Toepassing voorzorgprincipe op scholen m.b.t. WiFi

Screenshot_44

(Door: Wans Horst)

Wij vragen de Nederlandse overheid om direct voorzorgsmaatregelen te treffen om de blootstelling van kinderen aan electromagnetische straling op scholen te minimaliseren. Het mandateren van de installatie van WiFi in scholen en het gebruik van 4G internet vergroot de gezondheidsrisico’s voor kinderen. Verantwoordelijke overheden en autoriteiten in het buitenland hebben het gebruik van WiFi in scholen verboden of waarschuwen ervoor, totdat bewezen is dat langdurig gebruik onschadelijk is. Wij vragen de Nederlandse regering om hetzelfde te doen en de gezondheid van kinderen voorop te stellen in plaats van gemak en korte termijn belangen. Doe nu iets voordat de schade die wordt verricht niet meer terug te draaien is voor onze kinderen en de generaties daarna. Promoot veilige vaste internetkabelverbindingen. Stop het gebruik van WiFi en 4G internet in scholen.


http://www.wanttoknow.nl/gezondheid/elektro-magnetische-straling-ems/europese-landen-verbieden-wifi-wat-doet-nederland/

http://www.wanttoknow.nl/gezondheid/elektro-magnetische-straling-ems/deze-34-onderzoeken-tonen-aan-wifi-gevaarlijk/

Door:
Wans Horst

(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

9 reacties op Toepassing voorzorgprincipe op scholen m.b.t. WiFi

 1. fleckie zegt:

  Waarschijnlijk is. Wifi alleen niet gevaarlijk, wat te denken over. Radiografisch-gestuurde klokken, die op een afstand van 1500 km “bijgesteld”kunnen worden, en op vliegvelden, worden de piloten toch ook binnengeloodst, en Verdere orders gegeven, via…

  Like

 2. bigljohn zegt:

  Waar zijn de scholen van vroeger gebleven. De leraar had autoriteit en gezag, en je moest stevig leren. Er heerste tucht ! De scholen van nu, volgestopt als ze zijn met technische hoogstandjes, soms ook nog gecombineerd met het nieuwe leren, levert leerlingen op die NIETS leren en NIETS weten. Worden aan gevaarlijke stralingen blootgesteld die gebaggatelliseerd worden door het onderwijswezen. Leerlingen die geen rekentafels geleerd hebben, ze kunnen niet eens hoofd rekenen, en hun laptop gebruiken om te schrijven (kunnen ze ook niet meer). Op de school is volop junk food te koop, en de zakjes met boterhammen worden weggesmeten. Leraren die met Piet en Kees aangesproken worden en de gelijke zijn van hun leerlingen. Die leraren moeten nog knap oppassen voor een pak rammel uitgedeeld door hun leerlingen als deze hun brutaliteit willen botvieren of een slecht rapport gekregen hebben. En tot overmaat van ramp is al op veel scholen alleen Hallal vlees te verkrijgen en is het varkensvlees in de ban gedaan. Als je ziet hoe het er op de scholen vandaag de dag toegaat, bekruipt je een misselijkmakend gevoel. Moet je daar je kinderen nu naar toe sturen ?

  Like

  • Wans Horst zegt:

   Iedere ouder met verantwoordelijkheidsbesef in z’n donder zal opzien tegen het moment waarop hun kind naar school toe moet ingevolge de wet op de leerplicht, daar begint de hersenspoeling immers. Arabieren hebben de islam, wij hebben ons linkse onderwijs.

   Daar heeft u ook een heel belangrijk punt! Het “nieuwe leren” is mooie marketing voor “niets leren”, we hebben namelijk te veel “hoogopgeleiden”, dus hoe krijg je beter een minder goed opgeleid volk dan door de educatie in de ijskast te zetten? Natuurlijk zullen \Nederlandse onderwijsinstellingen internationaal nog wel goed scoren, maar de vermindering van het onderwijs is ook niet relatief, het is absoluut. Triest, maar waar. De verborgen agenda achter het inzetten van WiFi in klaslokalen en in de gehele samenleving is dezelfde die de Russen met dezelfde technologie, hetzij een stuk zwakker dan dat er nu in scholen en huiskamers staat, al tijdens de koude oorlog wisten: dit verzwakt mensen. Men wil ons, deels onbewust onder het mom van vooruitgang, veranderen in zombies die niet langer kunnen zien dat ze genaaid worden, laat staan ertegen kunnen protesteren. Het brengt de hele levensvreugde naar een lager niveau en je verwacht gewoon niet dat artsen daar achter kunnen staan, maar jawel, er zitten ook artsen in de Nederlandse gezondheidsraad, die niets met gezondheid te maken heeft, maar een verlengstuk is van de overheid die financiële belangen heeft bij de veiling van frequenties. Lees hier de conclusie van het bioinitiative report 2012, de vorige werd opgesteld in 2007: http://www.bioinitiative.org/conclusions/

   Zie hier de lijst van artsen en geleerden die meegeschreven hebben aan het Bioinitiative Report: http://www.bioinitiative.org/participants/

   Like

 3. vanhetgoor zegt:

  Alles, maar dan ook werkelijk alles wat mensen niet (kunnen) begrijpen is beangstigend. Toen in de twintiger jaren de mensen voor het eerst kennis maakten met de filmprojectie in de bioscoop dook men angstig weg toen er voor het eerst een beeld werd getoond van een snel naderende spoor trein. Het eten uit de magnetron is ongezond. In medicijnen zitten stoffen die mensen verslaafd maken, net als er in sigaretten extra kankerverwekkende stoffen worden toegevoegd om mensen extra verslaafd te maken, juist aan die ene speciale smaak.

  Het menselijk lichaam heeft geen receptoren voor magnetisme, noch voor wisselende magnetische velden. Ook niet voor sterke snel wisselende krachtige magnetische golven (of in andere samenstellingen).

  Dat er onderzoek is gedaan naar de veiligheid zegt niets. Er zijn materialen die magnetisme afschermen (plaatstaal), er zijn ook materialen die wisselende magnetische velden afschermen (ferriet). Als men geen straling wil dan gaat men in een kooi van Faraday zitten om men draagt een ketting van ferriet-kralen om de nek. Als men de ‘kooi’ van Faraday niet alleen van plaatstaal maakt maar ook omkleed met loodplaat dan is men ook beschermd tegen Röntgen-stralen.

  Opletten op school is echter voldoende om te weten dat het menselijk lichaam niet vatbaar is voor magnetische velden, behalve als je heel erg veel spinazie eet, want daar zit ijzer in! (dit laatste is een grapje, want dat was een befaamde rekenfout in een laboratorium in de eerste helft van de vorige eeuw)

  Like

  • Joop Klepzeiker zegt:

   toch maar iet meer lezen over de werking van cellen, je beweringen slaan absoluut nergens op.

   Begin eens iets te lezen over het potentiaal verschil over het membraan in een cel.

   En misschien iets over hoe een MRI scanner werkt.

   Misschien moet je ook eens eerst wat onderzoek doen voordat je stellige bewering doet.

   Like

 4. Wans Horst zegt:

  De Zwitsers maken zich er ook al druk over: http://www.currentconcerns.ch/index.php?id=2095

  Like

 5. Wans Horst zegt:

  “De smartphones van artsen zijn een bron van ziekenhuisinfecties. Een gsm die in de spreekkamer ligt, kan de ziekenhuisbacterie MRSA bevatten of andere ziekteverwekkers verspreiden, zo blijkt uit een studie die in het Nederlandse vakblad Medisch Contact gepubliceerd staat.”
  http://nieuws.vtm.be/binnenland/69477-gsm-van-arts-bron-van-infecties

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s