PER 1 JULI 2014 EINDE BASISRECHT OP VOEDING EN ONDERDAK!

EU unmask

(Door: Realpredictor)

PvdA-er Klijnsma wil het wetsvoorstel WWB Maatregelen vanaf 1 juli 2014 invoeren. Dit betekent de doodssteek voor onze sociale voorzieningen. Alle bezuinigingen op de uitkeringsgerechtigden tot nu toe zijn peanuts vergeleken bij de afbraak die per 1 juli volgend jaar wordt doorgevoerd. PvdA-er Klijnsma gaat historie schrijven door de meest asociale maatregelen sinds Colijn in te voeren. Deze maatregelen betekenen het einde van het basisrecht van iedereen op voedsel, kleding en opvang.

Lees meer

Commentaar
Al deze maatregelen betekenen het einde van het basisrecht dat iedereen heeft op voedsel, kleding en opvang. Het krijgen van een uitkering wordt ontmoedigd en degenen die deze toch moeten ontvangen worden gegijzeld met onmenselijke maatregelen en straffen.
Mensen worden uitgesloten van het recht op eten en onderdak bij het minste ‘vergrijp’. De vernedering is maximaal. De schuld van de armoede en werkloosheid wordt gelegd bij de uitkeringsgerechtigde, zonder rekening te houden met het feit dat er niet voor iedereen betaald werk is. Rutte realiseert bijna zijn doel dankzij PvdA-er Klijnsma door de bijstand op te heffen. Laat nooit nog iemand beweren dat de PvdA een sociale partij is.

Rob Vellekoop, 27 november 2013

Screenshot_21

Wordt Nederland een “Derde Wereldland”?! 

Bron: http://delangemars.nl/?p=3349

Dit is een schandalige schending van de mensenrechten, want dit betekent een geleidelijke, maar onvermijdelijke genocide op het Nederlandse volk!

Door:
Realpredictor

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Mensenrechten, Nederland, Rotzakken, Socialisten. Bookmark de permalink .

30 reacties op PER 1 JULI 2014 EINDE BASISRECHT OP VOEDING EN ONDERDAK!

 1. Sjaak zegt:

  Mensen worden uitgesloten van het recht op eten en onderdak bij het minste ‘vergrijp !
  ——————————————————————————————————————
  Meteen mee eens ! Dan krijgen we troep die dagelijks terroriseert eindelijk los !
  Jammer genoeg zijn dit weer lege woordhulzen !

  Like

 2. Fred zegt:

  Laat maar een grote komeet of een stel meteorieten op Nederland neerdalen.
  Een bodemverzakking van 20 meter over de hele oppervlakte mag ook.
  Dat is het eerlijkste want dan heeft ook de elite niets meer.
  Dit land is de meest elementaire fatsoensnormen ver voorbij.
  Als we dan toch moeten sterven dan maar allemaal ook degenen die het zo “goed” met ons voorhebben.

  Like

 3. Geert zegt:

  Geldt dit voor autochtonen of voor allochtonen. Kijk als werkende heb je bij de PVDA niets te verwachten moge dat duidelijk zijn dan maakt het niet uit of je allochtoon of autochtoon betalen zal je. Maar Nederland krijgt wat het verdient, eigen schuld dikke bult.

  Like

 4. Monalisa zegt:

  PvdA- wat wil deze partij nou niet de Nederlander moet gouw kapot zij zijn voor de buitenlander. owe Drees draait in zijn graf.

  Like

 5. Martha N zegt:

  Ik moet toch morgen nog eens nalezen hoor.

  Dit kunnen ze de buitenlanders toch niet aandoen..?
  Willen ze niet meer hier komen toch
  Geen recht meer op uitkering..?
  Geen gratis onderdak?
  Werken voor hun centen..!
  Geen gratis fiets
  Niet meer kunnen zeuren over zwarte Piet
  Over discriminatie
  Werken…

  Kom zeg, wij zoeken ander gek land…
  Jammer want dat zal werken gaan worden.

  De PvdA is wel gek, maar niet zo gek LOL

  Like

 6. koddebeier zegt:

  Dit kabinet is rijp voor de guillotine !!

  Like

 7. Republikein zegt:

  Klijnsma verdient een wao uitkering!

  Like

 8. Cathja zegt:

  Ik kan dit niet geloven…!!

  Like

 9. Tistochwat zegt:

  Deze nieuwe maatregelen gelden hopelijk toch niet voor moslims? http://home.wanadoo.nl/dewilde-deligny/emoticons/hamer.gif

  Like

 10. Peter Selie zegt:

  In eerder op dit blog reacties heb ik er al eens op gewezen, dat de Blanke Europeaan moeten worden ‘geruimd’. Daar zijn verschillende manieren voor uithongeren, via de methode Bil Gates ‘injectienaald” via de onnodige pensioenpremie verdieners die, zo is nu al te merken, net hun voetstappen in Nederland hebben gezet en al eisen stellen, die ons zullen uitroeien. Tenzij wij ons eindelijk gaan weren, maar niet denken zolang het mij niet treft, is er niets aan de hand.

  Wie lachen wil, doet dat maar! Eens zul je m’n woorden herinnneren

  Like

 11. Senior zegt:

  – Dan lijkt het er op dat de Chicago Boys in ons polderland zijn gearriveerd ; de zoveelste land die ze snel en grondig naar de verdommenis zullen helpen, de zoveelste dominosteen die valt op weg naar de Nieuwe (economische)Wereldorde – waar de rijken rijker worden, de armen armer en creperen! Een wereldorde bewaakt door oom agent en Jan soldaat.

  Like

 12. treintrien zegt:

  Dat was in de UK toch al letterlijk toegegeven?
  Dat de regering die immigranten alleen maar allemaal binnenliet om die rechtse ‘bigots’ eens goed met hun neus in de stront te wrijven? Volgens mij heette die persvoorlichter Milliband, maar ik weet het niet zeker.

  Ja, en nu worden die luie immigranten ineens wel erg duur en lastig. En is heeft links dus alleen nog maar uitvreters achter zich staan. Het punt is alleen dat die uitvreters met steeds meer zijn.

  Ik zeg: alleen stemrecht voor mensen die al minstens vier generaties in dit land hebben gewoond.
  #dit land kan zo veel beter 😉

  Like

 13. LEES DEZE CONCLUSIE MAAR EENS GOED! Degenen die hun hele leven hebben gewerkt, (de allochtonen dus) en nu in de AOW zitten (maar ook degenen die nog hun AOW moeten krijgen en deze niet krijgen omdat de 51 miljard uit de AOWpot spoorloos is verdwenen) kunnen door de enorme lastenverhogingen hun woon- en vaste lasten én hun zorgkosten niet meer betalen! Deze groep wordt dus ZONDER PARDON OP STRAAT GEZET! (De immigranten/asielzoekers*) bijv. krijgen daarentegen woonruimte en GRATIS zorg!)
  http://www.provinciegroningen.nl/beleid/wonen-en-welzijn/woningen-voor-asielzoekers/
  *)Eigen bijdrage asielzoekers!
  Voor de asielzoekers die in de centrale opvang, zoals een asielzoekerscentrum (AZC), zijn ondergebracht zijn eigen bijdragen niet van toepassing. Dit betekent dat de totale kosten bij Regeling Zorg Asielzoekers in rekening worden gebracht.

  En wat dachten jullie hiervan: Roma’s krijgen gratis geld: Die hoeven in tegenstelling tot de Nederlanders niet op straat te bedelen!

  Like

 14. oogenhand zegt:

  Reblogged this on oogenhand and commented:
  Voeg hier je gedachtes toe.. (optioneel)

  Like

 15. Niet-westerse allochtonen maken meer gebruik van collectieve
  voorzieningen en dragen minder af aan belastingen en premies dan de
  gemiddelde inwoner van Nederland. Daardoor houden ze meer over en is hun netto bijdrage aan de publieke financiën negatief! Dus WIE zijn hier de dupe van deze maatregel? NIET de allochtonen!

  Klik om toegang te krijgen tot nyfer-conclusies-PVV.pdf

  Like

 16. G.Deckzeijl zegt:

  Mededeling voor alle huurders:
  Woest ben ik, omdat het allemaal notoire zakkenvullers zijn. En de huurders mogen weer gaan DOKKEN. En dan moet ik óók nog lezen dat ze nóg niet tevreden zijn..
  ZUM KOTZEN..!!!
  http://fd.nl/economie-politiek/817970-1311/blok-komt-directeuren-corporaties-flink-tegemoet
  (vanwege het belang ook hier… http://tinyurl.com/ap3m7co … geparkeerd.)

  Like

 17. Ronald Soeverein Mens zegt:

  Als wij dit nu al weten wat dit mens van plan is dan kunnen wij haar nu officieel aanklagen bij het Internationale Hof van Justitie wegens schending van de Universele Rechten van de Mens en de Europese Rechten van de Mens. Deze verklaringen en wetten gaan over de wetten van een land ( dus ook Nederland ) heen en de veroordelingen zijn niet mals!!
  Aanklagen massaal bij dit hof daar kan ook Nederland die deze verdragen mede heeft ondertekend niet onderuit. Dit is onze enige kans en die moeten wij grijpen alleen zo kan men dit stoppen en tegelijk een signaal afgeven aan die roversbende in Den Haag!!!

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Ronald Soeverein Mens: 11.43. uur. Als ik daar een handtekening voor dien te zetten, dan steun ik jouw voorstel voor de volle 100%. Potverdomme, ons EIGEN VOLK laten barsten. Ik ben roodgloeiend!

   Like

 18. Tom Hendrix zegt:

  De vuile gore PINOKKIO RUTTE, van de VERENIGING VAN DIEVEN, en de vieze dikke PAD KLIJNSMA, van de PARTIJ VAN DE AFBRAAK! Zo gaat het gebeuren mensen, tenzij WE MASSAAL IN VERZET KOMEN! @ G.Deckzeijl heeft naast mij OOK HIER HERHAALDELIJK OP GEWEZEN EN GEPLEIT! Ze willen ONS van geboorte NEDERLANDERS KAPOT MAKEN!

  Like

 19. Trucker zegt:

  Weet niet juist hoe het functioneert bij jullie in Nederland maar in Vlaanderen en bij uitbreiding in het verdomde pelgie is het huilen met de pet op als je van sociale uitkeringen of subsidieëring moet leven.
  Tuig, of het islamieten zijn of asielTOERISTEN of illegalen krijgen ALLES zonder fout ALLES, zelfs rechtsbijstand want er is een “collectief” van advocaten die zich toespitst op de illegaal en de asielTOERIST omdat ze weten dat dit een lucratieve bedoening is.
  Daklozen/ gehandicapten/ sociaal achteruitgestelden/weduwen en wezen krijgen peanuts of NIKS want voor velen is de subsidiekraan reeds lang toegedraaid voor 2013 maar voor TUIG (wie zegt dat mijn taalgebruik in deze context niet juist is kan vierkant mijn KL***n kussen) als islamietentuig (“sociaal achteruitgesteld”) illegalen/ asielTOERISTEN is de bron NOOIT opgedroogd.
  Met de verkiezingen in het voorruitzicht zal het ook niet veranderen en daarna ook niet, de meerderheid van het kiesVEE is STOM en DOM en weet niet wat er gebeurd buiten hetgene ze zien op de tv en lezen in de krant, ze zijn dus terecht STUPID DUMB VOTERS.

  Like

 20. G.Deckzeijl zegt:

  Gaattie nog een keer, ik blijf ’t herhalen: er moet gvd meer VERZET komen in dit land!!!

  Like

 21. luckybee zegt:

  Klijnsma is niet alleen lichamelijk gehandicapt maar zo te zien ook geestelijk, een perfecte chromosooms beschadigging opgelopen.Ze hoort in een tehuis en niet in de politiek.

  Like

 22. Tom Hendrix zegt:

  O ja, van het door MARX RUTTE gestolen geld, van ONS, brengt deze LAPZWANS met plezier NAAR DE RODE FASCISTEN DER EUSSR te BRUSSEL. Hij spekt de HOER VAN BABYLON, en komt tegemoet aan de BILDERBERGMAFFIA en de NWO! Terecht heeft een andere reageerder hier al op gewezen! KOTS POLITIEKE ELITE!

  Like

 23. Hier zie je waar dit geld naar toe gaat: “Zorgbureau uit Hengelo fraudeerde voor miljoenen euro’s”
  http://www.elsevier.nl/Nederland/nieuws/2013/11/Zorgbureau-uit-Hengelo-fraudeerde-voor-miljoenen-euros-1419782W/

  De directeur/eigenaar Amita Ramnarain heeft vrij spel gekregen!!!
  Lekker toch het multi-culturele pamperbeleid? Nederlanders verdoemd tot de bedelstaf!
  http://www.tubantia.nl/regio/zorgbureau-spv-legt-het-loodje-1.1727362

  Like

 24. G.Deckzeijl zegt:

  Héé luckybee, begin je ’t eindelijk door te krijgen?

  Like

 25. Moet je er voor zorgen dat je iets strafbaars doet en dan krijg je gevang en hier mee krijg je wel recht op voeding en onderdak namelijk in de gevangenis. Daar krijg je iedere dag je natje en je droogje. Ze kunnen geen kant op. Als er geen werk is dan kunnen zij er toch ook niets aan doen? Waar moeten zij naar op zoek gaan als het er niet is.. En als zij er naar op zoek gaan dan is het ook niet goed omdat je dan beschikbaar voor de arbeidsmarkt moet zijn terwijl je die dag op sollicitatie gesprek moest.. Doen alsof je een veelpleger bent en dan houden ze je wel vast. Je kunt er ook niets aan doen dat anderen je uitsluiten men zal hier toch wel een geldige reden voor hebben.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s