DE GROTE VERDWIJNTRUC: 50 MILJARD “VERDWENEN”

EU unmask

Zoals algemeen bekend mag worden verondersteld, is het AOW-fonds in januari 2012 opgeheven. Hoewel het voor de Tweede Kamer ‘n gesloten boek is, willen wij van WIL NU precies weten wat er met het daarin opgebouwde vermogen van 50 miljard euro is gebeurd.

Het AOW-fonds werd door de regering in 1998 in het leven geroepen als spaarpot om de gestegen en verwachte tekort voor de financiering voor de AOW na 2020 op te vangen en werd onder beheer gesteld van het ministerie van Financiën.

Screenshot_10

Voor de financiering van het fonds zijn jaarlijks de afdrachten van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid gebruikt en rente bijgeschreven over het opgebouwde vermogen. Dit werd in de door de Algemene Rekenkamer gecontroleerde begroting van het ministerie over de lopende periode als correct verslag aan de Tweede Kamer aangeboden.

Aldus geschiedde, althans boekhoudkundig tot en met het jaar 2010.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

27 reacties op DE GROTE VERDWIJNTRUC: 50 MILJARD “VERDWENEN”

 1. Ik denk dat iedereen wel kan raden waar dit geld is gebleven; in elk geval niet bij dit volk!

  Like

 2. Jan zegt:

  Maak je niet druk. Binnenkort wordt een negatief rentepercentage ingevoerd door de ECB en dat betekent als de bank het nodig acht om geld van je rekening te halen om links en rechts iets te ‘stabiliseren’ zij geld van je rekening naar een andere rekening overhevelen. Wie dus laat pensioneert heeft gewoon pech.

  Sparguthaben auf der Bank werden in Zukunft kostenpflichtig
  Die Einführung von Negativ-Zinsen wird sich schon bald auf die Einlagen der Sparer auswirken: Bereits vor einiger Zeit haben Banken in der Schweiz ihre Geschäftsbedingungen geändert. Sie teilten ihren Kunden mit, dass ihnen der „unlimitierte Rückzug“ freistehe. Die Matratze wird zum sichersten Ort für das Ersparte in Europa.

  Like

 3. koddebeier zegt:

  Vuile smerige oplichters !!!!! Burgers komen voor oplichting en bedrog in de gevangenis, komen minister en staatssecretarissen daar allemaal wel mee weg ??????
  Waarschijnlijk wel……zover zijn we al gezonken in de bananenrepubliek Nederland !!!
  Wel altijd met het vingertje naar anderen wijzen !!!
  Hoe harder geblaat hoe schurftiger het schaap..

  Like

 4. luckybee zegt:

  Minister van Finacien is dat niet Dijselbloem? Bekijk maar grondig al zijn zakken. mischien is het daar nog te vonden?

  Like

 5. G.Deckzeijl zegt:

  Zo, dus over spaartegoeden moet straks een soort van belasting over betaald worden, Jan?
  Laat die verdomde graaiers maar ’s proberen aan mijn grijpstuiver te komen.
  Ze mogen meteen al m’n vaste lasten betalen, heb zelfs een advocaat bereid gevonden om het zooitje op hun nummer te zetten.
  Het moet echt niet gekker worden.

  Like

 6. Jade zegt:

  En nu??? Komt er nog één of ander onderzoek?
  Met dat geld kunnen namelijk al die krankjorume
  maatregelen van Den Haag weer teruggedraaid worden.

  Like

 7. Tom Hendrix. zegt:

  Dat kan dus gloeiende, nakende, nondedju allemaal in deze BANANENMONARCHIE. Potverdomme, geld van de BURGERS van dit land! En dat kunnen de POLITIEKE NITWITS zomaar laten verdwijnen? Het lijkt verdomme wel de EFTELING, met hun achterlijk getover daaro in Den Haag!

  Like

 8. lucky9 zegt:

  Dit doet me denken aan het Belgische “verouderingsfonds” http://nl.wikipedia.org/wiki/Zilverfonds
  Grijs haar of geen grijs haar, er zit niets in ! Gewoon pure oplichting gepleegd door zichzelf boven ons gestelde paarse politici.
  En toch blijven ze er over spreken met een eurofiel uitgestreken gezicht van Wassenaar tot De Panne.
  Ik heb steeds gedacht en geschreven dat het onland.be het in-vitro voorbeeld was voor de verfoeilijke mentaliteit van de EU en haar plaatselijke eurofielen. Blijkbaar herhaalt de geschiedenis zich.

  Like

 9. Tom Hendrix zegt:

  Gloeiende, nakende vinketering, en weer worden we massaal bedrogen en belogen door onze eigen politici!

  Like

 10. Monalisa zegt:

  heer bron bedankt ik had het niet gezien sorry.

  Like

  • Monalisa zegt:

   helaas wel geweigerd dit stuk maar dan zet ik het indelen neer komt het ook goed maar dit stuk is wel geplaatst nu afwachten op het kometaar van de bekende eurovielen .Econoom: “Europa stevent op een catastrofe af”

   Like

 11. Het AOW-fonds werd door de regering in 1998 in het leven geroepen als spaarpot om de gestegen en verwachte tekort voor de financiering voor de AOW na 2020 op te vangen en werd onder beheer gesteld van het ministerie van Financiën. Dit geld (50 miljard) is dus foetsie! Degenen die na 2020 hun AOW zouden moeten krijgen, kunnen (met deze gigantische financiële tekorten) er naar fluiten!

  Like

 12. Arjan Gelder zegt:

  Zoals aangegeven heeft WIL NU d.m.v. een WOB een verzoek neergelegd bij het ministerie van financiën om met duidelijkheid te komen. De toezegging is er dat wij uiterlijk 26 december meer te horen krijgen. WIL NU zal niet zoals de de bestaande elite genoegen nemen met een onzinnig antwoord en zal tot het uiterste gaan. Transparantie is nu eenmaal ons uitgangspunt en daar moet alles voor wijken.
  Wilt u ons ondersteunen, meldt u dan via onze website: http://www.wilnu.nu en word lid voor 10 euro tot eind 2014.
  Ook zijn wij geïnteresseerd in o.a. juridische ondersteuning om zo nodig en mogelijk juridische stappen te gaan ondernemen tegen de staat.

  Like

 13. Arjan, laat je niet met een kluitje in het riet gooien, want we weten allemaal hoe dit stel rovers werkt! We moeten gewoon met z’n allen EISEN dat dit op de agenda wordt gezet en hierover een Kamerdebat komt! Stuur dit verzoek ook naar de PVV!

  Like

 14. Arjan Gelder zegt:

  Enige tijd geleden hebben wij dit aan de PVV gemeld. Ook zij hebben er niets mee gedaan!
  Wij zijn de enige politieke beweging, die niet mee doet met politieke spelletjes en wij gaan tot het uiterste. Wanneer wij voelen gelijk te hebben is voor ons een “nee” onacceptabel!!

  Like

 15. Ze spelen allemaal onder 1 hoedje! Dijsselbloem moet het rijksjaarverslag aan het kabinet op de Verantwoordingsdag presenteren, en als daar iets niet klopt dan hadden de kamerleden aan de bel moeten trekken! Dus hier is duidelijk een zeer dubieus spel gespeeld! En ik vind dat het volk hen zou moeten aanklagen voor mega-fraude! Ik zou de aanklacht met plezier ondertekenen!

  Like

 16. Monalisa, ik zei het toch de Telegraaf publiceert wat dit linkse kabinet voorschrijft! En wiens brood men eet, diens woord men spreekt!

  Like

  • Monalisa zegt:

   realpredictor ik blijf volhouden de mens moet het weten

   Like

  • Monalisa zegt:

   Elbert Dijkgraaf (SGP) lost het mysterie van €50 miljard op
   Geplaatst door Tim Engelbart op 23 november, 2013 – 14:00

   © SGP
   AOW-gelden.

   Gisteren publiceerde Arjan Gelder op DDS over de mysterieuze verdwijning van het AOW-fonds:

   Zoals algemeen bekend mag worden verondersteld, is het AOW-fonds in januari 2012 opgeheven. Hoewel het voor de Tweede Kamer ‘n gesloten boek is, willen wij van WIL NU precies weten wat er met het daarin opgebouwde vermogen van 50 miljard euro is gebeurd.

   Nou, waar is dat vermogen gebleven? SGP-Kamerlid Elbert Dijkgraaf had het antwoord paraat:

   Het is dus gewoon boekhoudkundig weggewerkt! Geen grootschalige plunderingen geweest, dus. Uitstekend: da’s weer één zorg minder.

   Like

 17. Monalisa zegt:

  hier kan je alle kanten mee op dus weer diefstal.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s