Centraal-Afrikaanse Republiek: Een genocide met een islamitische component

Screenshot_40

Moslims marcheren de genocide op de “ongelovigen” tegemoet. Ze snijden kinderen de kelen door, onthoofden, verkrachten, doden en vernietigen. Ze doen gewoon datgene wat hun profeet hen beval 

In de Centraal-Afrikaanse Republiek wordt een wrede burgeroorlog, die de trekken draagt van een genocide. Omdat deze gruweldaden met de expansie van de “religie van de vrede” islam en met de drang naar het zuiden van de radicaalislamitische cultuur uit de Maghreb te maken heeft, zwijgt de VN hier over. Uiteraard zijn deze gruweldaden niet zo eenzijdig. Met andere woorden: “Ook moslims worden het slachtoffer”, plegen de leugenachtige goedmenschen van de Avondland deze soort islamitische agressie te omschrijven. Deze misleidende bewering is alleen mogelijk, omdat in Afrika een genocide van de moslims uit het noorden op de christenen in het zuiden bij het leven van alledag hoort, net zoals die ook in Soedan, in Mali en in Centraal-Afrika wordt gepleegd.

Radicale islamieten snijden de kelen van kinderen door, verwoesten christelijke dorpen en geven de krokodillen jonge mannen te vreten.

Aldus het blog Persecution.

En inderdaad, het zijn gruweldaden die je ook in “The Guardian” kunt lezen:

Een man vertelt hoe de radicale islamieten vorig jaar de keel van zijn zoon hebben doorgesneden en hoe hij zag dat een slang een baby verslond. Een vrouw vertelt, dat ze een jong meisje verzorgt. Haar moeder ging weg om medicijnen te regelen. Ze werd door radicale islamieten doodgeschoten. Een jonge man vertelt dat men hem aan de krokodillen voerde. Maar hij had geluk dat hij kon weg zwemmen.

Meer mag je van een (linkse!) Britse krant niet verwachten. We komen nog te weten dat het opnieuw om “gevechten tussen christenen en moslims”, zoiets als een “vechtpartij tussen een Duitser” en “acht onbekende Zuidlanders” uit de Oriënt.

Screenshot_39

Kinderen vanaf 8 jaar worden betrokken bij de gevechten tussen christenen en moslims. Er zijn berichten over (islamitische)  onthoofdingen en openbare executies. Complete dorpen worden met de grond gelijk gemaakt.

Krantenkoppen, die de schuld van de massaverkrachtingen of de infiltratie aan de radicale islamieten van bijvoorbeeld Boko Haram uit Nigeria of Al-Shabaab uit Somalië geven, zijn volgens mensenrechtenactivisten ter plaatse ongegrond. Eentje van hen zegt: “Deze kerels zijn geen islamitische fundamentalisten. Ze zijn gematigde moslims. Ze zijn hier voor welvaart en macht; ze willen niemand dwingen om zich tot de islam te bekeren.”

Nee, zegt Mudge, dat kun je nog geen genocide noemen – nog niet.

En op zeker moment krijgt het kolonialisme de schuld, dat al meer dan 50 jaar in Afrika is opgehouden. Zelfs Napoleon komt in het bericht voor. Alleen de islam willen de laffe journalisten niet de schuld geven. Daarom zou je per se het artikel in Persecution moeten lezen – of de commentaren onder het artikel in “The Guardian”.

Bijbehorende video uit het artikel in “The Guardian”:


Bron:
http://www.kybeline.com/2013/11/27/centralafrikanische-republik-ein-genozid-mit-islamischer-komponente/#more-50642
Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", Afrika, Appeasement, Censuur, christenhaat, Christenvervolging, Desinformatie, Dhimmitude, Genocide, Groot-Brittannië, Hypocrisie, Islam, Islamisering, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, Linkse Kerk, mainstream-media, Marxisme, Moslims, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, Verenigde Naties. Bookmark de permalink .

18 reacties op Centraal-Afrikaanse Republiek: Een genocide met een islamitische component

 1. Tom Hendrix zegt:

  De hele gore LAFFE VERRADERSKLIEK der VERENIGDE NAZIES hou ik hier verantwoordelijk voor! Laffe lapzwansen, die zich laten dicteren door de OLIESJEIKS, verzameld in de OIC. Ach, ik ben kotsmoe van al deze vuile hypocrieten en de gehele LINKSE-EN GELIJKGESCHAKELDE PERS in EUROPA en de V.S. Daarom gaat het maar door, dag aan dag!

  Like

 2. bigljohn zegt:

  De schuld van het kolonialisme, onmensen dat het zijn ! Een slechte combinatie. Inboorlingen die het koppensnellen nog niet ver achter hun gelaten hebben, zijn nu actief met de Islam. Nu kunnen ze in de naam van Allah niet alleen weer koppensnellen, maar ook verkrachten, mensen aan de krokodillen voeren, en kinderen vermoorden. Al het werk dat zendelingen hadden om die zwarten enige beschaving bij te brengen….En als in Afrika en het midden oosten niets meer te regelen en te moorden valt, komen ze naar ons toe, en worden door onze superieuren met open armen ontvangen. Alle soorten van hulp en steun, een uitkering, kleren, een gestoffeerde woning. Gelijk de Syrie strijders. En Jan met de pet krijgt te horen dat hij weer extra jaren op een huurhuis moet wachten, want Allah gaat voor !

  Like

 3. koddebeier zegt:

  De linkse en gutmensch journalisten zijn schoften en volksverlakkers !!

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Koddebeier: 18.28. uur. Precies zo is het. De hele gore verlinkste Pers, media en tv! En de duffe massa van de bevolking blijft daar alles van slikken. Om te janken!

   Like

 4. Martha N zegt:

  Hier zijn geen woorden voor om uit te drukken..!
  En maar doorgaan met Europa… alle tuig en rifraf naar binnen halen, dit soort mensen die met bebloede handen deze op komen houden in onze landen.
  Volstoppen maar Rutte VVDer en PvdA Samsom, er kan nog meer bij..!
  Hoog tijd dat de grenzen weer dicht gaan.
  Op de hoek van de STAAT, staat een VVDer
  Kijk nu uit, want het is een NSBer…
  Verraad aan het eigen volk… Iedere dag weer…
  Stop deze waanzin met moslim tuig

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   Martha N: 18.32. uur, op 28/11. Helemaal waar Martha. RUTTE de grootste VERLINKER,LEUGENAAR en SOCIALIST. Wat zullen ze spijt hebben, dat ze Rita Verdonk hebben weggetreiterd! VVD slappe laffe zakken!

   Like

 5. dgneree zegt:

  Moedige maatregel in Angola, waar de islam nu verboden is.

  Like

 6. G.Deckzeijl zegt:

  Gezicht van de jihad, voor zover je nog van een gezicht kunt spreken.
  http://michael-mannheimer.info/2013/11/27/das-gesicht-des-dschihad/

  Like

 7. G.Deckzeijl zegt:

  3 X is scheepsrecht.
  http://michael-mannheimer.info/2013/11/27/frederick-forsyth-britischer-schriftsteller-der-islamistische-terrorismus-ist-die-groesste-bedrohung-fuer-die-westliche-welt/
  Een paar meesterwerken van deze schrijver: The Odessa File en The Day of the Jackall.
  Laatste is verfilmd en een echte aanrader.

  Like

 8. oogenhand zegt:

  Dit is een vast patroon. Christendom verspreidt zich door geweld te gebruiken en dus zijn eigen regels te overtreden. Men vergeet de geschiedenis, men bestudeert de Christelijke leer, men wordt een halve zachte, en men wordt een makkelijke prooi van allerhande kwaadaardig volk dat zich rechtvaardigt met een verwijzing naar het Christelijke geweld. Zie Amerika, zie Australië als meest in het oog lopende voorbeelden.

  Er is voor een Christen niet de minste verplichting de Bergrede serieus te nemen, immers als Karel Martel de andere wang toekeerde was Europa Islamitisch, en als Karel de Grote de andere wang toekeerde was Europa Heidens. Wie Christus liefheeft, overtreedt zijn geboden wanneer het gaat om de uitbreiding en instandhouding van het Christendom. Het is niet anders.

  Like

 9. Trucker zegt:

  Uit Rusland komt tot nader order enkel goed nieuws.
  Poetin die moslimbroeder hussein barack fijntjes liet zien waar hij thuishoort (op de vuinisbelt van de geschiedenis) en en passant nog eens de moslimbroeder’s oorlogstokerij waarbij de moslimbroeder Israel erbij wou sleuren) stopt en toont wie de echte leider is.
  En nu krijgen we Russen die islamieten neerknallen in de subway én pakt de politie islamieten terroristen op, deze gaan een onaangename tijd tegemoet want in het leger is het voor iedere diensplichtige reeds een nachtmerrie (de opleiding) waar fysiek geweld door de instructeurs niet geschuwd wordt en in gevangenissen …zeker met islamieten hebben ze geen genade.
  Verloopt de week toch goed.

  De hele hap op BNI :
  http://www.barenakedislam.com/2013/11/27/russia-15-muslims-arrested-in-moscow-cache-of-explosives-and-weapons-seized/

  Like

 10. Tom Hendrix zegt:

  @Trucker: 21.19. uur. Prima gedaan van de Russen! En nu heel kort proces maken met dat MOSLIM GESPUIS, maar daar vertrouw ik de Russen wel in!

  Like

 11. luckybee zegt:

  Spenden spenden en spenden. Met geld kan je alles kopen ook kalashnikofs.

  Like

 12. Trucker zegt:

  Wel wel, heb nu pas het hele artikel gelezen, gisteren was de kop al voldoende om mijn comments in te lassen maar wat lees ik nu…
  “gematigde moslims”…tja wie pleit ten gunste van “gematigde” islamieten CRAP, wie denkt dat er “brave” muslims bestaan is fout bezig, elke daad van support voor de vijandige colonne is een misdaad tegen het eigen volk punt aan de lijn.
  Oke on topic, “gematigd” zijn ze voor de media zelfs indien ze mensen gruwelijk ombrengen, vraag me af wat voor een linkse multikulle islamofiele ROTZAK (die naast handlanger van de islamieten invasie daar bovenop via de media de waarheid verzwijgt) een fundamentalist is (misschien een massamoordenaar onder de islamieten, éne die minstens tientallen ombrengt).
  Ook in Vlaanderen hanteren de verspreiders van de leugens, (vroeger – lees voor de islamiet zijn invasie starte in de Vrije Westerse Wereld waren het nog journalisten) dezelfde manipulatie : “gevechten tussen etnische groepen/ rellen tussen tussen muslims en Christenen/ “spanning” (nee ik verzin het niet) tussen Boeddhisten en “minderheden” en uiteraard de islamieten crap die misdaden pleegt in Vlaanderen onder de mat schuiven, lees afkomst en nationalieit verzwijgen.
  Dat laaste is vaak gemakkelijk te omzeilen: ze schrijven pelg gearresteerd of pelg opgepakt onder verdenking van …(invullen naar keuze van A to Z) en dan blijkt het een islamiet te zijn die de pelgische nationaliteit heeft gekregen (ze smijten ermee bijna letterlijk, om zo hetVlaamse onafhankelijkheids streven van DE partij (éénmaal raden welke) te smoren.
  Tja voor de Nederlandse reageerders is dit niet altijd duidelijk, is vaak te merken in de comments maar alles in pelgie is door de walen ingegeven om Vlaanderen te nekken, één (1) partij stands proud het Vlaams Belang natuurlijk alle andere partijen bestendigen deze handelswijze : ALLE anderen zijn crap die meedoen met de poco rotzooi en zijn fucking islamofiele volksverraders.
  Het enige dat we nodig hebben is het Russiche pragmatisme van mijheer Poetin met betrekking tot de islam(iet) en het zou voor vele kinderen, meisjes en bejaarden al een veiliger omgeving worden.
  Oppakken, deporteren (de hele hap) ern case solved en we kennen het gezegde “waar hout gehakt wordt vallen spaanders”, dus als er ne “brave” islamiet of “goede” collega uitgezet wordt (tja wie zal trouwens het oordeel vellen wie “braaf” of “goed” is, is een subjectieve criteria, belangrijk is de grote gemene deler hanteren, punt aan de lijn.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s