Over volkscommissaris Timmermans…

Screenshot_23

(Door: Henk V.)

Volkscommissaris Timmermans is lid van een kabinet dat nooit meer op het pluche mag terugkeren. Geen kabinet is zo pro-EU, pro-islam en tegelijk zo -bewust!- stekeblind voor de gevolgen van deze catastrofale, zogenaamde politiek correcte koers. Deze extreme positionering van dit PvdA/VVD team zal in naam van de vooruitgang alles verwoesten waar ons land voor stond. Geef deze Eurabische collaborateurs de ruimte en ons land zal alles hebben verloren waar het ooit met recht trots op kon zijn.

Het kabinet verleende buitensporige steun aan de euro en onderdeel daarvan was het wegsluizen van astronomische financiële reserves naar behoeftige landen. Zonder deze hulp konden deze zich niet aan het eurowrakhout blijven vastklampen . Hierdoor heeft dit kabinet een schuldenberg gecreëerd die onherroepelijk onze geldmiddelen ernstig structureel zullen blijven aantasten. Geen kabinet speelde OP EIGEN HOUTJE zo onbeschaamd Sinterklaas met het geld van anderen, de burgers!

En nog is dat niet genoeg! Ook was men bereid de volledige zeggenschap over AL ONZE geldmiddelen naar Europa over te hevelen, waardoor zich een onafzienbaar aantal jaren zal gaan aandienen waarin jaar op jaar BEZUINIGD MOET worden. Bezuinigingen, die worden veroorzaakt door factoren die buiten Nederland zelf liggen, maar door het kabinet worden afgeschilderd als noodzakelijke correcties op een onverantwoorde wijze van leven in Nederland!! De gotspe.

De EU-controle over alles wat zich aan geld in Nederland bevindt, kan ons voor ZEER ingrijpende, nare verrassingen plaatsen. Wees niet verbaasd wanneer onze gigantisch rijke pensioenfondsen plotseling (!!) een stuk leger en de pensioenen een stuk lager worden!
Dit alles danken wij aan dit kabinet en ALLE partijen die de pannen steunden. ALLEEN de PVV stemde TEGEN! Alle facetten van het leven zullen dus worden uitgemergeld door de instemming van de Nederlandse politieke top met ALLE plannen uit Brussel.

Lopend aan de leiband van de EU laat volkscommissaris Timmermans in zijn rol als waakhond van het buitenlandse beleid zien waar het modieuze politiek denken op af koerst. Sinds wij deel uitmaken van Eurabië dicteren de oliedollars namelijk de gewenste richting en de uitkomst van de gedachtegangen.

De volkscommissaris weet heel goed dat noch de PVV noch Geert Wilders iets met antisemitisme heeft. Ook is het hem bekend dat Marine Le Pen de bezem haalt door het Front National. De opvattingen van deze twee leidinggevenden stemmen overeen. Maar dat geeft niets, nu er het volgend jaar de beslissende verkiezingen voor het Europees Parlement gehouden gaan worden.

In de huidige politieke constellatie staat alleen de PVV als enige obstakel tussen Nederland en de afgrond waarnaar politiek correct op wordt afgekoerst. Breek die blokkade af en de weg naar een totalitaire EU-superstaat ligt wagenwijd open.

Let wel dat Timmermans nooit INHOUDELIJKE argumenten tegen Wilders in stelling brengt, alleen maar suggestieve aanvallen op diens persoonlijke integriteit.

Politiek correct heeft nog NOOIT een zinnig argument tegen kritische kanttekeningen van de rampenpolitiek in stelling gebracht. Het enige waar men zich mee bezighoudt is dit: Wilders mag NIET ongehinderd uiteenzetten wat hij bedoelt.

Zover is het met onze democratie gekomen. Maar nu Timmermans met vuil heeft gegooid, zullen wij de vuil spuitende bewindspersoon eventjes zelf tegen het licht houden. Timmermans hanteert een huichelachtige methode. Hij is een vriend van Israël, maar hij is wel  heel kritisch. Dus zit hij Israël dwars. Uit liefde… Zo is het onderhand aan studenten uit Israël nagenoeg onmogelijk gemaakt deel te nemen aan uitwisselingsprojecten waardoor ze in Nederland stage kunnen lopen. Timmermans wil niet dat er Nederlandse hulpverlenende bedrijven actief zijn in betwist gebied. Dus: als je systematisch en bewust de Joden in Israël dwars zit: wie is hier dan de antisemiet, Timmermans?

Als ogenblikkelijk tegenbeeld daarvan wijs ik op de passieve houding die Timmermans aanneemt wanneer er Nederlandse jihadistische strijders de beest uithangen in een ander zeer betwist gebied: Syrië. In datzelfde betwiste gebied worden bijvoorbeeld de Syrische christenen op een beestachtige manier vervolgd, mishandeld, vermoord en kerken en huizen geplunderd en verwoest. Ook hier komt volkscommissaris T. niet in actie!!! Niet verbaal, niet actief, werkend met een boycot. Vergeet het! Hij is namelijk zelf onderdeel van de organisatie die er voor zorgde dat de jihadistische ”vrijheidsstrijders” beter bewapend werden.

Timmermans heeft twee methoden tot zijn beschikking als bevriende landen zich ”misdragen”. Wanneer het land in werkelijkheid ons zeer na staat en moreel voortreffelijk bezig is, DAN kom je in actie en vertoon je ”spierballen”. Wordt alle menselijkheid bruut aan de laars gelapt, dan ZWIJGT volkscommissaris Timmermans.

Timmermans is dus een selectief mannetje. Een minkukel die een grote mond opzet wanneer hij weet dat de politiek correcte wereld achter hem staat, en een angsthaas, omdat iets van de woede van de brute figuren die zich als onmensen gedragen zich tegen hem kan keren..

Ik heb zelden zo’n onoprecht persoon in actie gezien. En dan te bedenken dat zijn partij hem voor de beste minister van Buitenlandse Zaken houdt. Deze man vind ik een aanfluiting.

Door:
Henk V.
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

16 reacties op Over volkscommissaris Timmermans…

 1. Harry zegt:

  Zei het al : HET IS EEN RAT !
  Met aangetaste hersenen , net als de moslims . Of dankzij .
  Kennelijk is de islam net zo’n zwaar besmettelijk virus als de builenpest vroeger , als je te dichtbij kwam was je de klos .
  We zitten nog steeds dik onder de ratten .

  Like

 2. koddebeier zegt:

  Timmermans is een achterbakse smeerlap net als de rest van dit kabinet van landverraders.

  Like

 3. bobzelf zegt:

  Nou eigenlijk nog veeeeeeeel te netjes voor deze minkukel ,
  maar verder geen woord aan toe te voegen ,
  GEWELDIG !!

  Like

 4. Jean zegt:

  Een misdadiger van het niveau Timmermans hoort voor een volkstribunaal te verschijnen met minstens 20 jaar afzonderlijke opsluiting tot gevolg.
  Nota bene; en niet alleen die Timmermans, die Samzwam mag er zo naast geplaatst worden.

  Like

 5. bigljohn zegt:

  En dan te bedenken dat die socialistische ratten ons nog twee jaar kunnen aanvreten eer het weer verkiezingen zijn. Iedere keer als het kabinet dreigt te vallen word de doos met trucs weer tevoorschijn gehaald om alweer te kunnen blijven voortbestaan als kabinet. Hoe zal Nederland er over twee jaar uitzien….Totaal vergiftigd door de Islam, en een enorme armoede. Veel Nederlanders naar de voedselbank, veel straatslapers, en steeds meer Islamieten die door de hulp uit Den Haag hun schaapjes op het droge hebben ! En als hier maar geen eind aan wil komen, Syrie toestanden !

  Like

 6. kraftavilqa zegt:

  Een misdadiger van het niveau Timmermans hoort voor een volkstribunaal te verschijnen met minstens 20 jaar afzonderlijke opsluiting tot gevolg.Ik zou de strafmaat graag opwaarderen tot levenslang doodstraf.

  Like

 7. baksteen zegt:

  Het ziet er uit als een SS-er, handelt als een NSB-er en het liegt en misleidt als Hoesseini,
  een waardig lid van het nieuwe Europa.

  Like

 8. Vederso zegt:

  Ja, een goed stuk. Compliment!

  Like

 9. Bob Fleumer zegt:

  Links is laf ze tonen alleen een beetje moed als ze er maar geen risico mee lopen.
  Timmermans de jezuit is een ambitieuze laffe man met een talenknobbel, meer niet.

  Like

 10. Martien Pennings zegt:

  Juist, Henk.
  Zoals ik al eerder zei over pervers ploertje Fransje Timmermans: http://bit.ly/118Xpp0:

  Ik fantaseer wel eens over een Neurenberg 2.0 waarbij ik rechter ben en dat ik dan Israël-demoniseerders en islam-mooi-praters mag veroordelen. Meestal tot een jaar of tien dwangarbeid met ’s avonds verplichte scholing in de geschiedenis van Israël en de islam. Maar ik heb nu een honderd-procent-gevalletje doodstraf, mij aangereikt door GeenStijl.

  Arnoud Brouwers bericht voor de Volkskrant over Rusland en vooral over de protesten tegen Poetin. Hij twittert ook en op 18 juli 2013 luidde een bericht van hem: “Navalny gaat de bak in. En we denken terug aan Timmermans´ advies aan NL correspondenten: bericht niet te negatief over Rusland.” Olaf Koens valt Brouwers bij: “De vraag of Rusland een democratie is noemde hij ‘aggresief’.”

  Wááát!!

  We moeten van Fransje dus positief doen over het land waar ooit in de jaren 1980 de Russische Lente uitbrak, die net als die andere Lente in de kiem gesmoord werd om te eindigen in de horrorwinter van dictatuur.

  Hé, zien we daar geen parallel?

  Bij die andere nep-lente kiest Fransje ook al de kant van het geboefte, namelijk de SA van de nazislam, te weten “de Palestijnen”.

  Hé, zien we daar geen tegenstelling?

  Bij het schurkenconglomeraat dat tegenwoordig weer “Rusland” heet, adviseert Fransje eufemiseren en bij de enige humane democratie in het Midden-Oosten, Israël, adviseert Fransje demoniseren.

  Want daarmee zijn ze bij de PvdA en het ministerie dat door Fransje wordt geleid toch stevig in de weer? Met een boycotactie tegen Israël? En die boycot is inmiddels toch ook verheven tot officiële EU-politiek?

  Nog eens heel goed kijken: de Poetin-kliek en de “Arabische wereld” met voorop de “Palestijnse” SA moeten ontzien en mooi gepraat worden en Israël geboycot en gedemoniseerd.

  Ja, dat wordt wat mij betreft een doodstraf naar keuze voor Fransje als ik rechter ben bij Neurenberg 2.0: ophangen, de kogel, een injectie, de wurgpaal of de elektrische stoel. Mij maakt het niet uit.

  Bij al zijn krankzinnige hypocriete verraad glimt Fransje van levenslust. Je moet eens gaan kijken hoe een uiterst vitaal ogend Fransje in de bloemetjes gezet wordt door de pathetische psychopaat Mart Smeets in de ”avond-etappe” van Quatorze Juillet. Wat was er ook alweer op die dag? Oh ja! De bestorming van de Bastille in 1789. Dat doet me eraan denken, dat ik nog één optie voor Fransje ben vergeten: de guillotine.

  Like

 11. Jan zegt:

  Sinterklaas is vroeg dit jaar

  ‘Regering scheldt Sudan 150 miljoen euro kwijt’
  De Nederlandse regering heeft 150 miljoen euro op haar begroting staan om de schuld voor Sudan, een arm Afrikaans land met een dictator die van genocide wordt verdacht, kwijt te schelden
  Minister van Ontwikkelingssamenwerking Lilianne Ploumen (PvdA) heeft dat donderdag toegegeven
  http://www.elsevier.nl/Politiek/nieuws/2013/11/Regering-scheldt-150-miljoen-schuld-aan-Soedan-kwijt-1418885W/

  Like

 12. luckybee zegt:

  Ik ben het helemaal met julie eens weg met Timmerman, weg met alle Marxisten en Moslims.

  Like

 13. Tom Hendrix zegt:

  Prima artikel Henk! En inderdaad, door het tekenen van het ESM VERDRAG, door de LAPZWANSEN RUTTE EN DE JAGER, gaan we recht de armoede in. En ook de Partij van de Afbraak heeft ermee ingestemd. Net als de rest van de politiek-correcte klasse. Alleen de PVV en nog 1 kleinere partij stemden in juni 2012 tegen. Deze TIMMERMANS is niet de enige die ze dienen op te knopen, ik ken er nog zo’n 130 anderen, die van mij ook mogen HANGEN!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s