DISCRIMINATIE-FOBIE DE PERFECTE CAMOUFLAGETACTIEK

EU unmask

(Door: Realpredictor)

Nederland is (sinds de komst van niet-westerse allochtonen) veranderd in een stel klepzeikers, druiloren, geitenbreiers, zemelaars en mierenneukers! Amerika was dit al en nu Amerikanen zich al niet meer durven uit te drukken door gebruik van bepaalde woorden zonder daarvoor ‘gesued’ te worden, richten zij zich op de landen in Europa! Nu mag het woord ‘neger’ of ‘mocro’ hier eigenlijk ook niet meer worden gebruikt, maar je wordt hiervoor (nog) niet aangeklaagd voor discriminatie. Dit zal echter binnenkort zeker gebeuren! Het gaat niet alleen om uitdrukkingen of grappen, maar alles wat maar lijkt op, of verwijst naar allochtonen, wordt geassocieerd met discriminatie!Vroeger noemde Jos Brink zijn Indische assistente Sandra Reemer “kroepoekje” en iedereen, inclusief Sandra, beschouwde dit al een koosnaampje (wat het ook was!) Stel dat nu Robert ten Brink een Chinese assistente had gehad en hij haar liefkozend “loempiaatje” had genoemd of Linda de Mol een Surinaamse assistent “moorkopje“, dan was de hel losgebarsten!

Het zijn niet alleen de discriminatieroepers, maar juist de excuuszoekers en de jammeraars met een zieligheidscomplex die dit uitbuiten! En ja hoor, de linkse moraalridders en onze allochtonen pamperende “bestuurders” duiken hier gelijk bovenop! Zwarte Piet en Gordon zijn de eerste “slachtoffers” geworden van deze hype!

Het bashen en bestempelen van Wilders als racist heeft geen enkel effect gehad! Nu hebben ze iets gevonden dat veel dichter bij het “klootjesvolk” ligt! Een kinderfeest en een volkszanger zijn namelijk veel betere ‘schietschijven’! En ze hebben dit keer in de roos geschoten!

Het volk is verdeeld in 2 kampen. De deining en de consternatie zijn compleet! De grote Afleidingsmanoevre heeft geholpen! De megabezuinigingen, de massa-immigratie, de destructieve EU, de enorme werkeloosheid, de groeiende armoede; alles is op de achtergrond geraakt! En het volk heeft het niet eens door! Een geslaagde camouflage van hun vernietigingstactiek! En het volk blijft alweer doorslapen!

Screenshot_35

Door:
Realpredictor

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

11 reacties op DISCRIMINATIE-FOBIE DE PERFECTE CAMOUFLAGETACTIEK

 1. Vederso zegt:

  Goed artikel! Mee eens.

  Like

 2. peterselie1 zegt:

  Bedankt Realpredictor.

  “De megabezuinigingen, de massa-immigratie, de destructieve EU, de enorme werkeloosheid, de groeiende armoede; alles is op de achtergrond geraakt! En het volk heeft het niet eens door! Een geslaagde camouflage van hun vernietigingstactiek!” Vooral deze laatste zinnen slaat de spijker op zijn kop, het zijn meesters in afleiding-tactieken geworden. Zelfs een natuurramp zoals de orkaan die over de Philipijnen raasde (vind ik erg voor die arme mensen) wordt door de spin-doctors voor het karretje gespannen om de bevolking weer een week lang voor de gek te houden en duidelijk te maken dat wij het toch nog goed voor elkaar hebben hier in Nederland.

  Like

 3. Bob Fleumer zegt:

  Ik word zo langzamerhand misselijk van het geknoei en gezwam in Nederland, wat echt belangrijk is daar wordt niet eens over gesproken. Alles wat in Nederland en door de Nederlandse regering wordt besproken is van geen belang als we niet eerst de binding met de EU verbreken.
  De EU wordt onze ondergang, kijk en reken! Als wij onze verplichtingen aan de diverse fondsen moeten voldoen zijn we op slag failliet! Waar praten we nou over, Rutte en consorten moeten worden aangeklaagd wegens landverraad, onze grondwet wordt bij herhaling verkracht.
  Is dat nou echt waar we voor gekozen hebben, ik dacht het niet!

  Like

 4. Sjaak zegt:

  De echte knal die onderweg is
  is in Nederland nog helemaal niet aan gekomen !
  De Duitse Economie die zo lek is als een mandje en
  word door manupulatie door de Industrie op een
  hoog Level gehouden zodat ze in alle rust door
  de achterdeur hun Industrie naar bevoorbeeld
  Rusland ( Volkswagen met 2,1 Milliard nieuw investering)
  China ( Alle bekende Namen met ca 68 Milliard )
  de Geld -sluis-grenzen geopend !
  Even zo Indien ! China heeft voor alle zekerheid
  door grote investeringen in Afrikas op grond en
  bodenschatten zich vast geankert !
  De Economieklap die uit Duitsland komt maakt
  uit de Nederlandse economie kleinhout !
  Niet ? Dan wacht Maar af en drink Maar Tee !
  Klompjesvolk !

  Like

 5. Theresa Geissler zegt:

  Och, zo nieuw is het verschijnsel nu ook weer niet: Al in de dagen van Jos Brink/Sandra Reemer zat er in de 2de Kamer -ik haal het nog maar eens aan- een Astrid Roemer, links Kamerlid van Surinaamse afkomst, van wie het woord ‘zwart’ amper gebezigd mocht worden, ongeacht de context. Ze kon kennelijk bij dat woord niet verder denken dan aan haar eigen huidskleur. Je moet maar net met het complex opgezadeld zitten…..
  En nu blijkt het bovendien besmettelijk, want het verschijnsel heeft mega-proporties aangenomen.
  We moesten het maar het Roemer-virus gaan noemen, dunkt me….

  Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  Eens met het artikel van realpredictor. Het was niet de eerste de beste, maar de denker Niccolo Machiavelli, heeft de vileine POLITICI van “Links tot Rechts”, een handboek geschonken, genaamd “de Vorst”, IL PRINCIPE, waarin hij de bekende woorden uitsprak: “VERDEEL EN HEERS”. En dit principe wordt door de RODEN, de rest van de “LINKSE KERK”, en de politiek correcte POLITICI gebruikt in de praktijk om ons eronder te houden! Democratie, LULKOEK Nederland is een PARTICRATIE!

  Like

 7. Republikein zegt:

  Heet die uil toevallig Joop?

  Like

 8. Henk.V zegt:

  Het artikel van Realpredictor beschrijft de omslag in gedrag, doen en laten in het westen heel goed: de grote mate van westerse vrijheid wordt door de dodelijke politiek correcte flirt met de islam ingeruild voor een ongekend kleinburgerlijk, miezerig, pietluttige, pedante vorm van schijnheilige kleinzieligheid waar de honden geen brood van lusten en erger nog: je wordt gedwongen steeds op je woorden te passen, want anders wordt er weer een achtergesteld, misdeeld en onbegrepen ”medelander” GEKWETST! En daar komt GEDONDER van.

  En bij de gedachte daaraan is mijn eerste inval steevast : Donder dan gauw op, wanneer het je hier niet bevalt, ongelofelijke zeur!
  En deze verandering moet een verbetering zijn van de kennelijke grofheid van geest die hier kennelijk altijd heeft geheerst? Dat laat ik mij niet aanleunen!

  Kan de politiek die dit naderende absurde probleem ZELF in de hand werkt , daarmee een bewuste strategie volgen, waarin groepen mensen tegen elkaar worden uitgespeeld om de zeer negatieve strekking van ingrijpende overheidsbesluiten aan het gezicht te onttrekken?

  Het zou mij niet verbazen als dat zo was.

  Like

 9. AntiSoof zegt:

  Tja. Het is nu eenmaal de beslissing van Europa. Dat wil nu eenmaal de normale bevolking mengen. Verdeel en heers, en wee de gebeente die er wat van zegt. Zo werkt het bij mensen, die zijn tot volk (kudde) gemaakt en zijn zo individueel monddood gemaakt. Je bent toch immers toch Nederlander? Of Belg, Fransman of Duitser?
  Verdeel en heers dus. Vooral verdeel. Lol, verdelen door het volk één te maken. Maar dan wel tam.

  Like

 10. Hier een bewijs van 1 van deze camouflages ! Intussen wordt beslist dat de armen geen onderdak en geen eten meer krijgen!
  http://eunmask.wordpress.com/2013/11/28/per-1-juli-2014-einde-basisrecht-op-voeding-en-onderdak/

  Like

 11. Jan zegt:

  ‘Triodos weigert rekening aan sekswerkersclub’
  ..
  De Triodos Bank heeft geweigerd een zakelijke rekening te openen voor Proud, een belangenvereniging voor (ex-)sekswerkers. Dat heeft Proud gisteren laten weten.

  Proud zegt verbaasd te zijn over de afwijzing, omdat de vereniging ‘vanwege maatschappelijke betrokkenheid’ voor Triodos had gekozen…
  Proud gaat een klacht indienen tegen Triodos en een andere bank zoeken.
  http://www.ad.nl/ad/nl/5597/Economie/article/detail/3929408/2015/03/27/Triodos-weigert-rekening-aan-sekswerkersclub.dhtml

  Voor wie is PROUD?
  Sekswerkers afkomstig uit verschillende landen en werkzaam in diverse werkvormen zoals raamprostitutie, clubs, privé-huizen, escort, striptease, podiumperformance, thuiswerk, alle vormen via film- telefoon en internet, kunnen binnenkort lid worden van de vereniging.
  http://wijzijnproud.nl/

  Schijnheilige kliek. Jammeren over vrouwenhandel maar tegelijk stimuleren

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s