Duitslands toekomst: Jong, mannelijk, Oriëntaals en crimineel

Screenshot_58

Jonge medeburgers met een migratieachtergrond zijn landelijk een probleem. Nu heeft zich hierover opnieuw een officier van justitie geuit – en wel politiek volkomen incorrect.

Het is pas enkele weken geleden dat de jeugdrechter Andreas Müller met zijn nieuwe boek “Stop met de sociale romantiek!” attent maakte op een bedreigende ontwikkeling: jonge migranten verachten de autochtonen in het Duitstalige gebied, overvallen hen, schoppen tegen hun hoof en vernederen hen. En nu komt daar ook nog de Berlijnse hoofdofficier van justitie Rudolf Hausmann bij. Hij geeft een interview aan “Focus”, waarmee hij vermoedelijk in de gelederen van de politiek correcte politici geen vrienden zal maken. Aan hem wordt gevraagd: jong, mannelijk, buitenlandse wortels – ziet zo de typische veelpleger er uit?” En Hausmann antwoordt: “In principe: ja. 80% van de Berlijnse veelplegers heeft een migratieachtergrond. De meesten van hen – 43% – is van Arabisch komaf. 32% is afkomstig uit Turkije.”

Dat is duidelijke taal. Net zo duidelijk als die van de vrouwenrechtenactiviste Alice Schwarzer. Die gebruikt duidelijke taal bij het thema verkrachting. Zij zegt bijvoorbeeld: “Een politieagent uit Keulen vertelde me onlangs dat 70 tot 80% van de verkrachtingen in Keulen door Turken wordt gepleegd. Ik vroeg hem waarom hij dat niet vertelde, zodat we het probleem bij de wortel kunnen aanpakken. Hij antwoordde: ´Dat mogen we immers niet, mevrouw Schwarzer, dat geldt als racisme´.”

Screenshot_55Ook hoofdofficier van justitie Rudolf Hausmann zegt dingen, die veel Duitsers zelfs niet durven denken, bijvoorbeeld: “… de samenleving kan niet zienderogen toestaan dat in bepaalde families, die voor het grootste deel ook nog van kinderbijslag en sociale uitkeringen leven, criminele neigingen bijna worden gestimuleerd.”

De jongste veelpleger in zijn register is nog maar net twaalf jaar oud. Hausmann vindt dat men deze kinderen van hun ouders zou moeten afpakken als blijkt dat zij het criminele pad opgaan. Wie zoiets zegt, is politiek niet correct.

Terwijl datgene wat de hoofdofficier van justitie Hausmann zegt overal in Duitsland een om zich heen grijpend probleem is, dat zich zo snel als de pest uitbreidt. In Duisburg bijvoorbeeld bericht de politie over nauwelijks 5 jaar oude Roemeense kinderen, die zware delicten plegen.

Daar eist de CDU de kinderen bij de ouders weg te halen en ze in tehuizen te stoppen. Van Berlijn tot Duisburg is sprake van hetzelfde probleem en hetzelfde oplossingsvoorstel. Daarbij heeft zelfs de recherche van de deelstaat Niedersachsen onlangs meegedeeld, dat criminele Arabische familieclans een in de meest ware zin van het woord gewelddadig probleem vlak voor onze huisdeuren vormen. Ook burgemeester Heinz Buschkowsky (SPD)  van Berlin-Neukölln eist eindelijk een hard optreden tegen criminele migranten.

Wie in Duitsland zijn mond te ver opendoet, krijgt problemen. De Berlijnse hoofdofficier van justitie Rudolf Hausmann, die nu zo ver uit het raam is gaan hangen, zou altijd de Berlijnse jeugdofficier van justitie Roman Reusch in het achterhoofd moeten houden. Die werd na gelijksoortige uitspraken gewoon afgezet.

In de huichelaarrepubliek Duitsland telt nu nog maar één ding: aanpassen aan de leugenachtige politieke correctheid. Daarmee zou hoofdofficier van justitie Rudolf Hausmann wel eens heel snel in aanraking kunnen komen.

Screenshot_59

De Berlijnse hoofdofficier van justitie, Rudolf Hausmann

Bron:
Kopp-Verlag
Auteur: Christine Rütlisberger

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", Arabieren, Censuur, Criminaliteit, Duitsland, Eurabië, Immigratie, Islamisering, islamitische ideologie, Justitie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, political correctness, Rotzakken, tolerantie/intolerantie. Bookmark de permalink .

7 reacties op Duitslands toekomst: Jong, mannelijk, Oriëntaals en crimineel

 1. tjonge zegt:

  dit interview vanavond op het non journaal !!!!

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @tjonge: 15.12. uur. Gelooft U dat nou echt! Nou, het JOURNAAL van TV HANOI, zal hier niet een zin aan besteden. Want het is politiek NIET-CORRECT. Net als in Duitsland, worden wij geregeerd door de WINDVANEN van de Frankfurter Schule, progressief, ROOD en lid van het GROENE FRONT! Dus Nederland is er even belabberd aan toe!

   Like

 2. Monalisa zegt:

  zo word nederland ook,maar het is er al.

  Like

 3. koddebeier zegt:

  Hier in Nederland is het niet veel beter, in onze gevangenissen zijn ze ook over vertegenwoordigd.
  Dit land en ook Europa gaat naar de verdommenis aan de zgn. politieke correctheid en door dat een stel idioten bij het minste geringste staan te schreeuwen dat het racisme is als de waarheid verteld over criminaliteit onder de allochtonen.
  Jammer genoeg hebben de linkse en de gutmenschen het hier voor het zeggen, ze vergeten echter één ding, ook hun kop zal rollen.

  Like

  • mindRider zegt:

   Oh, nee, de linkse gutmensch kop zal niet rollen. Net zo gemakkelijk als fanatieke Nazis ooit moeiteloos fanatiek communistische commissars werden in Oost-Duitsland zullen de linkse moordenaars van onze westerse waarden zich bekeren en trouwe Jihadistische Moslims worden.

   Like

 4. luckybee zegt:

  Het is langzamerhand aan de tijd dat wij de NOS veroveren.En de linkse redacteuren door eerlijke journalisten vervangt

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s