAkbar, hetgeen subtiel verzwegen werd. En vergis je niet in de Kaukasische moslims! Het zijn enthousiaste onthoofders in o.a. Syrië. Ik kan me herinneren dat ik vroeger kwaad was op Rusland vanwege de Tsjetjseense oorlog. Maar nu snap ik waar Rusland mee te maken had.

   Like

 9. Trucker zegt:

  de foto laat zien dat ze zijn kop aan flarden konden knallen maar de opdracht is : ten alle prijze (genoeg) levend om info te krijgen.

  @ Tom Hendrix. 21 november 2013 om 19:27 heb op BNI al verscheidene video’s en getuigenissen gelezen over drie moslimbroeders op TOPfuncties in zijn administratie, we spreken over de moslimbroederschap die de vader is van al queda, verder heeft hij nog een hele rits islamieten op elk echelon in zijn administratie.
  Wie is het ook alweer die zich bekeerd heeft tot de fucking islam (zou ik eventjes moeten opzoeken maar doe het niet) zijn minister van defensie of de directeur van de CIA weet het niet juist.
  Weet wel dat één van die twee een rabiate antisemiet is die allesbehalve goede relaties wil met Israel (net als dat clinton serpent vrouwmens).
  Ik heb er geen twijfel over dat hij een islamiet is want hij draagt een ring met de inscriptie die een islamiet altijd zegt there is no god but …dan weet je het wel.
  Geen loze beweringen gebaseerd op rumours er bestaan genoeg beelden over (ook op you tube), FOXNEWS heeft het vele maanden terug prominent naar voren gebracht maar de media heeft er alle belang bij dit te verzwijgen.
  Zeg nu zelf, een bewoner van het witte huis die buigt tot zijn kanis bijna de grond raakt…voor een vent in een soepjurk te zien op foto’s en video’s.
  Meer nog , een vent die in het witte huis zit en de signalen van zijn agenten in lybie negeert, signalen die wijzen op een escalerende situatie waarbij er bedreigingen geuit werden RECHSTREEKS tegen zijn ambassadeur Christopher Stevens (weken voor de gecoordineerde aanval).
  Een vent die in het witte huis zit en de info krijgt dat een aanval op zijn ambassadeur gaande is en geen team stuurt (er was een forward base van de CIA op minder dan 15 min vliegen naar de ambassade)…
  Een vent die vervolgens zijn woordvoerder en het serpent clinton vrouwmens straalhard laat ontkennen dat er vooraf bedreigingen waren, dat de moslimbroeder (zijn administratie) gehandeld heeft op basis van wat ze wisten en hun niks te verwijten valt “want ze hebben gedaan wat ze konden onder de gegeven omstandigheden”.
  Hij is een FUCKING LEVENSGROTE MOSLIMBROEDER Tom (en dame Geissler), op BNI zoals ik eerder aangaf hebben ze hem al langer door en de links zijn daar overvloedig, de video’s idem en vergeet niet FOXNEWS die net als BNI de moslimbroeder en zijn administratie …euh weg wil.
  Zij geven accurate info (double check) omdat ze niet willen “gepakt” worden op verzinzels, trouwens ook de (democratisch gezinde) media zoals CNN en ABC stellen soms vragen (Benghazi en de moslimbroeder’s rol daarin was daar ook reeds te zien).
  Ik twijfel niet, hij weet wat hij wil en dat is voor de Vrije Westerse Wereld niks goed.

  Like

 10. luckybee zegt:

  Ik heb geen medeleiden met mensen die bommen gooien met de bedoeling daar mee mensen te doden.

  Like

 11. Trucker zegt:

  @ Maloch 22 november 2013 om 23:31

  Ga je KNETTERGEKE gezeik in de US bij een redneck propageren en je bent nog minder dan een invalide daarna en ga zeker niet in de Zuiderse staten ZEIKEN want je bent een vogel voor de kat (of als je dit beter begrijpt) een FUCKING sitting duck.
  Jullie kloterige SOORT met die complot ZEIK maakt me misselijk van woede.

  Like

 12. Jan zegt:

  Rechter Jeanine over het martelen van de terrorist Dzhokhar Tsarnaev

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s