Sluipschutters doden honderden kinderen in Syrië

Screenshot_63

In Syrië worden kinderen door sluipschutters bewust uitgekozen als doel. In een burgeroorlog die is uitgegroeid tot één van de smerigste conflicten in de wereld worden de allerkleinsten standrechtelijk geëxecuteerd, gemarteld of met een machinegeweer doodgeschoten wanneer ze staan aan te schuiven bij de bakker.

Sinds het begin van het conflict in Syrië, heeft het oorlogsgeweld het leven gekost aan 11.000 kinderen. Honderden kinderen zijn gedood door sluipschutters, die hen bewust uitkiezen als een doel.Dat blijkt uit een nieuw rapport van de Verenigde Naties.

In Syrië worden ook dagelijks kinderen gemarteld en standrechtelijk geëxecuteerd. Het geweld maakt geen onderscheid in leeftijd. Ook de allerkleinsten en zelfs baby’s zijn het slachtoffer van de oorlogsgruwel. De meerderheid van de dodelijke slachtoffers onder de kinderen, kwam om het leven door bommen die in hun huis of in hun buurt insloegen.

Lees verder>>>
(h/t Wachteres)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Islam, Krankzinnigheid, Moslims, sjiieten, soennieten, Terrorisme. Bookmark de permalink .

26 reacties op Sluipschutters doden honderden kinderen in Syrië

 1. Jean zegt:

  Straks gaat E.T. en/of barbarosso de mooiprater weer met enkele miljarden in een koffer Europees belastinggeld richting Syrie zodat die moordenaars nog meer wapens kunnen kopen.
  Uiteraard lopen daar ook moordenaars van hier daar rond maar die hadden het hier moeilijk met onze normen en waarden! No problems volgens het linkse tuig.

  Like

 2. exter39 zegt:

  Met dank aan al cayda en alle moslims die hier niks van zeggen ,en zij die er naar toe gaan om te moorden ,met toestemming van onze regering , want zei met een nederlands paspoort moeten verantwoording af leggen aan de nederlandse staat,maar als ze terug komen worden ze nog beloond ook.want er staan honderd advokaten klaar (moslim gezind,)om hen te verdedigen, een laffe staat waar we in leven.

  Like

 3. Theodoor zegt:

  Wat een klotenwereld die waar de maangod heer en meester is.
  Wat Hitler of Stalin het mensdom hebben aangedaan is niet best, maar wat daar gebeurt is onbeschrijflijk erg.
  Kinderen…………wat is het mensdom toch slecht, waar gaat dit nog over en de politieke leiders kijken om het hardst de andere kant op.

  Like

 4. Ex-Mslima zegt:

  Mooie vlag van gemaakt door Wilders 🙂

  Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  Ziehier de zegeningen van de “religie van de vrede”. KOTS! En geloof maar dat de RODE LINKSE KERK en de POLITIEK CORRECTEN staan te krijsen, dat DIT NIET DE ECHTE ISLAM IS! Ik haat de politiek en politici met de dag meer! Gloeiende vinketering, de HAATBAARDEN ontzien zelfs geen kinderen! En laat LINKS de gore bek houden, dat het de schuld is van ASSAD, de REBELLEN zijn GEEN HAAR BETER als de troepen van Assad! Vuile gore HUICHELPOLITIEK!!

  Like

 6. Republikein zegt:

  Het is allemaal kut met peenhaar!

  Like

 7. Petrossa zegt:

  Moet wel gezegd worden dat er geen oorlog bestaan heeft waarin niet de ene partij de andere van dit soort beestachtigheden beschuldigd. Enige korrels zout zijn wel nodig.

  Like

 8. oogenhand zegt:

  Dit geeft vijanden van de islam het recht om desgewenst gedwongen abortus op te leggen.

  Like

 9. Anneke zegt:

  Goed nieuws eigenlijk!!! ! !!! Begrijp me niet verkeerd, vind het vreselijk deze kindermoorden….Maar op deze wijze moorden ze zichzelf uit….”Hun levensslagader is defect, als ze zo doorgaan”. Zal hun ras aanzienlijk minderen!!! Dit besef heeft men in het hete Syrië totaal niet…..Ras-/volksbescherming daar wordt niet aan-gedacht, geeft niet; in dit geval. “Dom en onbezonnen”.

  Like

 10. Vederso zegt:

  Vanavond ook op de BBC, dus het moet wel waar zijn.

  Like

 11. Jade zegt:

  Een rapport van de Verenigde Nazi`s, dus Assad krijgt weer eens
  de schuld, en de terroristen krijgen dus nog meer geld en wapens.
  Kotsmisselijk word je er gewoon van…

  Like

 12. luckybee zegt:

  Dat kan ook de oorzaak worden dat de Jihad niet meer opgevoerd wordt?Geen kinderen geen Jihad.

  Like

 13. peterselie1 zegt:

  Het is geen reden tot vreugde dat er kinderen worden vermoord om ideologische en politieke redenen, en het geeft mijns inziens geen enkel optimistisch gevoel dat er ongeveer 11.000 kinderen vermoord zijn door deze islamitische barbaren die zich achter een niet bestaand fenomeen allah en de haat passages uit de koran verschuilen. En zoals hier boven gesteld wordt (Geen kinderen geen Jihad) speelt geen rol van betekenis de sharia wordt levendig gehouden door de circa 1,6 miljard islamieten over de gehele wereld verspreid, zelfs de schilderswijk in Den Haag is een toonbeeld van een sharia wijk in Nederland, natuurlijk vakkundig weggehoond door de bestuurlijke elite.

  2,2 miljard moslims in 2030

  Wilfred van de Poll − 02/02/11, 00:00

  Over twintig jaar is een kwart van de wereldbevolking moslim. Toch is het tempo waarin de moslimbevolking groeit aan het afnemen. In het Westen zijn en blijven ze een minderheid. Het aantal moslims op de wereld groeit explosief, zelfs twee keer zo snel als het aantal niet-moslims. Maar vergeleken met de afgelopen decennia vlakt de groei van de moslimbevolking af. Die conclusies zijn te trekken uit cijfers van het Pew Forum on Religion & Public Life, van het gerenommeerde Pew Research Center in Washington. Vorig jaar bracht het onderzoeksinstituut een rapport uit met actuele cijfers over de moslimbevolking. Nu komt het met een vooruitblik: ’The Future of the Global Muslim Population’.Voornaamste prognose: in 2030 zullen er wereldwijd 2,2 miljard moslims zijn. Dat zijn er 600 miljoen meer dan nu; een stijging van 35 procent. Moslims maken tegen die tijd meer dan een kwart uit van de wereldbevolking.

  Over twintig jaar is het aantal islamieten wereldwijd toegenomen met 35 procent en in Europa groeit het aantal met 2 procent. Nederland telt in 2030 ruim 1,3 miljoen moslims, dat is 7,8 procent van alle Nederlanders.

  http://www.nu.nl/buitenland/2432643/wereldwijd-35-procent-meer-moslims-in-2030.html

  Like

 14. Q zegt:

  Wel godnondeju !
  Ik word zo zat zolangzamerhand van dit hyperig hypocriet gehuil !

  In alle oorlogen vallen slachtoffers. Ook onschuldige. En ook kinderen.

  Dat is iets uit het verleden natuurlijk,
  we hebben ervan geleerd en nu doen we niet meer aan vuile oorlogen, als wij ten strijde trekken dan is dat heel clean enzo … Markie Rutte zou zoiets nooit doen in Libië en mijn Jeanine die raketwerpers staat uit te delen aan de lieve islamisten in Syrië ook niet.

  Het is een droevige verzuchting,
  maar ik zou haast wensen dat er hier in dit land eens een fikse burgeroorlog losbarstte. Zodat al die moreel verhevenen eens uit hun my little pony wereld geknald worden om met een smak in de rauwe realiteit te belanden.

  Jankerts !!!

  Like

 15. Wachteres zegt:

  http://www.telegraaf.nl/buitenland/22083789/__11.000_kinderen_gedood__.html

  ‘Zeker 11.000 kinderen gedood in Syrië’

  In de Syrische burgeroorlog zijn in drie jaar tijd zeker 11.000 kinderen omgekomen. Dat blijkt uit een zondag gepubliceerd rapport van de in Londen gevestigde denktank Oxford Research Group.

  Ook zijn er kinderen vanaf 1 jaar oud gemarteld en geëxecuteerd. Het grootste deel van de kinderen tot 17 jaar is gedood door bommen in hun eigen wijk. Volgens het rapport kwamen de meeste kinderen (2223) om in Aleppo.

  Like

 16. Wachteres zegt:

  http://www.dailymail.co.uk/news/article-2513073/Hate-preacher-Anjem-Choudary-encouraged-young-British-Muslims-fight-al-Qaeda-Syria.html

  De haatprediker Anjem Choudary moedigde jonge Britse moslims aan om in Syrië voor Al Qaeda te gaan vechten.

  Een onderzoek heeft uitgewezen dat zij deelnemen aan bepaalde cellen.

  Naar men zegt vechten 80 van zijn aanhangers in de UK momenteel in Syrië

  Een rapport van “Hope not Hate’ zegt dat Choudary een ‘belangrijke speler’ is in het internationale islamisme.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Ik vraag me af, wanneer die onruststoker eens opgepakt wordt…….
   Of, nee, dat vraag ik me allang NIET meer af, natuurlijk. Maar dat neemt niet weg, dat het eigenlijk wel nodig zou zijn.
   Al denken de Britten daar anders over: Ze pakken eerder Tommy Robinsons op dan Anjem Choudary’s…De omgekeerde wereld, denk ik; ik weet het ook niet anders…..

   Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Wachteres: 11.33. uur. Beste Wachteres, verwonderen doet mij dat allang niet meer. By the way, ik ben klaar met de HAATBAARDEN, ik VIND NIET dat het NEDERLANDERS,BRITTEN, BELGEN,FRANSEN en DUITSERS genoemd MOGEN worden! Deze CREATUREN tel ik NIET MEE als medemensen van Europa en Nederland!

   Like

 17. peterselie1 zegt:

  Bedankt Wachteres voor je betrokkenheid en strijd tegen de islamisatie.

  Ondanks de aanwezigheid van een keur aan buitenlandse en Amerikaanse troepen, grijpen de Afghanen weer terug naar hun oude en vertrouwde sharia en wordt serieus overwogen om de steninging weer in het leven te roepen. Dat alles ten koste van duizenden NATO militairen die het leven lieten en zo doende een extreem offer brachten voor Afghanistan. In het begin heerste een euforie toen de Amerikanen de Taliban eruit trapten, 12 jaar en miljarden verder zijn er wel kleine successen geboekt. Deze successen verdwijnen als sneeuw voor de zon wanneer de laatste militair de deur achter zich dicht doet trekken en voor dat het westen zich helemaal heeft teruggetrokken uit Afghanistan staat de sharia al weer trappelend voor de voordeur.

  Afghanistan overweegt herinvoeren steniging.

  Overspel moet weer als vanouds met steniging worden bestraft, vindt een werkgroep van het Afghaanse ministerie van Justitie. De werkgroep heeft deze vorm van de doodstraf opgenomen in een reeks voorstellen om het strafrecht te wijzigen. Dat stelt mensenrechtenorganisatie Human Rights Watch (HRW), die het voorstel heeft ingezien. Getrouwde mensen die betrapt worden op overspel, moeten volgens het voorstel in het openbaar gestenigd worden. Seks buiten het huwelijk is sowieso niet de bedoeling, maar als beide betrokkenen nog niet met iemand anders zijn getrouwd, kan worden volstaan met 100 zweepslagen. (lees verder)—>

  http://www.demorgen.be/dm/nl/990/Buitenland/article/detail/1746396/2013/11/25/Afghanistan-overweegt-herinvoeren-steniging.dhtml

  Like

 18. Q zegt:

  Nounounou die Assad is me een stouterd hoor.
  Die loopt al 40 jaar daar in Syrië de zielige kindertjes te beschieten, bombarderen, martelen, en te doden.

  Manmanman wat moeten we nu blij zijn dat we de islamisten hebben om aan die praktijken een einde te maken. Die moeten we echt steunen met wapens, geld, en communicatieapparatuur. Dat zijn tenminste beschaafde mensen en die zouden zoiets nooooit doen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s