Londen: Meer dan 1000 gevallen van slavernij in een jaar. En Berlijn?

Screenshot_23

In de zak (foto) bevindt zich een voormalige slavin, het “Mainmeisje”. Niet alleen in Groot-Brittannië, ook in Duitsland komen  heel veel slaven in islamitische huishoudingen voor…

Het ligt vermoedelijk aan de Britse onderzoeksautoriteiten – of aan het zwijgen van de Duitse media dat we nauwelijks aanwijzingen krijgen betreffende de huidige slavernij in Duitsland. Maar de nieuwste cijfers uit Londen tonen duidelijk aan dat het hierbij niet meer gaat om op zichzelf staande gevallen. Nee! Met de islam komt ook de slavernij bij ons naar binnen. Onze mensenrechtenactivisten, socialisten en multiculti aanbidders moeten blij zijn met deze verrijking:

Het lot van drie tientallen jaren opgesloten vrouwen laat eens temeer zien dat er ook nu nog slavernij bestaat. Alleen al in Londen werden afgelopen jaar meer dan 1000 gevallen onthuld.

N-24

Wat zal het niet officieel geregistreerde aantal van alle gevallen zijn die niet werden ontdekt! Want terwijl de moslims iedere stomme mensenrechtenactivist braaf gelijk geven dat alle mensen gelijk zouden zijn en alle religies en culturen ook, houden zij zelf aan één uitzondering vast: slaven en slavenbezitters zijn niet gelijk onder elkaar. En ze worden door de onwetende islamofiele goedmenschen ondersteunt. Dan kijkt de goedmensch graag de andere kant uit, in naam van de harmonie met die lieve moslims, die hen zulke mooie dingen in het oor fluisteren. Slaven kunnen uiteraard niet fluisteren, want ze komen niet aan de beurt. En als ze vrij zouden zijn, dan zouden ze in hun stommiteit ook alleen maar de slavengod Allah prijzen, zoals dit zo vaak bij de bevrijde moslimslaven het geval is.

Video – “De huisslavin van Berlijn”:

In de koran wordt het moslims nadrukkelijk toegestaan om slaven te houden. Mohammed bezat al slaven. En Mohammed gaf ook toestemming om geslachtsverkeer met de slavinnen te hebben. Dat is de islam.

Bron:
http://www.kybeline.com/2013/11/22/london-mehr-als-1000-faelle-von-sklavenhaltung-und-berlin/
Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Barbarisme, Islam, Islamofilie, Mensenrechten. Bookmark de permalink .

7 reacties op Londen: Meer dan 1000 gevallen van slavernij in een jaar. En Berlijn?

 1. Theresa Geissler zegt:

  Of er zich ook slaven bevinden in Berlijn? Zal best: Waar moslims zijn, bestaat slavernij, ga daar maar vanuit!
  Zou trouwens een goede reden zijn om elk geregistreerd moslim-huishouden eens zorgvuldig te screenen op de samenstelling…..
  Discriminerend? Moeten ze maar binnen de kortste keren volledig integreren, zou ik zeggen. Wat in dit geval tevens inhoudt: het denkbeeld opgeven dat je medemensen als slaaf kunt houden.
  Wie niets misdoet, heeft ook niets te verbergen. Ja, zo is het toch!

  Like

 2. guusvelraeds zegt:

  Mooie aangrijpende speelfilm die laat zien hoe in (ook in Europa levende) rijke islamitische families, huishoudsters gedwongen worden in slavernij te leven. Tevens laat de film zien dat ook vandaag de dag slaven (ook kind slaven) met geweld uit Afrika geroofd worden door Jihadistische milities en daarna verkocht worden op Arabische slavenmarkten.

  Like

 3. koddebeier zegt:

  En de linkse en gutmenschen blijven die haatbaarden maar vereren. BAH !!
  Vuile landverraders!

  Like

 4. Jan zegt:

  Malaysian woman held captive as slave in London for 30 years
  A 69-year-old Malaysian woman was rescued after being held captive as a domestic slave at a house here for over 30 years.

  Also rescued were a 57-year-old Irish woman and a 30-year-old Briton who had been held at a property in Lambeth from childhood, reported Sky News, a UK-based news channel.
  http://www.thejakartapost.com/news/2013/11/22/malaysian-woman-held-captive-slave-london-30-years.html

  Like

 5. luckybee zegt:

  Eenvoudig op te lossen, alle moslim familien er uit smijten, dan is het afgelopen met slavernij in ons land.

  Like

 6. lucky9 zegt:

  De islamitische Umma heeft in de gaten dat ze op gebied van slavernij erg kwetsbaar is voor kritiek, waardoor haar ulema bij de goedmensen vroeg of laat door de mand zullen vallen. Daarom zijn ze proactief druk bezig de informatie over slavernij te vervalsen of dat te laten doen. Typisch is de islamofilie die zelfs de ranking van de Arabische golfstaten op de slavernijindex van http://www.walkfreefoundation.org/ in de propagandistische zin gunstig beïnvloedt.

  Zeer spijtig want hierdoor verliest dit lovenswaardig initiatief enorm veel aan geloofwaardigheid.
  Het volstaat de wereldwijde ranking van Dubai, de Emiraten, Saoedi-Arabië , Jemen, enz. op te zoeken om vast te stellen dat er beslist iets verkeerd is gelopen in deze index.

  De meesterlijke verdwijntruc schuilt in het volgende schijnbaar achteloos neergeschreven of misschien zelfs gedicteerd zinnetje dat de vervalsing van de cijfers en dus van de wereldranking van de staten in het Midden-Oosten en Noord-Afrika tracht te verbergen:
  “Not all migrants are ensclaved but some will find themselves in situations that can foster ensclavement.” (sic)

  Let op de formulering: Niet alle … maar enkele ….situaties die slavernij kunnen aanmoedigen!
  Dit is politiek correcte nieuwspraak en dus een feitelijke leugen.
  In realiteit scoren de islamitische golfstaten even slecht als India en Pakistan, en zijn dus de facto staten waar slavernij nog altijd dagelijkse realiteit is op grote schaal. Als men de kleuren op de wereldkaart bekijkt lijkt het echter alsof er in Arabië bijna niets verkeerd is met de mensenrechten. Typisch politiek correct: de islam is de religie van de vrede en de bakermat van de mensenrechten weet U wel!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s