Weg met de multicul!

Screenshot_12

Alles is #^%^# “maatschappelijk aanvaard” om het geteisem het land uit te werken, ze gebruiken de democratie tegen het Westen en de politie krijgt geen enkele methode om er iets aan te doen – dit gebeurt ook al een aantal decennia in Nederland – omdat eurofiele partijtjes als de VVD, PvdA en D’66 middels manipulatie telkens weer de burger overhalen om de stem vooral niet op Wilders te laten vallen. Voor Wilders was er gewoon niets te kiezen in dit eens zo geweldige polderlandschap. De meeste mensen hebben een druk leven en hebben niet zo veel tijd om de gebeurtenissen goed te volgen. Hun ‘eigen’ mening valt automatisch ten prooi aan datgene wat ze in kwaliteitskranten lezen ‘s ochtends tussen het douchen en de kinderen dumpen op de lokale crèche in. Dit geteisem wordt de hand boven het hoofd gehouden door criminelen, het is een misdaad tegen de mensheid om dit volk opzettelijk te mengen met de mensen van de  Nederlandse cultuur.

Eurofiele politiek schuldig, hoezo? Nou een oorlog verbroedert in de ogen van het soort Vogelaar die ons land regeert, dit is geen oorlog tussen landen, maar een oorlog die gestart is door de vijand te importeren. De EU is een bedenksel van de CIA en de import uit Allochtonië is een direct gevolg van de EU. Nog voordat het goed vorm kreeg lag ons lot al besloten: Europa zou het afvoerputje van de wereld worden, zodat de Amerikanen niet alles alleen zouden hoeven op te knappen. Wie denkt dat het onrechtvaardig is dat Nederland overloopt van de parasieten die fraude op fraude plegen moeten dus kijken naar de EU en Amerika, het is niet voor niets dat een eurofiel als Rutte die het IQ heeft van een kiwi en alleen kan doen wat hem is opgedragen. Hij blijft vooral zitten omdat hij last heeft van een chronisch defect waar vele Nederlanders last van hebben: het gebrek in de bereidheid verantwoordelijkheid te nemen over de eigen handelingen. Heel Nederland bestaat uit bestuurders die hun verantwoordelijkheid niet willen nemen. Omdat er toch iets niet klopt aan dit plaatje gooit men de emotie er maar uit in de vorm van het wel maatschappelijk geaccepteerde Wilders bashen. Ex-PVV’ers die ook bang zijn om te verworden tot vergane glorie of die expres bij de PVV zijn gegaan om deze partij op een tactisch moment in diskrediet te brengen om vervolgens de partij van binnenuit leeg te vreten als een stel larven, hebben gewoon veel te veel macht gekregen.

En de (staats)media en napraat journalisten vinden het gek dat de PVV geen ledenstructuur kent waarbij leden de partij zo de grond in kunnen boren of dat Wilders het enige lid is van die partij? Natuurlijk weten ze hoe de vork in de steel zit, maar het is zo makkelijk als de PVV zich continue moet verdedigen, het neemt de wind enigszins uit de zeilen van de enige partij die echt een vredig Nederland wil waar iedereen trots op kan zijn.

Screenshot_14

Kijk naar de moord op JFK, kijk naar ieder groot conflict de afgelopen eeuw. JFK was een bedreiging voor the powers to be, hij sloot vrede met de zwarten, hij sloot vrede met de communisten, even later stopte hij plots met ademen toen hij in een stoet omgebracht werd. Wilders is er kennelijk niet heel bang voor, maar hij, net als de moslims, worden wel gebruikt om de aandacht van de werkelijk ernstige zaken af te leiden, zoals de proliferatie van draadloze technologie die van ons allen zombies maakt. Gebruikt door de sovjets om hun tegenstanders te verzwakken, nu in ieder ‘normaal’ rijtjeshuis. De consumentenbond adverteert zelfs met wireless repeaters die het bereik van de onheilszone vergroten zodat Jan, Piet en Klaas en Mohammed natuurlijk in iedere uithoek van hun paleis kunnen iPadten. De voortschrijdende uitrol van o.a. landelijk dekkende 4G-netwerken (zogenaamd long term evolution of LTE), landelijk dekkende wifi-netwerken van o.a. KPN heeft namelijk als doel de nog alerte personen optimaal te ontdoen van hun gezond verstand, e.e.a. is namelijk maar lastig voor de mensen die anderen willen dicteren hoe ze hun leven moeten inkleden. We zullen weldra allemaal zombies zijn en als we allemaal luisteren naar onze meesters, gaan we gewoon op zoek naar buitenaardse levensvormen die we kunnen overheersen… Tja, als we niet eerder steriel zijn omdat dit het effect is wat niet-ioniserende straling heeft op ratten na vijf generaties. Wie kunnen de kleinkinderen van onze kleinkinderen dan nog kwalijk nemen dat deze heilloze voor hen gekozen is, dat hun voortbestaan onzeker is? Niet de mensen van de Nederlandse Gezondheidsraad, die nu zelfs voor kleine kinderen deze straling als gezond bestempelen.

Waar is de saamhorigheid gebleven? Die is opgelost in de ijle lucht toen multiculturalisten een mening begonnen te vormen over de gedwongen bejegening van mensen met een andere huidskleur, een symptoom overgewaaid uit de VS, terwijl in Nederland nooit en te nimmer sprake is geweest van discriminatie. Hebben wij hier mensen gelyncht? Ook niet omdat ze een ander ras, huidskleur, geaardheid, sekse of leeftijd hebben? Wat loopt eenieder dan te loeien over dieskriemienazi dit of dat? Het is een schoffering aan de slachtoffers van de segregatiewetten in Amerika en de Ku Klux Klan! Zoiets kennen wij in Europa niet, daar zijn we veel te beschaafd voor, daar hebben we geen EU voor nodig die &^%$#&^% de Nobelprijs voor de vrede uitgereikt krijgt in Oslo. Ze snappen niets van vrede en misschien hebben we dan meteen de verklaring dat de mensen die echt iets aan de vrede hebben bijgedragen zoals Mahatma Ghandi en Martin Luther King of JFK hetzelfde lot hebben mogen delen.

Screenshot_13

Door:
Wans Horst
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", Appeasement, Dhimmitude, Eurabië, Islamisering, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse Kerk, Multiculti, Nederland, Rotzakken, Socialisten. Bookmark de permalink .

21 reacties op Weg met de multicul!

 1. Leo zegt:

  Puik artikel
  trek er uw lering uit.

  Like

 2. Theresa Geissler zegt:

  Grappig: De “multikullers” zijn er juist van overtuigd, dat e er alles aan doen om die saamhorigheid te versterken!
  Met de verkeerden, ja……..

  Like

 3. rommel zegt:

  Nu ik hier toch Wans Horst tegenkom, even wat anders tussen door, als van het ome Bron mag, wat is er met A7 gebeurd? Zijn die vrijwillig gestopt of zitten kwade krachten achter? Ik krijg op DVC nu trouwens ook hetzelfde niet toegankelijk bericht als op A7. What’s going on?

  Like

 4. Jade zegt:

  Dat steriel worden, en een hersentumor oplopen van Wifi
  is niet alleen het enige nadeel.
  De vijand maakt er namelijk ook veelvuldig gebruik van.
  Sla maar eens een moslim op z`n bek, in no-time staan er honderden.
  Hoe ze het doen, is mij een raadsel…

  Like

  • Wans Horst zegt:

   🙂

   Like

  • Daiyu-ninja zegt:

   Jade zegt:
   21 november 2013 om 22:16

   Sla maar eens een moslim op z`n bek, in no-time staan er honderden.
   Hoe ze het doen, is mij een raadsel…….

   Ze kunnen zich heel snel organiseren omdat ze geen baan hebben……………..de parasieten.

   Like

   • Tom Hendrix. zegt:

    @Daiyu_Ninja: 12.22. uur. Dat klopt, als een zwerende vinger. Dag aan dag, zie ik in mijn woonplaats en wijk, de BAARDMANNEN en hun AANHANGSELS rond lopen, van de vroege morgen, tot de late avond. Van deze zgn. VERRIJKERS zie ik er amper 1 werken, maar ja, volgens hun HAAT-en GRUWELBOEK hoeven ze dat niet, want zij wanen zich een HERRENVOLK. O wacht, in de vorige eeuw hadden ze in Duitsland vanaf 1933, ook een HERRENVOLK…..hoe typisch dat de HAATJURKEN daar zo op lijken, in hun hele mentaliteit!

    Like

 5. CDlogo zegt:

  Goed stuk Wans Horst fijn je hier te mogen begroeten na wat ik aanneem het verscheiden van A7.
  Overigens iemand enig idee wat er met DVC aan de hand is ?

  Like

 6. Harry zegt:

  Goed verhaal W.H. !
  En die foto van Benito Samsom completeert het verhaal prima !
  Eigenlijk zijn ze erger dan de voormalige Europese dictators , in ieder geval veel geniepiger .

  Like

 7. dgneree zegt:

  rommel, DVC ligt plat door een DDoSaanval. Misschien een gefrustreerd wannabe Anonymous krapuulnerdje of zo. Uit die hoek. Daar zijn de laatste dagen meer sites door getroffen. Er wordt aan gewerkt, is het bericht van de bovengoden.

  Like

 8. Wans Horst zegt:

  Webmaster: link doorgestuurd om te worden vertaald!!

  Like

 9. luckybee zegt:

  Ik ben het helemaal mee eens God heeft ons niet voor niets anders geschapen, zo dat wij in de climaat waar wij geboren zijn thuis kunnen voelen.Jezus zei :” Vertel het evangelie overal in de wereld, maar nergens vind je dat wij ze mee naar huis moeten nemen maar daar laten waar ze de boodschap aan hun volk kunnen verspreiden, zo dat ook daar de Geest van de Heere, de heersende kan zijn, en het land waar ze leven,net zo rijk kan maken als hier bij ons

  Like

 10. fleckie zegt:

  Er zijn al veel te veel MOSLEMS, geïnfiltreerd in de PARTIJEN .met HUN. OVERREDINGSKRACHTEN,

  Like

 11. bigljohn zegt:

  Het is een open deur intrappen, maar toch….Zolang de PVV de ABSOLUTE regeringsmacht niet krijgt, gaat het verneuken van ons mensen maar door, en door, en door. Ik kan rustig stellen dat het met NL nu al finaal afgelopen is. NL ligt in de terminale fase op sterven. Het begrip multicultureel is niets anders dan een schuilnaam voor Islamisatie. De Islamisatie van ons Nederlanders, door de overheden verplicht onze eigen cultuur te moeten inruilen voor de Sharia. Begrippen als de uitkerings-industrie, het zielig vinden van die gelukszoekers, discriminatie en racisme blijven hun giftige werk alsmaar voortzetten. Zolang links politiek Nederland (Bijna alle politieke partijen zonder de PPV en een paar kleintjes) zich met de politiek blijft bemoeien, moeten we ons voorbereiden op het ergste !

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @bigLjohn: 12.50. uur. Daar ben ik ook bevreesd om John! Maar vergeet ook niet de RODEN van de EUSSR te vermelden! Waar een zekere achterlijke RODE TRIEN, geheten MALMSTRÖM van mening is, dat HEEL EUROPA dient te worden overlopen door de MOSLIMS! Gezamenlijk met ons FAAL-KABINET onder MARX RUTTE, zie ik het ons bekende Nederland met de dag meer kapot gaan. Maar wat boeit het de RODEN en de politiek correcte politici. Dezen hebben slechts een belang: HET PLUCHE!

   Like

 12. Jean zegt:

  Wij houden ons gelukkig niet bezig met die multicul bullshit, voor ons is er maar een gemeenschap in Vlaanderen en dat is de Vlaamse gemeenschap, wie in die gemeenschap komt wonen draagt bij aan onze gemeenschap en respecteert de normen en waarden van onze gemeenschap, nooit andersom.
  Wie illegaal is en of een strafblad bezit, geen bijdrage levert wordt ‘verplicht’ op te lazeren daarom dat wij zullen kiezen voor het Vlaams Belang op 25 mei 2014 dan zijn we zeker dat dit uitgevoerd wordt.
  Dat die achterlijke gewelddadige barbaarse smeerlapperij islam genaamd verboden gaat worden is de logica zelve want met die troep is er enkel maar ellende en miserie en daarbij die rotzooi hoort hier niet thuis, dat achterlijke gewelddadige gedoe beleven ze maar in de zandbakken van Noord Afrika, nu die baardapen in soepjurken oppakken en afvoeren.
  Om dat proces te versnellen zullen we eveneens die EU misdaadorganisatie moeten uitschakelen want die hebben tot op heden alleen maar ellende en miserie veroorzaakt voor de Europese bevolking, ik walg als ik de tronies op TV zie, zeker als ik die schijnheilige Drievuldigheid zie (vanRAMPay, barbarosso en kapo schulz).

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s