Radicale moslimorganisaties laten opnieuw Memri TV kanaal op YouTube afsluiten

Screenshot_30

Deze ochtend toen ik andermaal het YouTube kanaal van Memri TV wilde consulteren, bleek uit het bericht van YouTube (hieronder screenshot) dat het opnieuw werd afgesloten. Bij nader inzien bleek dat dit al in het begin van deze maand (ca. 2 november) is gebeurd. De reden? Memri vertaalt wat er op Arabisch-talige tv-zenders wordt gezegd. Radicale moslims haten dat hartsgrondig. Het idee van “Islam is Vrede” moet koste wat het kost in stand worden gehouden en daar heeft ook de radicale politieke islam alle belang bij. PS: Don’t make them angry. You wouldn’t like them when they’re angry.

Screenshot_32

Onder het mom van “schending van auteursrechten” gebeurde dat eerder in oktober 2010 een eerste keer, toen het omvangrijke archief van Memri-TV op YouTube in één keer van het net werd geveegd. Van die flinke opdoffer heeft Memri TV zich nooit kunnen herstellen. Uiteraard blijven de Jihadkanalen doorlopend geopend voor het grote publiek, of wat dacht u?

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Appeasement, Dhimmitude, Islam, lafheid. Bookmark de permalink .

22 reacties op Radicale moslimorganisaties laten opnieuw Memri TV kanaal op YouTube afsluiten

 1. G.Deckzeijl zegt:

  Waarom art. 6 uit de Grondwet geschrapt dient te worden. Zie 15 n 18 van
  http://welketoekomst.wordpress.com/linkdump/comment-page-9/#comment-5968

  Like

 2. Republikein zegt:

  Vanaf 06.40 gaat het spannen!

  Like

  • Jean zegt:

   Na zoveel jaren is het al dik bewezen dan Pim volledig gelijk heeft gekregen, die rode rotzakken hebben er nog steeds niets van gebakken buiten ellende zaaien.

   Like

 3. vanhetgoor zegt:

  Een beetje vreemd is het wel, zelfs bij YouTube moet men toch weten dat het auteursrecht niet geschonden wordt door het citeren van een tekst of het gebruiken van een aantal seconden beeldmateriaal. Het recht om te citeren maakt nota bene deel uit van het auteurswet! Als beeldmateriaal nodig is om iets duidelijk te maken, of om commentaar te geven, dan mag dat worden gebruikt. Naar mijn mening kan Memri dit beeldmateriaal daarom zonder problemen tonen.

  Echter het is wel zo dat YouTube niet verplicht is filmpjes door te geven, zonder opgaaf van redenen mag YouTube beelden verwijderen of simpel niet tonen, er is geen mogelijkheid om doorgifte af te dwingen. YouTube gaat dus gewoon voor het grote geld, wie de grootste portemonnaie heeft die wint. Dat men er dan daarom het label auteursrechtenschending aan ophang is een beetje zwak, maar als zelfs een van de meest succesvolste bedrijven ter wereld moet nederig het hoofd buigen als het echte grootkapitaal haar eisen kenbaar maakt. YouTube heeft dus geen keus!

  Like

 4. lucky9 zegt:

  Ogen dicht, en snaveltjes toe!

  Like

 5. luckybee zegt:

  Wij komen toch achter wat ze willen.

  Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  En voor de rest zal de totaal RODE OMROEP en PERS het karwei volmaken, ten berhoeve van de moslims, om over alle ELLENDE van deze CULTUUR DES DOODS/ISLAM te zwijgen. Het verbaast mij niet meer!

  Like

 7. delamontagne zegt:

  Helemaal begrijpen doe ik ,t niet. Ik kan gewoon rechtstreeks bij hun “filmpjes” e.d. komen. Op de memri-link::
  http://www.memritv.org/clip/en/4045.htm
  Kijk er niet elke dag naar, je word op-den-duur.. @#$%%^^^ van die “geleerdheid” van hun moslim-wetenschappers.
  Wat een onzin allemaal.

  Like

 8. bigljohn zegt:

  Onze enige en echte nieuwsbron, het internet. Beginnen die Moslim ratten daar nu ook al aan te knagen ? Ik moet er niet aan denken in het vervolg geen ECHT nieuws meer te kunnen vinden op het Internet, omdat er door sommigen zoveel compassie wordt getoond voor de Islam !
  Ook deze site zou zomaar eens het slachtoffer kunnen worden. Van het Goor schreef al over de (in zijn visie) neergang aangaande de Islamisatie. Ik denk echter dat we het ergste nog lang niet gehad hebben. Zolang wij bestuurd worden door die linkse Duivelskerk met hun hondstrouwe aanhang, zolang zal het Islamisatie proces blijven voortgaan. Die smerige Moslim-lovers, dat vuil ongedierte. Het liefst zou ik die vuile Moslim ratten en al hun sympathisanten allemaal kapot spuiten met een speciaal voor dat doel geprepareerde spuitbus.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @bigLjohn: 09.44. uur. Je kwaadheid John, is heel begrijpelijk. Het is inderdaad de PROGRESSIEVE en de RODE KERK, en de POLICOR politiek, die ons hiermee opgezadeld hebben.

   Like

 9. Jean zegt:

  Hoe kunnen wij die haatbaarden boycotten? afsluiten? opnaaien?
  Het liefst wordt ik nergens met die barbaarse smeerlapperij ook maar ergens geconfronteerd want de walging is gigantisch, ik moet nog maar een kopvod zien en de bloeddruk stijgt al spectaculair.
  Stront is nog aan te zien maar die smeerlapperij niet.

  Like

 10. G.Deckzeijl zegt:

  Zie ook 1
  Het kan niet zo zijn dat alles in de EU wordt bepaald door religieuze idioten en al helemaal niet door de idioten die al meer dan 14 eeuwen van vrouwenhaat en apartheid hun hobby hebben gemaakt en die gedachtekronkel u en mij door de strot proberen te persen.
  http://www.telegraaf.nl/buitenland/22091937/___Ontslag_gesluierde_kleuterleidster___.html
  OPROEP: mail alle leden van de 1e Kamer en verzoek ze Art. 147 WvS niet te handhaven!!!

  Like

 11. G.Deckzeijl zegt:

  Pedofielaanbidders bekeken “natuurfilms…” .
  http://www.huffingtonpost.com/2013/11/26/nsa-porn-muslims_n_4346128.html

  Like

 12. G.Deckzeijl zegt:

  En maar eisen, eisen en nog eens eisen en de goegemeente blijft buigen als een knipmes.
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/22091881/__Asielzoekers_weigeren_opvang__.html

  Like

 13. G.Deckzeijl zegt:

  … psychische stoornis… is best mogelijk, gelet op eeuwenlange genetische manipulatie
  http://www.ad.nl/ad/nl/1012/Nederland/article/detail/3552156/2013/11/27/Resten-van-Gosia-gevonden-op-zaagbladen.dhtml.
  Veel eeder denk ik zelf aan accute aanstelleritis, gelardeerd met fijngehakt vleugje slachtoffertje spelen en daaroverheen een pikant taqiyya-sausje.
  Eetse..!

  Like

 14. fleckie zegt:

  Wie weet, of er BEPAALDE. DREIGEMENTEN geuit zijn, die ons niet verteld mogen worden?

  Like

 15. Brabosh.com zegt:

  @delamontagne De filmpjes van Memri zijn inderdaad enkel nog in te kijken op hun eigen server annex website. Daar moet je dus doelgericht naar zoeken en in feite al weten waar je ze moet vinden. Daarentegen als je die kan plaatsen op YouTube zit je meteen bij de bron. Vergelijk het maar met bv. een gewoon chatkanaal op je eigen blog/wbesite ten opzichte van een kanaal op Facebook of Twitter. Een serieuze handicap voor Memri dat zijn bezoekerspotentieel compleet ziet kelderen.

  Like

  • delamontagne zegt:

   Vergelijken kan ik ,t niet zoals U bedoelt, of het zou een integraalvergelijking moeten zijn. Wat facebook,twitter,chatkanaal etc inhoudt ? ? geen flauw idee, ben ik te oud voor.
   U bedoelt in “inet”-dummies-taal: “via youtube.com, heb je een veel groter bereik onder ,t publiec doordat je doorverbonden wordt met Memri

   Like

 16. Tom Hendrix zegt:

  On Topic: ik lees net op: http://www.GeenStijl. nl dat: Reljeugd uit 020/ Amsterdam de gemeente bedreigt. En wat zien we op de bijgaande video; juist; een VERRIJKER! Wel bedankt Partij van de Afbraak, door massaal dit volk te pamperen. Komt nooit meer goed!

  Like

 17. Memri kan natuurlijk bij de concurrentie gaan posten. Niet alle videosites zijn van Google.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s