HOERA! Afrikaanse staat Angola verbiedt de islam en gaat alle moskeeën vernietigen

Screenshot_6

De Afrikaanse staat Angola verbiedt de islam en gaat alle moskeeën vernietigen. De Angolese autoriteiten hebben preventieve maatregelen genomen en hebben besloten om de islamitische godsdienst te verbieden, die naar hun mening een sekte is, niet een religie. Ze zien wat moslims christenen aandoen, met name in Afrika, en nemen maatregelen om te voorkomen dat hetzelfde in Angola gebeurt.

Xibaaru. Begin oktober 2013 waren de moslims, die in Luanda in de gemeente Viana Zango wonen, geschokt toen ze zagen dat de minaret van de moskee zonder toestemming tot op de grond in stukken werd afgebroken. In de ochtend van donderdag 3 oktober besloten de Angolese autoriteiten tot het vernietigen van de moskee Zango, die zich op 17 km van de wijk Viana bevindt. De gouverneur van Luanda Bento kondigde in een radiobericht aan dat radicale moslims niet welkom zijn in Angola en dat de Angolese regering niet bereid is moskeeën in Angola te legaliseren.

Screenshot_7

En op dinsdag 19 november zei de minister van Cultuur, Rosa Cruz e Silva: “Wat de islam betreft is het proces van legalisering niet goedgekeurd door het ministerie van Justitie en Mensenrechten. Daarom zouden alle moskeeën tot nader order worden gesloten. “Hierbij moet worden opgemerkt dat de Angolese regering prioriteit heeft gegeven aan de sluiting van alle moskeeën. De enige twee moskeeën die zich in Luanda bevinden, hebben al een waarschuwingsbericht ontvangen dat ondertekend is door de burgemeester van de gemeente Viana José Moreno.

Screenshot_8Poste reveille (h/t Susan K). De provinciale gouverneur van Luanda, Bento Bento, zei via de lokale radio dat “radicale moslims niet welkom zijn in Angola zijn en dat de Angolese regering niet bereid is moskeeën te legaliseren”. De minister van Cultuur, Rosa Cruz e Silva, verklaarde dat de wet op de vrijheid van godsdienst wordt herzien, gezien de huidige nationale samenhang, erop wijzend dat de regering haar inspanningen zal verdubbelen om meedogenloos religieuze sekten zoals de islam, die in strijd zijn met de gewoonten van de Angolese cultuur, te bestrijden.

Screenshot_9

95% van de Angolese bevolking is christen. Een kwart behoort tot protestantse kerken die gesticht zijn tijdens de koloniale periode, met inbegrip van de protestantse evangelische kerk. Deze beslissende actie, die genomen is door het Angolese staatshoofd, is gebaseerd op de wil om voorzorgsmaatregelen  te nemen tegen de opkomst van de wahabitische ideologie die in Afrika en elders verwoesting, dood en verderf heeft gezaaid. En zoals terecht wordt verklaard door de Tunesische filosoof Mezri Haddad: “Het islamisme en de islamofobie voeden elkaar. Erger nog, op de lange termijn zal het islamisme als ideologie de islam als religie vernietigen”.

Screenshot_10

Africalap. Volgens het ‘International Religious Freedom Report 2008’ is de islam in Angola een minderheidsreligie met 80.000 – 90.000 aanhangers, die grotendeels bestaat uit migranten uit West-Afrika en uit families van Libanese afkomst. De moslims vormen tussen 2,5 tot 3% van de totale bevolking van Angola van 17 miljoen mensen; de meesten van hen zijn christenen.

Screenshot_11

In het laatste decennium, maar vooral gedurende de afgelopen jaren, is de islamitische gemeenschap in Angola aanzienlijk gegroeid en islamitische activiteiten zijn in de grote steden meer gemeengoed geworden. Moskeeën zijn op een aantal plaatsen plotseling opgedoken en er zijn koranscholen gebouwd om islamitisch onderwijs te geven en om volgelingen Arabisch te leren.

Screenshot_12

De houding van de bevolking ten opzichte van de islam is in het algemeen negatief geweest. Culturele verschillen tussen de Angolese en de West-Afrikaanse moslimimmigranten zijn de basis voor negatieve opvattingen ten opzichte van de islam, net zoals de waargenomen link tussen de islam en de illegale immigratie dat was. Sinds de aanslagen van 11 september is er een doelbewuste poging geweest om de moslims aan terrorisme te koppelen. Het is op de luchthaven van Luanda een routinekwestie voor de veiligheidsbeambten van Luanda geworden om moslims die uit de Sahel-landen komen aan te houden.

Screenshot_13

Op 1 september 2008 viel een moslimmeute de christelijke gemeenschap in de stad Andulo aan. De dochter van een diaken, een scholiere, werd in een van de kerken onthoofd. Veertig christenen werden aangevallen of gemarteld. De bende stak drie kerkgebouwen in brand. Men ging ook naar huizen van christenen om hen te intimideren of om bezittingen te vernietigen. Naar het hoofdkantoor van een lokaal christelijk project werden stenen gegooid, waarvan sommige schade veroorzaakten. Een Angolese christelijke leider zei dat de lokale politie niet in staat was om de aanval een halt toe te roepen en zij vluchtte weg van de plaats des onheils.

Screenshot_14

Screenshot_15

Screenshot_25
Bron:
http://www.barenakedislam.com/2013/11/23/woo-hoo-african-state-of-angola-bans-islam-and-will-destroy-all-the-mosques/
Auteur: BareNakedIslam

Vertaald uit het Engels door:
Wachteres
(voor www.ejbron.wordpress.com, h/t Jarre Tell) 

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Afrika, christenhaat, Christenvervolging, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, Moslims, Rotzakken, Terrorisme. Bookmark de permalink .

102 reacties op HOERA! Afrikaanse staat Angola verbiedt de islam en gaat alle moskeeën vernietigen

 1. Jean zegt:

  Stel u voor, Angolezen gebruiken meer verstand dan Europeanen? Het kan verkeren…

  Like

  • bigljohn zegt:

   Jean, zulke gedachten kwamen bij mij ook al op ! Bij ons bereiken we dat stadium nog niet eens als ook onze kerken door Moslims verwoest worden. Vele – nette – Nederlanders zweren heilig bij de dialoog. Hier willen ze pas in actie komen als de Moslim (net als de Mof op Joden) razzia’s gaat uitvoeren. Als de Moslims alle – nette – Nederlanders, door hun de ongelovigen genoemd, uit hun huizen komen slepen om naar de vernietigigingskampen afgevoerd te worden. De meesten Nederlanders, geestverwanten van de PVV zoals u en ik uitgezonderd, reageren als met de hersens van een seniele veldmuis als het over de doelstellingen van de Islam gaat !

   Like

 2. daniel deblaere zegt:

  Oei, de godsdienstvrijheid komt in het gedrang….

  Like

  • Wans Horst zegt:

   Laten we omwille van de godsdienstvrijheid van anderen ons iedere vrijheid ontnemen? Oei, nee… Dat is toch echt het doel van de islam, het wereldwijde kalifaat, islam is vrede als ieder land tot de dar-al Islam behoort en daar heerst de sharia. Nu verkondigd men reeds dat de wereld aan Allah toebehoort, maar dat de niet-moslims het niet zo goed snappen allemaal. Daarom heeft de moslim als plicht om de niet-moslims die les bij te brengen, niet goedschiks, dan maar kwaadschiks.

   Like

  • Paulo Mendes zegt:

   kijk mensen als Angolese begrijp ik. de overheid luisterde, en voel de Angst van zijn volk. deze volk hebben 30 jaar lang oorlog en willen niet meer geterroriseerd worden ook Angolese volk genieten van de vrijheid van leven hoe ze willen leven willen ze zelf bepalen en niet door een religie.
   vrouwen zijn vrij om aan te kleden zoals ze willen de homo zijn vrij en ieder Angolese heeft een bijbel. dus ging ons overheid denken aan zijn volk. ook in vliegveld van Dubai bijbel zijn verboden je mag niet niet komen met bijbel. Ik den en weet zeker dat de president heeft gedaan wat zijn volk wilde en 100% van zijn volk staat pal achter hem.
   ik hoop dat de wereld dit begrijpt. Anders dan in Europa of in west. Europa heeft een electorale cultuur bang om de stem te verliezen, terwijl dat de politiek weet of erken het probleem maar doen niets hierover. nu komt heel veel mensen binnen terwijl dat u en ik weet en enorm cultuur verschil er is en de islamitische landen willen deze mensen niet ontvangen maar Europa doet t weer, niet luister naar de angst van haar volk. Je ziet duidelijk dat er angst gevoel is maar er word niets gedaan.
   mijn mening is Angola overheid werd gezien als dictator maar hij doet wel wat zijn volk naar vragen.

   Like

 3. Nationalist zegt:

  Heerlijk nieuws! Dat is pas een wijze regering, niet die slappe zakken die wij over het algemeen in ons land hebben zitten en elders in Europa, die dan socialisten worden genoemd, maar alles behalve sociaal zijn, ja tegen een kleine gevaarlijke minderheid.

  Like

 4. Theresa Geissler zegt:

  Angola schrijft geschiedenis!
  Een waar wonder! Of het ook een -internationaal- begin is….?
  De tijd zal het leren…..
  Maar goedbeschouwd is het toch wel bar en boos, dat dit lichtend initiatief van een Afrikaans land uit moet gaan, daar, waar ‘het verlichte westen ‘er nog steeds als verdomde Louis bij staat te kijken!
  Dóódschamen moesten ze zich hier! Scandinavië voorop, maar de anderen kunnen er ook wat van!
  Volg dit lichtend voorbeeld en ontketen verzet! -Of breng in Mei tenminste de goede stem uit!
  Wat Angola kan, moeten wij ook kunnen!

  Like

  • Sara zegt:

   Er zijn 2 miljard moslims op de wereld. Vergeet het maar! Alsof het wat uitmaakt dat een arm afrikaans landje de islam verbied. Wel zeiken dat wij geweldadig zijn, jullie dingen opleggen en dat wij van alles willen bepalen. Wie wilt nu voor wie bepalen wat ik wel of niet geloof? Hoe meer jullie je zo vaijandig opstellen, hoe meer de islam zal groeien! het zal afrechts werken! Jullie zullen nooit maar dan ook nooit ons licht doven! Verschikkelijk zijn jullie gatver!

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    Sara: 21.17. uur. Ga eens gauw je kopvod op doen! We zijn niet bang voor jullie GRUWEL MO DE PEDO PROFEET!

    Like

   • Wans Horst zegt:

    Sara. Er zijn 1,5 miljard moslims die nog geen 20% van de wereldbevolking uitmaken. Er zijn dus 80% niet moslims en ik denk dat de wereld nu pas goed wakker wordt en de echte islam leer in te schatten voor wat hij werkelijk is. Jij mag geloven wat je wilt, ik kan zelfs niet bepalen hoe jouw gedachtengangen zich ontwikkelen ook al zou ik het willen. Als iemand een tekening maakt is dat de materialisering van zijn gedachten, het is kennelijk wel een doel van de islam om dergelijke mensen de levenslucht te ontnemen.
    En dan noem je ons verschrikkelijk?

    Like

   • troela zegt:

    Klopt satan is groot. De antichrist is hij die de zoon van God niet erkend. Lees ook even wat er later gebeurt na DE opname en slachtpartij die veel moslims goedkeuren en aan deelnemen het zogenaamd vreedzame geloof.

    Like

   • Bob zegt:

    Islam is terrorrist religion.Angola made very wise decision.every where moslims live there is unrest terror.europe is doomed.

    Like

 5. Pingback: Angola verbiedt islam als verderfelijke sekte, alle moskeeen worden vernietigd!!!Volg dat uitstekende voorbeeld. | tora-yeshua.nl | Tora Yeshua | tora-yeshua.nl

 6. geef het nog 6 maanden tot een jaar nu Iran zijn bom kan maken, en Saudi Arabië en Turkije ook nucleair eist. Misschien wordt Europa dan wakker, dan breekt het hier ook los.

  Like

  • delamontagne zegt:

   Mezada (eerste), 72 A.C. Er was een 2e, MAAR een derde komt er niet. Israel is gelukkig toch veel sterker. Gaat ,t wel gebeuren dan kan men de apocalypse verwachten, te beginnen in ,t centrum van de moslim-macht.

   Like

 7. Sjaak zegt:

  Ja,ja ! Het is wie een vulkaan ! Lang is hij rustig en dan spuwt hij !
  En in heel Europa geeft het inmiddels dezelfde soort van Vulkanen !

  Like

 8. Th.M. van Baarle zegt:

  Daar kunnen we een voorbeeld aan nemen. Er worden in dit artikel een aantal gewelddadigheden vermeld plaats hebbend in andere Afrikaanse staten en in het Midden Oosten. Dat zijn zaken die bij ons in Nederland ook allang bekend zijn en talloze keren als schokkende gebeurtenissen zijn vermeld, althans in ieder geval op ‘rechtse, patriottische sites’.
  De Mainstream Media sluiten de ogen hiervoor.
  Het uitblijven van protesten uit Moslimkringen tegen deze zinloze gruwelijke criminaliteit versterken het standpunt dat het niet gaat om TERRORISTISCHE criminaliteit maar om niets minder dan ISLAMISTISCHE criminaliteit. Onder gebrul van ALLAH AKBAR worden de orders van de profeet uitgevoerd. Nietsontziend.
  Wanneer is ook voor ons de maat vol en gaan we over tot sluiting van alle moslimgerelateerde vestigingen en verzoeken we de aanhangers van deze sekte, indien ze volharden in deze helse ideologie, ons land te verlaten. . .
  .

  Like

 9. Anneke zegt:

  Haleluyah Amen….Ga zo door Angola en probeer de EU wakker te schudden…Straks kunnen jullie met cijfers komen; betr. een fikse daling in straatroof, moorden; ect. Er gaat rust komen bij jullie, bij ons hier in de EU moet de bodem onder onze voeten nog wat heter worden; blijkbaar. De socialisten zijn niet te overtuigen, zien het kwaad betr. de volgelingen van Mohammed maar niet in. Blind en doof geboren….Hun straf vanwege hun enorm asociale houding richting de maatschappij. Socialisme heeft NIETS met de woordbetekenis -sociaal- te maken!!! ! !!! “Ach; het socialisme/communisme ze snijden net als de Mohammed-volgelingen ooit hun eigen levensslagader door” Ooit houdt het kwaad op en is de planeet weer leefbaar!!! ! !!!

  Like

  • Harry zegt:

   Socialist is synoniem voor landverrader . Sinds 1938 nog niet anders geweest . We hebben van die lui niks , maar dan ook niks te verwachten .
   Ik kan me de frustratie van een Breivik goed voorstellen .
   Ze drijven de mens met hart voor z’n eigen land tot wanhoop .

   Like

   • Anneke zegt:

    Ja, dit wordt nog doelbewust gedaan….De burger moet maar in grote getalen de draad zijn kwijt geraakt. Chaos chaos chaos…daar is het politieke verraad al tijden op uit. Máár iedere keer na verloop van tijd krijgen ze weer tegen-klappen. Verliezen ze het toch weer en hun gedroomde NWO…Nieuwe Wereld Orde is nog géén officieel feit. “Daar lopen ze ook mee achterop”. Gevolg van hun eigen (niet ingeschatte) fouten……”Eigen schuld, dikke bult”!!!

    Like

   • peterselie1 zegt:

    Tsja tussen 40 – 45 waren het ook landverraders en NSB’ers die lustig mee collaboreerden, na 45 werden het de PvdA’ers zij worden liever sociaal democraten genoemd.

    Like

   • exter39 zegt:

    Kijk dat heb ik nou ook ,dacht dat ik een afwijking had , ik kan die breivik ook begrijpen, en ziet de hele wereld ziet alleen het resultaat , van zijn onmacht die uit barstte, maar wil maar niet tot de conclusie komen dat er zo duizenden rond lopen als een tijdbom , zo lang er niet geluisterd word , naar de mensen die het alleen maar goed voor hebben met ons land.

    Like

 10. Die Moslims zijn wel hele grote ‘helden’ om met zijn allen Christelijke onschuldige meisjes te onthoofden!!!

  Like

 11. vanhetgoor zegt:

  Het is een redelijk verstandige beslissing. Dat wil zeggen, voor het moment! Echter beter zou het zijn als aan elke moslim zou worden uitgelegd dat hij een misdadiger is en dat van hem verwacht wordt dat hij zich moet rehabiliteren. Ik denk dat elke moslim op den duur verstandig zal zijn en hij zijn misdaden zal afzweren. Door de islam alleen te verbieden krijgt een nog een soort charme ook, net als te hardrijden met de auto. Dat is ook asociaal en daar zijn ook fan van.

  Daarom kan het verbod in Angola alleen zinvol zijn als er naast dat verbod ook een programma wordt opgezet om elke moslim te overtuigen dat de islam een misdaad is en dat van hem wordt verwacht dat hij zich voortaan beschaafd gaat gedragen. Zonder dit programma heeft het verbieden van de islam net zoveel zin als het verbieden van drugs.

  Like

  • Jean zegt:

   Volkomen mee eens, men moet het kwaad bestrijden.
   Dat kankergedoe islam genaamd moet met alle middelen bestreden worden.

   Like

   • Harry zegt:

    Ben bang dat door de islam de hersenen chronisch aangetast worden .
    Ik heb er geen enkele moed op dat die lui die eenmaal met dat virus behept zijn ooit nog normaal kunnen worden .
    Net als een hondsdolle hond , hij is reddeloos verloren en slechts vernietiging is de enige optie .
    Hoe triest ook voor de hond .

    Like

  • Sjaak zegt:

   Bij de Moslim geeft het niks Meer uit te leggen ! Ze zijn alle fanatisch indoktrineert en ze hebben de opdracht van Allah en hun Arabische Imam te liegen en te bedriegen om aan hun doel tekomen ! De Islamisering van de wereld ! Zoudit niet toe treffen vraag ik mij af waarom degematigde Islaam geen afstand neemt enhun Moschees voor iedereen open houd ? Alle andere geloofs richtingen geven de mogelijkheid bij te treden en ze hebben
   niks te verstoppen !Anders is het met de Moslim ! Ze hebbenKonsperative Theehuisjes en Moscheen waar de vrouwen/Mannen naar gescheiden zijn !
   Noch niet over het niet meerop te tellende dagelijke Strafdaden te spreken !
   Het einige programma hiervoor is de Moslim eruit en alle andere geloofs
   richtingen erin ! En de rust keert weer terug !

   Like

   • Herman zegt:

    Oog om oog, tand om tand…Waarom niet alle religies verbannen…Als het er op aan komt zijn zij allen dezelfde “ANDERS-HATERS”, en hebben in het verleden DIT bewezen…WEG MET DIE HANDEL van “NIET TOLERANTE. KLOOTZAKKEN..”

    Like

  • fleckie zegt:

   Tja, dan moeten ze, net als bij een sekte…’ Gedeprogrammeerd’ worden, : van heel klein kind af aan moeten ze immers de koran leren opdreunen, in hun koranscholen.

   Like

 12. delamontagne zegt:

  Is dit dan niet ,t eerste land waar dit gebeurt? Angola christelijk ? ja, van eeuwen-her en ook gedwongen.! door Portugese missie.
  Toch mooi bericht, VOOR DE OLIE UIT M.O-landen hoeven ze het niet na-te-laten. Hebben zelf olie zat.
  Bij onderdtaande link, las ik er nog veel meer over:::::
  http://www.muslimpopulation.com/africa/Angola/The%20Islamization%20Process%20in%20Angola.php

  Like

 13. Tom Hendrix zegt:

  En heeft de MAFDOOS ASHTON, de MAFDOOS MALMSTRÖM en de RODE OPPERFASCIST SCHULZ al geprotesteerd tegen deze racistische maatregel van Angola. Vooruit RODE, en LINKSE KERK kom maar op met jullie VALSE GEHUICHEL en LEUGENS! MOSLIMKONTLIKKEN doet Angola dus NIET aan MEE. STERF EUSSR,STERF!!

  Like

  • Anneke zegt:

   “Oh oh oh help help, we worden met UITSTERVEN bedreigt” ….!!!! Wanhoopsschreeuw van de politieke gekken. Paniek in de Brusselse ‘tent’ en eveneens in de andere politie,financieel-/economische ‘tenten’. Ja, zotten de burgers in wanhoop leiden draag de gevolgen nu zelf maar op jullie broze schouders. De last is ondragelijk ook voor jullie duvels!!! ! !!

   Like

 14. Henk der Niederländer zegt:

  Haha dat word lachen straks de VN op zijn achterste poten en nog meer van dat soort clubs waarbij duidelijk gemaakt gaat worden dat Angola het risico loopt om zijn hulpgelden te verliezen.
  Dan zal ook Angola weer snel in de pas lopen

  Like

 15. lucky9 zegt:

  Misschien is Mugabe inmiddels hersendood. Je weet maar nooit. In een dictatuur is alles onvoorspelbaar! Voor hetzelfde geld staan ze mogen aan de andere kant van de scheiding.

  Like

 16. lucky9 zegt:

  mogen = morgen

  Like

 17. Heb een hekel aan het communisme, maar dat doen die Communisten in Angola dan wel weer goed; de Islam verbieden!

  Like

 18. Peter Selie zegt:

  Moeten ze in zwart Afrika ons nu leren hoe het moet? Voor mij begint de glorie in Angola, of komt direct Saudie Arabie met een zak geld om hen op hun schreden terug te laten keren??

  Like

 19. treintrien zegt:

  Weet iemand wie de Angolese olie ontgint? Exploiteert? (Whatever 😉 )
  Dan weet ik wel waar ik voortaan ga tanken 🙂
  Team Christendom, zou Dalrymple zeggen 🙂

  Like

 20. Dennis zegt:

  Een wereld zonder geloof zou nog beter zijn

  Like

 21. Jade zegt:

  Goed nieuws uit Angola, nu hier nog…

  Like

 22. Henk.V zegt:

  Ik vind de Angolese stap zeer te begrijpen, want in de oprukkende islam in Afrika blijkt het fundamentalisme in die ideologie over alle bewegingsruimte te beschikken, met alle vreselijke gevolgen van dien.Dat de machthebbers in Angola het tot hun taak rekenen hun eigen bevolking daartegen te beschermen verdient alle lof.
  Er zit overigens nog iets opmerkelijks aan deze zaak.
  Toen de Angolezen zich na een vrijheidsoorlog van Portugal losmaakten, maakten linkse strijdgroepen het grootste deel van het verzet uit en als ik mij niet vergis had sindsdien Angola een bewind met linkse sympathieën.
  Ik weet niet in hoeverre de binnenlandse politieke krachtverhoudingen zich daar inmiddels hebben ontwikkeld..
  Mocht links nog steeds de lakens uitdelen, dan is deze stap tegen de islam hoogst opmerkelijk, want dat is dan de eerste keer in Afrika dat een links gekleurd bewind de islam als een risicofactor aanduidt en handelend optreedt!.
  In China en Rusland gaan de gedachten ook al die richting op.

  In Europa en ”Obamastan” is de linkse omhelzing van alles wat islam is nog te sterk en daarom verwacht ik, dat er uit de Europese en Amerikaanse politiek correcte hoek stormen van morele verontwaardiging gaan opsteken, omdat hun troeteltjes in Angola worden dwarsgezeten.
  en dat vertoon van liefdevolle betrokkenheid zal in de islamitische wereld worden gehoord, begrepen en op een massale en voorspelbare wijze worden vertaald..

  Met dank aan links, uiteraard.
  Ik hoop dat er ooit een tijd van gezond wording aanbreekt, waarin men de kinderen gaat bijbrengen dat er een periode in de geschiedenis was waarin de mensen hun verstand waren kwijtgeraakt en ”links dachten”..

  Maar laten we nu maar even wat genietend blijven stilstaan bij het opwekkende gebeuren in Angola , denkend aan een spreekwoord
  “Goed voorbeeld…………..

  Like

  • Ekster zegt:

   Het huidige Westerse links is totaal de weg kwijt. Kijk alleen eens naar de ongezonde spagaat waarin het zich bevindt als het gaat om vrouwenrechten. Die rechten vindt links vanzelfsprekend VOOR ZICHZELF, doch duidelijk niet voor moslima’s. Stelselmatig seksisme wordt door links tegenwoordig kennelijk geaccepteerd.. Ik ben van mening dat deze lieden niet consequent zijn. Links in Angola ziet dit veel realistischer; het ziet het kwaad dat de islam is en verbiedt het, geheel terecht, op grond van haar intrinsieke kwaardaardigheid. Westers links kijkt liever de andere kant op onder het mom van de vrijheid van godsdienst.
   Hetzelfde geldt voor dierenrechten; uiteraard zijn er dingen geregeld in de wet opdat dieren niet onnodig lijden. Maar zie wat er gebeurt; zodra het om de doodscultus gaat wordt er een uitzondering gemaakt en mag opeens onverdoofd en op barbaarse wijze geslacht worden. Links hoor ik er niet over, met uitzondering van de PvdD, wat logisch is. Maar waar staat “Groen”Links in deze kwestie? Precies; botweg aan de verkeerde kant…

   Like

 23. lucky9 zegt:

  Een islamofiele TROL in actie.
  FF geduld maatje, we castreren je zo! Tergend langzaam…

  Like

 24. tjonge zegt:

  denk dat ik asiel ga aanvragen in angola…

  Like

 25. trebor2110 zegt:

  Moet Angola nu niet bang worden dat ze geen ontwikkelingshulp meer krijgen van Nederland van wege dit , Morgen staan Lilianne Ploumen en timmermans op de stoep bij de Angolese ambassade , mogen ze wel oppassen dat ze geen klappen krijgen.

  Like

 26. Republikein zegt:

  Kunnen wij nog meer goed nieuws verwachten vanuit dit werelddeel?

  Like

 27. Ik heb het eerst amper kunnen geloven. Maar de kranten schrijven er ook over, zie bv

  http://tinyurl.com/lbb74xu (> Google News)

  Like

 28. luckybee zegt:

  In Angola heerst de Frelimo dat zijn Marxisten, of wij hier over blij moet zijn moet de toekomst ons laten zien.Ik heb liever dat de Angolanen de leer van Jezus Christus in hun hart hebben ; Portugal is een Kathoieke landen daar is de Paus de belangrijkste man.

  Like

 29. dutchess43 zegt:

  Mooi nieuws natuurlijk, maar…
  De moslims kennende zullen ze dit niet over hun kant laten gaan. Vanuit vele landen zullen jihad strijders worden gestuurd om de christenen af te straffen, en zal daar een nieuwe burgeroorlog ontstaan.

  Like

 30. K.A Middelwaart zegt:

  En nu Nederland nog……………maar daar heeft dit land geen ballen voor! Nee wij zijn voor en helpen iedereen behalve onze eigen mensen grrrrrrrr!

  Like

 31. win zegt:

  krijg ik nou een racistische gedachte? da s toch niets voor mij.
  zwarten zijn blijkbaar een stuk slimmer dan witten.

  Like

 32. Slain Slasher zegt:

  Het wordt eens stilaan tijd, dat het besef er komt dat geloof niet ‘DE’ drijfveer van een gezonde samenleving is. Ik ben pro vrije meningsuiting en vrije geloofsbeleving. Maar van het moment dat ze proberen dat ding door je strot te rammen, dan gaan ze een stap/brug te ver. Zoals het er in het huidige Europa aan toe gaat, is niet meer gezond. Er mag gerust een halt toegeroepen worden aan deze ‘Islamisering’ van het westen. Dit is een Christelijk continent, Islam heeft totaal geen voeling of voedingsbodem met onze cultuur, maar toch proberen ze hun ding aan ons op te dringen.
  Sterker nog, als we het ons ‘NIET’ laten opdringen zijn we rascisten, althans hier in België toch.
  Zoals eerder al vermeld, een samenleving zonder uitgesproken religie zou nog beter zijn. Geloof maakt heden ten dage nog steeds veel kapot, zoals het al eeuwen voordien deed. Als mensen vreedzaam samen zouden kunnen leven, zonder elkaar naar het leven te staan omdat ze een ander geloof of kleur toebedient zijn, dan zou het er al héél anders uitzien, maar gezien dat helaas momenteel niet zo is, ben ik voorstander om idd ook hier in Europa een algehele stop toe te roepen.

  If we want peace, we have to let religion be religion and not our life.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Slain Slasher: 10.20. uur. Weet U wanneer het gesodemieter is begonnen? Nou, ik wel om te beginnen vanaf 1972, toen de RODEN onder den UYL PvdA, besloten alle ” gastarbeiders”, zijnde Turken en Marokkanen in Nederland te laten blijven, en hen daarna toestond massaal hun vrouw, kinderen en het halve dorp van herkomst toe te laten! Daarna kwam de VERRADERSZOOI van het EP, in Straatsburg in actie, en deze VUILAKKEN stemden in met: DE RESOLUTIE VAN STRAATSBURG. Daarna werden we pas helemaal overstroomd met MOSLIMS! Dus: voor 1972, hadden we DEZE PROBLEMEN NIET! Houdt U dat maar voor ogen!

   Like

   • R. P. zegt:

    Als je op internet gaat zoeken, zul je ook zien dat de criminaliteit cijfers vanaf de jaren 70 explosief zijn gestegen in Nederland. In de jaren 50 en 60 zijn er “slechts” rond de 100.000 meldingen per jaar. In 1970 zijn dat er meer dan 200.000, en in 1980 al meer dan 700.000. In 1985 zitten ze al boven de miljoen! De hoogste criminaliteit cijfers zijn begin deze eeuw te zien. (rond de tijd dat Theo van Gogh is vermoord!)
    Ik zeg niet dat dit hier iets mee heeft te maken, maar het percentage Turken, Marokkanen e.d. in Nederlandse gevangenissen kunnen we ook niet negeren!

    Like

   • FG zegt:

    Criminaliteitscijfers? Meer meldingen ja…maar ooit wel eens bij nagedacht dat de totale bevolking ook belachelijk is gegroeid en dat het melden van criminaliteit ook steeds makkelijker gaat? hmmm

    Like

   • troela zegt:

    amen

    Like

 33. Ekster zegt:

  Een voorbeeld voor de rest van de wereld; help de islam de wereld uit, om te beginnen uit Angola!
  Dat zal ze heeeel veeeel kritiek van foute organisaties als de VN opleveren. Hopelijk trekken ze zich hier totaal NIETS van aan.

  Like

 34. Tiny zegt:

  Dat wordt daar dan een zeer bloedige burgeroorlog, laten we niet te vroeg juichen. Hoewel ik hoop dat die regering zich kan doorzetten.

  Like

 35. droef zegt:

  http://www.nujij.nl/algemeen/angola-verbiedt-de-islam.26018348.lynkx

  Nujij bericht er ook over, laten we hopen dat het geen hoax is.

  Like

 36. peterselie1 zegt:

  Een zwaluw maakt nog geen zomer.

  Like

 37. G.Deckzeijl zegt:

  Muur van 100 mtr hoog en tien mtr dik eromheen, volstorten met staalbeton, probleem opgelost.
  http://www.telegraaf.nl/buitenland/22085646/___Afghanistan_voor_steniging____.html

  Like

  • De huidige Afghaanse ‘democratisch gekozen’ regering heult met de Taliban. Dat doen alle moslims. En maar liegen en bedriegen tegen westerse regeringen… want de Afghanen rekenen natuurlijk op geld uit het westen. Het westen dat altijd Sinterklaas speelt voor die armoedzaaiers en kontenkruipers. Heb ik dat nou goed door of niet, Gerrit?

   Like

 38. koddebeier zegt:

  Ongelofelijk het eerste ontwaken in Afrika, ze zijn intelligenter dan hier in het Westen, dat stel idioten verheerlijken nog steeds de islamieten.

  Like

 39. G.Deckzeijl zegt:

  Benieuwd of de bewoners van de Haagse vierkante kilometer dit ook weten…

  Like

 40. droef zegt:

  Overigens voor alle verongelijkten van dit bericht, in Saoedi Arabië is geen andere godsdienst toegestaan dan de islam, dus zo ver voorop loopt Angola niet met het verbieden van een ideologie met een religieus randje.

  Like

 41. Wans Horst zegt:

  Geweldig nieuw dit voor Angola, de islam moet ook uit Nederland! Moskeeën moeten geruimd worden omdat het niets anders zijn dan haatpaleizen. De Koran mag alleen nog in musea staan! Moslims moeten hun ideologie afzweren door zichzelf takfir te verklaren!

  Als productieve Nederlanders kunnen we ook naar Angola verhuizen 🙂 nu daar een prettig leefklimaat zal heersen!

  Like

 42. Jan zegt:

  Haïti wil die zwijnenstal ook niet:

  Like

 43. G.Deckzeijl zegt:

  @JT, 15:54
  YES

  Like

 44. WOW! Toch nog mensen met hersencellen op de wereld!

  Like

 45. Pingback: HOERA! Afrikaanse staat Angola verbiedt de islam en gaat alle moskeeën vernietigen | eunmask

 46. Jan zegt:

  Bovenste foto is ook niet in Angola. Volgens TinEye zou het Israël moeten zijn, maar ik geloof er niets van.
  Zie: http://www.tineye.com/search/7b549de2b774fe92b65b837653a7c0046f704edc/

  De website is een mooi hulpmiddel om te zien of de geitenneukers weer liegen over een foto, of deze al vaker is gebruikt voor hun leugens.

  Like

 47. Erik zegt:

  Bij toeval op dit bericht gestuit. Verrassend!
  De mainstream media heeft dit stil gehouden. Zelfs Joost Niemöller en Wilders hebben dit niet opgepakt. Groot nieuws. Een goed voorbeeld uit achterlijk Afrika is al een wonder, en dit moeten wij onmiddellijk overnemen. Alle moskeeën met de grond gelijk maken en moslims er uit!

  Like

 48. Pingback: Top 10 best gelezen artikelen op “E.J. Bron” in 2013! | E.J. Bron

 49. S.tolk zegt:

  STEDEN IN GEVAAR!
  In Amsterdam, die op het punt staat binnen een of twee decennia de eerste grote Europese stad met een islamitische meerderheid te worden, worden continue roofovervallen gepleegd. Moslim jongeren beroven steeds meer. Er worden meer juwelier aangevallen… Overal krijgen steeds meer mensen te maken met de agressie van moslims die zich niet in de westerse samenleving kunnen of willen integreren. Nederland telt zo’n 3900 jeugdgroepen die overlast veroorzaken. Honderd daarvan zijn criminele bendes die ernstige delicten plegen. Ongeveer 1650 jeugdgroepen zorgen voor ernstige overlast en zijn betrokken bij geweldsdelicten. 

  Uit politiecijfers blijken jongeren van Marokkaans afkomst oververtegenwoordigd te zijn, evenals jongeren van andere etnische afkomst, zoals Turken en Antillianen. Ook zouden de multi-etnische gangs aan een opmars bezig zijn.

  Feit is dat in het algemeen Moslims het meest opvallen in Nederland.
  Moslims voeren naar eigen zeggen oorlog tegen Nederland.
  Met de Nederlandse geld opgevoed, georganiseerd en opgeleideMoslimjongeren groeien razendsnel en maken hun militaire opleiding in in Syrie af…Moskeeën gaan gewoon door met de militanten opleiding. Er worden steeds meer Moslim strijders geronseld. De imams werken hjader dan ooit! Alle moslims kijken nog veel harder weg, doods bang als ze zijn voor elkaar, je zal maar als afvallige gezien gaan worden door je (radicale) imam en de moskeebroeders nou dan ben je of je vrouw of je dochter wel mooi de sigaar.
  Op deze manier voeren Marokannen en andere Moslims een gevaarlijke strijd tegen Nederland (Dar al-Harb). De corrupte politieke elites van de westerse landen willen dit zelfs goed.
  Er komen steeds meer Moskeen en Islamitische scholen bij…Enthousiast “Allahu Akbar!”-geschreeuw van islamitische scholieren bij het bekijken van de onthoofdingen van “ongelovigen” in laten zien dat de Moslim Jeugd in Nederland in handen van externe mogendheden is en door hen wordt gebruikt als vijfde colonne.
  Nederlandse autoriteiten hebben nog geen oplossingen voor deze gevaarlijke ontwikkeling? Criminele organisaties, terroristische organisaties, roversbenden etc. Zijn geen vreemde krijgsdienst. Het zijn gewoon boeven. ze lopen gewoon achter. Op hetzelfde moment gaat de islamitische immigratie in het land niet alleen door, maar neemt toe. Sinds 6 jaar groeit de bevolking alleen via Moslims die als vijand binnenkomen!!.

  Like

 50. Henk zegt:

  In Angola begrijpen ze het en nemen ze gepaste voorzorgsmaatregelen.
  In NL Helaas niet, op een handjevol Christenen en de aanhangers van één door velen verguisde politieke partij na.

  Like

  • Anneke zegt:

   @Henk 2014-05-14: een heel late reactie…..Het is niet zonder reden dus, dat Bijbellezers/ Christenen op een achterbakse wijze feitelijk gehaat worden. Dezer-genen zijn spelbrekers in de ogen van de (oerdomme) politiek ‘humane’-socialisten èn bekeken door de ogen van de Achmed-, Fatima- en Mohammed-gangsters “Eerst de Jood, later de Griek….”. In deze fase zijn we nu terechtgekomen; ook hier in Nrd-West Europa. Ben benieuwd wat ons ‘autochtonen’ nog meer ‘boven het hoofd’ hangt !!! ! !!!

   Like

 51. ruud zegt:

  Dit is een goed signaal voor het komende jaar

  Like

 52. Dennis zegt:

  Geweldig ik wil daar wonen

  Like

 53. wim peters zegt:

  Geweldig bericht,vernietigen die ,,PISLAM ,, en snel !

  Like

 54. lente2006 zegt:

  Dat doen ze goed. Verbieden die kankerreligie. Ik ga nog van Afrikanen houden en die richting migreren en ze aanbidden. Stel je voor. Wie had dat ooit gedacht.

  Like

 55. FM de Graaf zegt:

  We hebben net alle ophef met Erdogan achter de rug. Hij wordt ondertussen in eigen kring Sultan genoemd. Deze man is niet gek. Hij heeft een doel en dat beeld zal niet best zijn voor niet moslims. Hij praat oorlogstaal met z’n bloedvlag waar de Turken zo trots op zijn. Hij maakt ruzie met iedere niet moslim(land). Hij maakt misbruik van democratie en als ie aan de macht is verbied ie alles van niet moslims. De islam is wel degelijk een gevaarlijke ideologie waar mensen achteraan lopen.

  Ook achteraan kun je in de stront lopen als meeloper!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s