Hoe wreed is Saoedi-Arabië naar immigranten?

Screenshot_67

Maandag demonstreerden een paar dozijn Ethiopiërs in Den Haag voor de ambassade van Saoedi-Arabië, tegen het geweld ten opzichte van deze bevolkingsgroep in de Arabische oliestaat. Media deden er plichtshalve verslag van, echter zonder enige diepte of achtergrond. Maar wat er steekt achter deze demonstratie is een enorme beerput van armoede, afpersing en onderdrukking.

Het Arabische land is weer begonnen met haar periodieke razzia’s om illegale immigranten op te sporen en, dikwijls mishandeld en bestolen van hun geld, terug te sturen naar het land van herkomst. Een heuse Exodus van niet-Arabieren vindt op dit moment plaats in het koninkrijk van Saoedi-Arabië. Tienduizenden Ethiopische en Jemenitische gastarbeiders zijn al gearresteerd en worden dagelijks grote groepen tegelijk uitgezet. Er zijn tot nu toe drie doden gevallen als gevolg van de oproer die onder deze bevolkingsgroepen is ontstaan.

Lees verder>>>
(h/t vederso)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Immigratie, Islam, Saoedi-Arabië. Bookmark de permalink .

12 reacties op Hoe wreed is Saoedi-Arabië naar immigranten?

 1. Jean zegt:

  Dat er korte metten gemaakt moet worden met die allochtonen is een feit alleen de wijze waarop.
  Laten we maar eerst eens beginnen met ALLE illegalen te verwijderen van het grondgebied dan zijn we al een heel stuk op de goede weg, nadien ALLE islamieten want dat is een levensgevaarlijk zootje voor onze gemeenschap.
  We moeten enkel nog het politiek profitariaat verplichten uit te voeren wat wij willen want hetgeen zij willen interesseert ons geen flikker.

  Like

 2. Luchtpint zegt:

  Vlaams Belang: “Hebben Mechelse Syriëstrijder ontmaskerd”

  http://www.gva.be/regio-mechelen/mechelen/vlaams-belang-hebben-mechelse-syriestrijder-ontmaskerd.aspx

  Frank Creyelman (VB Mechelen) “De burgemeester gaat er prat op dat er geen enkele Mechelaar in Syrië gaan strijden is. Maar ik heb de Facebookpagina’s van enkele Mechelse jongeren uitgeplozen. Onder hen vond ik Ali E., waarover ik dit dossier heb opgesteld”, verklaart hij. “Ik trof op zijn profiel de meest haatdragende, walgelijke, gewelddadige en bedreigende teksten en afbeeldingen die ik ooit heb gezien.”

  Zie ook mijn reactie van 4 augustus 2013 om 12:16 op https://ejbron.wordpress.com/2013/08/04/de-verlichtingsambtenaar/

  “We gaan lekker rond de tafel zitten en erover praten, een typische Bart Somers redenering. Calluy heeft over de hele lijn gelijk.

  Een man die letterlijjk bol staat van de gebakken lucht, Bart Somers. Die idioot probeert ons wijs te maken dat er nog GEEN Mechelse jongeren naar Syrië zouden zijn gegaan, terwijl er al WEL jongeren uit Vilvoorde en Antwerpen naartoe zijn gegaan ??? En dat terwijl Mechelen er tussenin ligt ???

  Wie gelooft dat die leugens nog ???”

  De aap is dus nu uit de mouw. Eens kijken welke lulkoek blaaskaak Somers nu gaat verzinnen om er zich uit te lullen.

  Like

  • Trucker zegt:

   Euh Luchtpint eventjes of topic (niet helemaal), maar die neuzelende slijmbal en absolute partijslaaf somers bart komt toch uit de volksunie dacht ik tot hij zag dat het beter eieren bakken was bij de pvv van de voluntarist de knettergekke verhofstad? correct me if i’m wrong.
   Wil maar zeggen dat hij een is uit de stal waar allen in zitten van de cvp tot de nva die met de mond van alles plannen tot er iets moet uitgevoerd worden…ach ja hier en daar een peitluttig maatregeltje om de indruk te wekken dat ze Rechts en islamofoob zijn.
   Ik denk als die somers bart zijn islamieten in mechelen afschiet hij het kan schudden als burgemeester.
   Heb die vent nooit vertrouwd in de beginne was het reeds “hou me tegen of ik bega een ongeluk” praat.

   Like

   • Luchtpint zegt:

    “Ik denk als die somers bart zijn islamieten in mechelen afschiet hij het kan schudden als burgemeester.” Dat kan allemaal wel zijn, en zo, en bovendien heb ik hem om dezelfde reden ook nooit vertrouwd (aangezien neoliberalen even links zijn als links zelf), het enige dat ik daarmee wou zeggen dat is dat Somers doet alsof hij van niets weet, en dat terwijl Hans Bonte (SP.A burgemeester Vilvoorde) en Bart Dewever het vanaf het begin hebben aangekaart (en dus hebben toegegeven).

    M.a.w. ik zou graag zien gebeuren dat het VB hier nog veeeeeeeeeeeeeeeeeeel verder op doordrukt dan ze nu doen, ik zou graag Somers zijn opgeblazen smoel nog wel wat verder zien zwellen van verontwaardiging dat hij nu ondermijnd wordt met zijn dikke zever. Hij heeft zichzelf in de hoek geverfd, het zou mooi zijn als hij nu nog meer bakken stront over zich krijgt, al was het maar om te zien wat voor een gênant schouwspel dat zou opleveren.

    Kan ik eens goed lachen.

    Like

 3. realist zegt:

  ” Tienduizenden Ethiopische en Jemenitische gastarbeiders zijn al gearresteerd en worden dagelijks grote groepen tegelijk uitgezet.” zo zou europa ook zijn migratiebeleid moeten voeren,illegalen,migranten met een strafblad in gast en/of thuisland,profiteurs en diegene die anti westers zijn massaal arresteren en in grote groepen uitzetten.multicuul in zijn huidige vorm werkt nergens,vroeger niet,nu niet en nooit niet. multicuul kan werken in het westen door enkel migranten toe te laten die minstens even hoog staan op de evolutieladder en niet meer van da volk die nog steeds wanhopig op zoek is naar de eerste trede of volk die zelfs geen intresse heeft om de eerste trede te vinden

  Like

 4. Leo zegt:

  Hollandization…….
  Een prachtig woord om in de de dikke ” van Dale ” en het “groene boekje” toegevoegd te worden.
  En dat het dan maar snel als WERKwoord erkend mag worden.

  Like

 5. Joannes den Hollander zegt:

  Niet leuk voor die gastarbeiders.
  Jammer dat dat in S. Arabie gebeurd.
  Ik zou liever zien dat Nederland al die overbodigen het land uit zou flikkeren.
  Ik moet dat handophoudende criminele volk nou eenmaal niet.
  En mocht mij nu iemand racistisch vinden, dan heb ik daar niet eens moeite mee.

  Like

 6. Jade zegt:

  Die beelden van de Exodus zijn gewoon een lust
  voor het oog. Zo hoop in onze moslim-brigade ook
  nog eens zien te vertrekken bij de grensovergangen
  in het oosten en zuiden des lands…

  Like

 7. maria zegt:

  Saoedi-Arabië is een racistische staat, waar niet-moslims dezelfde rechten hebben als honden, en waar buitenlandse moslims tot op het bot worden uitgebuit. Het Bruto Nationaal Product van Saoedi-Arabië is de helft van dat van Nederland. Maar dan wel verdeeld over een kleine minderheid, die hun welvaart te danken heeft aan de know-how van buitenlandse bedrijven en slaafse werknemers. Immigranten in Saoedi-Arabië maken natuurlijk geen kans op naturalisatie, laat staan op een uitkering. (een uitkering?? daar hebben ze in SA nog NOOIT van gehoord!)

  Like

 8. luckybee zegt:

  Niet eens moslims worden daar door de Arabieren geschoont. Meiden worden gewoon regelmatigd verkracht, en mannen worden net als honden en varkens behandeld.

  Like

 9. Martha N zegt:

  Waarom gaan ze hier in Nederland voor de Saoedi-Arabische ambassade staan protesteren?
  Het spijt me voor de Ethiopiërs maar ze kunnen beter hun eigen mensen aldaar, via de media berichten, over wat hen te wachten staat, wanneer zij gaan werken in Saoedi Arabië.
  Wij kunnen er niets aan doen.
  Het is algemeen bekend, dat buitenlanders, in dit soort landen mogen werken, maar na een bepaalde tijd weg moeten.
  Daar houden ze zich aan.
  Wanneer je dan alsnog en tegen beter weten in een winkeltje gaat beginnen, ben je het gewoon kwijt en oerstom.
  In Saoedi Arabië kun je als buitenlander GEEN bestaan opbouwen.

  Wij zouden hier gelijksoortige regels moeten hebben en handhaven.
  Hard, triest, onmenselijk… Ja…
  Ieder weet dan tenminste waar hij/zij aan toe is.

  Al deze mensen weten, zouden moeten weten dat regels gehandhaafd worden in dit soort landen. Je bent en blijft een gastarbeider!
  Je gaat er naar toe met deze wetenschap, dan moet je achteraf ook niet mekkeren.

  PS mocht dit bericht 2 keer binnenkomen, dan sorry… computer is wat lastig vandaag.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s