BBC vernederd door haar eigen immigratie-opiniepeiling

Screenshot_33

De BBC heeft een typisch pro-immigratie propaganda nieuwsonderdeel. De BBC interviewster vraagt: Is immigratie goed voor GB? Twee deelnemers aan het programmaonderdeel beantwoorden die vraag positief; volgens de BBC geven zij dus het juiste antwoord. De BBC wil dat antwoord horen.

De blonde journaliste beweert dat immigratie goed voor GB is, mits ‘zorgvuldig beheerd’. Volgens de donkere schrijver komt GB voort uit immigratie en IS GB dus immigratie: De Kelten, de Angelen en de Saksen. Dus wie de echte Brit is mag naar voren komen. De Britten zijn dus in feite allemaal immigranten [geweest].

Echter, aan het einde van het onderdeel gaan de zaken slecht voor de BBC-propagandisten. Ze maakten de fout het publiek telefonisch te laten reageren op de vraag of ze voor meer immigratie in Groot-Brittannië zijn. 89% van de bellers zei dat ze tegen meer immigratie is. Oeps. …. Dat was niet de bedoeling …..

Screenshot_34

Bron:
http://topconservativenews.com/2013/11/bbc-humiliated-by-their-own-immigration-poll/

Vertaald uit het Engels door:
Wachteres
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in BBC, Groot-Brittannië, Immigratie. Bookmark de permalink .

26 reacties op BBC vernederd door haar eigen immigratie-opiniepeiling

 1. bobzelf zegt:

  Trouwens , ook nog effe !!!
  Mooie gave duidelijke foto van deze 2 ” engelse” dames
  Ouwe Keltische dan wel Saksische cultuur figuren ????
  Nou die had KING ARTHUR echt over de rand van de krijtrotsen gepleurd !!!

  Like

 2. fleckie zegt:

  In hoeverre is SAOEDIE. ARABIE EIGENAAR van de BBC, of heeft GEÏNVESTEERD daarin, en in ANDERE. MEDIA.?(bv.deels. In REUTER?)

  Like

 3. Cathja zegt:

  Wat kun je door de mand vallen hè, als je de boel beduvelt? Als ik naar bovenstaande foto kijk, kan ik me ook niet voorstellen dat de Britten dit een prettig gezicht vinden op straat. Bah, de dommigheid straalt ervan af! Als dit zo doorgaat, dan zie je over pakweg 10 jaar één grote zwarte deinende massa in de Engelse straten.
  Welke toerist vindt het dan nog leuk om daar met vakantie heen te gaan?
  Mij zien ze er in elk geval nooit meer!

  Like

  • Jean zegt:

   Cathje,
   Ook wij hebben het geschrapt als vakantiebestemming, wij zijn niet gek, wij zijn ons leven niet moe alhoewel Brusselallahbath niet moet onderdoen maar daar ga ik ook niet meer naartoe.

   Like

 4. tjonge zegt:

  u weet toch ? de p.o. hebben het beste met u voor……..

  Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  Neen, want de BBC is net als RADIO HANOI-NED 1 t/m 3, in handen van de ‘ rode gelijkgeschakelde pers”. Zo gaat het dus, de islamisering zal moeten doorgaan. En de RODEN zijn de 5e colonne van de Islam!

  Like

 6. Republikein zegt:

  Als u deze krant niet ontvangen heeft kunt u bellen naar nummer……..

  Like

 7. Theresa Geissler zegt:

  Die redenering over de Kelten, de Angelen en de Saksen wordt vaker opgedist. De laatste keer, geloof ik, in een filmpje over een EDL-demonstratie of zo, toen aan het eind ook de goedmensen aan het woord gelaten werden. -Heel precies staat het me niet meer bij, maar dàt nog wel. Persoonlijk vind ik het een drogreden: De Germanen, onze voorouders, kwamen ook over de Rijn uit Duitsland; zijn Nederlanders daarom ‘óók geen Nederlanders? Zulke redeneringen omzeilen eenvoudigweg het eigenlijke probleem: Dat een teveel aan andere culturen het land voor de autochtone Britten onleefbaar maakt. Die no-go-area’s moesten natuurlijk niet mogen! En islamitische haatpreken moesten verboden worden. Maar de MSM blijft stelselmatig doen alsof haar neus bloedt.
  Maar ja, als je dan aan het eind van het programma voor één keer de mening van het publiek gaat vragen is de kans natuurlijk groot, dat er een ander geluid uit komt. Dat was inderdaad een fout. En toch ook weer niet: Eigenlijk is dat nu eens precíes zoals het hóórt…….

  Like

  • Joost Visser zegt:

   En als je nog verder in de itjd gaat, komen ´we´ uit de buurt van India. En als je nog verder in de tijd gaat, komen ´we´ uit Afrika. En als je in de bijbel gelooft komen ´we´ uit Mesopotamie.

   Kortom, we zijn allemaal immigranten. Sommigen denken vanuit het heelal.

   Like

 8. Jean zegt:

  In héél Europa begint het stilaan door te sijpelen dat Europa op het slechte spoor zit door die EU misdaadorganisatie, de wissels moeten omgegooid worden willen we zware botsingen voorkomen.
  Er moeten treinen gevuld worden met moslims en op het éénrichtingsverkeer gezet worden richting noord Afrika, elke dag 10 treinen tot aan de nok gevuld is het minimale en op elke trein minimaal 50 leeglopers toevoegen van die EU misdaadorganisatie, dat zal terug welvaart, veiligheid en leefbaarheid creëren.
  Wij hebben geen problemen met vreemdelingen, wij hebben een gigantisch probleem met moslims beter bekend als achterlijke gewelddadige barbaren, gewoon het wereldnieuws ‘dagelijks’ volgen en het is voor iedereen overduidelijk waar die smeerlapperij voor staat.

  Like

 9. Martien Pennings zegt:

  “Als het volk de verkeerde antwoorden geeft, dan moet je een ander volk nemen.”
  Er zijn vast dictatoren, die dat in verschillende varianten gezegd hebben.

  Like

 10. Jean zegt:

  Is in G.B. de carnaval al bezig?

  Like

 11. Wachteres zegt:

  Ik kreeg dit artikel doorgestuurd van Vederso en mijn eerste reactie was, nadat ik het gelezen en het filmpje gehoord had, wat gaat de BBC met zo’n uitslag doen?

  Gaan ze een discussieprogramma organiseren, gaan ze zich en public afvragen hoe men aan zo’n uitslag komt, wat de redenen daarvoor zijn?

  Ik denk het toch niet! Alles wat links, en dus de BBC niet welgevallig is, wordt verdoezeld.

  Waarschijnlijk maken ze onder elkaar het volk uit voor ‘racisten’, want dat is de enige oplossing die ze hebben voor mensen die anders denken dan zij doen.

  Like

 12. Vederso zegt:

  Zelfs de video is overduidelijk.

  Like

 13. In Amsterislam is dit beeld echt niet anders……

  Like

 14. luckybee zegt:

  De BBC heeft zinds Screbrenica uitgespeeld bij me.Fotoshoppen van een niet bestaande vernietigings kamp is crimineel.

  Like

 15. Trucker zegt:

  Zal eens over rampspoed pennen, ik val dan wel in herhaling maar we weten dat herhaling de kracht is van de reclame hoewel het onderwerp niet uitnodigd tot vreugde.
  Goed het is volgende : ik schrijf altijd dat Groot Britagne de eerste natie zal zijn die zal vallen onder islam(ieten), kleine nuance ‘natie’ want de eerste stad die islam(ieten) bestuur zal “krijgen” (de hele hap) is brussel.
  Groot Britagne, alle signalen staan op rood in deze context, en niet te vergeten de Britten hebben geen noemenswaardige Rechtse islamofobe partij dus is het aan de Brit zichzelf en anderen te mobiliseren om iets gedaan te krijgen…Too litlle too late kan men gerust zegen want de ooit zo trotse natie is een magneet voor de fucking islamiet om meer dan één redenzoals geen pesroonsbewijs op zak, een zeer grote massa islamieten daar reeds aanwezig én het is een steenworp van onze kusten (het vasteland).
  cameron is een Godvergeten schoft die (zoals het spreekwoord zegt ‘voor het geld danst den beer’) de belangen dient van de islamiet en “zijn” (zal men mond moeten spoelen na dit schrijven) eigen volk de Britten discrimineert.
  Daar houd het echter niet mee op want hij laat hun ook vervolgen voor ELKE daad wat de fucking islamiet en de islamofiele regering als racisme bestempelen maar die voor elke Vrije Westerse burger een constatering is van een invasie van achterlijke cultuurbelevers die uit zijn op één doel het veroveren van Groot Britqane en vervolgens hun invasie overal elders bestendigen.
  De natie waar de fucking islamiet het meest problemen zal hebben is Frankrijk (het Frankrijk van meisje Marine), want die islamofiele multikuller hollande die nog steeds in het Elysee resideert vertraagt dan wel iedere dag de Rechtse islamofobe machine maar die staat nu reeds op de sporen en is na de laaste geslaagde testrit gebleken een perfect geoliede combinatie te zijn.
  In Vlaanderen koester ik niet de minste illusie want er is maar 1 partij die een halt kan en wil stellen aan de islamieten invasie en dat is Het Vlaams Belang, alle anderen hebben er ofwel baat bij (de multikul) of negeren het koudweg.
  Beide zijn perfide misdadige strategieen wat voor de uitkomst geen letter verschil maakt. Welke intientie ook ze zijn misdadig bezig want wie tegen islamofiobie is graaft een graf voor de toekomstige generatie, de enige troost (nou ja) is dat die islamofiele multikullers ook hun eigen graf graven.
  Ik weet zeker dat de volksverraders Sun Tzu niet kennen en denken dat het een afhaal Chinees recept is of zoiets (in feite lig ik van zo soorten geen nano seconde wakker maar is altijd leuk te duiden) en begaan daarmee een kapitale blunder want alles is duidelijk…
  Maar nogmaals ik ben de hoeder van de wereld niet en komt daarbij : first things first en die zijn Truckers priorities en niet die van een ander.

  Like

 16. Fred zegt:

  Natùùrlijk zijn wij als je maar ver genoeg in de tijd teruggaat allemaal immigranten.
  Afstammelingen van nomadische stammen.
  Maar onze voorouders hebben wèl het ingenomen land bewerkt en met bloed zweet en tranen een fatsoenlijke gemeenschap opgebouwd die nu door minkukels tot de grond toe word afgebroken.
  En dàt maakt het verschil.

  Like

 17. Liesje zegt:

  Prachtige speech van Paul Weston over dit onderwerp:

  Paul Weston on the Woolwich Killing, Islam and the State of Modern Britain.

  Paul Weston, Chairman of new political party Liberty GB, speaks out about the Woolwich murder, Islam and the state of Britain today.

  Like

  • Helmavandertol zegt:

   @Liesje,wat een geweldige toespraak van de heer Paul Weston,en wat heeft de man gelijk,wat een durf en gedrevenheid toont deze man,echt fantastisch om te zie en te horen,ook omdat hij emotioneel iets laat zien….bedankt voor het plaatsen,ik ga proberen of ik het op Facebook kan zetten.!!!!

   Like

 18. Liesje zegt:

  Genocide op de oorspronkelijke Britten (en hun cultuur).

  My name is Paul Weston, and I am a racist.

  Like

 19. treintrien zegt:

  Weet je wat ik nou eens graag zou zien?
  De uitkomsten van zo een onderzoek, uitgesplitst op allochtonen/autochtonen, man/vrouw, christelijk/joods/moslim/anders, leeftijd etc

  Man en paard, zeg maar
  Wat zou zo een onderzoek kosten bij die de Hond? 😉
  Want volgens mij is dat britse eiland al zo’n beetje duo-penotti. Of daar érg dicht bij.
  Dus de uitkomsten zijn nooit meer representatief voor de autochtone britten.
  ( Ha ! The Indiginous Brits. Of zoiets. Klinkt best authentiek)

  Volgens mij, als ze zoiets doen op de BBC, dan kunnen wij wel vast met chips en cola voor de cnn gaan zitten, want die Rivers of Blood van Powell zijn dan nog maar het begin van de ellende.

  En hier niet veel beter, gok ik.

  Like

 20. Het ziet er toch naar uit dat ook in Groot Britannië meer mensen wakker zijn:

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s