Criminele buitenlandse bendes trekken “plunderend” door Berlin-Schlachtensee

Screenshot_7

In de zomer had men ze nog vertroeteld, nu is men al bang voor ze

Ze trekken plunderend door Berlijn en jagen iedere inwoner angst en schrik aan, die in het trouwe geloof in de multiculti doctrine en in de weldaden van de immigratie constant naar meer verlangden, ja, al diegenen als “kwaadaardige” rechts-radicalen bestempelden die voor zo´n ontwikkeling waarschuwden. Nu zijn de migrantenhordes er, ze trekken in bendes door de hoofdstad, plunderen, terroriseren, maken buit en de goedmenschelijke Berlijners krijgen bibberende knieën.

Christoph Wegener spreekt van plunderingen en veldtochten. Ook van woede en machteloosheid. Daarvan, dat de toestanden niet meer te harden zouden zijn. Christoph Wegener omschrijft zijn buurt. Of beter gezegd; datgene wat er in zijn buurt al maanden gebeurt. Inbraken. Tientallen.

Na de stijging van het aantal inbraken eengezinswoningen in Schlachtensee en Nikolassee zijn veel inwoners bang het slachtoffer van dievenbendes te worden. Ze eisen meer aanwezigheid van politie.

In de hele omgeving werd al tientallen keren ingebroken, laatst is er in één straat een serie van 13 inbraken gepleegd. “De buren zeggen dat ze zich niet meer veilig voelen”, zegt Wegener. Hijzelf heef tin een alarminstallatie geïnvesteerd en is tot nu toe verschoond gebleven. “Maar desondanks houd je er constant rekening mee als volgende aan de beurt te zijn.”

En plotseling is er ook sprake van een privé burgerwacht:

En, benadrukt Henkel, ook de huis- en woningeigenaren worden opgeroepen zich te beschermen. Maar ondanks alle inspanningen zal gezien de welvaartsverschillen in de EU de eigendomscriminaliteit “een blijvend fenomeen” blijven. Preventie en politiewerk kunnen de veiligheid verbeteren, niet echter de oorzaken voor criminaliteit uit de weg ruimen.

Wellmann ergert zich aan de zin met welvaartsverschillen: “Zo´n verschil is er toch altijd geweest”, zegt hij. En natuurlijk moeten de burgers ook zichzelf beschermen. Maar dat verandert niets aan het feit dat de politie meer aanwezig moet zijn op straat. “als we op de langere termijn zulke onvriendelijke dingen als burgerwachten willen verhinderen, moeten we ervoor zorgen dat de burgers vertrouwen in de politie hebben.”

Berliner Morgenpost

Tsja, meneer Wegener. Dat is toch prachtig! Dat is cultuur! Gewoon mooi SPD en CDU blijven stemmen – eventueel ook Die Linke en De Groenen, die nog meer doen voor de immigratie van roversbendes – en mooi al diegenen als rechts-radicalen uitschelden die hun mond opendoen en iets van zulke “vluchtelingen” durven zeggen.

Bron:
http://www.kybeline.com/2013/11/24/kriminelle-auslaenderbanden-ziehen-pluendernd-durch-berlin/#more-50548
Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Verrijking", Appeasement, Berlijn, Criminaliteit, Eurabië, Hypocrisie, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse Kerk, migrantengeweld, Multiculti, Naïviteit, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie. Bookmark de permalink .

27 reacties op Criminele buitenlandse bendes trekken “plunderend” door Berlin-Schlachtensee

 1. BINNENKORT OOK IN NEDERLAND!

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Realpredictor: 20.57. uur. Dat weet ik wel zeker! Met de medewerking van het CDA, de VVD,D66,PvdA.

   Like

   • Jean zegt:

    Tom,
    Vergeet vooral die EU misdaadorganisatie niet, het is die bende die de rotzooi naar Europa haalt om zo de harde wil van de Europeanen te breken via dat tuig.

    Like

  • bigljohn zegt:

   Ja, binnenkort ook in Nederland. De premiere van de horrorfilm; Hoe gaat ook Nederland naar de bliksem door buitenlands Islam tuig. Alleen voor personen van boven de 18 en met zeer sterke zenuwen, en uiteraard geheel op eigen risico. Aanbevolen word, om na de film contact op te zoeken met een hulp verlener. Europa als een groot concentratiekamp met Sharia kampbeulen. Het is niet te geloven. Dat dit nu uitgerekend de wens is van vele Europese linkse politici, met in hun kielzog hun hondstrouwe kiezers !

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @bigLjohn: 11.25. uur. Exact John. En ik vind het onbegrijpelijk dat er nog mensen blijven stemmen op de VVD, het CDA, de PvdA en D66. Men wil schijnbaar als LEMMINGEN de AFGROND IN. Alleen jammer, dat wij als TEGENSTANDERS op dit BLOG, ook “voor de ratten”, gaan! Kots!

    Like

 2. Peter Selie zegt:

  Blijkbaar hebben mensen dat nodig om ze wakker te schudden! Het is immers achter onbetrouwbare politici aan te rennen. Jammer, maar het is het enige werkzame medicijn voor
  multikulisten.

  Like

 3. Henk der Niederländer zegt:

  Is er dat dan al niet in Nederland Realpredictor ???

  Like

 4. Anneke zegt:

  De verraders nu bevredigd…..??? Weet het niet, de politieke demonen worden wel benauwder. Kunnen zich steeds moeilijker ‘staande’ houden tijdens interviews. De ergernis/frustratie/wanhoop druipen van hun gezichten, sneller geïrriteerd….Geloof maar dat ze niet zitten te popelen voor de verkiezingen in 2014. De waarheid komt meer en meer bovendrijven en veel burgers zijn aan het ontwaken uit hun politiek-, economische hypnose. Velen zijn nog fiks verward, maar niet lang meer.

  Like

  • Henk der Niederländer zegt:

   Als men bij de rechtse partijen in Brussel nou eens eerst begint om dit soort dingen aan de kaak te stellen en niet om de pot heen te draaien dan zou er iets gebeuren daar ben Ik van overtuigt.
   Maar verder dan een beetje slap gelul in de ruimte komt er ook niet uit.
   Ze hoeven niet echt te zoeken die van de PVV naar de misstanden die er zijn.
   Gewoon op regelmatige tijd eens komen lezen bij Bert Hier daar staat info zat voor die lapzwanzen.

   Like

   • Anneke zegt:

    ‘Maar verder dan een beetje slap gelul in de ruimt komt er ook niet uit’ HELAAS weer een feit dat drijft, op een moerassige blubber. Slap gelul in de uitgeholde ruimte….is het gevolg van het decennialange LEUGENBELEID….Men (politici&Co.) meent dat de wereld in perfecte staat toeft. Het paradijs is terug van weggeweest, ze menen de Grote Schepper zelf te zijn daar achter de politieke schermen….”Ga heel snel naar de Efteling of naar Disney World…..”

    Like

 5. Joannes den Hollander zegt:

  Toch gaat de bom barsten.
  Onze fatsoensnormen liggen nu eenmaal hoger dan bij dat krapuul.
  Als de autochtonen het echt zat zijn zullen er zeer bloederige veldslagen gaan plaats vinden in West-Europa.
  Er zal geen enkele compassie meer zijn, ook niet voor de z.g. “gematigden”.
  Bedankt linkse “regeringslijders”.
  Dat wordt het resultaat van jullie wanbeleid.

  Like

 6. Tiny zegt:

  De geesten die ze smekend op hun knietjes hebben geroepen en zelfs nog roepen daar in Berlijn, die zouden toch echt niet in deze buurten komen. Die werden dus in de volkswijken gedumpt. De mensen daar, die het toch al moeilijk hebben en protesteerden tegen al dat geweld en de grote hoeveelheid binnenkomers werden en worden uitgescholden voor nazies en racisten.
  Alleen de hoeveelheid verrijkers die instroomt overtreft de stoutste verwachtingen van de Gutmenschen en nu zijn ze ook de klos. Ik heb geen greintje medelijden met ze. .Ze worden nog veel te weinig beroofd, lastig gevallen, geslagen en erger.
  En de Politie in Berlijn? Laat me niet lachen, die heeft geen moer meer in te brengen. Houden ze iemand per ongeluk aan van dat zooitje tuig, kunnen ze klappen krijgen. Niemand wil er nog bij de politie en die wel willen zijn ongetrainde jammerlapjes die alleen een grote bek hebben tegen de eigen bevolking omdat ze bij rood zijn overgestoken. Bij een buitenlander durven ze dat niet eens.
  In Berlijn heerst zo ongeveer de anarchie, de grote buitenlandse clans hebben het voor het zeggen.
  En voor de rest de antifa. Fijne stad is het geworden. Berlijn is allang verloren.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Tiny: 00.46. uur. Zo herkenbaar en geheel waar! Maar de gevestigde politiek WIL HET NIET WAAR HEBBEN!

   Like

   • Tiny zegt:

    Nee, die zitten in hun goed bewaakte villa’s en brullen, er kan nog meer bij, er kan nog meer bij want wij zijn de allerbeste Gutmenschen van de wereld. En dat beetje culturele ellende, dat moeten jullie maar accepteren, want we willen het konterbont. Hun vette salarissen worden toch wel betaald en hun luxe uitwijk optrekjes elders in de wereld staan ook al klaar.

    Like

 7. Republikein zegt:

  Frau Merkel ist alarmiert, oder?

  Like

 8. Weten jullie wat het echte probleem is? Dat het “gewone” volk de dupe is. De rijken hebben niet alleen een dure alarminstallatie maar genoeg geld om beveiligers regelmatig te laten surveilleren, zodat zij nergens last van hebben! De veroorzakers worden weer eens beloond en wij zijn alweer de klos!

  Like

 9. Jan zegt:

  Binnenkort hoor je dit: “Damals, unter Hitler, haben wir uns sicher gefühlt. Da gab es noch Gesetz und Ordnung.”
  Merkel en de gehele rode bende dient aan de galg. Al dat volk is te stupide om te begrijpen dat zij juist dat oproepen wat zij menen te kunnen voorkomen.

  Like

 10. luckybee zegt:

  Criminele buitenl;anders ? onz land zit ook boordvol van ze , de marxisten noemden ze zelfs medelanders.

  Like

 11. Tom Hendrix zegt:

  @Jean: 21.38. uur, op 24/11. Dat is zeker waar Jean! De EUSSR is mede de veroorzaker van deze problemen!

  Like

 12. Theodoor zegt:

  Zonder alles beter te weten, dit fenomeen zag je toch aankomen, wie zijn er nu gek, de bevolking of de politici.
  De EU wil graag de EU worden maar hebben verzuimd om eerst vooruitgang te creëren in de armoedelanden die zich willen aansluiten bij het gedrocht en dat terwijl er bakken met geld verdwenen zijn in ontwikkelingswerk.
  Eerst vooruitgang boeken met industrie naar deze landen over hevelen in plaats van alles door China en Korea te laten maken.
  NOEM MIJ ÉÉN DING WAT DE EU WEL GOED GEDAAN HEEFT IN HAAR BESTAAN.

  Like

  • Jean zegt:

   Theodoor,
   Ik zoek al jaaaaaaaaren heb nog steeds niets positiefs gevonden, het enige waar ze zich hebben voor ingezet is Europa beschadigen met massa klaplopers, tafelschuimers, geweldplegers, barbaren e.d.

   Like

 13. Anneke zegt:

  Criminele buitenlandse bendes trekken ‘plunderend’ door Berlin-Schlachtensee…..Hé, Schlachtensee…..Nieuwe titel Bron….Criminele buitenlandse bendes trekken (AF)SLACHTEND door Berlin-Schlachtensee !!! ! !!! De kruistochten van de Mohammed-volgelingen worden actiever en dus gevaarlijker. Maar géén Berlijnse – of Brusselse haan die hier naar kraait…in het openbaar. Hun bedrog moet zo blijven, hun bedrog is voor hunzelf een heilige waarheid. We leven al veel te lang in de omgekeerde wereld, duvel satan is wereldheerser. Althans is deze waan toeft de bloedzuigende parasiet al sinds de zondeval. Máár uiteindelijk is de Grote G’d de Vader van Abraham, Isaak en Jakob de Enige Ware Regisseur!!! ! !!! “Dus laten we kalm blijven en de ogen en oren openhouden, niet in slaap dommelen”. We (EU-burgers) mogen niet weer in een hypnose terecht-komen, veroorzaakt door de duvelse (politieke) engelen. Nu moeten wij de gevaren van hun zoethouders-kletspraatjes toch eens kennen en de geschiedenis in ons geheugen printen!!! ! !!! Zeker het woord – GESCHIED-HERHALING – niet uit onze gedachten bannen…….Tijden blijven zich herhalen, zij het iedere keer in een ietwat andere vorm…maar toch blijft het duvelse-convooi z’n zinnen zetten op VERWOESTING !!!

  Like

 14. Als het staatsmonopolie op geweld niet langer gehandhaafd wordt komen ook gewone burgers er uit noodzaak toe zichzelf te gaan verdedigen. In zulke tijden van wetteloosheid moet de vrijheid weer bevochten gaan worden. Tref dan voldoende voorbereidingen, initieer goed nabuurschap opdat er naar zwakken omgezien blijft worden en mensen niet om het minste of geringste doordraaien, houd de voorsteden als signaal van de maatschappelijke staat in de gaten en kijk verder dan hetgeen via de massamedia ter afleiding, omkering, ridiculisering of bagatellisering gepresenteerd wordt.

  Like

 15. peterselie1 zegt:

  De Berliner Frechheit dat moet men met een korreltje zout nemen, het zelfde geldt voor de Amsterdammers, het Verdrag van Schengen stelt deze rovers in staat om hun criminele handwerk uit te oefenen in de Schengenzone. Alles gefaciliteerd door op nazistische grondslag gebaseerde, grootheidswaanzin project de EU, het schijnt momenteel zo te zijn dat er ruim 300.000 inbraken onopgelost op de planken te leggen. Mensen denk nu eens na wat er met uw stem wordt gedaan, uw hele leven lang al op de reguliere politiek gestemd en de laatste keer zelfs strategisch geïndoctrineerd door Rutte, Samsom en de spannende verhalen van de rode pimpernel Maurice de Hond.

  Like

 16. koddebeier zegt:

  Maak kennis met de aanbeden verrijking !! Vertel me nu nog één keer hoe blij ik er mee moet zijn, ik vergeet het steeds.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s