Hijs de vlag van waarheid en bevrijding

Screenshot_54

(Door: Geert Wilders)

Negen jaar geleden deze maand, in november 2004, pikten politieagenten met kogelvrije vesten en machinegeweren me op bij mijn huis en reden me naar een veilige plaats. Dit gebeurde twee dagen nadat filmmaker en islamcriticus Theo van Gogh door een islamitische moordenaar op klaarlichte dag op straat in Amsterdam werd vermoord. De politie bracht me in veiligheid, omdat islamitische misdadigers hadden gedreigd ook mij te doden. Want ook ik sprak de waarheid over de islam, de grootste bedreiging voor onze vrijheid en onze beschaving.

Sinds die onheilspellende dag, negen jaar geleden, ben ik gedwongen geweest om voortdurend onder politiebescherming te leven. Ik heb gewoond in kazernes, gevangenissen en safe houses. De bedreigingen duren nog steeds voort en  hebben me beroofd van mijn privacy en mijn vrijheid.

Maar ik zal blijven spreken. De vlag van Saoedi-Arabië verkondigt trots de sjahada of het islamitische credo: “Er is geen god behalve Allah en Mohammed is zijn profeet.”

Ter nagedachtenis van de afgelopen negen jaar, ter nagedachtenis van de duizenden slachtoffers die in die periode door islamitische moordenaars werden afgemaakt in Londen, in Moskou, in Mumbai, in Nairobi, en in talloze andere plaatsen, en ter nagedachtenis van de miljoenen mensen – vrouwen, afvalligen, niet-moslims – die dagelijks te lijden hebben onder discriminatie en vernedering door de kwaadaardige ideologie van de islam en de onderdrukkende islamitische sharia-wetgeving, bied ik de islamitische wereld een nieuwe vlag aan – een vlag met een boodschap van waarheid en bevrijding: “De islam is een leugen, Mohammed een crimineel, de Koran is vergif.”

Alleen wanneer de islamitische wereld zich deze waarheid realiseert, zal ze in staat zijn zichzelf te bevrijden van het kwaad en zal de wereld een betere en veiligere plaats worden voor alle mensen.

Alleen wanneer de vrije wereld zal beseffen dat de islam vooral een totalitaire ideologie is in plaats van een religie, zal ze in staat zijn haar vrijheden en waarden te verdedigen.

Bron:
http://www.pvv.nl/index.php/component/content/article/36-geert-wilders/7242-test.html
Auteur: Geert Wilders

Artikel op “Gates of Vienna” (Engelstalig):
http://gatesofvienna.net/2013/11/let-us-raise-a-flag-of-truth-and-liberation/

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Geert Wilders, Islam, Vrijheid. Bookmark de permalink .

23 reacties op Hijs de vlag van waarheid en bevrijding

 1. opa Joop zegt:

  Geweldig geschreven Geert.
  De autochtone bevolking ondervind ook dagelijks wat de Islam betekend.
  Gelukkig wordt jij nog beschermd door de staat.
  De burger echter niet. Die hoeft dit in het openbaar niet te vertellen want dan zal hij geluncht worden.
  Echter, er komt een tijd dat de staat jouw bescherming zal stoppen.
  Er staat een fatwa op jouw hoofd dus ik denk dat jij alleen in Israël nog veilig zal zijn.
  Het is nu 5 over twaalf dus eigenlijk te laat om het tij te keren.
  Maar met een geheel rechtse regering zou het nog kunnen lukken.
  Dan zullen ze alles rigoureus moeten aanpakken met grootschalige remigratie en gesloten grenzen. Helaas zie ik dit op korte termijn niet gebeuren.
  De burger heeft de laatste decennia zijn veiligheid ingeruild voor welvaart, ook al is dit met geleend geld. Nou ik heb liever veiligheid dan geld want die welvaart is inmiddels verdampt.
  Heb groot respect voor jouw inzet en ik vind je ook een held al ben ik het niet met je linkse onderdelen uit jouw programma eens.
  De PVV is onze laatste kans, ook al is die heel klein.

  Like

 2. exter39 zegt:

  Zo lang de wereld blijf toe kijken en niks onderneemd ,zullen er mensen zijn,die het met woorden blijven proberen , maar uit eindelijk zal er niks anders overblijven, dan wat er in Sierië aan de gang is , daarom moeten de westerse landen zich diep schamen ,dat ze oogluikend toe zien dat er dagelijks moordenaars naar dit land reizen ,en straks terug komen,met trouma’s die niet meer in de hand te houden zullen zijn, zo dat we in europa een ketting reactie gaan krijgen ,waar de regeringen dan spijt van zullen hebben .

  Like

  • Jean zegt:

   Laat een zaak duidelijk zijn, politiekers kennen geen schaamte en hebben geen respect voor hun werkgever nl. de burgers. Ze vo elen zich een superster maar gelukkig, sterren vallen.

   Like

 3. tjonge zegt:

  Geert, mijn respect heb je zo lang ik leef !

  Like

 4. Theresa Geissler zegt:

  ’t Is waar.
  Wilders heeft al 9 jaar lang geen eigen leven meer gehad.
  Toch gaat hij dóór.
  Zonder een eigen leven te hebben.
  Dat houd je alleen vol als je gelóóft in wat je doet.
  Laten wij daar ook in geloven.
  Niet in hèm -hij is geen messias, dat is niemand- maar in wat hij dóet:
  Blijven strijden voor de vrijheid!

  Like

 5. Anneke zegt:

  Jammer Geert, maar de socialistische mafketels beseffen nog NIETS. Horende doof en ziende blind. Helemaal gehersenspoeld door bijv. Marx, Stalin en Hitler……”Ach; dit besef jijzelf eveneens…..”. Er zullen heel wat wonderen moeten plaatsvinden hier in het westen van de aardbol. Kijk reikhalzend uit naar de verkiezingen die over een paar maanden waarheid gaan worden, HOPEN dat er met de stemmen niet geknoeid gaat worden……”Is de laatste decennia veel te vaak voorgevallen. De kaarten zijn eigenlijk al tijden geleden geschud….”. Máár het goede nieuws uit Angola geeft weer een flinke shot nieuwe HOOP. Blijven hopen dat Egypte niet nog eens zal zwichten voor de Moslim Broederschap. Blijven hopen dat Israel realistisch blijft en geen show-verdragen meer zal ondertekenen…….Laat deze G’ds Parel aan de Grote Zee wakker blijven.

  Like

 6. Harry zegt:

  Persoonlijk zou ik heel blij zijn als de heer Wilders wat meer “outgoing” zou zijn zoals in dit stuk .
  Velen hebben het idee dat ie af en toe wat roept voor de bühne en daarna weer wegkruipt .
  Hopelijk helpt dit soort uitingen , zodat we ook dat soort critici de mond kunnen snoeren .
  De voor en tegenstanders vliegen elkaar in de haren , maar het probleem van “ons” medestanders is dat we ook maar moeten raden wat de PVV precies denkt en wil .
  We kunnen ons slechts vastklampen aan het verkiezingsprogramma en uitlatingen in en net buiten de kamer .
  Is het niet een idee dat er een soort middleman zou komen die goed communiceert wat de partij nou precies wil ? Die misschien ook de standpunten met verve weet te verdedigen op deze forums ? Zodat we ook eens wat meer inside information kunnen krijgen ?
  Heb niet de minste behoefte om achter Brinkman te gaan staan , maar eerlijk gezegd heb ik als fanatiek voorstander van de PVV toch wel eens het idee dat ik graag wel iets meer zou willen weten .
  Al was het alleen maar om de “anti’s” kort te hakken .
  Help ons , heer Wilders !

  Like

 7. Scarlatti Bombatti zegt:
 8. Republikein zegt:

  Hier moet meer ruchtbaarheid aan gegeven worden, en niet zo zuinig.

  Like

 9. Tom Hendrix zegt:

  @Harry: 22.04. uur, op 24/11. Harry, er is momenteel via Dhr. van Baarle een initiatief, om juist hier iets mee te doen. Als het goed is heeft een groep mensen van deze site, met Dhr. van Baarle al een bijeenkomst gehad. Misschien kan Dhr. van Baarle ons verwittigen?

  Like

 10. Theodoor zegt:

  Geert Wilders, u behoord bij de belangrijkste mensen van Nederland en wellicht ook van Europa, nee niet in de EU die al zoveel slechts heeft geproduceerd voor Europa.
  De zogenaamde christelijke politici in Nederland zijn GAJES en laten u links liggen. Als ze al iets weten van de broedermoord in Afrika kijken ze gewoon de andere kant kant, bang zijn ze voor hun eigen hachje.
  Halsema met haar motie in de Tweede Kamer heeft een kwaadaardige GroenLinkse doodsteek proberen te implementeren, wat haar voor een groot deel is gelukt en misschien ook wel omdat de politici in de Tweede Kamer een signaal van afkeer naar u hebben willen afgeven
  Gelukkig heeft u met uw sterke karakter dit ten halve gekeerd.
  Omdat de linkse ziekte sterk gewoekerd heeft en nog steeds aan de gang is in het bestuursapparaat van Nederland blijft het oppassen. Het is godgeklaagd dat in een ontwikkeld land als Nederland een door het volk gekozen politicus dag en nacht bewaakt moet worden omdat VREEMDELINGEN hem willen vermoorden.
  Voor de westerse wereld bent u een zeer belangrijk man, zo niet de belangrijkste.
  Ik wens u alle succes toe en steun u, dit laatste voor wat het waard is.

  Like

 11. Anneke zegt:

  – Hijs de vlag van waarheid en bevrijding – … De ISRAELISCHE vlag, laat deze vlag maar wapperen ‘over’ de wereld. Uiteindelijk zal het mondiale-beleid vanuit Jerusalem de wereld rondgaan. Eerst zal de duvel nog even op de Jerusalemse troon worden ‘geplakt’, met alle gevolgen vandien…”Als dit plan doorgang zal krijgen, dat is maar net de vraag”. De tijd raakt op, de tijden van het duvelse convooi zijn geteld. De rooie politici uit Israel hebben enorme fouten gemaakt en als het aan de ouwe president Simon Peres ligt, dan zal er nog vrede gesloten (moeten) kunnen worden met de vijanden!!! ! !!! “Hij kent de inhoud van de Torah niet meer”. Gelukkig is de bemanning van het huidige kabinet mentaal krachtiger en zijn er heel wat ogen en oren open gaan staan, daar in het Beloofde Land. Eveneens ogen en oren van heel wat burgers zijn ge-opend!!! ! !!! De Farizeeërs verliezen eveneens hun macht over het land van onze Vader G’d. De joods Messiaanse gelovigen groeien rap…Haleluyah Amen. Onderling is er nog strijd, maar deze is al heel erg geminderd. De concurrentie tussen de orthodoxe en messiaanse tak is heel erg ‘afgezwakt’….De ultra-orthodoxen zijn nog het meest eigenzinnig, maar ook niet lang meer. Wat mij vorig jaar in Israel zo opviel is het volgende: de orhodoxe tak zich zo verbaast over het feit dat de messiaanse tak, de inhoud van de torah en tenach goed kennen. De gesprekken gingen diep over de betekenis van de eerste komst van de Messias, zo’n twee milennia geleden en Zijn Wederkeren

  Like

 12. Ex-Moslima zegt:

  Geweldig 🙂

  Like

 13. peterselie1 zegt:

  Rutte ziet het ook niet meer zitten en opent frontaal de aanval op Wilders, dat is mijn inziens alleen voor de bühne de VVD heeft geen eigen verhaal meer om dat de ene neo liberale-hand de andere sociaal democratische-hand elkaar wast, en in mijn denkraam hebben de VVD’ers nog nooit een goed belichtte sociale visie gehad, buiten de voortdurende kniebuigingen naar het bedrijfsleven. Heb deze corporate partij en de rest van de reguliere politiek nog NOOIT het voordeel van de twijfel gegund.

  Mark Rutte en Hans van Baalen zijn de campagne voor de Europese verkiezingen van mei volgend jaar alvast begonnen. Men zet de frontale aanval in op Wilders. Welke kant de VVD op wil is echter onduidelijk. In de week dat naar buiten kwam dat de VVD-stemmer de VVD veel te eurofiel vindt (zie hier mijn artikel daarover), opende Rutte de aanval op de eurosceptische PVV. Volgens onze premier is Wilders te ver doorgeschoten in zijn kritiek op Europa. Dat mag de minister president vinden. Uiteraard! (lees verder) –>

  http://www.dagelijksestandaard.nl/2013/11/vvd-valt-wilders-aan-maar-heeft-zelf-geen-verhaal

  Like

  • Anneke zegt:

   Rutte staat met de mond vol tanden, heeft géén woord meer te zeggen. Mark Rutte en Hans van Baalen, balen beiden enorm!!! Waarom een frontale aanval op Wilders, omdat ze heel goed het besef hebben dat hun tijd een rap aflopende zaak is!!! ! !!! Zij toeven nu in ontzettend ONZEKERE TIJDEN, angst en twijfel gaan nu hun touwtjes in handen nemen. Figuurlijk gesproken, letterlijk af te lezen aan het gedrag van deze DWAZEN. “Observeren maar…..en je lacht je in de rondte”. De alarmbellen hebben meerderen keren gerinkeld, maar werden niet gehoord en de grote tijdsklok is onzichtbaar voor al die doven en blinde politici. Een kat in het nauw….maak de zin zelf maar af. Hoop dat deze tijdsperiode voor Geert Wilders goed verloopt en dat hem uiteindelijk niet een zelfde lot is beschoren als JFK, Pim Fortuijn of Theo van Gogh. Dat niet één bewaker een huurling is van een persoon uit de demonische hogere sferen. Zie bijv. Volkert v.d. G als een huurmoordenaar, net als de ‘verslinder’ van JFK…gisteren 50-jr. geleden.

   Like

 14. bigljohn zegt:

  De heer Wilders gaat voor ons allen door het vuur, met de mentaliteit van een verzetsstrijder uit de tweede wereldoorlog. Hulde ! Een Angola dat nog meer intellect ten toon spreidt dan de E.U. in Brussel met al haar volgelingen. Een soort bastion als Israel. Onze laatste hoop. Al die zwarten cq Islamieten die naar Europa komen. Een alternatief zou kunnen zijn; We zouden Israël en Angola en onszelf een dienst kunnen bewijzen door, als de zaak in Europa hopeloos wordt, daar naartoe te trekken om een bastion voor de vrije wereld te creeeren. Zoiets als Taiwan jarenlang geweest is. China is nimmer in staat gebleken Taiwan in te nemen, ware het niet dat er onlangs bespekingen waren voor een aansluiting bij China. Laat al die import hier maar gaan genieten van een tweede Syrie hier in Europa, voor ons zijn er wel degelijk alternatieven. Voor degenen die het Islam gevaar in Europa in de volle omvang kennen, en die zijn er nog niet zo veel. Plaats genoeg dus in Israel en Angola. Ik bedoel maar.

  Like

 15. duinsnip zegt:

  Wie de strijd tegen de Islam en de humanisten wil voeren moet bedenken dat dit een geestelijke strijd is en niet met menselijke middelen kan worden gewonnen. Sterker nog, we gaan die verliezen, Openb.13.
  De eindtijd wordt gedomineerd door de duivel en alle middellen zet hij in om zijn NWO-doel te bereiken. Zie zijn vrijmetselaars-agenda in Ezech.28:1-6 en Jesaja 14:12-14.
  In de eerste tekst vind je Amerika, in de tweede de vijfpuntster. Jeruzalem is waar de duivel op aast en door het ongeloof van de massa ook krijgt.
  Wie daar tegen in opstand komt gaat het niet redden. Wie gered wil worden, vraagt God om vergeving van zijn zonden in Zijn Zoon Jezus Christus, het Hoofd van Zijn lichaam de Gemeente, de aanstaande komende Messias van Israel, de koning der koningen en de Heer der heren.
  In Hem is eeuwig leven. Hij zal het “zaad van de slang” de definitieve ondergang bezorgen.
  Politiek gezien is het het beste om voortdurend de agenda van de duivel aan het licht te brengen.
  Maranatha

  Like

  • Anneke zegt:

   Amen!!! ! !!!

   Like

  • Harry zegt:

   Vertrouw maar niet op die onzin van een bijbel .
   Waarom is het dan al zover gekomen ?
   Waarom neemt het kankergezwel van de islam dan met de dag toe ?
   Als er al een god zou zijn , waarom doet ie dan niks ?
   Wat heb je nou aan zo’n sukkel ?
   Kan op dezelfde hoop als Rutte , ook zo’n volslagen overbodige niksnut !
   Iemand heeft verzonnen dat je moet blijven geloven en dat het op termijn dan allemaal goedkomt . Eén grote leugen , verzonnen om de mensheid te temmen en aan het lijntje te houden . Trap er toch niet in !
   Het is al vijf over twaalf en ze blijven maar liegen .
   Als je je hachie wilt redden , zul je het zelf moeten doen .
   Stop nou alsjeblieft eens met die flauwekul om ons met allerlei bijbelteksten om de oren te slaan .
   Het is een boek vol verzinsels . Net als de Donald Duck .

   Like

 16. duinsnip zegt:

  God is geduldig, Hij verdraagt zelfs lange tijd het ongeloof van Harry.

  Like

  • Maloch zegt:

   Ik vind het altijd wel grappig als mensen vol met vragen zitten zoals ‘Waarom dit of dat’ maar wel kunnen vertellen dat het een boek vol verzinsels is.
   “Als er al een god zou zijn , waarom doet ie dan niks ? ”
   Is ook altijd een leuke. Zelf afvragen/lezen wat Hij al heeft gedaan, komt nooit bij hun op.
   Hoe hun leven (eigen wil???) er dan uit zou komen te zien, evenmin.

   Zie de Vijgeboom; ook geduld raakt een keer op.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s