Het Europese antisemitisme en de angst voor de moslims

Screenshot_18

Jens Orback (midden), een voormalig minister in de Zweedse regering zei: “Wij moeten ons open en tolerant opstellen ten aanzien van de islam en moslims, omdat, wanneer wij een minderheid worden, zij dat ook tegenover ons zouden zijn.” (foto: Swedish Social Democratic Party/Anders Löwdin)

(Door: Timon Dias)

De Europese Unie [EU] pikt Israël er apart uit voor sancties. Niet alleen falen de ambtenaren van de EU erin om andere gebieden te boycotten die legaal gezien gelden als bezette gebieden, maar ze helpen actief minstens één duidelijk bezettende macht, met name Turkije, in het door Turkije bezette Noord-Cyprus: in 2006 heeft de EU ingestemd met een steunpakket ter waarde van 259 miljoen dollars bestemd voor Turks-Cypriotische gemeenschap op het eiland.

Naast dat hanteren van dubbele standaarden toonde Catherine Ashton, de hoge vertegenwoordiger van de EU voor Buitenlandse Zaken, zich duidelijk bevooroordeeld tijdens meerdere gelegenheden, met als meest recente voorbeeld toen ze zich genoodzaakt voelde om het bloedbad in Toulouse te vergelijken “met wat er gebeurt in Gaza,” vergelijkingen die objectief gesproken moeilijk hard te maken zijn.

Bron:
http://brabosh.com/2013/11/22/pqpct-shc/

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in antisemitisme, Dhimmitude, Europa, lafheid, landverraad, Moslims, Naïviteit, Socialisten. Bookmark de permalink .

12 reacties op Het Europese antisemitisme en de angst voor de moslims

 1. Theresa Geissler zegt:

  Ja, ja: Niet gehinderd door enig raakvlak met de rauwe werkelijkheid van alledag stellen elite-bonzen als Jens Orback en Catherine Ashton bepaalde, aan dhimmitude verwante criteria vast en het is het klootjesvolk, dat daardoor in de praktijk weer kan buigen!
  Dat die landverraders zich niet de ogen uit de kop schamen voor wat ze hun eigen mensen aandoen!
  Die Orbach had opgeknoopt moeten worden voor zo’n laffe, slaafse uitspraak! Je hóeft GVD toch geen minderheid te worden! Laat al die moslim-klootzakken er dan niet in!
  Hij lijkr, verdomme, wel een gedresseerd circus-beertje: ‘Dit doe ik, want dít is me geleerd.’
  Wat natuurlijk zo ís, ook: HET resultaat van minstens vijf dagen per week in de naschoolse opvang, waar je niets anders geleerd werd dan dat alle buitenlanders zielig waren en dat je lief voor ze moest zijn; de bakermat van het Wegmetonsisme!
  En over die latente Palestijnenhoer Ashton zwijgen we maar helemààl!
  Lynchen zou je dat soort voor zulke uitspraken, ongelogen!

  Like

 2. heleen zegt:

  NEEN, Jens Orback, super-idioot en non -politicus, we moeten (zullen) ervoor zorgen dat ze hier niet in de meerderheid komen (STOP MIGRATIE),!!!!

  Like

 3. Jean zegt:

  Die Aston is een gek wijf wat iets tekort komt.

  Like

 4. fleckie zegt:

  ér zijn ook mensen die slapen met de ogen open.die mevr.A .is waarschijnlijk zo,n type.

  Like

 5. fleckie zegt:

  Free speach is not for sale, is een logo,! Maar als men dit wil toepassen, zijn er altijd groepen die willen”MUILKORVEN”,of zich op de teentjes getrapt voelen. (Voorheen noemde men de correct-waarheidsprekenden “communisten”,en naar gelang van ” het politiek-klimaat” :rechtsextremitsten”. (Dat is het nadeel als men al heel jong kan leren lezen,zoals boeken”de negerhut van oom Tom”, “alleen op de wereld”, “Pinokkio”, enz.en nog wat later “de drie musketiers”,” de ellendigen”, etc. Van Gogolj,”de mantel”, was ook indrukwekkend,hoe het er aan toeging in de tsarentijd “, Raspoetin”,maakten allemaal “besef “wakker. vandaar!

  Like

 6. luckybee zegt:

  IDIOOT dit staat in de Koraan geschreven. Sura 8 vers 39.
  39. En bestrijdt hen totdat er geen vervolging is en de godsdienst geheel voor Allah wordt. Maar als zij ophouden dan ziet Allah voorzeker hetgeen zij doen.

  Like

 7. Jan zegt:

  EU financiert NGO die antisemitische propaganda maakt

  Jews as “rats” and “crows” scandal on Palestinian TV, involves funding from EU and World Bank
  http://www.palwatch.org/main.aspx?fi=157&doc_id=10482

  PYALARA wordt ook gefinancierd door het Olof Palme International Center, parapluorganisatie van de Zweedse Arbeidersbeweging.
  http://www.pyalara.org/donors.php?lang=1

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s