Oslo: We hebben de stad verloren

Screenshot_66

Het laatste nieuws uit het door geweld uitgebeende Grønland, een district van de stad Oslo, waar de Noorse allochtone en vermeend ‘kansrijke klasse’ blijft toeslaan. Grønland is slechts twee metrohaltes verwijderd van het Parlement, en slechts een van het Centraal Station, vrij dicht bij de overheidsgebouwen die onder handen werden genomen door Anders Breivik.

Het ziet er inmiddels uit als Karachi, Basra of Mogadishu, maar dan alles ineen. Mensen verkopen openlijk drugs net naast het metrostation van Grønland. Het is Noorwegen of Europa niet meer, behalve als het geld voor de verzorgingsstaat moet worden ingezameld, zoals door de belastingdienst. De politie heeft het inmiddels al grotendeels opgegeven. Begin 2010 schreef het blad Aftenposten dat er zelfs sharia-patrouilles in dit gebied werden uitgevoerd en dat homoseksuele koppels werden aangevallen en weggejaagd. Zelfs immigrante Fatima Tetouani moet het toegeven: Grønland is meer mohammedaans dan Marokko. Onze lezers moeten in dit verband niet vergeten dat Aftenposten, de grootste krant in de regio Oslo, normaal gesproken buitengewoon pro-islamitisch en uitermate multicultureel is.

Overval nummer 351, Grønland.

Screenshot_65Sturla Nøstvik (36) vermoedde geen enkel gevaar, tot hij met de loop van een pistool op zijn voorhoofd wordt geslagen. Dat was het begin van een helse vijftig minuten als gijzelaar van de allochtone rovers. Onvoorstelbaar veel Noorse vrouwen worden ‘s nachts verkracht in Oslo en meer mannen dan ooit worden beroofd. Alleen al in de afgelopen tien jaar werden meer dan 4.000 mensen beroofd in het centrum van de stad en het gebied rond het Grønlandse politiebureau (een immigrantengetto). De meeste van de allochtone overvallers  zijn jonge mannen. Sturla Nøstvik is slachtoffer nummer 351 uit Grønland dit jaar, dezelfde periode waarin een vijftigtal verkrachtingen zijn gemeld in Oslo, die veelal gepaard gingen met het grofst denkbare geweld. De rovers spelen puur in op angst, geweld en ernstige bedreigingen die het tot een trauma voor de slachtoffers maken. Politiecommissaris Inge Sundeng in Grønland beschrijft ze eufemistisch als de “ietwat vergeten slachtoffers “.

De politie bezocht Sturla Nøstvik na de overval op de spoedafdeling van het ziekenhuis. Ze vertelden Nøstvik dat soortgelijke overvallen in Grünerløkka en het omliggende gebied waren gepleegd in de afgelopen weken. Ze vertelden hem ook dat iedereen het recht moet hebben zich veilig te voelen, maar dat ze geen maatschappelijk aanvaarde methoden hadden om de overvallen te stoppen. “We hebben de stad verloren”, zeiden ze.

Bron:
http://themuslimissue.wordpress.com/2013/11/19/muslims-turn-norway-suburb-into-crimeden-police-we-have-lost-the-city/

Bron oorspronkelijk artikel:
http://www.siotw.org/modules/news_english/item.php?itemid=615#.UouRnxgPcjw.wordpress

Door:
Henny Eekhof
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", Islamisering, Justitie, Krankzinnigheid, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Noorwegen, Rotzakken. Bookmark de permalink .

30 reacties op Oslo: We hebben de stad verloren

 1. bobzelf zegt:

  welkom in het Paradijs , nou ik denk maar zo, Rotterdam ,Amsterdam , Den haag , Antwerpen,Brussel etc , zijn hier niet ver meer vanaf !!!
  Allemaal ongelukjes , toch ? , mag geen naam hebben , totdat hopelijk die euqalypta van Neelie Smit kroes , dat takkenwijf een keer aan de beurt is !!

  kunen we geen les gaan vragen aan Poetin ??
  Die lost zo’n probleem gelijk op , M.E naar binnen in zo’n no go area , en rammen met die hap , is het altijd zo afgelopen .
  MAAR DAT MAG NIET NATUURLIJK , DAN heet dat RACISME !!!
  EN DAN WILLEN DE KANJERS VAM DE Pv.d ALLOCHTOON niet hebben !!
  waar blijft het gejank van Timmermansieeeeeeeeeeeeeee nou ?

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Je hebt gelijk, Bobzelf, zo’n verschijnsel als een no-go area zou gewoon niet moeten mogen.
   En wat je zegt, gewoon even de ME er op af, dan is het pleit immers zó beslecht!
   Indertijd met de treinkapingen door de molukkers hebben ze óók zo ontiegelijk lang geaarzeld, voor ze ‘zwaar geschut’ lieten aanrukken! En die gijzelaars maar vastzitten in die trein!
   Ik zou zeggen: Heb toch niet zo’n consideratie met die lui, zij hebben het immers ook niet met ons!
   Kijk, dat eenzijdige geduld -waar de goedmensen patent op hebben- is nou de voedingsbodem voor de dhimmitude!

   Like

 2. koddebeier zegt:

  Ik begin me zo langzamerhand af te vragen wie er nou echt gek is Anders Behring Breivik of de rest van de Noren.
  Let op ik spreek z’n daden niet goed.!!

  Like

 3. Tom Hendrix. zegt:

  Dat krijg je als de RODEN / SOCIALISTEN en ander LINKS VOLK, tientallen jaren de regering hebben gevormd. Jammer, maar de stomme massa kiesvee, heeft zelf ervoor gestemd, om belazerd, bedreigt, beroofd en vermoord te worden. Iedereen kan weten dat de SOCIALISTEN de 5e colonne uitmaken van de ISLAM.

  Like

 4. remigratie zegt:

  Weer een helder en naar waarheid geschreven artikel! Iets wat De media maar al te graag niet doet! (helaas)

  Like

 5. iznogoud zegt:

  Vlak na de massamoord schreef ik al eens dat Breivik op een dag wellicht als Noorse vrijheidsstrijder zou worden gezien. Dat betekende natuurlijk niet dat ik daarmee wilde zeggen dat het lukraak (nou, zo lukraak was het op dat eiland ook weer niet. Het waren in zijn ogen waarschijnlijk toekomstige landverraders. Weet ik natuurlijk niet zeken, maar zou zomaar kunnen.) doden van andere mensen een goede zaak is. Dat is het namelijk per sé niet.
  Maar, aan de andere kant had hij wellicht deze trend al voorzien en probeerde hij een voortzetting van de multiculti-politiek van links Noorwegen op zijn manier een halt toe te roepen. Met averechts gevolg. Schuldgevoel, ook al is het niet terecht, doet rare dingen met sommige mensen.
  In ieder geval, de Noren hebben hun eigen regering gekozen en diezelfde Noren moeten daarom lijden. Want zij die leiden, begrijpen niet dat teveel import, een te grote wissel op de samenleving trekt. Wanneer het dan teveel is, daar zijn voldoende studies over. Zoek dus maar op.
  Natuurlijk wonen zij die leiden niet in de buurt van zij die lijden en al helemaal niet in de buurt van deze aanhangers van de religie van vrede en verrijking, die ook daadwerkelijk voor vrede en verrijking zijn. Voor henzelf dan natuurlijk, niet voor de oorspronkelijke bewoners van hun gastland.

  Like

 6. Henk.V zegt:

  Een land dat ernst maakt met haar verantwoordelijkheid op onder meer de terreinen van orde , veiligheid,vrijheid en wetshandhaving mag zijn politiemacht niet verzwakken en het leger niet op totaal onverantwoorde wijze inkrimpen.
  De signalen waarover op de kritische sites al tijden wordt geschreven liegen er niet om: de politiek correcte machten hebben zich overgegeven aan islamitische krachten die de aard van het land willen veranderen.
  Terecht wordt opgemerkt dat de gebeurtenissen in Oslo voorboden zijn van de dingen die ook hier in West Europa kunnen gaan komen.

  De verwijfde politiek correcte aanpak van kwaadwillende agitatoren maakt geen enkele indruk. Het aanbieden van kopjes thee moet plaats maken voor afgemeten porties lood aan degenen die parallelwerelden willen stichten in ONZE maatschappij.
  Wanneer de politie de klus in Oslo niet meer kan klaren, dan moet het leger met gepaste middelen zonder terughoudendheid de situatie gaan normaliseren.

  Like

 7. Jean zegt:

  Als je als verantwoodelijke van een land zegt “We hebben de stad verloren” dan betuigd dat lafheid en zeker als dat moslims betreft.
  Gewoon die moslims oppakken en het land uit flikkeren, de bevolking zal het waarderen.

  Like

 8. Peter Selie zegt:

  Het is natuurlijk tragisch, maar het ergste is dat ze het zichzelf hebben aangedaan. Het kon nooit gek genoeg zijn als het voor klaplopers was en is.
  Dus eigen schuld dikke bult. Maar de Europa leert er niets van!!!

  Like

  • Wans Horst zegt:

   Het is inderdaad tragisch dat mensen vermoeden dat het hun eigen vrije wil is wat ze doen, maar zolang manipulaties over zaken als global warming, nu omgedoopt in climate change omdat het toch wel erg afkoelde op aarde, discriminatie, roken, het begrip zielig en nog een aantal en andere hoaxes via onderwijs en media van geboorte tot dood onophoudelijk de hersens van burgers binnendringen, is het maar de vraag in hoeverre het stemgedrag voortkomt uit de eigen vrije wil van mensen.

   Like

 9. fleckie zegt:

  Waarom wordt mijn reactie elke keer ” weggeveegd”.?heer Bron. Mariniers zijn behoorlijk mentaal,en psychisch getrainde ” soldaten”. Voor het vaderland,de M.E..is ook behoorlijk “ingewerkt” betr.calamiteiten, toch?

  Like

 10. Joost Visser zegt:

  Dat noemt men hier heel politiek correct een ´incident´. Ben benieuwd als Samson, Plaskerk, Halsema zoiets overkomt of er dan nog over een incident gesproken wordt.

  Overigens, een stroom van incidenten is iets gewoons aan het worden en dient dienovereenkomstig dan ook aangeduid te worden als zodanig, nl. verloedering van de maatschappij en dar dient met harde hand tegenop getreden worden. Geen geld meer beschikbaar maken voor integratieprojectes, maar voor speciale politie-eenheden. Geen hondenpolitie van de PVV, maar antihondenpolitie uitgerust met honden.

  Like

 11. guusvelraeds zegt:

  Ze vertelden hem ook dat iedereen het recht moet hebben zich veilig te voelen, maar dat ze geen maatschappelijk aanvaarde methoden hadden om de overvallen te stoppen. “We hebben de stad verloren”, zeiden ze.

  Ze hebben geen “”maatschappelijk aanvaarde methoden”” om de overvallen te stoppen. Deze zin geeft het totale failliet aan van de Noorse samenleving. Als ze eerst gingen starten met het acuut uitzetten van de overvallers en meteen voor de goede afronding hun hele familie erachteraan. De oorspronkelijke bewoners van Noorwegen dit aandoen deugt gewoonweg niet. Bij dit beleid natuurlijk ook al het gratis geld en gratis behuizing afschaffen voor alle mensen die nooit een maatschappelijke bijdrage hebben geleverd en ook nooit zullen leveren. De grenzen dichtgooien voor verdere niet westerse immigratie spreekt natuurlijk voor zich zelf. Alles wat naar Europa komt heeft geen vluchtelingen status in de oorspronkelijke betekenis van het woord, dat is allang achterhaald door de feiten. Mensen die vluchten voor hun leven zijn graag bereidt zich aan te passen in het land dat hun liefdevol opneemt. Het tuig dat nu naar Europa komt (het moet gezegd worden dat het overwegend moslims zijn) komt niet naar Europa om te integreren maar om te verdringen en over te nemen. Vanmiddag in de supermarkt twee fundamentele moslims zien lopen. Broekspijpen 10 cm boven de schoenen, lange vieze baarden en wapperende jurk. Denk U werkelijk dat dit soort types een reguliere baan heeft, vergeet het maar. Maximaal profiteren van onze sociale voorzieningen tot in lengte van dagen. Ik kots ervan. Kan niet anders zijn dat dit gaat eindigen in een enorme clash en dat niet alleen in Noorwegen.

  Like

  • Daiyu-ninja zegt:

   Om de inheemse bevolking door moslims te laten beroven, verkrachten en in elkaar te laten slaan, dat vinden die rooie socialisten WEL maatschappelijk aanvaardbaar?
   Politici hebben de plicht om de autochtone bevolking te beschermen tegen mensen die de veiligheid van het land bedreigen.

   Like

 12. Jade zegt:

  Eigenlijk wil ik stellen dat de politiek dit de bevolking heeft
  aangedaan, niet alleen in Noorwegen maar in heel Europa.
  En niet, dat het volk hier uitsluitend zelf schuld aan heeft.
  Als je alleen kijkt naar Nederland, wat voor alternatieven
  hebben we nou eigenlijk gehad om tegen deze tsunami van
  allochtonen te stemmen?
  Hans Janmaat, monddood gemaakt, en z`n vrouw bijna vermoord,
  Pim Fortuyn, op weg naar het ministerpresidentschap dusdanig
  gedemoniseerd, dat hij werd omgelegd door een imbeciel uit het publiek.
  Als laatste strohalm hebben we nu alleen Geert Wilders nog.
  Drie personen met visie in 40 jaar tijd…

  Like

  • Wans Horst zegt:

   U vergeet de inmiddels 3,3 miljoen mensen (30 zetels) in de peilingen die de volgende keer PVV gaan stemmen. Peilingen zijn van De Hond, dus gooi er nog maar 1/3 bij en je zit op 40 (4,4 miljoen). Maar als ik om me heen kijk (ik kom niet in de buitenlandse enclaves die dit land ‘verrijken’) kunnen dat er zo 78 worden. Een mooi getal als daarna niet 3 mensen weglopen. Dan kunnen we de eertste kamer afschaffen wegens de duur betaalde wanprestaties die toch niets toevoegen aan het land. Oh nee, voor een grondwetwijziging moeten opvolgende kabinetten met een 2/3 meerderheid instemmen, dus oikofoob links zal de burgers dat plan ook wel weer pogen te ontnemen door bij die burger in te spelen op hun fatalistische onderbuikgevoelens.

   Like

 13. Marijke zegt:

  Jaren geleden had ik het aan de stok met een collega die zei dat er over een aantal jaren alleen maar vrouwen met hoofddoekjes rond zouden lopen in Nederland. Inmiddels raak ik er steeds meer van overtuigd dat hij gelijk krijgt.

  Like

 14. maria zegt:

  Als Anders Breivik, voor wie ik geen sympathie koester, Mohammed Ahmed had geheten en in naam van de “gediscrimineerde allochtonen” had geschoten was de linkse sympathie niet aan te slepen geweest. Veel mensen denken nog dat Scandinavië voorop loopt in sociale voorzieningen, maar zien niet dat enorme blok aan hun been dat immigratie van kanslozen/uitbuiters heet. Dat zal niet alleen het economisch failliet van Scandinavië betekenen, maar ook een demografische staatsgreep. Maar je mag in deze wereld niet hardop zeggen dat je de frustratie/motivatie van Anders Breivik begrijpt, want dan ben je een hopeloze racist en strafbaar.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   HIER mag je dat best zeggen en een racist ben je daarom niet. Maar er kan niet genoeg voor gewaarschuwd worden: Breivik is een gecompliceerde, geniale gek die als het er op aankomt anti-ALLES is. Hij is, bijvoorbeeld, ook verre van vrouwvriendelijk, vergeet dat niet! En hij kan als doel alles en iedereen kiezen omdat hij tot in de zoveelste graad verbanden ziet, die een ander allang niet meer ziet. Niet eens helemaal onterecht, maar maatschappelijk onhanteerbaar!
   Als Breivik zonder meer had gezegd: “Ik ben anti-Islam,” en voor zijn daad een specifiek islamitisch doelwit had gekozen, was hij te begrijpen geweest. Nu dient er algemeen afstand van hem genomen te worden, uit louter zelfbehoud: Elke volgende daad van zo’n type kan jou of mij treffen, geloof me!

   Like

 15. Roni Thome zegt:

  Dat is het resultaat van acht jaar heerschappij onder een gehersenspoelde geesteszieke regering, genaamd de rood – groene coalitie van Jens Stoltenberg. De morbide handelswijze van de politiek-correcte heersers van Noorwegen ging zo ver, dat ze in dezelfde in Grønland het museum voor de werken van Edvard Munch lieten bouwen. Hun motivatie was dat ook achterstandsbuurten hebben recht op kunst en cultuur. De boel daar wemelt nu van vooral Somaliërs en andere moslims. Als kunstliefhebbers (toeristen of gewone Noren) graag het werk van Munch willen bewonderen, moeten zij door een gebied lopen die net zo gevaarlijk is als een leuke wandeling door het roofdieren gedeelte van Safaripark Beekse Bergen.
  Een verloren stad kan weer worden ontzet. Dat hebben de zeegeuzen ook gedaan. Denk maar aan de belegering van Leiden (1573 – 1574). Leiden viert tot de dag van vandaag de ontzetting van de stad. De ontzetting van Grønland en andere ‘verrijkte stadsdelen’ hoeft niet zo lang te duren als de ontzetting van Leiden. Het zal wel paar duiten kosten. Men moet een grote interneringskamp op het eiland Spitsbergen bouwen. Daarna paar nachten ‘veegacties’ van de ME plus commando eenheden van het Noorse leger. Het schorriemorrie kan in Spitsbergen verblijven terwijl volle ‘Herculessen’ richting Heimat vliegen.

  Like

  • bobzelf zegt:

   Heerlijk, heerlijk, geweldige reactie !! mijn zeer gemeende dank !
   WAT KAN HET LEVEN TOCH SIMPEL ZIJN !!!
   GR. BOB

   p.s. misschien is het dan ook nog wat gemakkelijker als we eerst even
   de vader van maxima raadplegen ( de man die van niks wist , maar naast Videla sliep !!! ) hoe het ook alweer in elkaar stak met die gratis cursussen leren vliegen
   binnen 20 seconden , en uw geld terug bij geen resultaat ??????

   Like

  • Jade zegt:

   Dit soort reacties mag ik graag lezen…

   Like

 16. Pingback: 9/11 – Dertien jaar later en niets geleerd | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s