Amsterdam: Bende perst scholieren in Zuid af

Screenshot_13

Een groep criminelen van vijftien tot achttien jaar oud heeft acht maanden lang middelbare scholieren in Amsterdam-Zuid beroofd. Vanochtend zijn vijf van de elf verdachten aangehouden.

Hun slachtoffers, veelal tweede- en derdeklassers, werden met bedreiging, afpersing en geweld van hun iPhone, koptelefoon, geld, identiteitsbewijs en kleding beroofd. Er zijn tien aangiften gedaan, naar verwachting worden dat er veel meer.

Slachtoffers werden zorgvuldig geselecteerd en dikwijls meermalen afgeperst en beroofd. De daders zijn van Surinaamse, Antilliaanse en Marokkaanse afkomst. Sommigen zitten nog op school, anderen zijn voortijdige schoolverlaters. Ze werkten volgens de politie in wisselende samenstellingen. Hun slachtoffers werd soms ook via Twitter te verstaan gegeven geld mee te nemen naar school.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Verrijking", Multiculti. Bookmark de permalink .

18 reacties op Amsterdam: Bende perst scholieren in Zuid af

 1. bobzelf zegt:

  Ahaaaaaaaa
  Uw heerlijk multi culti gekleurde fijne medemensen , die zich al helemaal aangepast hebben ,
  aan de gewoontes in ons eens zo mooie landje !!
  Effe een kopje koffie drinken , moeillijke jeugd gehad , school niet afgemaakt , ook onze schuld
  DUS WEDEROM :
  Je verwacht het niet heee !!!

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @bobzelf: 16.32. uur. En ome Job gaat nu zoals gebruikelijk is bij de Partij van de Allahtonen thee zetten. Komt helemaal goed, whoehahahahaha!

   Like

 2. Theresa Geissler zegt:

  Je moet, geloof ik, nóg dankbaar zijn, dat de verschillende nationaliteiten bekend gemaakt zijn.
  Zelfs van de Marokkànen! Tjonge, jonge…..!

  Like

 3. Cathja zegt:

  Altijd hetzelfde liedje met die lui! De tijd lijkt me nu echt wel rijp om keiharde straffen uit te delen. Tot nu toe kwamen ze er veel te makkelijk vanaf, en dan is de kans op herhaling groot.
  Tuig van de richel, zo noem je die lui!
  Ingeval de daders nog minderjarig zijn, dan de schade verhalen op de ouders. Ze bekijken maar hoe ze het oplossen. Het wordt tijd dat deze ouders ook eens serieus werk gaan maken van de opvoeding van hun criminele kinderen.
  Waarom moet onze samenleving ernstige overlast ondervinden van niet opgevoed tuig?

  Tijd voor zeer streng optreden!

  Like

 4. tjonge zegt:

  “De daders zijn van Surinaamse, Antilliaanse en Marokkaanse afkomst”

  je verwacht het niet he…..

  gelukkig hebben we nog de zp-discussie.

  Like

 5. Philippine zegt:

  Oppakken die handel.
  Met naam en toenaam in de media.

  Like

 6. Sjaak zegt:

  Een keer in de fout ! De bajes in ! Maar wel met alle in een cel en een Emmer als
  schijthuis ! Twee keer in de fout ! Een enkeltje terug van het land van herkomst !
  Maar wel met de hele Familie ! Hopelijk vallen hier ook snel de shreeuwtorentjes
  van de Moslims ! Dan gaan er al een paar vanzelf omdat ze geen konsperative
  onderdak hebben !

  Like

 7. leefbarbaar zegt:

  Er groeit dus een generatie op die een bloedhekel heeft aan bepaalde allochtonen. Met rede. De miljoenen misdrijven van kansenjeugd trekt een heel zwaar wissel op de toekomst. De politiek zou er goed aan doen eens verder te kijken dan de waan van de dag en er voor te zorgen dat onze jeugd ongehinderd kan opgroeien.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @leefbarbaar: 17.16. uur. De politiek en verder kijken? Beste leefbarbaar, zelfs dat is al teveel gevraagd van dat stelletje pluche-klevers in Den Haag. Ik verwacht er geen ene moer meer van!

   Like

   • bigljohn zegt:

    Zeer juist Tom. Ze zitten er alleen om het zogenaamde pluche, om hun vette salaris, hun snoepreisjes met prive vliegtuig of prive auto met chaufeur, en hun dikke sigaar. En niet te vergeten hun prive secretaresse compleet met buitenechtelijke escapades. Maar ze zitten er niet voor jou en mij, maar verwachten wel dat wij weer in hun leugens trappen en op hun onze stem uitbrengen. Echt niet ! De Engelsen zouden zeggen; Kiezen tussen de Duivel en de diepzee. Dan kun je maar beter je stem niet uitbrengen. Gelukkig hebben wij hier de PVV nog !

    Like

 8. bigljohn zegt:

  Zover zijn we al aanbeland. Mafia praktijken door die bruine import. Betalen, of anders…Wij voelen ons ook al niet meer veilig als we in de avond op straat lopen. In de nacht lopen er ongure types over de straat. Ze bonken op de ramen, bellen midden in de nacht aan en gooien troep in de brievenbus. Een brandende krant werd ook al in de brievenbus gegooid. Steeds meer inbraken, en de brommobiel van mijn vrouw staat niet meer veilig voor de deur, zodat die naar de carport moet met video bewaking (camera’s en opname apparatuur). Verschillende keren hebben we al aangifte gedaan bij de politie, maar die kan alleen maar extra surveileren zeggen ze. Onze buurt was altijd een elite buurt, maar sinds de komst (jaren zestig en zeventig) van twee cafetaria’s en een cafe, veranderde de buurt sterk in negatieve zin. Tuig uit allerlei buurten komen via de cafetaria’s en het cafe onze buurt in. Verhuizen heeft geen zin, want hier laat je wat, en daar vind je wat volgens het gezegde.

  Like

 9. “Ach”, zegt de imam, “jullie hebben een stelletje kafirs (ongelovigen) beroofd, dat gebiedt immers Allah (Gezegend Zijn Heilige Naam!), de volgende keer moeten jullie kafirs in het ziekenhuis of dood slaan! Allah Akbar! (Allah is de Grootste!)”…

  Like

 10. Thomasson zegt:

  De schrijftoon in het artikel van ‘Het Parool’ is verbazingwekkend. Dat zijn wij niet van de media gewend. Zeker niet van een linkse krant . De etniciteit van de daders is duidelijk openbaar gemaakt! …CHAPEAU!. Geen voorstelling in de trend van : “een groep jongens” of ” een bende van jongeren” enz.. Dit is nieuw . Men zou, misschien, vragen : Wat is er aan de hand? Wat is er gebeurd met al die linkse redacteuren? Hebben ze het licht gezien?
  De vraag is niet moeilijk te beantwoorden : Nu zijn zij de slachtoffers geworden!. Hun kinderen zijn het doelwit! Je kunt de heren en dames van de media vergelijken met de oprichters en CEO’s van Jurassic Park . Zolang de gevaarlijke dinosaurussen zoals raptors en Tyrannosaurus Rex ver weg waren en zouden, bij toeval , alleen bezoekers aanvallen, was het geen punt van discussie. Het keerpunt kwam echter toen de bobo’s zelf door hun eigen creaties werden aangevallen .
  De journalisten en redacteuren van Het Parool – net als de rest van de media – zijn het speerpunt van het multiculturalisme en politieke – correcte houding ten opzichte van migranten en vluchtelingen. Ze kunnen dat zijn, zolang zijzelf wonen in mooie blanke nette omgeving; ver weg van waar de ‘nieuwe Nederlanders ‘ uit de Derde Wereld. Nu zijn zij ook het doelwit van de ‘pure’ Derde Wereld geworden.
  Ik heb medelijden met de jonge kinderen die ten prooi vallen aan de beesten die hun ouders hadden geïmporteerd. Aan de andere kant, ben ik persoonlijk blij dat dit keer zijn het de kinderen van de linkse en Liberale Gutmenschen. Rijke kinderen zijn nu slachtoffer geworden van de ‘ Brave New World’ die hun ouders voor ons hadden gecreëerd. .Hun ouders hebben nooit medelijden getoond voor autochtone arme kinderen die in de hel van de gemengde wijken moeten leven. Kinderen wiens ouders geen geld hebben om daar vandaan te ontsnappen. Het zijn Nederlandse kinderen die gevaar lopen vanaf het moment dat ze de deur van hun ouderlijk huis of flat verlaten. De Gutmenschen tonen geen enkele sympathie voor de jonge mensen die fietsend, op weg naar huis, worden aangevallen enkel en omdat ze blank zijn. Ze worden halfdood geslagen door een roddel van ‘verrijkende vuiligheid uit islamitische landen, Afrika en de rest van de Derde Wereld’ .

  Heel vreemd is het beroven van identiteitskaarten. Normaal zouden Marokkaanse , Antilliaanse en andere ‘jongeren’ gaan voor dure smartphones, I-phones, chique kleding en schoenen, zeer dure koptelefoon geld etc.. De beroving van ID ’s is over duidelijk op bestelling van een volwassene. Het kan zijn dat de klant met behulp van de ID’s doet aan het vervalsen van documenten voor terroristen en dergelijke. Dit is geen eenvoudige overval.

  Hoe dan ook door zich te richten op rijke kinderen is de roep ‘Wakker Worden Nederland’ in race versnelling geraakt. Anti Islam, Anti multicul, anti immigratie, anti opvang vluchtelingen en de roep voor gesloten grenzen wordt zeer binnenkort Salon fähig. Halleluja!.

  Like

 11. Henk der Niederländer zegt:

  Je moet wel goed bedenken dat het allemaal aan het virulent racisme van de Nederlanders ligt als je Pauwel en Wauwel moet geloven.

  Like

 12. Tom Hendrix zegt:

  @Thomasson: 20.01. uur. Uw commentaar is volledig in overeenstemming met de realiteit. En dat het nu kinderen van ouders van de RODE-LINKSE KERK treft, raken ze in paniek!

  Like

 13. V.K. zegt:

  -Tsja, Nu het eens om kinderen uit Amsterdam Zuid gaat hoor je geen een D66er citeren uit het dagboek van Anne Frank…vreemd.

  Like

 14. luckybee zegt:

  Tsia 60 jaren zijn Amsterdam door Marxisten geregeerd en dit is dan het resultaat.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s