Weer Nederlandse jihadist dood

Screenshot_31

Radicaalislamitische “strijders” (= jihadistische terroristen) in Aleppo

In Syrië is opnieuw een Nederlandse jihadstrijder overleden, meldt de website Dewarereligie.nl. Het zou de 26-jarige Abu Jandal uit Delft zijn, die twee weken geleden bij gevechten zwaargewond raakte.

De salafistische website is doorgaans goed geïnformeerd over de gebeurtenissen in Syrië en heeft contact met strijders ter plekke. De dood van de Nederlander zou zijn bevestigd door bronnen rond zijn familie.

Volgens Dewarereligie.nl is Abu Jandal de zevende Nederlandse jihadist die in Syrië “het martelaarschap heeft verkregen”. Andere bronnen zeggen dat hij de negende dode is.

Lees verder>>>
(h/t Jan Wandelaar)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Jihad, Moslims, Nederland, Syrië. Bookmark de permalink .

46 reacties op Weer Nederlandse jihadist dood

 1. bobzelf zegt:

  Ja, ennnnnnnnnnnnnnn ?
  hebben wij hem gestuurd ?
  EIGEN SCHULD DIKKE BULT !!
  MAG HOPEN ,dat die 70 maagden allemaal ongesteld zijn !!
  ZIT HIJ WEER IN EEN BLOEDBAD !!!

  Like

 2. Sjaak zegt:

  Het zou de 26-jarige Abu Jandal ! Nederlander ?
  Is die Familie nog hier ? Enkeltje terug AUB !

  Like

  • V.K. zegt:

   -Inderdaad, het moet goed uitgezocht worden of er nog een weduwen, kinderbijslag alleenstaande met kind toeslag oid in de kast staat voor de sympathiserende nabestaanden.

   -Na ja, ook deze hemelaar zal zich wel weer bezig hebben gehouden met het plakken van pleisters op gewonde kindertjes waar er toch zoveel zijn in Syrie.

   -Na Ja, het is dus wachten op het programma Hello goodbye waarin er een kist door de douane wordt gesleept waarin de huilende familie leden uitleggen dat deze martelaar vooral sociaal werk heeft verricht in Syrie.

   Like

 3. Mo-Des zegt:

  Opgeruimd staat netjes!!!!!

  Like

 4. tjonge zegt:

  hou toch op met zulke gasten een nederlander te noemen, die gasten zijn net zo nederlands als ik turks…
  dom gedoe, die gasten nederlands noemen…

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @tjonge: 23.40. uur, op 25/11. Ook ik erger mij er vreselijk aan dat men deze personen; Belg, Nederlander,Duitser etc. durft te noemen. Zij hebben een grove hekel aan ons, aan onze democratie, en aan onze cultuur. Het zijn gewoon islamitische terroristen, niet meer en niet minder!

   Like

 5. Thomasson zegt:

  Hoe meer zielen, hoe meer vreugde!.

  Like

 6. Rick zegt:

  Hartelijk gefeliciteerd!!!
  Dat er nog velen mogen volgen 🙂

  Like

 7. Tiny zegt:

  I DON’T CARE !!!!!

  Like

 8. Bob toch, ietsje TE!,,, maar ik moet erkennen een goede parabel!

  Like

 9. Jan zegt:

  Ik hoop dat hij langzaam crepeerde onder helse pijnen

  Like

 10. G.Deckzeijl zegt:

  Hoe meer d’r naartoe gaan en blauwe bonen slikken, hoe minder last we hier hebben.
  Uiteindelijk zal van dat land enkel nog een berg puin overblijven.

  Like

 11. Tom Hendrix zegt:

  O, dat er velen nog mogen volgen. Dat komt ervan als je ” kogels gaat koppen”.

  Like

 12. Jean zegt:

  Mooie opruiming, nu de overige nog…☺☺☺

  Like

 13. Theodoor zegt:

  Goed nieuws en dat er nog velen zullen volgen.

  Alleen in de berichtgeving klopt het niet in de landenrangschikking, het zal naar alle waarschijnlijkheid een Marokkaan zijn met daarbij ook een (links) Nederlands paspoort.

  Dit even voor alle duidelijkheid, vraag het maar aan Erdogan van Turkije want die schijnt verstand van te hebben van dat soort zaken.

  Like

 14. Lucky9 zegt:

  Nidal Hasan, Amerikaan?
  Mohammed en Abdelkader Merah Fransen?
  Fouad Belkacem Vlaming?
  Michael Adebowale Engelsman?
  Abu Jandal, Mohammed Bouyeri ,Qays A., Mimoun W., Mehmet K. en Ali L. Nederlanders?
  Please!

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Ja, dat de overheid in veel landen maar doorgaat, dubbele paspoorten te verstrekken kunnen wij niet helpen.
   Al jaren geleden bracht Wilders het al in de Kamer. Toen werd er verrast gereageerd en van verschillende kanten aarzelend gehoord dat hij een “punt hàd.’Maar serieus wat ermee gedaan hebben ze nooit.
   Achteraf bekeken heeft dat natuurlijk ook al met Straatsburg ’75 te maken….

   Like

 15. exter39 zegt:

  Hoeveel waren er ook al weer gegaan , en nou 7 het schiet niet erg op zou ik zeggen.

  Like

 16. delamontagne zegt:

  Wat een onbarmhartige scheld-tirade hier allemaal tegen deze “(kwa)-jongens”. Zo werden ze toch genoemd door een van de boven-ons( U ) -gestelden.
  Bij terugkeer moeten we ze “ruimhartig” behandelen, voorzien van een woning, werk, vrouw en een “opnieuw” -start-premie. Dan komt ,t allemaal weer goed.
  Ik vind die namen ook altijd zo TYPISCH nederlands aandoen.

  Like

 17. Monalisa zegt:

  weer een minder gaat goed zo wie volgt.

  Like

 18. sprx zegt:

  Het probleem is niet dat ze worden dood geschoten, dat lost het probleem op, maar dat ze levend terug komen, dat is gevaarlijk voor iedere niet islamiet en onze maatschappij als geheel.
  Ze moeten een Europa verbod krijgen en hun NL paspoort moet worden ingetrokken, bovendien moet ook de familie worden gestraft door uitzetting en hoge boetes waardoor ze berooid terugkeren, net als in Rusland.

  Like

 19. luckybee zegt:

  Eentje maar van mij mogen ze allemaal dood gaan.

  Like

 20. G.Deckzeijl zegt:

  Geen geschikte draad..!!
  Waarschuwing voor alle familieleden van degenen die een AOW-pensioen ontvangen:
  lees 42 van deze webpagina.
  http://welketoekomst.wordpress.com/2013/05/02/dag-met-je-aow-aow-5-euro-per-maand/comment-page-1/#comment-5935
  Wanneer komt dit land eindelijk eens in BEWEGING..??????????????

  Like

 21. peterselie1 zegt:

  De precieze omvang van de jihad-strijders die na Syrië zijn vertrokken om deel te nemen aan de strijd tegen Assad is niet bekend om door de AIVD gehanteerde beleid-regels niet te dwarsbomen. Onlangs was op de TV nog een moeder van een Hollandse jongen die af en toe om begrijpelijke redenen in huilen uitbarstte door dat haar zoon zonder bericht achter te laten naar Turkije was vertrokken met zijn Turkse vriend. Maar de moeder vermoedde dat Syrië het eindpunt van zijn reis was, de moeder vertelde ook dat het haar opgevallen was dat er veel meer jihadisten dan in de media wordt aangegeven naar Syrië gaan. Zo dat weten wij ook dan al weer dat de burgers constant op het verkeerde been worden gezet door de uiterst betrouwbare media ‘kuch’ hierbij bekruipt mij het gevoel dat de kwestie van de jihad-gangers heel erg gevoelig ligt bij de bestuurlijke elite die zoals gewoonlijk doet of haar neus bloedt. De aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid dat Abu Jandal gedood is tijdens zijn verblijf in Syrië en zijn uitspraak die hij heeft gedaan in een interview met de Volkskrant. Hij zou het niet erg vinden om in Syrië te sterven, geeft aan dat Nederland te maken heeft met een fenomeen en fanatische idealisme van de jihadisten die een niet te onderschatten gevaar vormt voor de Nederlandse samenleving. Op zijn minst wordt door dit fanatisme aangegeven dat de islam niet van plan is om gematigd te worden zoals vele links stemmende Nederlanders er van overtuigt zijn door de fascinatie voor deze woestijn ideologie, die zij steevast een religie van de vrede noemt, hoe gek wil je het hebben hier in Nederland om omgeven te zijn door landverraders die mijn cultuur naar de knoppen helpt. En avond aan avond via de NOS de desinformatie de schijn ophoudend van een betrouwbare staatsomroep het rode gif in de huiskamers onopvallend verspreidt, en zij vinden de rode paladijnen P &W en DWDD nog op de koop toe leuk ook. Geen wonder dat vele burgers er gewoon bang zijn geworden en niet verder vragen wat er nu werkelijk aan de hand is in Nederland en Europa, men heeft de klok horen luiden maar weten niet waar de klepel hangt. Nu even terugkomend op de dood van Abu Jandal, persoonlijk vind ik het niet erg voor hem en zijn fanatistische vriendjes, zijn ouders en bekenden ik vindt het een beoogd doel het scheelt weer een uitkering en een leger aan hulpverleners bij terugkomst in het land van zijn tweede paspoort.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Peter Selie: 10.48. uur. Voortreffelijke reactie Peter, helemaal mee eens. Dat ze voor en na het “loodje leggen”, doet mij denken aan de thriller van Edgar Allen Poe, de 10 negerkens, whoehahahahahaha! En weer een minder, ik hoop dat nog vele van deze HAATJURKEN kogels gaan “koppen”, bij ome Assad. Scheelt volgens mij een hoop aan uitkeringen. Win-win situatie voor ons, geef al deze HAATBAARDEN maae 1 enkele reis SYRIE! Wel NOOIT meer TERUGKOMEN HOOR!

   Like

 22. Rick zegt:

  Even Totaal Off-Topic:
  Nú kan er dus blijkbaar wél adequaat gehandeld worden.
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/22088555/__AOW_van_dode_teruggevorderd__.html
  Inzake de vrouw die 10 jaar dood in haar woning kon liggen zónder dat welke instantie dan ook aan de bel trok, Nu er, theoretisch, iets te halen zou kunnen zijn is het lapzwansen gilde er plots als de kippen bij. Triest en schaamteloos 😦

  Like

 23. G.Deckzeijl zegt:

  Geen geschikte draad.
  Maar ik maak een diepe buiging voor deze scherpe, 12-jarige jongedame!!!

  Weet bijna zeker dat de door haar beschreven praktijken(kuch) hier ook bon ton zijn.

  Like

 24. Martha N zegt:

  Alweer een echte Nederlander, zijn leven geofferd voor een geluk dat hij nooit zal kennen.
  Maagden zijn er niet, een hemel is er niet, stel dat ieder die gelooft aan een hemel een plaatsje krijgt… Is toch van de zotte, hoeveel miljarden/miljarden figuren kroelen hier dan rond..?
  Nadenken is er niet bij maar ja dat wisten we al.

  Like

 25. DonnaDolce zegt:

  Tja, shit happens…..wie gaat er dan ook een oorlog opzoeken. Dom, dommer domst……

  Like

 26. Mogen velen hem volgen! Elke uitkering die wij niet meer behoeven te verzorgen is welkom voor gewone Nederlanders.

  Like

 27. Jean zegt:

  In Vlaanderen zijn ze erachter gekomen dat 47 procent niets moet hebben van moslims, uiteraard is dat een schrijffout want dat moet zijn 74 procent en dat cijfer stijgt dagelijks.
  Wie wil er nu iets hebben met gewelddadige barbaren die geen enkel normbesef hebben?
  Ze lopen een perverse pedofiel na een zootje wat wij Vlamingen graag zien hangen.
  En dan komt dieonnozelaar Youssef leblanc lullen dat wij dat zootje niet kennen? Van welke planeet komt die luller?

  Like

 28. koddebeier zegt:

  Ha, weer een goeie erbij.

  Like

 29. G.Deckzeijl zegt:

  @Rick, je was weer ’s te laat. Kijk op 10:37
  Hopelijk voor jou heb je dat artikel goed gelezen, want die SVB-schoften hanteren STANDAARD de procedure dat AOW wordt teruggevorderd igv overlijden.
  Dat is voor mij het bewijs dat ze altijd terugvorderen van de nabestaanden, ongeacht hoe lang de overledene van zijn/haar AOW-pensioen heeft geleefd, ongeacht of overlijden nu wel of niet snel wordt vastgesteld. Dringt dat tot je door??
  Hier zijn twee hotemetoten van de SVB die aan de touwtjes trekken:
  http://tinyurl.com/bsuvv75
  Ken je zelf AOW-ers? Je weet wat je te doen staat:
  http://tinyurl.com/dxkxkvb

  Like

  • Rick zegt:

   Ppfff…Word zó moei van dat “te laat” gezeik. Heb het U al eens éérder proberen uit te leggen; komt door de vertraging in de moderatie! Ik kan niet zien wát er in de wachtrij staat!! OK !?
   Voor het overige is het natuurlijk geheel aan de nabestaanden om de erfenis al dan niet te accepteren. Neem tevens aan, dat er in die 10 jaar óók een aardig positief banksaldo is ontstaan. Tien jaar AOW min minimale vaste lasten. Neem aan dat diverse lasten alsnog met terugwerkende kracht terug te vorderen zouden moeten zijn. Denk hierbij b.v. aan de afgedragen premie Ziekenfonds.

   Like

  • delamontagne zegt:

   Nog een jaartje en dan gaat U toch ook van de AoW genieten? nou ja genieten.! ! Wat dat terugvorderen van “te-veel-betaalde” AoW van nabestaanden betreft. Kan altijd nog gekker. Ik kreeg in +- 1970 bezoek van een ambtenaar, die het teveel betaalde AoW van m,n vader kwam terug-vorderen Van m,n vader, gestorven in 69, dus. Niet van mij als nabestaande. Toen ik hem verbouwereerd zei dat hij al meer dan 1/2 jaar gestorven was, kwam die “overheids-persoon”, bij zinnen. Die leven-en regelen ook helemaal volgens de regeltjes en ambtelijke termen.
   Ik moest er weer aan denken toen ik in VK dat artikel las.

   Like

 30. Jan Wandelaar zegt:

  kunya or nom de guerre – Abu Jandal – the killer, or the powerful one.

  Like

 31. G.Deckzeijl zegt:

  OK, moderatie, point taken.
  Maar je moest eens weten waar ik na al die jaren doodmoei van word.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s